- 2 Mart 2018
- 1.194
- 862
Normal değil. Hala devam ediyorsa acile gidin doktorunuz biraz rahat davranıyor sanki iğne etkisini göstermiş olsa bu zamana kadar ağrının geçmesi gerektiBir de dış gebelik ağrısı nasıldır? Şu ana kadar hiç ağrım olmamıştı. İki gün gaz ağrısı tarzı kıvrandırıcı ağrılarım oldu ama tek tarafta değildi. Genel alt karın kısmında bir ağrıydı. Hala özellikle büyük tuvaletimi çok ağrılı yapıyorum. Doktor telefonda normal deyip geçti.
Evet tuvalet esnasında ağrı yapıyor küçükte de büyükte de yapıyordu bendeAlt karın kısmımda genel bir ağrı var. Gerçi şu an geçti ama ara ara tutuyor. Özellikle büyük tuvaletimi yaparken çok sancım oluyor
Normal değil. Hala devam ediyorsa acile gidin doktorunuz biraz rahat davranıyor sanki iğne etkisini göstermiş olsa bu zamana kadar ağrının geçmesi gerekti
Benim sağ tüpteydi ve adet sancısından biraz daha fazla ve sürekli ağrıyordu sıcak su ile azalıyordu ağrısı sadece.
İç kanamam başlamış hatta o tarafta ama değerim düşüktü 198 ile başladı iğne vurulduğum güne kadar kendisi 99 a düştü
İğne sonrası 4. Gün 82 ye 7. Gün 15 e düştü
İç kanamanız var mı diye muayene etti mi doktorunuz
İnanmıyorum ya ne kadar ihmalkar bir doktormuşDoktor ultrasonla bakmadı hiç, kan testlerinden sonra teşhis koydu.
İnanmıyorum ya ne kadar ihmalkar bir doktormuş
En az %15 ilk bir düşüş istiyorlar o süre içerisinde
Bence siz bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip doçent ya da profesör dr muayene olun
Değeriniz düşük olsa benim gibi normal öyle demesi ama değeriniz çok düşük değil7. Gün %15 düşüş olmuştu. 630'dan 510'a inmişti. Onu yeterli gördü herhalde, 15 gün sonra gel dedi. Keşke dinlemeyip test yaptırsaymışım.
Benim ultrason fotoğraflarını bile çekti düşünün doktor
İnşallah değeriniz düşüyordur çok fazla hareket etmemeye çalışın yatın hepYarın ilk işim gidip baktırmak olacak. Bizim buradaki hastanedeki kadın doğumcuya gideceğim bu sefer. Tüp bebek tedavimi yapan doktorun yardımcısı ilgileniyordu ancak bana da biraz başlarından atıyorlarmış gibi geldi
7. Gün %15 düşüş olmuştu. 630'dan 510'a inmişti. Onu yeterli gördü herhalde, 15 gün sonra gel dedi. Keşke dinlemeyip test yaptırsaymışım.
Huysuzd sen ne alemdesin? Hamileligin nasil?
Guzel haberler bekliyoruz senden :)Canım hala beklemeye devam. Artış güzel ama kanama var hala. Öyle dış gebelikteki gibi kahverengi değil. Kırmızı ama aralıklı özellikle gün içinde artıyor.
Şimdilik progesteron verdi dr. Sağlıklı bir gebelikse kanama kesilsin diye. Dış gebelikse de hemen kesip mtx yapılacak işte..
İnşşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı işe. Beklemek çok zor ama yapacak da bişey yok.. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah
Ikinci dis gebeligim dediniz ya, ilk dis gebeliginiz de ayni tupten mi olmuştu? Onu nasil düşürdünüz? Ve iki gebelik arasi sure ne kadardi?arkadaslar tesadüfen bu gurubu gordum ve paylasmak istesim 3 gun once dis gebelikten sol tupum alindi bu ikinci dis gebeligim kapali ameliyt oldum merk ettigim bu durumu yasayip ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz 6 ay kadar bi dure beklememm gerekiomu
Guzel haberler bekliyoruz senden :)
arkadaslar tesadüfen bu gurubu gordum ve paylasmak istesim 3 gun once dis gebelikten sol tupum alindi bu ikinci dis gebeligim kapali ameliyt oldum merk ettigim bu durumu yasayip ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz 6 ay kadar bi dure beklememm gerekiomu
Canım hala beklemeye devam. Artış güzel ama kanama var hala. Öyle dış gebelikteki gibi kahverengi değil. Kırmızı ama aralıklı özellikle gün içinde artıyor.
Şimdilik progesteron verdi dr. Sağlıklı bir gebelikse kanama kesilsin diye. Dış gebelikse de hemen kesip mtx yapılacak işte..
İnşşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı işe. Beklemek çok zor ama yapacak da bişey yok.. Rabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inşallah