Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Anladım cümlemizin inşallah, hangi vitaminleri verdi bu arada

Benim sağ tüpüm alindi ic kanam gecirdim bunada şükür şimdi korkuyorum hemileligi düşünemiyorum bile Allahim yardimcimiz olsun
Benim tüplerim duruyor ama ilk dış gebeliğimden sonra sol tüpüm tıkandı, ikinci sağda oluşmuştu cuma günü rahim filmi çektireceğim sağın durumu da
o zaman belli olacak, tıkalı tüplerle belirsiz bekleyişler yerine sorunlu tüpün alınmasında da vardır bi hayır belki, tek tüple hamile kalan çok insan var, bizzat tanıdığım da var, zaman herşeyin ilacı üzülmeniz korkularınız çok normal ama veren de o alan da o, imtihan, rabbim gönlünüzü ferahlatsın inşallah
peki cnm tüplerin duruyormu

Arkadaşlar umarım bana cevap gelir dış gebelik geçiriyorum pazartesi den beri hastahanedeyim geçen salı öğrendim hamile olduğumu ama değer olması gerekenden düşüktü haftama göre. Ilk 11 di sonra 15 oldu 2 gün arayla bu kanlar sonra 36 oldu 2 gun sonra 40 oldu dünde 60 olmuş ama 40 ken kürtaj yapıldı ilk sefer düşmeyince dış gebelik denildi dün iğne yapıldı okuduklarımin değerleri bana oranla çok yüksek şimdide kan aldılar dün 60 ti bakalım kaç oldu sizce düşer mi ameliyata gerek kalmaz degilmi çok küçük çünkü değer lütfen cevap bekliyorum

Yüksek çıkma ihtimali var, korkma sakın, önemli olan 7. Gün değeri, değerlerin aşırı yüksek değil, muhtemelen iğneleme sonlanacaktır, bir an önce atlatın inşallah,

Yüksek çıkma ihtimali var, korkma sakın, önemli olan 7. Gün değeri, değerlerin aşırı yüksek değil, muhtemelen iğneleme sonlanacaktır, bir an önce atlatın inşallah,
Çok teşekkür ederim canim inşallah öyle olur umudum o yeni evliyim hiç çocuğum yok 1.5 yıldır ilk kez hamile kalmıştım malesef bu şekilde oldu insanlar çok kafamı karistiriyor biraz daha bekleseydin belki normal gebelikti diyip beni korkutuyorlar tüpü falan kaybetmekten cok korkuyorum Allah kimseye yasatmasin cok zor

Geçmiş olsun değerleri böyle anormal artıp da sağlıklı gebelik olan çok azdır. Ama çok da düşükmüş cidden belki kendiliğinden düşük olacaktı biraz daha beklenebilirdi sanırım. İğneyle çok yüksek ihtimal sıfırlanır kısa zamanda

sağlıklı gebeliklerde inan bhcg değerleri 1000/5000 şeklinde artıyor, bu kadar düşük değerde sağlıklı gebelik çok zor maalesef.

dediğim gibi üzülme sakın, inşallah sağlıklı gebeliğinde olacaktır.

Sağolun bende böyle düşünüyorum aslında. Ama doktor beklemek sana zararı olur dedi hemen tedaviye aldı artık geri dönemiyoruz hayırlısı böyleymiş inşallah sıfırlanır korunma süresi de 3 ay dedi doktor artık bekliycez yapacak birşey yok

Igneden sonraki 4.gun degeri ile 7.gun degeri arasindaki fark onemli canim.
Igne buyuk ihtimalle ise yarayacaktir.
Bende Eylul'de gecirdim.
Daha yuksekti tabii degerimde.
3 ay korunma sureci sonrasi kaldim yine.
Doktor bundan sonra gebelik olursa yine var dis gebelik riski bi kere gecirdigin icin dedi.Ama bu cok sukur dogru ilerledi.
Kalbini ferah tut❤

Sağlıkla kucağına al inşallah, cinsiyeti belli olmuştur artık

Çok sağol canım sanada geçmiş olsun ne güzel hamilesin maşallah yarın 4.gün bakalım inşallah işe yarar tekrar yasatmasin Rabbim hiçkimseye peki normal yolla mi hamile kaldın ilaç falan aldinmi klomen falan ve neden oluyormuş senin dış gebelij

Sağlıkla kucağına al inşallah, cinsiyeti belli olmuştur artık

Amin canım Allah razı olsun :) Evet bi kızımız daha olacak nasipse :)❤

Bilinen bi sebebi yok.
Benim 1 saglikli gebeligim,kizim 4 yasinda,bir dıs gebeligim ve yine bir saglikli gebeligim var (şimdiki)
Normal yolla kaldim canim.

Allah bağışlasın yavrularını: ) peki dış gebelikten sonra rahim filmi cekildinmi veya önce

Kızlar bn subat ayında dış gebelik geçirdşm çok zor dönmlerdi kürtaj iğne iç kanmyla ameliyat snra agrılı süreç nyse cok şükr şimdş iyyim bu ay doktora gittim folikaside tekrar bşldm ve hersey yolnda dedi çok skr doktor ama bn amelyat snrası ilk adetmdn snra kornmayı bırktm ama öle önmsemedim olmdı diye gttm doktra doktr eger bu seferde olmazsa gel adetşn 2. Gnü dedi sizlr yasadnz mı böle bi oly kornmayıverkn bırakmamın sebebi içimden bir his kornmamamı söylyrdu ben Rabbime kendimi teslim ederek tekrar başladmm

Bu arada ameliyattan zaten 53 gün snra bn adet oldm buda demek olyorki iki ay kornmadm ve olmadı

Allah bağışlasın yavrularını: ) peki dış gebelikten sonra rahim filmi cekildinmi veya önce

Cekilmedim canim.

Yani ic sesler guzel de bide rahimde ve vucutta yasanan degisiklikler var canim.
Bunlardan sebep 3 ay icinde olmuyor denemez pek.Belki de iyi ki olmamis ve kisa zaman diye tekrarlamamis boyle dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…