Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

aman cok heyecn yapma!

sorma cnm yaa heralde hamile olduğum için bütün duygularımı uç noktada yaşıyorum sevincimi korkumu endişemi heycanımı sinirimi duygusallığımı.hat safhada valla ortası yok hislerim o yüzdende kendimi çok garip hissediyorum çok karmaşığım yani

bende ikiz istiyorum zaten dış gebeliyim ikizde belkide yine ikiz olur olabilirmi akemira

kızlar tunemi bi hayırlısıyla hamile kalsın artık hiçmi hiç bizim bu taraflara uğramaz bile
:gitme:

akimera inanmıyorum yaa.valla bu katmerli müjde oldu haaa.çok sevindim yaaaa.bende ikiz diye diye seninki ikiz oldu bak.allahım darııs bize.keşke benimde ikizim olsa.ayy şimdi ağlıcam ya çok duygulanmdım valla.

doktora gittim sababh sabah.ultrasona girdim.doktor keseyi göremedi zaten dahada erken gelmişsin görülmez dedi amaaaaa ben çift rahimliyim yaa iki rahmimde çok kalınlaşmış ve değerlerimde beklenenin üzerinde arttığı için doktor ikizlerin olacak yüksek ihtimal dedi.keseyi görmek içinde cmrtesi tekrar çağırdı çok mutlu oldum ama hala korkuyorum bi aksilik çıkarmı bebişleri görürmüyüz görsek kalp atışlarını duyarmıyız çatlıcam valla zaman geçmek bilmiyo herşey netleşsede bi rahatlasam ama böle bile o kadar mutluyumki arkadaşlar anlatamamm darısı sizin başınıza inşallah...

Canım benımmmm nekadar sevindimmmmm anlatamam hadi gozun aydın. Hadi az kaldı inşallah cumartesi kesiyi göreceksiniz. Canım biliyosun 2 gun once iğne vuruldum ama hala kama baslamadı eskisi gibi lekelenme seklinde bunlada dusmicek die cok korkuyorum hıc agrim filanda yok. Sen de nasıl olmustu anlatırmısın?
Arkadaslar hepinize iyi gunler. Bnce Akimera acılısı yaptı simdi sırayla hamıslerimiz olacak. Allah en kısa zamanda bizlerede nasip etsin.

ayyyyyyyy cok sevndim allah bak sana çift verdi cocugu allhım bizede nasip eder insalah bnm elktrik yoktu giremedim meraktan da catladım bn hala adet olmadı m o degil demistm ya bn adet olmadan önce atesim düser die aksıne bugun atesim biraz daha cıkmıs ne iş anlamadım yani ki güm daha adet yok demek bu c tesi görcez bakalım ne cıkacak ne olur bana dua edin

canım için rahat etsin büyük bir ihtimallae hamilesin bende öyle işallah akemira bize yolu açtı sıra şlimdi tunemi ve yasminde hadi kızlar çalışın hepimiz birlikte hamile kaallım doğuralım ayy ne güzel ya işallah olur

valla ole umut oldun ki bana vallahi görsün millet bak dıs gebelik gecirip hamile kalınıyomus hemde gideniğn yerine bi tananede ektra cift cift :)Şeniz

inşallah kızlar ya.öncelikle ktg ve ayşe sizdende bekliyoruz güzel haberler.bu cumartesi baya haber alıcaz anlaşılan.ayşecim sendemi c.tesi yaptıracaksın test.inşallah kızlar ya bende gelecek ay soldan yumurtlarımda hemen hamile kalırım allahım ne olur bizede nasip olsun.inşallah bizde en kısa zamanda müjdeli haberleri veririz.ard arda olur inşallah hepimizinki.

ayse dogru soyluyorsun, hamıle olduktan sonra nıye gıreyım kı buraya.. yaNI SIRF sızı uzmemek ıcın.
yaaaaa yok ben en ıyısı hamıle kalınca daha cok gıreyım buraya; hehehe nıspet ederım sıze... catır catır catlatırım sızı.
gercı sen zaten hamılesın:)

yasmincim eşim bırakmıyor test yapayım kızıyor yine kendini mahfedeceksin diyor ama ben bi şek,lde yaptıracam artık dayanamıyorum bilgin olsun solda geb kalınca erkek oluyormuş çok kişi bunu yaşamış benimde oğlumda soldan kaldım zaten benim şimdi sadece sol tüpüm var am allahın işi ben ikincisini kız ,istiyorum hayırlısıkaydirigubbakcemile5

tunemi artık ben size çok alıştım ben gebysemde ne yaşıyorsam hep sizinle paylaşırım siz beni kovsanızda gitmem bak akemira şididen kaçtı kimbilir şimdide hafata hafta gebelik bölümünde kendine bi yer açmıştır:eek:lmaz:

ya ayse o lafı gerı al.. hemen gerı all.. soldan olan erkek oluyor dıye ben de cok duydum ama olmamalı.
benım sol hasarlı!!!!! benım kızım olmasın lutfen... o kadra dua ettım. Allah'ım oglum olsun dıye. sımdı sagdan hamıle kalayım dıye dua edıyorum. dua degıl mı kabul olur da rRabbım sagdan oglan verırse... hehehehehe gorun benı o zaman....

aman bi hamile kalalımda kız erkek farketmz saglıklı olsun yeter ki

yok ben karar verdım hamıle kalınca, sırf nıspet ıcın gırecegım buraya... ozellıkle yasmını dusunuyorum o nıspete cok alıskın:KK70: arkadasını aratmayayım dıye nıspetı hıc bırınızden eksık etmıcem. ama oglum olsun.... lutfen.. ben yıllarca dua ettım.

tunemi artık ben size çok alıştım ben gebysemde ne yaşıyorsam hep sizinle paylaşırım siz beni kovsanızda gitmem bak akemira şididen kaçtı kimbilir şimdide hafata hafta gebelik bölümünde kendine bi yer açmıştır:eek:lmaz:

yok cnm yapamz ole sey bırakmaz bizi :KK43:

ktg farkederrrrrr
oglan olması lazım... (ınsaellah)
eger kız olursa alt-ust olurum. anneme cektırdıklerım basıma gelır.. ve muhtemelen bana benzerse... hııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

kızlar benim eşim benim adım ektopik koymuş telefonda sinir oldum neymiş büün hayatım ektopiki araştırmakmış mış:kızgın:

X