Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

benim idrarda pozitif çıktı ama kanda baktırdım negatif.hangisi doğru emin olmıyorum.hatta emin olmak için kanda 10 gün daha bekleyip yine yaptırdım yine negatif çıktı.üstüne 2 kere adetimi gördüm normal bir şekilde.fakat 3.adetim lekelenme şeklinde bir tuhaf oldu.eğer varsa bir gebelik şu an 12 hafta oldu.kanda baktırdığımmı doğrudur idrarmı*kanda kesin dedi kızlar burda sormuştum.ama işte idrar pozitif çıktı diye bir türlü emin olamadım.kanmı güvenilir idrarmı?gebelik olsaydı kanda kesin çıkardı deilmi?ben dış gebelikten korktum kanda çıkarmı diye o yüzden sordum

Son düzenleyen: Moderatör:
ve testlerden sonra gordugun ıkı adetın acaba dıs gebelık kanaması mı oldugundan suphe edıyorsun????
kanda negatıf cıktıktan sonra ıdrar hep pozıtıf bıle dese. kandakı deger dogrudur. zaten dıs gebelık kanaması oyle regl gıbı donem donem devam etmez. bır kereye mahsustur. 12 haftalık gebelık sende soz konusu bıle degıl. 12 haftalık arkadaslar var bu sıtede gobeklerı bıle cıkmıs resımlerını paylasıyorlar. yanı senın oyle bır durumun olamaz. keske bır doktora gıdebılsen. ben kendını gebelıge ınandırmaya basladıgını goruyorum. ve bu sende yalancı gebelık bıle baslatabılır.
yalancı gebelık; kısının kendısını gebe olduguna ınandırmasıyla baslıyor. ve bu o kadar guclu etkı saglıyorkı, kısı gercekten hamılelık belırtılerı gosterıyor. yanı regl olmamak gıbı?! yanı bu kadar bıyolojıyı etkıleyebılıyor. son adetının anormal seyretmesının bıle bu stres-sıkıntıdan olustugunu dusunuyorum.

sağol canım yazdıkların iyi geldi bana.böyle birşey olmadığına artık inansam iyi olucak.yoksa senin dediğin gibi psikolojik olarak bozulmaya başlıycam.en kısa zamanda bir doktora görünücem sağol canım

ohhh sonunda rahatlattın benı nursenaa:))
ınsaellah kısa zamanda mutlulukla saglıkla bebek sahıbı olursun-oluruz:))

ben kaç aydır içiyorum ama şişlik yok şişlkikmi yapıyor doktorum iç demişti gebe kalmadan önce düşüyü önlüyormuş biraz hamile kalsamda aspirine başlatacakmış doktor bakalım hayırlısı pazartesi gidiyorum doktora ma korkuyorum benimde adetimin geçme nedeni sakın seninki gibi kist olmasın işallah yoktur daha geçen ay vardı gitmişti korkuyorum dahada adet olmadım ama belim karnım çok ağrıyor hayırlısı kaderimizde ne varsa o olacak

ben şu nursanayı anlamıyorum kendini zorla dış gebelik yapacak sanki okadrda kolay bişey canım sen eğer de3diyine göre 12 hafatada olsan zaten bence öyle bişey olmamıştır hiç dayana bilirmiydin bizimkiler 5 haftada tüp patladı iç kanam geçirdik okadarda ağrı ameliyata zor yetiştik sen at kafanda dış gebeliyi idrarda genelde yanlış çıkar önemli olan kanda çıkmasıydı bazen yanlışlılklar oluyor zaten 2 kere adette olmuşsun lekelnmed bazen kistten ola biliyor sen at kafandan dış gebeliyi

ayşecim inşallah hamile olduğun için adet olmamaışsındır.pazartesi inşallah müjdeli bi haber verrsin.bende bu haftadan sonraki p.tesi gidicem doktora.tunemide doktora gidecekti bu aralar.kızlar hepimiz adına aklınıza ne gelirse sorun doktora.oraya gidince insan unutuyo ne soracaktım diye hiç değilse farklı şeyler öğreniriz belki.
ayşecim bende kullanıyorum folic asit doktor bişey demedi ama ben kendim başladım ama en kötü ihtimalle bir sorun çıkmazsa(allah korusun) 1 ay sonra korunmayı bırakıcam.o yüzden folic asitin zamanı geldi diye düşünüyorum.zaman ne çabuk geçiyo bu arada.tunemide başlayacaktı folic asite.akimera zaten kullanıyodur sanırıyorum.nerelerdeyse yine girmiyo akimera.rahatsızdı biraz,inşallah daha kötü değildir.neyse kızlar öptüm hepinizi görüşmek üzere

evet haklısın bende korktum bilgim yoktum dış gebelik belki kanda çıkmaz diye düşünmüştüm ama şu an rahatladım.tunemide sağolsun sabah rahatlattı beni.sanada geçmiş olsun canım.

ktg su folıc asıt meselesını burada bır kez daha konusmustuk.
sımdı senın ıcın soyle bırsey soylemek ıstıyorum;
benım doktorum -folıc asıt kullanıyordum tabı ben dısgebe oldugmu bılmıyordum-
amelıyattan 1-2 saat once kendısıne 'dıs gebe olduguma gore artık
folıc kullanmam gerekmıyor degıl mı' dedım. bana 'hemen bırak gebelıgın atılmasını
zorlastırır' dedı. acaba dıyorum senın kıst ıcın sıkıntı olur mu??
hanı kıst atılsın dıye beklerken folıcle guclendırmeyesın. ne bılım
boyle aklıma geldı ıste.
yasmın valla bu hafta vaktım olsa, doktordan once yapacak daha cok ısım var.
gercı doktorlar hastaneler gezıyorum ama babam ve meslegım geregı:)))
zaten suan reglım. artık haftaya kaldı doktor meselesı.
ben doktora bır gıdeyım hepınızın sorularını yonlendırecegım
afallar artık doktor:)))
ayse cok sukur sen de muayene olacagım dedın.
korkunu da anlıyorum ama ınsaellah hamılesındır.
akımera hala yan gelıp-yatıyordur sımdı hehehehe::)))

gerçekten korkutuyum için gitmedim ama artık gidecem ne olursa olsun artık allahın işi o ne isterseo olur kızlar oğlum çok kötü öksürüyor bide ateşi çok çıkıyor çok korkuyorum teyzeleri ona dua edin çabuk ileşsin hepinizi öpüyorum

ya bndezaten bu ay dogum kont hapı kullanıyorum olmayacak gelecek ayda kist gitmezse hapa devam etcm bosunakullnamsam mı dediöm bugun kendi kendime zaten dogum kont hapı sisiriyo folk asitte sislik yapıyo bari folk asıtı icmeym dedm bizim bi hamile ark var oda dediki hamilelik düsünenlere 3 ay önceden baslatıyolar buırakma deedi karar veremiyorum

bence bırakma iç sonuçta sen çok korunmayacaksın en azından günde 1 tane alman yeterli ben sabah akşam içiyorum bişey merak ettim sen hangi doğum kontrol hapını içiyorsun bi sakıncası yoksa seniin için söylermisin

ya ktg ve ayse sanırım anlatamadım;
benım doktor bana folıcı hemen bırak
gebelıgın atılımını engeller (yanı folıc guclu
tutunmasına sebep olur) demıstı. o yuzden aklıma
'senın kıstıne de acaba aynı etkıyı yapar mı?' geldı.
yoksa normalde hamıle kalmayı planlamayla bırlıkte
folıc kullanımına baslanıyor.

canım bende seni anladım aam bende kist için doğum kontrol hapını alıyordum doktorum bırakkammamı söyledi folik asiti hiç bırakmadım canım kistler öyle hemen büyümezki folik asit bebeyin ihtiyaını karşılıyor kisti büyütmez en azından doktorum öyle demişti

bncede cünkü doktorum derdi baan bıak die hapın adıd gynelle

günde 1 tane içeyim bn yinde yarın arayıp sorarım doktoruma

gnydın kızlar.nsaılsınız bakalım.ben hem ağır bi hamilelik geçiriyorum yataktan kalkacak halim yok hemde bizim ufaklık hastalandı kaç gündür ateşler içinde yanıyo üst damağında bi yara oluşmuş yemek falanda yiyemiyo zayıfladı yavrum bi yandanda onunla uğraıyorum doktora gidip duruyoruz işte.giremedim o yüzden kaç gündür.sizde varmı değişik bi havadis.ayşe galiba hala öğrenemedi hamile olup olmadığını.yasminde giremiyo sanırım.ben pek girip yazamasamda kafam kalktıkça girip yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.inanın hamile olduğumu öğrendiğimden beri 6 kilo kaybettim ama sadece mide bulantılarından deil ülseratif kolitimden olayı oldu.doktor knt.10 gün snr.havadisleri veririm size.dua etmeye devam edin kızlar inşallah bebişimin kalp atışlarınıda duyarız bi sorun çıkmazda sağlıkla dünyaya getiririm bebeğimi.öpüyorum hepinizi.k.i.b.byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…