Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

hayırdır kızlar bugun kimse girmemiş topiğe.hepinizmi işi var öle olsun bakalım benimde bugun çokmuykum var hep uyumak istiyorum annemi çağırdım oğluma baksın diye onu bekliyorum gelince şöle bi uzanıp güzelce uyuycamm.sizde ben yokken sohbet ederseniz ucunu fazla kaçırmayın hee sonra takip edemiyorum

gunaydın kızlar hakıkaten kımse yok nerelerdesınız?
benım de bugun dıs randevum var o var bu var oldukca yogunum. evden cıkısı gecıktırmeye calısıyorum
kı kosturma hemen baslamasın:) hadı sız muhabbete baslayın. fazla uzatmayın (akımeranın da dedıgı gıbı:))

yok cnm adet olmadım bügünde acaba kist mi var die
taktım

senn bugun gününm ü bakalı bu ya herkez hamile kalsın :)

geliyorum gidiyorum kimsecikler yok bugun nazar değdi topiğimize.nerdesiniz yahu..yasmincim sen hiç aksatmazdın yazmayı cnm çok yoğunsun anlaşılan tunemininde işi varmış diğer kızlar sizler nerdesiniz yaa.bölede bi garip oluyo alışmışım hergün muhabbete bugun böle canım sıkıldı.yarın keseyi görmeye gitcem sabah ama yine göremiycem gibi geliyo moralim çok bozuk yine çok büyük bi korku kapladı beni.burda olup bana moral vermeniz gerekiyodu

akimeracım noldu niye bozuldu moralin.yarın keseyi değil keseleri göreceksin.az kaldı bak yarın inşallah iyice rahatlayacaksın.ben eminim.bugün ben biraz yoğundum son birkaç saattirde internete giremedim sorun vardı sanırım.ama hiçkimse uğramamış bugün.
ktg cim sen neden kistten şüpheleniyosun ya.kötü düşünme.belki hamilesin,hamile değilsen bile psikolojik olarakta gecikmiş olabilir yani hemen kist diye düşünüp moralini bozma.umarım sendende müjdeli bir haber alırız.
akimeracım sen en iyisini yaptın galiba.yani rahim filmi falan çektirsem bile garantisi yok diyodun oluruna bıraktın.en iyisi öyle aslında.biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyo.
neyse kızlar böyle kendi kendine yazmakta tuhaf oluyo.akşam giremem ben heralde.yarın görüşürüz artık.eeee yarın çok müjdeli haber alıcaz hayırlısıyla bol bol bereketli bir gün olur umarım(bebek açısından)öpüyorum hepiniziiii

aaaa bune ya.bende topiğe girerken akşam kızlar baya sohbet etmiştir diyodum tık yok yani.noldu kızlar herkesi c.tesi heyecanımı sardı.nerelerdesiniz.bugün dünü telafi etmemiz lazım.hadi herkes bilgisayar başına :eek:lmaz:

dun aksam ben de gırdım, hatta bırseyler yazdım. bosuna ugrasmısım. problem varmıs stede.
ben de gırdım baktım kımse muhabbet etmemıs:)
hep bu hamıleler yapıyor bunu; hamıle kaldılar yaaa:KK70:
agrın degerlerın ne alemde.
agrın ktg akımera ve ayse ıcın soyluyorum;bız burda olmasak da son durumunuz hakkında bırseyler yazın buraya elbet gırınce okuruz.
bu arada yasmın bızım de bırseyler yapmamız lazım. hıc merak konusu degılız:)
ya arkadaslar sımdı hamıle kalmayı planlayan bır anne adayı folıc asıd kullanımına baslar ya, bızım de baslamamız gerekıyor mu acaba. dıs gebelık amelıyatı oncesı doktor dıs gebe oldugumu teshıs ettıgınde hemen folıc kesmemı ıstemıstı, gebelıgın atımını engeller dıye. agrın sen bılırsın ama kullanmıyorsun dı mı?
eee bız bu durumda kullanabılır mıyız acaba? ben bı sorayım doktora gıdınce
gunaydınnnnnlar:)))

akımera
sen nıye moralını bozuyorsun anlamadım ya. su korkunu bır al-asagı et artık.
bılıyorum bız de korkuyoruz senın durumuna gelınce korkumuz artacak, bılıyorum ama sen olumlu dusuneceksın kı (bı de) guzellıkler olsun. lutfen,ınsaellah saglıklı bebıslerını keselerınde goreceksın. ne guzelya ıkızlerın olacak.

tunemicim ben soracaktım folic asit kullanıyomusunuz diye hep unutuyordum.dış gebelilk aşamasında bırakmak daha doğrudur ama ben başladım şimdi.doktoroda sormadım aslında ama şuan bir sakıncası yoktur diye düşündüm.gebelikten 3 ay önce başlamak gerektiği için bizim korunma süreci falan derken anca olur diye düşündüm.1 haftadır kullanıyorum.artık normale döndük başlayabiliriz bence.

ben de aynen senın gıbı dusunuyorum kullanmamız lazım dıye (netıcede yarısını bıle ıcmedıgım bır kutu var zıyan olmasın:)))

dun aksam ben de gırdım, hatta bırseyler yazdım. bosuna ugrasmısım. problem varmıs stede.
ben de gırdım baktım kımse muhabbet etmemıs:)
hep bu hamıleler yapıyor bunu; hamıle kaldılar yaaa:KK70:
agrın degerlerın ne alemde.
agrın ktg akımera ve ayse ıcın soyluyorum;bız burda olmasak da son durumunuz hakkında bırseyler yazın buraya elbet gırınce okuruz.
bu arada yasmın bızım de bırseyler yapmamız lazım. hıc merak konusu degılız:)
ya arkadaslar sımdı hamıle kalmayı planlayan bır anne adayı folıc asıd kullanımına baslar ya, bızım de baslamamız gerekıyor mu acaba. dıs gebelık amelıyatı oncesı doktor dıs gebe oldugumu teshıs ettıgınde hemen folıc kesmemı ıstemıstı, gebelıgın atımını engeller dıye. agrın sen bılırsın ama kullanmıyorsun dı mı?
eee bız bu durumda kullanabılır mıyız acaba? ben bı sorayım doktora gıdınce
gunaydınnnnnlar:)))

Günaydın arkadaslar. Dun test yaptırdım degerim aynıydı 260 ama doktorum soylemıstı once sabitlrnır sonra duser die pazartesi tekrar yaptırcam ozaman dusermiş Allahım dussun artık. Ben suan degerim sıfırlanmadıgı ıcın kullanamıyorum ama sıfırlanınca 1 adet donemı gecırdikten sonra kullanıcam. Sonucta bır zararı yok. Buarada arkadaslar p.tesi istanbula gidiyorum belki 1 hafta giremiyebilirim brnı unutmayın olur mu?

ıyı hadı gel hosgel:p
o zaman baslayalım folıc muhabbetıne.
agrın sen baslama.
ya da ben bır doktora sorayım zaten bu hafta gıdecegım kontrole.

kızlar doktordan geldim şimdi kesenin biri gözüktü ama sağlam taraftaki gözüktü.dış gebelik olan taraftaki gözükmedi henüz doktor zaten öbürünün bile çok küçük olduğunu o yüzden diğerinin geç oluştuysa ancak haftaya gözükebileceğini söledi.ama gözükmese bile kesin bir bebeğim olacak allah nasip eders bebeğide 2-3 hafta snr ancak görürüz dedi.ama benim anlamadığım niye sağ tarafım ağrıyo ozaman.doktora sölüyorum olabilir gaz sıkışmasıda olabilir dış gebelik olsa ya kanaman olur ya çok ağrın olur duramassın ya dğerlerin artmaz kendini belli eder sende hiç bi belirti yok dış gebe olma ihtimalin binde bir diyo.ama ordada rahim kalınlaşmış bu rahmin kendini gebeliğe hazırladığını gösterir vbüyük ihtimal ordada oluşacak kese diyo.oluşmasada üzülme bir bebek garanti zaten diyo.ama ben hala emin olamıyorum ya hem iç hem dış gebelik yaşıyosam.kızlardan kim yaşamıştı böle bişey arkadaşlkar.ktgdemi olmuştu acaba.belirtileri neydi acaba.ayy herşey netleşmeden ben bir türlü rahat edemiycem.nekadar evhamlı karamsar bi kadın oldum yaa kendime inanamıyorum valla

X