dur hemen kötüyü çağırma, güzel haber olacak inşallah
Sağolun kızlar inşallah hayırlı haber alırım. Daha önce iğne olmuştum tüpte görünmemişti. Yani öyle adet kanaması gibi diyemem peçeteye geliyor. Akşam kesiliyor. Dün gece mesela hiç olmamıştı. Gün içinde artıyor. Doktora şimdi sordum, acele etme cumartesi pazartesi tahlil isteyelim ona göre konuşalım dedi. Öyle ağrım falan da yok.. bilemiyorum ki ya.. değer de çok düşük. Bakalım nasibimizde ne var
Insallah yerlesme lekelenmeleridir ve biter canımm❤
Haberleriniz bekliyoruzz
Umarim her sey gönlünce olur ama kötü bi sonuc olursa da dirayetli olmaya calis. Malesef biz bu kötü durumu en az bi kere yaşamış kadinlariz, dolayisiyla tedirginiz, korkuyoruz. Ama bu durumu hic yaşamamış kadınlara gore daha güçlüyüz. Hamile kalirsak bile her seyle karsilasabilecegimizi biliyoruz. O yuzden sana tavsiyem; umudunu kaybetme ama her seye de hazirlikli ol arkadasim.
Gelismelerden haber et.
inşallah hayırlı cevabı alırsın bizlerede umut olursun:)Yani hazırlıklıyım napalım benim elimden gelen bişey yok ki Rabbimden gelen başım gözüm üstüne.. bakalım Mevlam neyler neylerde güzel eyler
Kızlar merhaba 2 dia gebelik bir kızım var ikinci içi ugrqsiyorum 5 senedir rahim filmi çektirdim bugün baya canım yandı ama tüplerime acikmis sanırım sevinsemmi uzulsemmi bilememdim ama ins hamile.kalmama yardımı. Dokunur benim sorum rahim filmi cektirdince antibiyotik kullanan varmı duydum fakat enim doktorum ben vermiyorum dedi ilişkiye girebilirsin serbest dedi sizin fikriniZi alabilirmiyim
İnsallh canım dediğin gibi olurGerek olsa de yazardı canım. Rahim filminden sonra gebe kalma şansı yüksek bence değerlendir
Selam kızlaar bugün değerim 77 çıkmış. Kanama hala devam ama bilemiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım
Selam kızlaar bugün değerim 77 çıkmış. Kanama hala devam ama bilemiyorum ne düşüneceğimi şaşırdım
Bir an önce 1000ler 10.000 ler gör inşallah
Gayet iyi persembeye gore canimm❤
Ayyy insallah saglikla devam eder,lekelenmelerde gecer.
Arkadaşlar dış gebelikten ne kadar sonra adet oldunuz?
Peki nasıl bir adet dönemiydi et parçaları falan düştü mü?3 eylül de iğne oldum, 30una da adet oldum canım. Yani 27 gün sonra olmuşum.
Arkadaşlar dış gebelikten ne kadar sonra adet oldunuz?
Benim kanamalıydı zaten dış gebeliğim iğne vurulunca birkaç gün daha devam edip değer sıfırlanınca kanamam bitti.Benim igneden 13 gun sonra kanamam basladi.Buyukce ve cok sancili bi parcada dusurdum ikinci gunu.
Ekim 8de bu kanama dedigim oldu igne sonrasi,sonra degerim sifirlandiktan sonra 2 Kasım'da regl oldum.
Benim kanamalıydı zaten dış gebeliğim iğne vurulunca birkaç gün daha devam edip değer sıfırlanınca kanamam bitti.
25 gün sonra falan adetim geldi ben de doğum kontrol hapı kullanmaya başladım.
Hem çok az oldu kanama leke leke
Hem de adet sürem geçmesine rağmen bitmedi doğum kontrol hapını 10. Günde bıraktım 2 gün sonra ağır kanamam başladı et parçaları düşürdüm sonra 4. Günü cenin düşürdüğümü düşünüyorum.
Fotoğrafını da çektim daha önce düşük yapmış olan teyzeme sordum bebek düşürmüşsün diyor.
Ama metotreksat ile vücut yok etmiyor muydu bebeği?