- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
Çarşamba yine kan vericem sonra hem iğne hemde operasyon yapılacak
İnşallah gerek kalmaz.
Allah yardımcın olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba yine kan vericem sonra hem iğne hemde operasyon yapılacak
73 256 ve 4 gün sonra 450Sirasiyla 3 ölçüm de kac cikti cnm degerlerin
Artisi 256 400 arasi 4 gunde kötü olmuş evet ...73 256 ve 4 gün sonra 450
Artisi 256 400 arasi 4 gunde kötü olmuş evet ...
Sen kanini 2 gunde bir ver ve bi baska dr la daha gorus hcg degeri 2000 vs olmazsa risk olusturmuyor dis gebelikse ki insallah degilsir.
800 900 lerde anlasilirsa igneyle mudahele edilur suan dis demek icin cok erken ve zor dr ondan bekle diyordur sana
Benim değerim iğne vurulmadan 97 si şimdi 187 çıkmış 7. Günü bugün Çarşamba günü değer düşmezse hem iğne hem operasyon olucam ama inş seninki değildir Rabbim hayırlısını versinGenelde öyle canim ama cok az degerlerle ic kanamaylada sonuclananda var malesef ya da iğnenin etki etmemesi söz konusu olabiliyor.
Deger azligi ya da yuksekligi bi belirleyici degil aslinda riskler icin.
Benim değerim iğne vurulmadan 97 si şimdi 187 çıkmış 7. Günü bugün Çarşamba günü değer düşmezse hem iğne hem operasyon olucam ama inş seninki değildir Rabbim hayırlısını versin
Selam arkadaşlar son adete göre 5 haftalık hamileyim ve dun ilk kırmızı bi peçete kadar kanamam oldu düşük önleyici iğne vuruldum kanama durdu kan testi alındı 2001 'di sabah yine kahverengi siyahımsı bi ped doldurmayacak kadar akıntı kanama gibi dr. Gittim vajinal usg baktı kese görünmüyor dedi betaya batırdı 14 saat sonra 2540 yükselmişti iki seçenek var ya diş gebelik ya yerleşme dedi çarşamba gene bakacak sizce ne olabilir şuanprogesteron kulla iyorum hafif tortulukahverengi akıntı var sizce ne olmuş olabilir
Evet yarın vereceğim dahada azaldı lekelenmem şükür sağ kasigimda batma var sadece
Benim sağ tarafımda oluyordu seğirme ama belkide ben öle hissediyordum bilmiyorum ama teşhis dış gebelikKizlar eğer gebelikde karinda seyirme varsa dis gebelik değildir diye bir yazi okudum bagirsak hareketleri keseyi oluşturmak için baskı vs yazıyordu. Birdahaki insallah nasip olan gebeliklerimzde bunu baz alsakmi acaba. Mantikli geldi bnm dis gebelikde seyirme olmamıştı kese olusmamisti rahimde çünkü siz ne dusunyorsunuz
Teorileri curutuyoruz hep bi unut isigi guven kapisi ama issteBenim sağ tarafımda oluyordu seğirme ama belkide ben öle hissediyordum bilmiyorum ama teşhis dış gebelik
Malesef canım benim bulantılarım fln hepsi vardı bugün 2. Doz iğne ve ameliyat için gitmiştim ama çok şükür değerim düşmeye başlamış haftaya nolcak bakalımTeorileri curutuyoruz hep bi unut isigi guven kapisi ama isste
Masallah canm Allah tezzamnda siifirlandigi gunu gostersn cok zor bi durum dis gebelik 7 ay oldu ben gecirrli ama hala pskljsini ustumden atamiyorum kendimi hazir hissetmiirum yeni bir seruvene rabbim iyisini guzelini nasip etsin halkimzidaMalesef canım benim bulantılarım fln hepsi vardı bugün 2. Doz iğne ve ameliyat için gitmiştim ama çok şükür değerim düşmeye başlamış haftaya nolcak bakalım
Amin canım insan korkuyor tabi ben aşılama düşüncem sanırım risk belki daha az olabilir bide rahim filmiMasallah canm Allah tezzamnda siifirlandigi gunu gostersn cok zor bi durum dis gebelik 7 ay oldu ben gecirrli ama hala pskljsini ustumden atamiyorum kendimi hazir hissetmiirum yeni bir seruvene rabbim iyisini guzelini nasip etsin halkimzida
Kizlar eğer gebelikde karinda seyirme varsa dis gebelik değildir diye bir yazi okudum bagirsak hareketleri keseyi oluşturmak için baskı vs yazıyordu. Birdahaki insallah nasip olan gebeliklerimzde bunu baz alsakmi acaba. Mantikli geldi bnm dis gebelikde seyirme olmamıştı kese olusmamisti rahimde çünkü siz ne dusunyorsunuz