Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

arkadaslar tesadüfen bu gurubu gordum ve paylasmak istesim 3 gun once dis gebelikten sol tupum alindi bu ikinci dis gebeligim kapali ameliyt oldum merk ettigim bu durumu yasayip ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz 6 ay kadar bi dure beklememm gerekiomu
Benim açık ameliyatla sağ tüpüm alındı. Doktor 6 ay beklememi tavsiye etti vücudun toparlanması için . 7.ayda hamile kaldım. Ama kapalı ameliyatta belki o kadar uzun bir süreç gerekmez.

Benim açık ameliyatla sağ tüpüm alındı. Doktor 6 ay beklememi tavsiye etti vücudun toparlanması için . 7.ayda hamile kaldım. Ama kapalı ameliyatta belki o kadar uzun bir süreç gerekmez.
bende 1 yıl önce dış gebelik geçirdim tüpüm alınmadı kürtaj+serum aldım 6 ay ara verdim 3 aydır deniyorum olmadı siz özel birşey kullandınızmı acaba?

Çok teşekkürler, muayene oldum, herhangi bir iç kanama yok. Rahim ince pozisyonda ve iyi durumdaydı. Bchg 80'e düşmüş. Muhtemelen 2 haftaya sıfırlanır. Yani hiç bir sorun yok. Tek tozla, zararsız ziyansız kurtardığım için çok memnunum. Umarım ben de sorunsuz adet olabilirim. Şimdi çekindiğim tek o kaldı. Geçmiş olsun size de.

canım stres yapma seninle aynı şeyleri yaşadım bende. 7. gün düşüş sonrası 15 gün sonra çağırdı beni de, 1 ay sonrada adet gördüm zaten, yavaş yavaş düştü bhcg sanırım. bende de o gaz sancısı gibi dediğin ağrılardan oldu iğneden sonraki 2-3 gün. sen söyleyince hatırladım bak.

Bu öyle baştan savılacak bi durum değil doktorunda farkındadır merak etme ama yine de bi ara kontrol amaçlı başka bi doktora da görün.

sağlıklı günlerimiz olsun.

Çok teşekkürler, muayene oldum, herhangi bir iç kanama yok. Rahim ince pozisyonda ve iyi durumdaydı. Bchg 80'e düşmüş. Muhtemelen 2 haftaya sıfırlanır. Yani hiç bir sorun yok. Tek tozla, zararsız ziyansız kurtardığım için çok memnunum. Umarım ben de sorunsuz adet olabilirim. Şimdi çekindiğim tek o kaldı. Geçmiş olsun size de.

Gözün aydın canım, bitti gitti artık. Allah bundan sonra inşallah güzel haberler almamızı nasip etsin.

Rabbim bu mübarek ayların , bu mübarek kandilin yüzü suyu hürmetine hepimize hayırlı haberler almayı hayırlı evlatlar sahibi olabilmeyi nasip etsin inşallah... :KK200:

hayirli olsun ne kadarlik oldu bebisiniz bende iki yil once dis gebelik gecirdim uzun sure korunduk ben baska rahatsizliklar gecirdim tup alindiktan sonra rahim filmi cektirdinizmi

gecmis olsun kizlar bende iki yil once dis gebelik gecrdm doktorlar anlamadi bigun avmde fenalastim bayildim gene teshis koyamadilar normal deyipgonderdiler. ogun oc kanama gecirmisim bigun muthis bi sanciyla uyandim acilde aldik solugu gene normal dediler bir hafta sonra ozele gittim kan yayilmis karnma hemen ameliyata aldilar sag tupum alindi cok uzuldum bebek gorunce dayanamiyordum

bir kizim var 6 yil korunduk ilk ayda gebe kaldim dis gebelik oldu sanki bi daha bebegim olmicak gibi geliyo cok pismanim erteledigim icin keske daha once yapsaydik diye ama kismet belkide

bir kizim var 6 yil korunduk ilk ayda gebe kaldim dis gebelik oldu sanki bi daha bebegim olmicak gibi geliyo cok pismanim erteledigim icin keske daha once yapsaydik diye ama kismet belkide

Bizde 3bucuk sene korunmustuk.
Ilk ayda kaldim dış gebelik oldu.
Onu atlattim korunma suresi bitti.Simdi bebek bekliyoruz.
Hic pisman olma nasip❤

Bu mesaji hsg cektirecek olanlar icin yaziyorum. Ben evliligimin ilk bir bucuk yılını vajinusmus illetiyle yaşamış bi kadinim. Cok şükür atlattık o sureci ama jinekolojik muayene hala benim icin tam bir kabus. Hele bi de burda hsg ile ilgili yorumlari okuyunca toptan strese girdim, uykularim kacti. 2 ay once sag tüpüm alinmisti, diger tup acik mi diye hsg cektirmemiz gerekti.
Ben asla anestezisiz cekemem diyordum. Bi arkadasim aradi bursa medicabil hastanesinden arkadasim vardi, araci oldular sagolsunlar. Radyoloji uzmani nigar hanim beni aradi, "deneyelim, eger anestezisiz cekebilirsek oyle yapalim, dayanamazsan anesteziye basvuralim " dedi. Kabul ettim. Hsg esnasinda cok zorlandim ama benimki psikolojikti, jinekolojik muayenede de oyle oluyorum ben. Nigar hanim ve ekibi sagolsunlar oyle kibar oyle naziktiler ki anlatamam. Agrim neredeyse hic olmadi. Hsg ucreti olarak da 500 tl odedik onu da soyliyim. Ha bi de sol tüpüm acikti:)

hayirli olsun ne kadarlik oldu bebisiniz bende iki yil once dis gebelik gecirdim uzun sure korunduk ben baska rahatsizliklar gecirdim tup alindiktan sonra rahim filmi cektirdinizmi
Doğuma az kaldı 38. Haftaya yaklaştık:) ben 6 ay korundum 7. Ayda korunmayı bırakınca hemen hamile kaldım. O yüzden bir tedaviye veya film çektirmeye gerek kalmadı

Amin insallah. Sen nasil oldun? Hcg kacta? Kanaman devam ediyo mu

İyiyim diyeyim iyi olayım inşallah. Bugüne kadar azalmıştı ama bugün yine kanamam oldu
Beta dün 1100dü. Bugün baktı dr kese göremedi.:bicak: Sağda bişe görüyormuş korpus luteuma benziyormuş dış gebelikde olabilirmişmişmiş.. Beta 2500 olunca ancak görürüz dedi.

İnternette her yerde 1500 olunca görülür yazıyor ama görünmedi malesef bende. Hafif sancılar var.

Stresten bittim resmen. Ne diyelim hayırlısı olsun inşallah. Bu hafta belli olur artık.

Beta da hep iki kat artarak gitti ama bilemiyorum ki ne olacak inşallah hayır olur sonu

İyiyim diyeyim iyi olayım inşallah. Bugüne kadar azalmıştı ama bugün yine kanamam oldu
Beta dün 1100dü. Bugün baktı dr kese göremedi.:bicak: Sağda bişe görüyormuş korpus luteuma benziyormuş dış gebelikde olabilirmişmişmiş.. Beta 2500 olunca ancak görürüz dedi.

İnternette her yerde 1500 olunca görülür yazıyor ama görünmedi malesef bende. Hafif sancılar var.

Stresten bittim resmen. Ne diyelim hayırlısı olsun inşallah. Bu hafta belli olur artık.

Beta da hep iki kat artarak gitti ama bilemiyorum ki ne olacak inşallah hayır olur sonu
Bence iki kat artmasi cok guzel, dis gebelikte dengesiz artiyor biliyorsun. Ayrica ben hamileyken doktorumvajinal ultrasonla bile 1500-1600 olmadan görülemeyeceğini söylemişti. 1 haftaya kadar belli olur senin durumun. Biliyorum elinde degil ama stres kanamani arttirabilir. Hsg cektirmis miydin, diger tupun acik miydi?

Bence iki kat artmasi cok guzel, dis gebelikte dengesiz artiyor biliyorsun. Ayrica ben hamileyken doktorumvajinal ultrasonla bile 1500-1600 olmadan görülemeyeceğini söylemişti. 1 haftaya kadar belli olur senin durumun. Biliyorum elinde degil ama stres kanamani arttirabilir. Hsg cektirmis miydin, diger tupun acik miydi?

Hsg çektirmedim de laporoskopi olunca bakışmıştı ikisinde de sıvı geçişi varmış. Bu doktor da 2500 3000 olmadan göremeyiz dedi ama hiç içim rahat değil. Sağda oluşmuş yumurta yine, dış gebelikte de sağdaydı ağrım öyle hatırlıyorum. Şu an hiç ağrım yok. Bilemiyorum ki ya.. Rabbime teslim oldum, vardır bir hayır

X