Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Spiralin etkisi galiba daha fazla kanama olurmus.İlk ayın olmasininda farkliliklari vardir.Ama suphen varsa yine kontrole git derim.

İnş canım korkuyorum ya ben biraz pipirikli biriyim sanırım :)

Elde degil tabii sonucta belirsiz biseyin icindesin :)
Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün kan tahlili verdi acilde saat 7 gibi sonucu 0.28 çıktı sizce ne demek kizlar

Bu degere gore gebelik yok ama gebelik bekliyorsa reglden ne kadar once verdigi vs onemli.

M myaaa Genel ve beklenen sikayetlerden biri aslinda bu ama doktorun hic bahsetmedi mi?
Bide hormonlu hormonsuz farklarida var galiba.
Sabah icin rahatlar en azindan

plojovic kanaman artabilir dedi. Ancak bu kadar yoğunluk beni çok korkuttu. Ağrı sancı olmasa belki aklıma kötü şeyler gelmezdi. Sabah bitmiş olur inşallah internette hep kötü sonuçlar yazıyor biraz da o etkiledi tabi

Üzme kendini internetteki herseye bakarsak cok zor isimiz.Elbette riskler etkiler var.Insallah normal surecindir♡

Bugün yine dra gittim. Sol da tüp şişmiş olabilir dedi mr istedi, bi de kistim var soğan suyu içtim ama erimemiş :)) çikolata kistine benziyor dedi. Mr çektirmedim kafam karıştı rahimfilmi dese anlıcam da mr ne hiç anlamadım..

Tüp şişmesi kisten dolayı mı acaba umarım kötü bişey çıkmaz ya her olumsuz durum insanı daha da fazla yoruyor

Merhaba, 2 ekimde transferim oldu.2 adet blast embriyo. 12.gün değerim 73,2 gün sonra 256 cikti sevindik ilaçlara devam dediler. 4 gün sonra tekrarla dediler 370 çıktı (2 gün daha bekledık bugün 430 .ilacı kes dedi merkez zaten 2 gündür kesmiştim. Kahve leke var sürekli. Şimdilik bi şey diyemeyiz dediler. Lütfen bilenler yasayanlar yardım etsin

Tüp şişmesi kisten dolayı mı acaba umarım kötü bişey çıkmaz ya her olumsuz durum insanı daha da fazla yoruyor

Sorma ya.. anlamadım ki kistten dolayı mı nedir.. başka bi değerim de yükselip duruyor, genel cerrahiye git dedi bi de.. araştırdıkça bişe çıkıyor, bakalım sonu iyi hayırlı olsun inşallah ne diyekim bu günümüze hamdolsun

İnşallah sağlıklı ilerler bundan sonra tüp bebek de süreç farklı olabiliyor, sonu iyi olsun inşallah

Cnm dis olmus olabilir surekli kan ver kontrol altinda kal insallah sagliklidr

Benim sancı ağrı yok,hafif kahve lekelen më her Ped değiştirmede.off kesin tanı nasıl konacak tekrar kan versem mi biraz daha beklesem mi.resmen kurbanlık koyun gibiyim başıma ne gelecek diye bekliyorum

Benim sancı ağrı yok,hafif kahve lekelen më her Ped değiştirmede.off kesin tanı nasıl konacak tekrar kan versem mi biraz daha beklesem mi.resmen kurbanlık koyun gibiyim başıma ne gelecek diye bekliyorum
Cnm hcg degerin duzenli artmazsa surrkli yukselip azalirsa benm oyle olmustu mesela 700 du 1400 oldu saglikli sandik birden 300 e dustu ve geri 900 e kadar yavas yavas yukseldi

Cnm hcg degerin duzenli artmazsa surrkli yukselip azalirsa benm oyle olmustu mesela 700 du 1400 oldu saglikli sandik birden 300 e dustu ve geri 900 e kadar yavas yavas yukseldi
ya benim 4 ölçümüm hiçbiri azalmadı ama sağlıksız böyle yükselme de olmaz. şu an beklenen adetim 12 gün gecikti kanama yok ağrı yok, zaten bebek de yok ne yapacağımı şaşırdım. transferimi yapan prof ile görüştüm. 2 günde bir ölçtürme bekle kanamn olacak ve atacaksın dedi,çok gerginim

Gecmis olsun canim.Allah yardimcin olsun.
Degerini takip ederek beklerler kendi kendine duser mi diye eger duzensizce artmaya devam ederse sonra mudahale ederler sanirim.
Surec farkli sizde galiba cok yeni ya once beklemek en iyisi..

Benimde tek belirtim kahverengi lekelerdi.Sizim vardi sadece adet olacak gb.Ama rahatsiz edici agrim fln sonradan oldu

Sirasiyla 3 ölçüm de kac cikti cnm degerlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…