Kızlar ilk adetimi oldum bittim.10 gündür temizim.bugun kahve lekeler gelmeye başladı.bu ne olabilir lütfen yardimm
Ben adet olur olmaz gidecegim.ya o kahve lekeleri görmek kabus gibi.dis gebelik devam ediyo saniyor insanYumurtlama lekelenmeleri olabiliyormus normalde boyle ama doktorun daha saglikli bilgi verir.
Ben 2 ay kist icin dogum kontrol hapi kullanmistim o zaman boyle olmamisti ama bu ay kullanmadim benimde lekelenmeler uzun sürdü bu kez.
Tek tesellim rahim filmi o cekilince icim rahatlayacak sanirim
Ben adet olur olmaz gidecegim.ya o kahve lekeleri görmek kabus gibi.dis gebelik devam ediyo saniyor insan
Haberdar et cnm bizi de.ben diyordum ki birkac adet gecireyim düzene girsin bi leke gördüm kontrolu erkene alacagim bu gidişle.baharda gidip rahim filmi cekerim ki ardindan tüp deneyeyim derken korktum kist mist olabilir bu lekeler8-14 gun arasi yapiliyormus sanirim adet baslangicindan.
Gerci hamilelik suphesi yoksa da yapiliyormus sanirim.
Bende pazartesi gidecegim.
Evet kahverengi gormek bile itici
Kizlar ben rahim filmini reglim biter bitmez oldum, oyle denk geldi. 5/12 ilk gun ve 8/12 rahim filmi ama film cektirmek icin randevumu reglime gore hesaplamistik biraz duzensiz olunca adetim filmide hemen sonra cektik ama doktor hic 8. gunden bahs etmedi cekti yani.
Benim dis gebelikten sonra 3 kere normal duzenli adet gordum ve tam film cekilmeden once ve regl baslamadan once 5 gün kahve rengi akintim oldu, baya kafamada bir cok sey kurmaya baslamistim. Bende neden oldugunu bilmiyorum ama doktor olabilir dedi illa bisey arama dedi, guvenip konuyu kapattim. Suan rahim filmin etkisiyle halaa biraz akinti var, kizlar artik iyileselim ya
Ne güzel anlatmışsın.Sende de oldu demek kahverengiler hep ayni zamanlar,belki de 3 ay cidden önemli rahim toparlanıyor.
Bende yarın gidecem reglim bitti 1 hafta oldu ama ceker mi ki? Baska hastane isleri girdi araya gidemedim.
Gebelik suphesi yoksa cekiyorlar diye biliyorum.
Insallah bu ay guzel haberlerini aliriz seninde :)
Evet sizler de iyi ki varsınız.ben az sonra dr a gidecegim.kahve leke ,akıntı devam malesef.insallah kötü bir şey değildirInsallahhh♥ hepimizin insallah♥
Hsgyi regldn sonra cekiyorlar hamilelik kesin yoksa gunu fark etmiyormus insallah sende bir an once atlatirsin, bende cok sukur korktugum gibi olmadi sanirim okuduklarim beni okadar korkutmustuki rahim filmi cekilirken aglamali oldum ama hic gerek yokmus agri odu ama dayanilcak bisey, gerci sunu da ekleyim, ben agri kesici almistim yarim saat önceden o da ise yaradi sanirim.
Buraya yazmak beni rahatlatiyor iyiki varsiniz hepiniz♥
Evet sizler de iyi ki varsınız.ben az sonra dr a gidecegim.kahve leke ,akıntı devam malesef.insallah kötü bir şey değildir
Merhaba evet eski kan dedi kist degil.kan az diye kahve leke gibi gelir olur öyle dedi.3 adet sonra tüp bebek tedavisi olur dedi.illa 6 aya gerek yok igneden sonra.zaten nisana kadar dinleneyim yordu bu süreç.hepimizin hakkinda hayirlisiinsallah degildir, genelde eski kan olabilirmis
benimde kistim vardi ama kahve rengi lekeler olmadi, hemen korkutma kendini hayirli haberler alirsin umarim
Merhaba evet eski kan dedi kist degil.kan az diye kahve leke gibi gelir olur öyle dedi.3 adet sonra tüp bebek tedavisi olur dedi.illa 6 aya gerek yok igneden sonra.zaten nisana kadar dinleneyim yordu bu süreç.hepimizin hakkinda hayirlisi
Sagol canim.saglikli gebelik süreclerimizi paylaşırız artik insallahHadi gozunaydin canim.
Bana da doktorum 3.regli gör yeter dedi.
Sevindim rahatladigina
Hadi gozunaydin canim.
Bana da doktorum 3.regli gör yeter dedi.
Sevindim rahatladigina
canim naptin HSG cektirdinmi?
Devlet hastanesinde gerek yok dedi olumsuzluk yasarsan cekilir bundan sonra ya da olmazsa dedi.Özeldeki kendi doktoruma gidecem.
Esimde burnundan kucuk bi operasyon gecirdi raporlu evde,o yuzden zaman aldi bnmde halletmem
Pazartesi ad t günüm bekliyorum sabırsızlıkla belirtiler var ama çatlatma iğnesi den kaynaklanıyor olabiliyor mis bakalım artık sen naptın daha iyi misin
Pazartesi ad t günüm bekliyorum sabırsızlıkla belirtiler var ama çatlatma iğnesi den kaynaklanıyor olabiliyor mis bakalım artık sen naptın daha iyi misin
Ay hadi inşallah bundan sonraki aylarmzda bulantilarimizdan bahsederiz. Ameliyat olmam çok iyi oldu ya şimdi kafanda soru işareti olmadan denersi nİnşallah hayırlı haber verirsin canım :)
İyiyim baya toparlandım Allah izin verirse bende bırakıyorum korunmayı adetten sonra bakalım inşallah hayırlısıysa kavuşuruz tospiklerimize bizde