Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

cok gecmis olsun, insallah bir an önce kurtulursun bu dertten!
tüpte görüldügünde degerin kacti?
Benimde sol tüpümdeydi, 3000lerde anca belli olmustu.

cok gecmis olsun, insallah bir an önce kurtulursun bu dertten!
tüpte görüldügünde degerin kacti?
Benimde sol tüpümdeydi, 3000lerde anca belli olmustu.
Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Sana da cok gecmis olsun.insallah tekrarini yasamayiz.1600 de belli oldu.

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin. Sana da cok gecmis olsun.insallah tekrarini yasamayiz.1600 de belli oldu.

bende tsk ederim, insallah Allah korusun
peki 1600 olana kadar hep 2 kat artiyormuydu 48 saatte degerin, bi önceki yorumda güzel artiyordu yazmistin sanirim o yüzden merak ettim

bende tsk ederim, insallah Allah korusun
peki 1600 olana kadar hep 2 kat artiyormuydu 48 saatte degerin, bi önceki yorumda güzel artiyordu yazmistin sanirim o yüzden merak ettim
600 olana kadar iki kat artti bi hafta sonra kese gormek icin kontrole gittigimde 5000 olmasi gerekirken 900 olmustu o zaman anladik bi anormallik oldugunu tabi ondan sonra yine artmaya devam etti ama sol tupte goruldu dis gebelik oldugu

bende sizinle aynı durumdayım bende bir ay oldu hla sıfırlanmadı dün kan verdim 66 olmuş artık inşallah tez vakitte ikimizde şifa buluruz.

bende sizinle aynı durumdayım bende bir ay oldu hla sıfırlanmadı dün kan verdim 66 olmuş artık inşallah tez vakitte ikimizde şifa buluruz.
Insallah tez vakitte hersey normale doner.benimde ctesi gunu 52 oldu.insan ne yapacagini sasiriyor.biz bunlari yasayan son kisi oluruz insallah.

Arkadaşlar ben 2013 de dis gebelik gecirdim. Ameliyatla tup temizlendi ama alinmadi. Sonrasinda diger tup ile kizima hamile kaldim dogum yaptim. Kizim 17 aylikken 2. Dis gebeligimi yasadim. Igne ile sonlandirildi. 2 ay boyunca degerin sifirlanmasini bekledim. Sonra uzunce bi ara tovbe ettim. Hep korunduk. Taki 2017 eylule kadar. tekrar denedik 3.dis gebelik. Bu sefer sansliydim kendi kendine 2 haftada kayboldu igne bile yaptirmadim. 3. Dis gebelik kolay atlatilinca o gazla 2 ay korunduktan sonra tekrar denedim yani suanda. Adetim 4 gun gecikti bhcg 3300 çikti. Biraz yuksek yani. Kasiklarimin ikisondede agri var. Ve cok ama cok az sutlu kahve renginde akinti. Persembe bakilacak bi da dis gebelikse 4 DÖRT olacak. inanin biktim artik. Allahima sukrediyorum ki bana kizimi verdi. Ve Allahima yalvariyorum ona sadece 1 tane kardes versin. Persembe gunu kese gorunmezse kabus dolu gunler basliyor demektir.

Ayrıca beta baya yüksek kese çoktaaan görünür perşembeyi beklemeden de görülürdü ultrasonda

Allah yardımcın olsun.
Değer yüksek değilde daha çok şu lekeler bir kabus galiba..
Insallah bu kez sadece yerlesme lekelenmeleridir.
Gönülden diliyorum iyi haberlerin olsun❤

Tesekkur ederim. Haberi alinca yazacagim. Insallah 4. Kez yasamam su dis gebeligi.

Sadece değerine takılma ama.Ilk gebeligimde benimde 4+2 de 2062ydi.Saglikli devam etti.
Bende 2.de 2017 Eylul'de gecirdim dis gebelik

Ya varya ne adaklar adadim. Insallah gorunurde kese hepsini yaparim. 3300 bana cok fazla geldi. Deger cok yuksek olunca cok gelismistir diye duz mantik kuruyorum. Eger dogru yerde degilse ve ic kanama olursa diyede cok korkuyorum. Ah su acik kahve akinti olmasaydi daha rahat olurdum. Aman iste umut dunyasi. Ben yine dis gebelik yasiyorum kasiklarimdaki agrida ondan.

En onemlisi hislerdir her zaman.
Dedigim gibi deger cok belirleyici degil 2gunde 1 artis onemli.
Kasiklarda agri normal gelisme surecinde de olabiliyor.Benim dis gebelikte de agrim yoktu mesela.
Sen yine de dua et❤
Kahve akinti yine de cok etkileyici malesef cogumuzun tahmin ettigi gb

Sağlıkla kucağınıza alın darısı isteyen hepimize inşallah:)

merhaba arkadaşlar
malesef bendedış gebelik teşhisiyle aranızdayım. hastaneden yeni geldim moralim çok bozuk . iğne oldum inş ikinci bir iğneye gerek kalmaz. değerlerim çok yükselmemişti ama çok şiddetli ağrım vardı benim. iki gün arayla 224 - 593 - 357 - 386 - 260 - 283 ve iki gün sonra tekrar bakılacak. laparokopi mi yoksa iğne mi daha iyi bilemedim. çok araştıramadan hemen yatırdılar ve iğne verildi. şimdi araştırailiyorum ve korunma süresi açısından laparoskaopi daha iyi sanki çünkü bana 6 ay korunma verildi ve yaşım 37.ve ben 2 senedir uğraşıyorum bu dördüncü kaybım. düşük kimyasal mol ve dış gebelik hepsi ard arda çok yıprandım maddi manevi. ara ara yazdıklarınız okudum ama hepisni okuaymadım.sizce hangisi daha mantıklı laparoskopi mi yoksa iğnemi cevap verirseniz çok sevinirim.

cok gecmis olsun okuyunca cok uzuldum! korunma süreci 6 ay demis doktorun, ben kac doktora danistim hepsi 3 ay dedi üstelik 2 igne vuruldum. Allah yardimcin olsun
simdi en önemlisi sag salim bu süreci atlatman ve umarim tüpün iyi iyilesir. hangi tedavi daha mantikli bilemem ama ben kendi adima sunu söyleyim, tüpüm alinsaydi psikolojim nasil olurdu bilemem, sanirim daha kötü olurdum. Allah yardim etti ameliyat olmadim. Gecen ay HSG çektirdim, sonuc kötü ciksaydi laparoskopi olmayi düsündüm cok sükür gerek kalmadi. Bence önce iyiles sonra adim adim takip et durumunu doktorunla. Tekrar gecmis olsun

merhabalar, değerleri 4000 ile başlayan, ilk doz iğne işe yaramayan ikinci dozla işi çözülen var mı? dün ikinci doz iğneyi oldum ve korkuyorum düşmeyecek diye. ameliyat olmak istemiyorum. böyle bir şey yaşayan varsa, yardımcı olursa çok sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…