Merhaba Arkadaşlar ben yaklaşık 25 gün önce spiral taktırdım. Spiralden sonra bu ilk reglim ve 5 gün erken oldum. 26 yaşındayım ve bu güne kadar sabit 4 5 gün sürerdi. Günlük ped yeterli olurdu. Ancak şu an reglimin 7.günü. İnanılmaz bir kanamam var. Batma şeklinde anlık sancım oluyor. Ve dünden beri belime üst bacağıma ağrı vuruyor. Kanamanın rengi ilk 3 gün resmen siyaha yakın kahverengiydi. 2 gündür sanki kolunu kesmişsin gibi duru ve hiç durmayan bir kanama. Aşırı mide bulantım dün başladı. Dış gebelik olabilir mi yada düşük vs?
İnş canım korkuyorum ya ben biraz pipirikli biriyim sanırım :)
Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün kan tahlili verdi acilde saat 7 gibi sonucu 0.28 çıktı sizce ne demek kizlar
Spiralin etkisi galiba daha fazla kanama olurmus.İlk ayın olmasininda farkliliklari vardir.Ama suphen varsa yine kontrole git derim.
Sabah gitmeyi planlıyorum. İnşallah sadece spiralin etkisidir.
plojovic kanaman artabilir dedi. Ancak bu kadar yoğunluk beni çok korkuttu. Ağrı sancı olmasa belki aklıma kötü şeyler gelmezdi. Sabah bitmiş olur inşallah internette hep kötü sonuçlar yazıyor biraz da o etkiledi tabi
Tüp şişmesi kisten dolayı mı acaba umarım kötü bişey çıkmaz ya her olumsuz durum insanı daha da fazla yoruyorBugün yine dra gittim. Sol da tüp şişmiş olabilir dedi mr istedi, bi de kistim var soğan suyu içtim ama erimemiş :)) çikolata kistine benziyor dedi. Mr çektirmedim kafam karıştı rahimfilmi dese anlıcam da mr ne hiç anlamadım..
Tüp şişmesi kisten dolayı mı acaba umarım kötü bişey çıkmaz ya her olumsuz durum insanı daha da fazla yoruyor
Merhaba, 2 ekimde transferim oldu.2 adet blast embriyo. 12.gün değerim 73,2 gün sonra 256 cikti sevindik ilaçlara devam dediler. 4 gün sonra tekrarla dediler 370 çıktı(2 gün daha bekledık bugün 430 .ilacı kes dedi merkez zaten 2 gündür kesmiştim. Kahve leke var sürekli. Şimdilik bi şey diyemeyiz dediler. Lütfen bilenler yasayanlar yardım etsin
Cnm dis olmus olabilir surekli kan ver kontrol altinda kal insallah sagliklidrMerhaba, 2 ekimde transferim oldu.2 adet blast embriyo. 12.gün değerim 73,2 gün sonra 256 cikti sevindik ilaçlara devam dediler. 4 gün sonra tekrarla dediler 370 çıktı(2 gün daha bekledık bugün 430 .ilacı kes dedi merkez zaten 2 gündür kesmiştim. Kahve leke var sürekli. Şimdilik bi şey diyemeyiz dediler. Lütfen bilenler yasayanlar yardım etsin
Cnm hcg degerin duzenli artmazsa surrkli yukselip azalirsa benm oyle olmustu mesela 700 du 1400 oldu saglikli sandik birden 300 e dustu ve geri 900 e kadar yavas yavas yukseldiBenim sancı ağrı yok,hafif kahve lekelen më her Ped değiştirmede.off kesin tanı nasıl konacak tekrar kan versem mi biraz daha beklesem mi.resmen kurbanlık koyun gibiyim başıma ne gelecek diye bekliyorum
ya benim 4 ölçümüm hiçbiri azalmadı ama sağlıksız böyle yükselme de olmaz. şu an beklenen adetim 12 gün gecikti kanama yok ağrı yok, zaten bebek de yok ne yapacağımı şaşırdım. transferimi yapan prof ile görüştüm. 2 günde bir ölçtürme bekle kanamn olacak ve atacaksın dedi,çok gerginimCnm hcg degerin duzenli artmazsa surrkli yukselip azalirsa benm oyle olmustu mesela 700 du 1400 oldu saglikli sandik birden 300 e dustu ve geri 900 e kadar yavas yavas yukseldi
Değer 185 olmuş bakalım doktorla konuşucam lekelenmede var anlamıyorum yaGenelde boyle canim
Yani suan bu deger normal icini ferah tut
Değer 185 olmuş bakalım doktorla konuşucam lekelenmede var anlamıyorum ya
ya benim 4 ölçümüm hiçbiri azalmadı ama sağlıksız böyle yükselme de olmaz. şu an beklenen adetim 12 gün gecikti kanama yok ağrı yok, zaten bebek de yok ne yapacağımı şaşırdım. transferimi yapan prof ile görüştüm. 2 günde bir ölçtürme bekle kanamn olacak ve atacaksın dedi,çok gerginim
Saol canım haber veririm4.gun 155ti di mi?
Yani suan 7.gun 185..
Sanırım yine iğne vururlar.
Haber verirsin canim,Allah yardimcin olsun.
Sirasiyla 3 ölçüm de kac cikti cnm degerlerinya benim 4 ölçümüm hiçbiri azalmadı ama sağlıksız böyle yükselme de olmaz. şu an beklenen adetim 12 gün gecikti kanama yok ağrı yok, zaten bebek de yok ne yapacağımı şaşırdım. transferimi yapan prof ile görüştüm. 2 günde bir ölçtürme bekle kanamn olacak ve atacaksın dedi,çok gerginim
Çarşamba yine kan vericem sonra hem iğne hemde operasyon yapılacak4.gun 155ti di mi?
Yani suan 7.gun 185..
Sanırım yine iğne vururlar.
Haber verirsin canim,Allah yardimcin olsun.