Canım yumurtlama zamanini icine alan gunasiri gunler belirle.
Mesela 14.gunse duzenliyse,12.14.16.gunleri degerlendir.Hem ihtimal fazla hemde yorucu degil.Oncesi sonrasi size kalmis.
Bugunlere guzel seyler ayarladin mi tadindanda gecilmez :)))))))))
Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamilr kaldım. Beta hcg degerlerim 2 gunde bir cok guzel katlandi hatta 11.gun iki katini ggecti. Ama iki gecedir 5 er dakika suren asiri siddetli agrim oluyor soguk terler akitiyorum. Sonra geciyor. Bir de sag tarafimda batma var daha ziyade. Sizlerde beta hcg degerl bu kadar guzel katlanip dis gebelik yasayan var mi acaba? Lutfen cevap yazin cok moralim bozuk bu 3.denemeydi
7.gun 57
9.gun 119
11.gun 306 cikti.
Bugun 12.gun doktorum persembe tekrar test istedi. Kasik batmalarindan cok iki gecedir beni bayiltacakmiscasina olan agrilarim korkutuyor beni, 5 dk suruyor ama asiri siddetli.
Cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin umarim dediginiz gibidir icim biraz rahatladi sagolunGayet normal duruyor artış ama çok şüpheniz vrsa yarın tekrar kan verin bence artışı görmek içinizi rahatlatır.
Moralini bozmak istemem ama benMerhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamilr kaldım. Beta hcg degerlerim 2 gunde bir cok guzel katlandi hatta 11.gun iki katini ggecti. Ama iki gecedir 5 er dakika suren asiri siddetli agrim oluyor soguk terler akitiyorum. Sonra geciyor. Bir de sag tarafimda batma var daha ziyade. Sizlerde beta hcg degerl bu kadar guzel katlanip dis gebelik yasayan var mi acaba? Lutfen cevap yazin cok moralim bozuk bu 3.denemeydi
Moralim zaten yeterincr bozuk canim tek derdim ters giden bir sey varsa erkenden ortaya cikmasi. Bi onceki de kimyasaldi zaten.nasil belirtielrin oldu yazabilir misin rica etsem? Ne zaman anlasildi? Boyle cok siddetli agrin oluyor muydu seninde? Benim sadece gece oluyor 5 dk suruyor.Moralini bozmak istemem ama ben
Canim benm kasiklarim agriyordu sol tarafa şiddetli agri giriyordu is yapamiodum agri girince ve degerlerim o kadar guzeldi ki 2 gun once gitmistim aksamina kahverengi geldi zaten sonrasi malum insallah oyle degildir insallahMoralim zaten yeterincr bozuk canim tek derdim ters giden bir sey varsa erkenden ortaya cikmasi. Bi onceki de kimyasaldi zaten.nasil belirtielrin oldu yazabilir misin rica etsem? Ne zaman anlasildi? Boyle cok siddetli agrin oluyor muydu seninde? Benim sadece gece oluyor 5 dk suruyor.
Insallah... tesekkur ederimCanim benm kasiklarim agriyordu sol tarafa şiddetli agri giriyordu is yapamiodum agri girince ve degerlerim o kadar guzeldi ki 2 gun once gitmistim aksamina kahverengi geldi zaten sonrasi malum insallah oyle degildir insallah
Insallah... tesekkur ederim[/QUOTE
Takip et kendini is yapma yat uzan dinlen zaten oyle oldugu zaman kanama yapar diye dusunuyorum
Kızlaar adetim 2 ün gecikti, evde test yaptım hamile değilim ama dış gebelikteki gibi akıntılar olmaya başladı bugün.. yine dış gebelikse diye çok korkuyorum yao zamanda evde test yapınca çıkmamıştı... Vallahi her ay bu korkuyu yaşayacaksam işim var
Bende yasiyorum o kahverengiyi gördükçe ama hamilede kalamiom cok moralim.bozuluyorKızlaar adetim 2 ün gecikti, evde test yaptım hamile değilim ama dış gebelikteki gibi akıntılar olmaya başladı bugün.. yine dış gebelikse diye çok korkuyorum yao zamanda evde test yapınca çıkmamıştı... Vallahi her ay bu korkuyu yaşayacaksam işim var
Allah korusun inşallah sorunsuz sıkıntısız hamile kalırız...Bende yasiyorum o kahverengiyi gördükçe ama hamilede kalamiom cok moralim.bozuluyor
Insallah canim allahim buyuk valla ekimden beri deniyorum yok olmuyorAllah korusun inşallah sorunsuz sıkıntısız hamile kalırız...
Insallah canim allahim buyuk valla ekimden beri deniyorum yok olmuyor
Insallah canim insallahOlur olur.. olumlu düşünelim olumlu olsun Allahın izniyle inşallah
1 ay once dis gebelik gecirdim beta hcg 600 e kadar 2 kat artti sonrasinda kahverengi lekelenme basladi en basindan beri sol tarafta agri vardi en sonunda sol tupte dis gebelik kesesi goruldu ve ilacla sonlandirildi tabi hala degerlerim sifirlanmadi insallah seninki normal bi gebeliktir Allah yardimcin olsun...Merhaba arkadaşlar. Tüp bebek tedavisiyle hamilr kaldım. Beta hcg degerlerim 2 gunde bir cok guzel katlandi hatta 11.gun iki katini ggecti. Ama iki gecedir 5 er dakika suren asiri siddetli agrim oluyor soguk terler akitiyorum. Sonra geciyor. Bir de sag tarafimda batma var daha ziyade. Sizlerde beta hcg degerl bu kadar guzel katlanip dis gebelik yasayan var mi acaba? Lutfen cevap yazin cok moralim bozuk bu 3.denemeydi