Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Valla işte günleri belirledim ama icraat yok :))) bir de eşim alışkın değil benim çağırmama ben bişey deyince hemen anlıyor bebiş için olduğunu sanırum sinir oluyor bana

Yeni yılınız gönlünüzdekileri görmeyi nasip etsin :) Nasılsınız kızlar?

Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamilr kaldım. Beta hcg degerlerim 2 gunde bir cok guzel katlandi hatta 11.gun iki katini ggecti. Ama iki gecedir 5 er dakika suren asiri siddetli agrim oluyor soguk terler akitiyorum. Sonra geciyor. Bir de sag tarafimda batma var daha ziyade. Sizlerde beta hcg degerl bu kadar guzel katlanip dis gebelik yasayan var mi acaba? Lutfen cevap yazin cok moralim bozuk bu 3.denemeydi

Kaç şu an değerleriniz? Batma sadece dış gebelikte olmuyor ki kötü düşünmeyin :) Değerleri güzel artıp yine de dış gebelik geçiren var mı bilemiyorum ama genelde düzensiz artış görülüyor. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

7.gun 57
9.gun 119
11.gun 306 cikti.
Bugun 12.gun doktorum persembe tekrar test istedi. Kasik batmalarindan cok iki gecedir beni bayiltacakmiscasina olan agrilarim korkutuyor beni, 5 dk suruyor ama asiri siddetli.

7.gun 57
9.gun 119
11.gun 306 cikti.
Bugun 12.gun doktorum persembe tekrar test istedi. Kasik batmalarindan cok iki gecedir beni bayiltacakmiscasina olan agrilarim korkutuyor beni, 5 dk suruyor ama asiri siddetli.

Gayet normal duruyor artış ama çok şüpheniz vrsa yarın tekrar kan verin bence artışı görmek içinizi rahatlatır.

Moralini bozmak istemem ama ben

Moralini bozmak istemem ama ben
Moralim zaten yeterincr bozuk canim tek derdim ters giden bir sey varsa erkenden ortaya cikmasi. Bi onceki de kimyasaldi zaten.nasil belirtielrin oldu yazabilir misin rica etsem? Ne zaman anlasildi? Boyle cok siddetli agrin oluyor muydu seninde? Benim sadece gece oluyor 5 dk suruyor.

Canim benm kasiklarim agriyordu sol tarafa şiddetli agri giriyordu is yapamiodum agri girince ve degerlerim o kadar guzeldi ki 2 gun once gitmistim aksamina kahverengi geldi zaten sonrasi malum insallah oyle degildir insallah

Canim benm kasiklarim agriyordu sol tarafa şiddetli agri giriyordu is yapamiodum agri girince ve degerlerim o kadar guzeldi ki 2 gun once gitmistim aksamina kahverengi geldi zaten sonrasi malum insallah oyle degildir insallah
Insallah... tesekkur ederim bu arada kacinci gunde deger dusmeye basladi.

Kızlaar adetim 2 ün gecikti, evde test yaptım hamile değilim ama dış gebelikteki gibi akıntılar olmaya başladı bugün.. yine dış gebelikse diye çok korkuyorum ya o zamanda evde test yapınca çıkmamıştı... Vallahi her ay bu korkuyu yaşayacaksam işim var

Benim de o zaman cikmamisti testte.Kan ver canım en garantisi.İnşallah iyi haberlerin olur.
Bende bu ay bekliyorum ve ister istemez korkuyorumda

Bende yasiyorum o kahverengiyi gördükçe ama hamilede kalamiom cok moralim.bozuluyor

1 ay once dis gebelik gecirdim beta hcg 600 e kadar 2 kat artti sonrasinda kahverengi lekelenme basladi en basindan beri sol tarafta agri vardi en sonunda sol tupte dis gebelik kesesi goruldu ve ilacla sonlandirildi tabi hala degerlerim sifirlanmadi insallah seninki normal bi gebeliktir Allah yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…