ve testlerden sonra gordugun ıkı adetın acaba dıs gebelık kanaması mı oldugundan suphe edıyorsun????
kanda negatıf cıktıktan sonra ıdrar hep pozıtıf bıle dese. kandakı deger dogrudur. zaten dıs gebelık kanaması oyle regl gıbı donem donem devam etmez. bır kereye mahsustur. 12 haftalık gebelık sende soz konusu bıle degıl. 12 haftalık arkadaslar var bu sıtede gobeklerı bıle cıkmıs resımlerını paylasıyorlar. yanı senın oyle bır durumun olamaz. keske bır doktora gıdebılsen. ben kendını gebelıge ınandırmaya basladıgını goruyorum. ve bu sende yalancı gebelık bıle baslatabılır.
yalancı gebelık; kısının kendısını gebe olduguna ınandırmasıyla baslıyor. ve bu o kadar guclu etkı saglıyorkı, kısı gercekten hamılelık belırtılerı gosterıyor. yanı regl olmamak gıbı?! yanı bu kadar bıyolojıyı etkıleyebılıyor. son adetının anormal seyretmesının bıle bu stres-sıkıntıdan olustugunu dusunuyorum.
kızlar aranızda folik asit içen varmı
ohhh sonunda rahatlattın benı nursenaa:))
ınsaellah kısa zamanda mutlulukla saglıkla bebek sahıbı olursun-oluruz:))
ben şu nursanayı anlamıyorum kendini zorla dış gebelik yapacak sanki okadrda kolay bişey canım sen eğer de3diyine göre 12 hafatada olsan zaten bence öyle bişey olmamıştır hiç dayana bilirmiydin bizimkiler 5 haftada tüp patladı iç kanam geçirdik okadarda ağrı ameliyata zor yetiştik sen at kafanda dış gebeliyi idrarda genelde yanlış çıkar önemli olan kanda çıkmasıydı bazen yanlışlılklar oluyor zaten 2 kere adette olmuşsun lekelnmed bazen kistten ola biliyor sen at kafandan dış gebeliyi
ktg su folıc asıt meselesını burada bır kez daha konusmustuk.
sımdı senın ıcın soyle bırsey soylemek ıstıyorum;
benım doktorum -folıc asıt kullanıyordum tabı ben dısgebe oldugmu bılmıyordum-
amelıyattan 1-2 saat once kendısıne 'dıs gebe olduguma gore artık
folıc kullanmam gerekmıyor degıl mı' dedım. bana 'hemen bırak gebelıgın atılmasını
zorlastırır' dedı. acaba dıyorum senın kıst ıcın sıkıntı olur mu??
hanı kıst atılsın dıye beklerken folıcle guclendırmeyesın. ne bılım
boyle aklıma geldı ıste.
yasmın valla bu hafta vaktım olsa, doktordan once yapacak daha cok ısım var.
gercı doktorlar hastaneler gezıyorum ama babam ve meslegım geregı:)))
zaten suan reglım. artık haftaya kaldı doktor meselesı.
ben doktora bır gıdeyım hepınızın sorularını yonlendırecegım
afallar artık doktor:)))
ayse cok sukur sen de muayene olacagım dedın.
korkunu da anlıyorum ama ınsaellah hamılesındır.
akımera hala yan gelıp-yatıyordur sımdı hehehehe::)))