merhabalar, değerleri 4000 ile başlayan, ilk doz iğne işe yaramayan ikinci dozla işi çözülen var mı? dün ikinci doz iğneyi oldum ve korkuyorum düşmeyecek diye. ameliyat olmak istemiyorum. böyle bir şey yaşayan varsa, yardımcı olursa çok sevinirm
Bende sizin gibi folik asit kullanmadım ve hemen hemen 1 ayda değerlerim sıfırlandı. Sıfırlandıktan sonra folik asit kullanmaya başladım. Doktorlar neden veriyor bilmiyorum ama gerçekten internette okuduğum kadarıyla ikisinin zıt olduğunu anladım. Herkese çok geçmiş olsun gerçekten zor süreçler.öncelikle cok gecmis olsun
bende yasadim maalesef, 2 igne vuruldum
degerim ilk igneden önce 2200 idi, igneden sonra 3300'e cikti ve ilk igneden 10 gün sonra ikinci igne verdiler.
Ilk ignede hic kanamam hic birsey olmamisti, ama 2. de hemen kanama ve siddetli kramplar girdi ilk 2 gün sonra azaldi ve cok sukur gecti. Hep yattim hic birsey yapmadim ve bol bol sivi tükettim, özellikle yesil cay.
Doktorum folik asit yazmisti igneden sonra kullanmam icin, ben ictim ama sonra cok zit yazilar okudum bu methotrexat ve folik asit hakkinda, neyseki bu konuda biraz kendi kendime hareket ettim belki ama folik asiti HCG sifirlanana kadar kesinlikle almadim. Yani bunlarin ben yardimci oldugunu düsünüyorum. Bol bol dua et, insallah çabuk atlatirsin
Yasadigin agrilar ve sureci birebir yasadim tek farki dr surekli beta hcg takibi yapti 4. Gun degerim yukselmisti 7. Gun dustu. Sonra yavas yavas agrili bi sekilde dustu degerler.Tekrar merhaba, değerim 2680'e düştü ve kanamam başladı. Doktor kanamanın normal olduğunu söyledi. İç kanama riski de artık çok yok dedi. Fakat korkunç ağrı yapıyor. Bu ağrı ne kadar devam edecek bunu yaşayan var mı? Ayrıca kanım 4. gün alındı ikinci dozdan sonra. 7. gün gelme dedi. Son kan alımından 1 hafta sonra gel dedi. Her doktor her hasta başka sanırım. Kafam çok karıştı fiziksel ve psikolojik olarak çok yoruldum.
Tekrar merhaba, değerim 2680'e düştü ve kanamam başladı. Doktor kanamanın normal olduğunu söyledi. İç kanama riski de artık çok yok dedi. Fakat korkunç ağrı yapıyor. Bu ağrı ne kadar devam edecek bunu yaşayan var mı? Ayrıca kanım 4. gün alındı ikinci dozdan sonra. 7. gün gelme dedi. Son kan alımından 1 hafta sonra gel dedi. Her doktor her hasta başka sanırım. Kafam çok karıştı fiziksel ve psikolojik olarak çok yoruldum.
merhaba arkadaşlar
malesef bendedış gebelik teşhisiyle aranızdayım. hastaneden yeni geldim moralim çok bozuk . iğne oldum inş ikinci bir iğneye gerek kalmaz. değerlerim çok yükselmemişti ama çok şiddetli ağrım vardı benim. iki gün arayla 224 - 593 - 357 - 386 - 260 - 283 ve iki gün sonra tekrar bakılacak. laparokopi mi yoksa iğne mi daha iyi bilemedim. çok araştıramadan hemen yatırdılar ve iğne verildi. şimdi araştırailiyorum ve korunma süresi açısından laparoskaopi daha iyi sanki çünkü bana 6 ay korunma verildi ve yaşım 37.ve ben 2 senedir uğraşıyorum bu dördüncü kaybım. düşük kimyasal mol ve dış gebelik hepsi ard arda çok yıprandım maddi manevi. ara ara yazdıklarınız okudum ama hepisni okuaymadım.sizce hangisi daha mantıklı laparoskopi mi yoksa iğnemi cevap verirseniz çok sevinirim.
Tekrar merhaba, değerim 2680'e düştü ve kanamam başladı. Doktor kanamanın normal olduğunu söyledi. İç kanama riski de artık çok yok dedi. Fakat korkunç ağrı yapıyor. Bu ağrı ne kadar devam edecek bunu yaşayan var mı? Ayrıca kanım 4. gün alındı ikinci dozdan sonra. 7. gün gelme dedi. Son kan alımından 1 hafta sonra gel dedi. Her doktor her hasta başka sanırım. Kafam çok karıştı fiziksel ve psikolojik olarak çok yoruldum.
Merhaba kızlar bende Cuma kontrole gidecem hayirlisiyla guzel ilerler insallah tekrarlamaz❤
Dualarinizi esirgemeyin❤
Malesef artik ben de burdayim.
Gecen temmuz ayinda kimyasal gebelik gecirdim ve dusuk yaptim. 1 hafta once de dis gebelikten dolayi ameliyat oldum ve sag tüpüm alindi. Üstelik benim gebeligim heteretopikti, yani hem rahim icinde hem de tupte bebek vardi.tupteki kanama rahimdekini de zehirlemisti ve ikisi de alindi. Sag tüpüm de isin cabasi oldu.
Velhasil kelam ben su an cok korkuyorum. Diger tupumde de bi sorun cikmasindan ya da cocuk sahibi olamamaktan cok korkuyorum. Dikislerim 2 gun sonra alinacak, esim üzülüyor halime. Belli etmek istemiyorum ama cok yipraniyorum.
inanın bizde çok zor dönemler geçirdik zaman geçtikçe insan kabullenmeye başlıyor bugünler geçecek emin olun inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatları olacak çok çok geçmiş olsun.
Inşallah. Bu olaydan sonra cocuk mevzusu takinti oldu artik. Bi tedavi sureci gerekiyor mu, surec nasil devam edecek? Kendi tecrubelerinizden biraz bilgi verir misiniz lutfen
inanın bizde çok zor dönemler geçirdik zaman geçtikçe insan kabullenmeye başlıyor bugünler geçecek emin olun inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatli evlatları olacak çok çok geçmiş olsun.
Aaa canim hamilemisin ne guzelll allahim eline almayi nasip etsinAmin inşallah❤gönülden diliyorum❤
Aaa canim hamilemisin ne guzelll allahim eline almayi nasip etsin
Insallah canim benim allah razi olsunEvett canım❤
Allah razı olsun,insallah❤
En kısa zamanda sizinde guzel haberlerinizi almayida nasip etsin❤
Inşallah. Bu olaydan sonra cocuk mevzusu takinti oldu artik. Bi tedavi sureci gerekiyor mu, surec nasil devam edecek? Kendi tecrubelerinizden biraz bilgi verir misiniz lutfen