Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Çok geçmiş olsun canın inşAllah en kısa zamanda sağlıcakla hamile kalır ve sağsalim kucağına alırsın. Yaranı deşmek istemiyorum ama bişi sormam gerek benimde beta değerlerim çok düzenli arttı 2 gün arayla yaptırdığım testler 71-180-423-853 bu şekilde. Ama benim progesteron hamileliği ilk öğrendiğimde 6.2 ydi, 4 gün sonra 4.3 e düştü şuan progesteron 200 mg kullanıyorum ama korkuyorum dış gebelik olduğu için mi düşüyor diye? Eğer dış gebelikse şuan progesteron için ilaç kullanıyorum ve dış gebeliği besliyorda olabilirim sen hiç baktırdın mı progesteron hormonuna? Dış gebelik mi yoksa bu?

neden progestan başladınız peki? kanama falan mı var?

neden progestan başladınız peki? kanama falan mı var?
Hayır kanamam yok, sadece progesteron değerim düşüyor doktor düşük olabilir dış gebelik olabilir dedi beta değeri daha düşük olduğundan kese görünmüyor rahim duvarı kalınlığı iyi dedi ama bilemedim. Emin olarak bişi demiyor doktor Bende doğal olarak kötü düşünüyorum

en stresli dönem işte, inşallah dış gebelik değildir, kötü düşünmeyin, güzel haberleri bekliyoruz.

Merhaba kızlar

Değerim 300 daha düşmüş, böyle düşecek sanırım diyor dr. Buna dış gebelik diyemeyiz dedi bugün. Başka bi dr daha sormuştum kendiliğinden düşer demişti, dış gebelik değil bence demişti. Kanama da var ama ağrı çok az. İnşallah sıfırlar yakında.

Ben hiç progesteron baktırmadım. Düşükse eğer canım daha çok sıkılır diye, iki dr da istemedi. Kanamalar olunca ilk dr progesteron vermişti, gerçekten de kesmişti. Aynı soruyu bende sormuştum dış gebeliği besler diye, bi zararı olmaz demişti sağlıklı gebelikse ya demişti. Ama ben ikinci dra göründüm o bence kullanma düşeceği varsa düşer dedi bende bıraktım.

Kollarımda kan alacak yer kalmadı ama kan vermeye devam. Hamdolsun diyelim, olacak inşallah Allahın izniyle...

Cevap için teşekkür ederim.. tekrardan çok geçmiş olsun inşAllah bir daha yaşamazsın

Arkadaşlar dış gebeliği mtx iğnesi ile atlatıp iyileştikten sonra dış gebelik geçirdiğiniz tarafınızda bazen hafif ağrılarınız oluyor mu?

İnşallah yarın yada cumartesi gideceğim doktora..

inşallah canım haber ver bize de.

inşallah normal düşük olsun, sanırım kimyasal gebelik diyolar buna. dış gebelik olmasın da.

Arkadaşlar dış gebeliği mtx iğnesi ile atlatıp iyileştikten sonra dış gebelik geçirdiğiniz tarafınızda bazen hafif ağrılarınız oluyor mu?

bazen değil sık sık ağrım oluyo. korkuyorum o yüzden.

Oldu canim benimde.
Hatta iliskilerin sonuna dogru da cok oluyordu.
Birtek 3 ay gectikten sonra olmamisti oncesi kadar rahatsiz edici degildi yanj

Benim progesteron değeri 4.3den 10.6 ya yükselmiş Pazartesi günü beta 3000 üstü olması lazım ve kesenin görünmesi lazım, ona göre dış gebelik mi belli olacak..

Aah ah... bu topikte çaresizce ne umutlar aramıştım. Yılların topiği. Dilerim hiç kimse yaşamasın bu illeti. Kimse çaresiz kalmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…