Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben de gecikme olabilir diye tahmin ediyorum.zaten çok sukur 1 ayda sifirlandi degerim tek doz igne ile.bekleyecegim birkac gün daha.adetim gelmezse test yapip doktor a giderim.

Canim bende ilk 2 ay kist icin dogum kontrol hapi kullanmistim.
Sonra biraktim.
Yani bu ilk ayımdı ilacsiz.
3 gün gecikti benimde suan.
Gebelik yok ama bekliyorum

Canim bende ilk 2 ay kist icin dogum kontrol hapi kullanmistim.
Sonra biraktim.
Yani bu ilk ayımdı ilacsiz.
3 gün gecikti benimde suan.
Gebelik yok ama bekliyorum
Test yapmadin mi cnm.benim de normalde saat gibi 28 günde bir gelir.tabi bu süreçte gecikebilir şaşırmıyorum.bugun test yaptim predictor early,negatif cıktı.15 gün once lekelenme icin gittim hicbir sorun yok dedi dr.betam da sifirlanmisti.niye gecikti birsz tedirginim.kist vs olabilir mi diye.

Ben de gecikme olabilir diye tahmin ediyorum.zaten çok sukur 1 ayda sifirlandi degerim tek doz igne ile.bekleyecegim birkac gün daha.adetim gelmezse test yapip doktor a giderim.
Keske olsa canim ben korunmayi biraktim 7 ay oldu igneyi olali deniyorum bebek olmuyor yumurta kalitesini mi bozdu psikolojik mi olmuyor anlamadim

Keske olsa canim ben korunmayi biraktim 7 ay oldu igneyi olali deniyorum bebek olmuyor yumurta kalitesini mi bozdu psikolojik mi olmuyor anlamadim
Sağol benim icin cok zor zaten.ileri hareketli sperm cok az,sayi cok az.olursa da mucize olur ama igneden henüz 2 ay geçmedi sağlıklı olmaz:KK43: ki zaten dün predictor test negatif.bugun de kırmızılar gelmedi meraktayım.

Sağol benim icin cok zor zaten.ileri hareketli sperm cok az,sayi cok az.olursa da mucize olur ama igneden henüz 2 ay geçmedi sağlıklı olmaz:KK43: ki zaten dün predictor test negatif.bugun de kırmızılar gelmedi meraktayım.
Canim dr dio ki saglikli olmaz die birsey yok gebelik devam ediliyor yeri geliyor o igneyle diyor olursa korkma rahim yenilensin diye diil tüpler dinlensin diyeymis o mola süresi

Canim dr dio ki saglikli olmaz die birsey yok gebelik devam ediliyor yeri geliyor o igneyle diyor olursa korkma rahim yenilensin diye diil tüpler dinlensin diyeymis o mola süresi[/Q
Ay keşke..kim kaybetmiş de ben bulayım sağlıklı gebeliği:))) Büyük bir şans olur.zaten tedavi parasını düşünüyordum 10 bin tl ye yakın az değil. Keşke Rabbim nasip etse de tedavisiz sağlıklı gebeliğim olsa diye hep dua ediyorum.Hepimiz için sağlıklı gebelik süreçleri diliyorum.

Test yapmadin mi cnm.benim de normalde saat gibi 28 günde bir gelir.tabi bu süreçte gecikebilir şaşırmıyorum.bugun test yaptim predictor early,negatif cıktı.15 gün once lekelenme icin gittim hicbir sorun yok dedi dr.betam da sifirlanmisti.niye gecikti birsz tedirginim.kist vs olabilir mi diye.

Sanki biraz normaldir diye dusundum bende ama olmadikcada tedirgin oluyor insan.
Mudahalede etmek istemiyorum dedigin gibi bi sorun varsa kontrole giderim en azindan.
Hala olmadim bende ama bebek oldugunu sanmıyorum.

Canim keske surpriz bebek olsa :)

Keske :) Ama pek ihtimal yok korunduk.
Ama Ocak icin deneyecektik sanirim onun heyecaniyla stres yaptim.

Kizlar predictor yanılmış olabilir mi?5 günlük adet gecikmesinde yanilir mi test?

Yanılmaz o genelde :)
Gerci beta ile de alakali.
Benim dis gebelikte adet gunleri kan verdigimde beta dusuktu prediktorde de cikmamisti oncesinde.

Yanılmaz o genelde :)
Gerci beta ile de alakali.
Benim dis gebelikte adet gunleri kan verdigimde beta dusuktu prediktorde de cikmamisti oncesinde.
Ben de yanildigini sanmam.aman dış gebelik olmasın da yanılsın.ama cok duzenlidir adetim.beni sasirtan yumurtlamA gunlerimde lekelenme yasamak oldu.ondan mi bu gecikme.15 gün bunun icin dr a da gittim her sey normal görünüyor dedi. 15 günde kist mi oluştu niye gecikti anlamıyorum

Ben de yanildigini sanmam.aman dış gebelik olmasın da yanılsın.ama cok duzenlidir adetim.beni sasirtan yumurtlamA gunlerimde lekelenme yasamak oldu.ondan mi bu gecikme.15 gün bunun icin dr a da gittim her sey normal görünüyor dedi. 15 günde kist mi oluştu niye gecikti anlamıyorum

Doktorlarin zaman tanimalari bu sebepten bence.
Hersey aslinda bayaa yeni canım.
Benimde 32.gün bugün

Ben bu ay korunmayı bırakmıştım aslında ama koca kişisi tam yumurtlama döneminde isyan bayrağını çekti.. kendini makine gibi hissediyormuş, böyle olunca hiç içinden gelmiyormuş görev gibiymiş vs vs :işsiz:

İşin aslı bende aynen öyle düşünüyorum çok mu takıyoruz ne diye:110:

Akışına bırakabilmeyi diliyorum...

Ben bu ay korunmayı bırakmıştım aslında ama koca kişisi tam yumurtlama döneminde isyan bayrağını çekti.. kendini makine gibi hissediyormuş, böyle olunca hiç içinden gelmiyormuş görev gibiymiş vs vs :işsiz:

İşin aslı bende aynen öyle düşünüyorum çok mu takıyoruz ne diye:110:

Akışına bırakabilmeyi diliyorum...

Canım yumurtlama zamanini icine alan gunasiri gunler belirle.
Mesela 14.gunse duzenliyse,12.14.16.gunleri degerlendir.Hem ihtimal fazla hemde yorucu degil.Oncesi sonrasi size kalmis.
Bugunlere guzel seyler ayarladin mi tadindanda gecilmez :)))))))))

Nihayet 7 günün sonunda bu sabah kırmızı kart gördüm:KK66: birkac ay duzenli adet sonrasi tedavi düşünüyorum.keske saglikla kendiligimden gebe kalsam.yeni yıldan heklentim hepimize sağlık huzur dolu gebelikler

Hadi gözünaydın canim :) sabah yazacaktim kaldi oyle gelmis demek
Hayirlisiyla olur insallah

X