Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

İkiye katlamasada %60 da olsa artsa bir ihtimal oluyor.Hakkında hayırlısınolsun bem iki kez dış gebelik geçirdim.Küçük değerlerdi en fazla 700 oldu.Ağrın akıntın kanaman varmı?
Agrim gebeligi ogrendigimden bu yana var normal kasik ve bel agrisi siddetli rahatsiz edici degil hissedilir hafif agrilar. Kanama yada leke de olmuyor, renksiz akintim var canim. Ne diyeyimki son 4 gunde oyle yoruldumki kendime herseyi zehir ettim bekledikce de stres oluyorum korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi artik Allah ne derse o olur, ne yazdiysa onu yaşiyoruz ama stres elimde degil uzuluyorum cok :KK43:

Agrim gebeligi ogrendigimden bu yana var normal kasik ve bel agrisi siddetli rahatsiz edici degil hissedilir hafif agrilar. Kanama yada leke de olmuyor, renksiz akintim var canim. Ne diyeyimki son 4 gunde oyle yoruldumki kendime herseyi zehir ettim bekledikce de stres oluyorum korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi artik Allah ne derse o olur, ne yazdiysa onu yaşiyoruz ama stres elimde degil uzuluyorum cok :KK43:

Mrb canım korkuyorum dedin dayanamadım yazmak istrdim.2 kez dış gebelik geçirdim çok zordu çok korktum .değerim 6400 e kadar çıktı hiç bitmeyecek zannettim iç kanama geçiririm diye çok korktum ama şükürler olsun iğneden sonra yavaş yavaş sıfırlandı . İnş seninki dış gebelik değildir normal gebeliktir rabbim yardımcın olsun...

2 kez dış gebelik geçirmiş ve korkudan ödü kopan biri olarak seni en iyi ben anlarım ve burdaki arkadaşlarım anlar canım.Bende kahverengi akıntılar oluuordu.Herşeye olacağına varıyor canım.Rabbim bizi böyle imtihan ediyor tek çare dua etmek.İnsanı en çok yoran bu belirsizlik

Canim degerim 2972 cikti yani hala artmaya devam ediyor. Doktor da supheli yaklasiyor yine. Yani ultrasonda sag tarafta bi olusum evet goruldu keseye benzeyen. Ama degerim ciktiktan sonra pazartesi tekrardan muayene edecegini soyledi. Bende dedimki normal bir gebelik ihtimali de mi var? Evet normal gebelik ihtimali de var dedi. Yani ben sasirmis durumdayim artik arkadasim akil verin bana. Dis gebelikse zaman kaybedio kotu seyler yasamaktan korkuyorum. Simdi bir taraftan da bu ihtimal? Anlamiyorum bugun kesin kesin ultrasonla bakarken dis gebelik dedi. Simdi bu degerden sonra ne degisti?

Yumurtalik gebelik baslangicinda keseyi besleyen bi olusumda yaparmis canim muhtemelen gordugu o.soylemistirde.

Sonucta doktorda sana ihtimalleri soylemek zorunda yine betan belirleyecek sadece durumu.Umudunu yitirmee ♡

Ve senin belirtilerinde guzel masallah diyeyim.Sen betana takilma ic kanama olacaksa cok kucuk degerlerde bile olabiliyor sonucta.
Dua etttt♡

Bir de sen ilk degerin yuksek diye de stres yapma benim ilk gebeligimde adetten 2 gun sonra 2062ydi.Sorunsuz gecti.

Son düzenleme:
Yumurtalik gebelik baslangicinda keseyi besleyen bi olusumda yaparmis canim muhtemelen gordugu o.soylemistirde.

Sonucta doktorda sana ihtimalleri soylemek zorunda yine betan belirleyecek sadece durumu.Umudunu yitirmee ♡

Ve senin belirtilerinde guzel masallah diyeyim.Sen betana takilma ic kanama olacaksa cok kucuk degerlerde bile olabiliyor sonucta.
Dua etttt♡

Bir de sen ilk degerin yuksek diye de stres yapma benim ilk gebeligimde adetten 2 gun sonra 2062ydi.Sorunsuz gecti.
Hepinize destekleriniz icin tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur hersey yolundadir umarim. Onemli olan saglik insallah sagligimi etkileyecegim bir durumla karsilasmam. Yarin farkli bir doktora daha gorunecegim

Ya arkadaslar bir de dün bu doktorlar ultrasonla inceleme yaparken abdominal yorumlari falan da yaptilar ben hayal meyal hatirliyorum bu kelimeyi.. arastirdim ve bir dis gebelik turuymus ve cok tehlikeli bir turu :/ hic duydunuz mu bunu?

Ya arkadaslar bir de dün bu doktorlar ultrasonla inceleme yaparken abdominal yorumlari falan da yaptilar ben hayal meyal hatirliyorum bu kelimeyi.. arastirdim ve bir dis gebelik turuymus ve cok tehlikeli bir turu :/ hic duydunuz mu bunu?

Canim abdominal karin,karin kasi,batın demektir.
Dosya tanisinda hastanin ilgilenilen yeri yazar yani,mesela abdominal agri..

Dis gebelikte abdominal rahim disindanda farkli vucudun bi yerine yerlesmis bi cesit evet ama %1 gb bir oranla.Sen boyle kendini daha da sikintiya sokma en kotusunu dusunup.Abdominal terimi tek bi anlamda gecmez yani.Sor daha iyi

Sen zaten suan belirsizlik icindesin ve belki de keseyi gorme ihtimalin bile var

Canim abdominal karin,karin kasi,batın demektir.
Dosya tanisinda hastanin ilgilenilen yeri yazar yani,mesela abdominal agri..

Dis gebelikte abdominal rahim disindanda farkli vucudun bi yerine yerlesmis bi cesit evet ama %1 gb bir oranla.Sen boyle kendini daha da sikintiya sokma en kotusunu dusunup.Abdominal terimi tek bi anlamda gecmez yani.Sor daha iyi

Sen zaten suan belirsizlik icindesin ve belki de keseyi gorme ihtimalin bile var
O kadar cok ihtimal soyledilerki o sirada, kendileri de ne oldugundan emin olamiyor ama ben sagligimdan endise ediyorum. Bir taraftan O sag tarafta gorulen kese gibi olusumu dusunuyorum cunku gayet iri bir olusumdu bende gordum. diger taraftan normal gebelik ihtimali de var demesini dusunuyorum.. abdominal, ektopik, degerler sınırda yukseliyor diye normal gebelik ihtimali derken ben de bittim inanin :KK43: nasil sonuclanacak bilmiyorum

O kadar cok ihtimal soyledilerki o sirada, kendileri de ne oldugundan emin olamiyor ama ben sagligimdan endise ediyorum. Bir taraftan O sag tarafta gorulen kese gibi olusumu dusunuyorum cunku gayet iri bir olusumdu bende gordum. diger taraftan normal gebelik ihtimali de var demesini dusunuyorum.. abdominal, ektopik, degerler sınırda yukseliyor diye normal gebelik ihtimali derken ben de bittim inanin :KK43: nasil sonuclanacak bilmiyorum

Evet canim emin olamiyorlar malesef boyle bisy bu da.Cok uzun zamana tekabul ediyor.Belirsizlik cok kotu cidden ama iyi ihtimallerinde var en azindan.Beta verdikce rahatlayacaksin baska caresi yok.

Yarın inşallah güzel olur♡

Kizlar hala arastirmalara devam ben..
Simdi benm dis gebelikde bacagima kramp griodu iyi hatrliyorum tek tarafli..
Hafif lekelenmelerim oluyordu o sirada normal gebelik sanip progestan kullanmistim ve lekelenmem kesilmişti.
Hcg 740 kend ogrendim iki gun sonra gayet düzenli 1260 olmuştu...
Ilk bas nasil artti bilmiorum...
Sizlerfe nasildi belirti hcg artisi vs

Benimde cok benziyo, adet oldum sanmistim ama 1 gun kan geldi sonra k.rengi akinti ve daha sonra lekelenme, bacagimda dizime kadar vuran agri ve cok uykusuzluk cektim 2 hafta boyunca. Benim hcg ilk 570 ti ve 2 gun sonra 1330 iyi yukselmisti ama sonra birden durdu. Kornual dis gebelikti benimki, yani bir tik daha ilerleseydi rahim ici olacakti:-(

Benim de bacaktan dize kadar sancı gibi ağrım olmuştu. Çok fazla gazım vardı ve çok gaz sancım olmuştu. 6. haftada kahverengi, çamurumsu lekelenmeler olmuştu, yarım günlük pedi dolduracak kadar, 3 gün devam etmişti. 7. Haftada dış gebelik olduğu anlaşıldı.

Merhaba.ben de acı olayı yaşıyorum ve tup bebek tedavisi sonucu bunu yasamak çok daha üzücü.6 ay önce kalp.durmasi sonucu 12 hft lik bir düşüğüm vardı ve dün dış gebelik tanısı için tekrar kürtaj oldum.cuma günü tup bebek merkezinde 1600 çıkan hcg dünkü kürtajın ardından bir başka özel hastanede bugün 900 cikti.dr şimdi iğne yapmadı salı tekrar bakacak.ama kurtajdsn mi bilmiyorum gazım var şiddetli değilse de sancıların oluyor.kanama lekeleme de çok çok az.sali tekrar gel dedi dr um.kendiliginden düşer inşallah.calisiyorum bir de iğneli süreç çok yorar

Kizlar ben biseyi merak ediyorum, hamileyken yumurta catlar mi?? Dun farkli bir doktora gittim, bir onceki doktor sag tarafta keseye benzer yuvarlak bi olusum gordu rahim disinda ve ona dis gebelik dedi, muhtemelen sag tupte dedi.. dun gittigim doktor da o olusum senin catlayan yumurtan dedin ve benim kafam karisti. Hamilelik sirasinda da yumurta catlar mi ki? Bu arada rahim icinde kese gorunuyor bir onceki doktor dis gebelikten dolayi yalanci kese dedi ama bu doktor rahimde kese var ve yolk sac var dedi?? Kafam cok karisti napacagimi sasirdim

Kizlar ben biseyi merak ediyorum, hamileyken yumurta catlar mi?? Dun farkli bir doktora gittim, bir onceki doktor sag tarafta keseye benzer yuvarlak bi olusum gordu rahim disinda ve ona dis gebelik dedi, muhtemelen sag tupte dedi.. dun gittigim doktor da o olusum senin catlayan yumurtan dedin ve benim kafam karisti. Hamilelik sirasinda da yumurta catlar mi ki? Bu arada rahim icinde kese gorunuyor bir onceki doktor dis gebelikten dolayi yalanci kese dedi ama bu doktor rahimde kese var ve yolk sac var dedi?? Kafam cok karisti napacagimi sasirdim
Canım acaba seninki bu çok az görülen görülen hem dış gebelik hem normal gebelik olayı mı acaba ya çok kafa karıştırıcı şeyler söylemiş Dr lar umarım yarın güzel şeyler söylerler

Canım acaba seninki bu çok az görülen görülen hem dış gebelik hem normal gebelik olayı mı acaba ya çok kafa karıştırıcı şeyler söylemiş Dr lar umarım yarın güzel şeyler söylerler
Malesef :KK43: olayin ne oldugunu bende anlamadim.. dunku o senin catlamis yumurtan deyince ben iyice sasirdim.. hamileyim zaten, hamileyken yumurta catlar mi?? Keske orda aklima gelseydi sorsaydim.

Malesef :KK43: olayin ne oldugunu bende anlamadim.. dunku o senin catlamis yumurtan deyince ben iyice sasirdim.. hamileyim zaten, hamileyken yumurta catlar mi?? Keske orda aklima gelseydi sorsaydim.
İnsan böyle durumda afalliyor Dr bana adımı sorsam unutcak gibi oluyorum fazla stresli olduğumuz için kafa duruyor resmen neye dayanarak yumurtan çatlamış dedi ki sıvı mi vardı

Canim sana en bastada yazmistim.O olusum gebelik baslangicinda keseyi besleyen olusum olabilir.Bende de ona 4 doktor ayri yorum yapti ve guvendigim 2si ayni seyi soyledi.O muhtemelen gebelik devaminda kaybolacak.
Bir de bi yumurtamiz catlar sonraki ay bi sonraki.Yani sen muhtemelen o gorduklerine gore sağdan yumurtladigin ay hamile kalmissin.
Bugun kan vermedin mi?

Merhaba.ben de acı olayı yaşıyorum ve tup bebek tedavisi sonucu bunu yasamak çok daha üzücü.6 ay önce kalp.durmasi sonucu 12 hft lik bir düşüğüm vardı ve dün dış gebelik tanısı için tekrar kürtaj oldum.cuma günü tup bebek merkezinde 1600 çıkan hcg dünkü kürtajın ardından bir başka özel hastanede bugün 900 cikti.dr şimdi iğne yapmadı salı tekrar bakacak.ama kurtajdsn mi bilmiyorum gazım var şiddetli değilse de sancıların oluyor.kanama lekeleme de çok çok az.sali tekrar gel dedi dr um.kendiliginden düşer inşallah.calisiyorum bir de iğneli süreç çok yorar

Canım icinde bulundugun durumla daha da gönül zorlayıcıdır,tahmin etmek mumkun degil elbet.Ama insallah bu sekilde kendiliginden sonlanirda bundan sonraki surecinde ona gore cabuk baslar♡
Simdi diger kontrollerinde olur insallah bi sonrakinde hic riskin kalmaz♡
Vardir bi hayir.....

X