- 21 Nisan 2016
- 660
- 1.642
Yok canım kese oluşmamıştır Pazartesi bakıcaklarmış o zamana değer 3000lerde oluyor doktor görünür dediPeki baktılar mı ultrasonla?
Yok canım kese oluşmamıştır Pazartesi bakıcaklarmış o zamana değer 3000lerde oluyor doktor görünür dedi
Kaç ay oldu ?wendy
Yok canım kese oluşmamıştır Pazartesi bakıcaklarmış o zamana değer 3000lerde oluyor doktor görünür dedi
Canim gunume 4 gun varken testte cikti benim.
Adete 2 gun varkende kan verdim 26 Ocak'tı,sonuc 65,97 cikti.
Sonra gunumu bekledim.
Gecince 5 gun sonra yani 3 Şubat'ta doktora gittim.Yani o kani verdigimden tam 1 hafta sonra idi.
Kucucuk gorduk keseyi.
O gun gorunmeseydi tekrar kan verecektim.
Ama degerinin o kadar cogalmasini bekleme git kontrole
Çok şükür benim kese bugün görüldü kızlar
Darısı başınıza inşAllah
Yaaa çok sevindimm, amin canım Allah bi daha yaşatmasın
topiğe bi bebiş daha geliyorşükür Allah'a, darısı isteyenlerin hepsine
Çok şükür benim kese bugün görüldü kızlar
Darısı başınıza inşAllah
Huysuzd sende haber var mı?
Kesin dis gebelik mi yine?
Yavrucaklar yolunu sasiriyolar napsinlar. Buyuk gecmis olsun. Tez zamanda atlatirsin insallahYok canım dış gebelik diyemeyiz dediler. Yeri bilinmeyen gebelik diye bi tabir varmış, ona benziyormuş. Bi de kendiliğinden düşüyor ve kasık ağrısı vs yok ya dış gebelik gibi durmuyormuş. Bakalım.. bilemedik nerelere yerleşiyor bu bebişler
Sevgili kaderdaşlarim yardim, please.
malumunuz ocakta dis gebelikle sag tüpümü aldirmistim. Ameliyattan sonra üçüncü adetimi gormek uzereyim ama cok agrim oluyor. Onceden boyle degildi.
Simdi sag tupumun oldugu yer, onun tam sirtimdaki karşılığı ve sag kasigim cok agriyor. Sol tarafta hic bi agri yok.
Napicam ben? her adet doneminde bu acilari mi yasiycam? Bu durum normal mi kizlar?
Canım ben tüpümü aldırmadım bilemiyorum, acaba dış gebelikten sonraki adetlerde o tarafta ağrım olmuş muydu diye zihnimi yokluyorum ama Sağda mıydı solda mıydı hiç hatırlamıyorum.
Bana bir süre ağrı olması normal gibi geliyor. Neticede o tarafta cerrahi bir işlem yapıldı. Biraz zaman ver kendine.. hepsi unutulacak inşallah
Sevgili kaderdaşlarim yardim, please.
malumunuz ocakta dis gebelikle sag tüpümü aldirmistim. Ameliyattan sonra üçüncü adetimi gormek uzereyim ama cok agrim oluyor. Onceden boyle degildi.
Simdi sag tupumun oldugu yer, onun tam sirtimdaki karşılığı ve sag kasigim cok agriyor. Sol tarafta hic bi agri yok.
Napicam ben? her adet doneminde bu acilari mi yasiycam? Bu durum normal mi kizlar?