Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Yok canım kese oluşmamıştır Pazartesi bakıcaklarmış o zamana değer 3000lerde oluyor doktor görünür dedi

Canim gunume 4 gun varken testte cikti benim.
Adete 2 gun varkende kan verdim 26 Ocak'tı,sonuc 65,97 cikti.
Sonra gunumu bekledim.
Gecince 5 gun sonra yani 3 Şubat'ta doktora gittim.Yani o kani verdigimden tam 1 hafta sonra idi.
Kucucuk gorduk keseyi.
O gun gorunmeseydi tekrar kan verecektim.
Ama degerinin o kadar cogalmasini bekleme git kontrole

Gidicemde randevu yok hiç

Merhabalar,
Dış gebelik sonrası metotreksat 1 doz vurulduğum için 3 ay korunmam gerektiği, adetimin düzene girmesi açısından da önemli olduğu söylendi. Ameliyat sonrası adet düzensizliği yaşamadım, 3 ayın sonunda korunmayı bırakmadan önce de tekrar doktora gidip her tür kan tahlili yaptırdım, aynı zamanda hipotiroidi hastası olduğum için ve sonuçlarda TSH yüksek çıktığı için hamile kalmamın zorlaşacağı söylendi, özetle sürekli çeşitli branşlardaki çeşitli doktorlar hamile kalmamın zor olduğunu zaten sağlıklı bir çocuğumun olduğunu allahın ona uzun ömürler vermesini temenni ederek moral vermeye ? çalıştılar,sağolsunlar.
Fakat korunmayı bıraktığımız ay çok da umutsuzken hamile kaldım,başta dış gebelik olmasından çok korktum,doktorlar da ameliyat geçiren hastaların riskinin normal gebelere göre 10 kat yüksek olduğunu vurgulayarak iyice telaşa sevk ettiler,sağolsunlar..Ama nihayetinde keseyi rahim de gördük, şimdi 19 haftalık oldu..
Demem o ki her bilgi doğru değil, dış gebelik geçirildi,ameliyatla tüpünüz alındı diye yıllarca sorun yaşayacağınızı düşünüp içinizi karartmayın, herşeyin bir zamanı var içinizi ferah tutun, hemen de hamile kalınabiliyor,hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şekli oldu bu hamilelik bana çünkü çok umutsuzdum, umarım sağlıkla kavuşurum. Herşeyde vardır bir hayır..

Çook yavaş düşüyor sanki.. kanamam arttı ama iki gündür, sanki mtx yapılmış gibi.. 1000den aşağı düşememiş bugün baktık, çarşamba tekrar bakıcaz. Eğer çok yavaş olursa mtx yapılacak. Sonuçta düşüyor dedi dr. Bakalım hayırlısı ya..

Kesin dis gebelik mi yine?

Yok canım dış gebelik diyemeyiz dediler. Yeri bilinmeyen gebelik diye bi tabir varmış, ona benziyormuş. Bi de kendiliğinden düşüyor ve kasık ağrısı vs yok ya dış gebelik gibi durmuyormuş. Bakalım.. bilemedik nerelere yerleşiyor bu bebişler

Yavrucaklar yolunu sasiriyolar napsinlar. Buyuk gecmis olsun. Tez zamanda atlatirsin insallah

Sevgili kaderdaşlarim yardim, please .
malumunuz ocakta dis gebelikle sag tüpümü aldirmistim. Ameliyattan sonra üçüncü adetimi gormek uzereyim ama cok agrim oluyor. Onceden boyle degildi.
Simdi sag tupumun oldugu yer, onun tam sirtimdaki karşılığı ve sag kasigim cok agriyor. Sol tarafta hic bi agri yok.
Napicam ben? her adet doneminde bu acilari mi yasiycam? Bu durum normal mi kizlar?

Canım ben tüpümü aldırmadım bilemiyorum, acaba dış gebelikten sonraki adetlerde o tarafta ağrım olmuş muydu diye zihnimi yokluyorum ama Sağda mıydı solda mıydı hiç hatırlamıyorum.

Bana bir süre ağrı olması normal gibi geliyor. Neticede o tarafta cerrahi bir işlem yapıldı. Biraz zaman ver kendine.. hepsi unutulacak inşallah

Insallah. Gercekten cok üzülüyorum

canım benimde tüpüm alınmadı, ama hala dış gebelik geçirilen tarafta ağrım var. sanırım soğan kürü biraz azalttı ağrıyı. sorma imkanın varsa bi doktoruna danış yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…