Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Kizlar merhaba benimde hsg cektirmem lazim saglik guvencemiz yok devlette cektirmeyi dusunuyorum ne kadar oderim bi bilgisi olan var mi

Hsg konusunda bilgim yok ama devletle özel arasında çok fark olmaz. Ben diş hekimiyim sgksı olmayan hastalara yaptığımız işlemlerin ücreti neredeyse özelle aynı oluyor.

Kizlar korunmayi birakthm ilk ay ve bence paranoya oldm regle 10 gun var kasik agrilari sancilar ya tutmus olamaz diorum ya tuttusa ve diş sa ... dis gebelikde bacagima kramp griodu duramiodum agridan bundada karnmda sancilar :/ haff agrilar bacaklrmda
Belkide yel grdi grip olcam kimbilir

Bende hsg gerekirse kurtajdan acı olamaz diyorum malesef....

Belki ilk ayın agrilaridir.Insallah kotu bisy degildir.
Bende agri kramp olmamisti mesela sadece alt karnimda ince ince sizi vardi.Ama normal gebeliktede o ince sızı olabiliyor.
Nasıl beklenir kii iste...

Ben 350 ye çektirmiş tim narkozsuz tabi yapışıklık da olunca ağrı oldu. Soğan kürü yaptim canım şimdi de brokoli yapiyorum Kasım da korunmayı bırakacak klomenle basliycaz bakalım artık zorbi süreç ama elbet bizimle olacak bebekler bizi ugrastiriyorlar sadece

Ay ben soğan kürü yapıyorum şimdi hep koyu renkli akıntılarım oluyor dış gebelikteki gibi.. normal mi acaba? aras25 sende oldu mu?

Merhaba bayanlar tekrardan, dün beta hcg kontrol edildi. 4.49 artık resmi olarak gebe değilim. Doktorum adet görmeni bekleyeceğiz dedi. Rahim filmi istedim gerek yok dedi. Eğer bir sıkıntı olsaydı yumurta ile sperm döllenmezdi dedi. Aklım karıştı açıkçası. Bekleyeceğimiz adetin üstüne 2 kere adet gör sonra senin yumurtalarını büyültürüz dedi. Korunma yöntemi olarakta hap vermedi. Hormonların zaten alt üst oldu dedi. Üstüne rahim filmi radyosyon etkiler ve ilaç seni olumsuz etkiler dedi. O yüzden rahim filmi istemedi. 40 gün içerisinde adet olmazsan yine geliyorsun dedi eğer adet olursan 2.,3. ve 4. günleri de gelip hormonlarına bakacağız dedi.

Hadi gozunaydin canim :) Bende verdim kan,bekliyorum.
Biseyede gerek kalmamis en guzeli olmus.
Hamilelige niyetlenmeden once yine gidersin kontrole.

Ay ben soğan kürü yapıyorum şimdi hep koyu renkli akıntılarım oluyor dış gebelikteki gibi.. normal mi acaba? aras25 sende oldu mu?
Aynen canım oldu ben de de ama bu ay kaşık ağrıların olmadı bi senedir adetten sonra kasık ağrısı yaşıyordum bu ay rahatım şükür bi de karnımdaki ödemi aldı devam et bırakma

Cnm senin degerin kacdan dustu tek doz ignemi ve ayrica kac ay korun drdi:) gecmis olsn buarada
4500 den düştü 3,5 hafta oldu iğneyi vurulalı. 1 er doz 2 kalçamdan vuruldu canım. Bana ilk 3 ay yeterli dedi doktor. Dünde adetini görelim sonra üstüne 2 kere daha gör yumurtanı büyültelim çalışmalara başlayalım dedi :) Korunma yöntemi olarak bariyer dedi. Doğum kontrol hapı yok dedi canım.

Çok sağol canım darısı senin değerlerinin sıfırlanmasına inşallah

3.39 çıktı canım benimde :)
Pazartesi ya da Salı istedi yine,sıfırlanmasını görelim dedi yine de.
Bakalım ilacta kist icin işe yararsa bana da 3 ay dediler.Sonrası nasip gerçi :)

Igneden sonra mi kanaman oldu sadece?
Bunu adetten mi sayiyorlar ki?
Soracaktim unuttum.
Gerci reglin ilk gunu yine gidecem soracagim :)

Gözün aydın canım seninde. Canım benim iğneden sonra adet kanaması gibi oldu ilk sonra parçam düştü. Sonra normal kahve akıntıya dönüştü şimdi gerçekten olmam gereken adetimi bekliyoruz. Bunu adetten saymıyorlar diye biliyorum :) 40 gün içerisinde adet görmem gerekiyormuş eğer görmezsem yine gideceğim. Eğer adet olursam hormon testleri yapılacakmış bakalım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Burada güzel haberlerimizi paylaşırız.

Benim Eylul 6-7de kanamam olmustu o regl degil.Oncesinde ve devaminda kahverengilerde olmustu.Zaten sonra degerim firlamayada devam etti.

Simdi igneden sonra 9unda basladi kanamam,simdi hahverengide devam ediyor.

Kistte var ya belki bu kez kahverengi ondandir diyorum ilac eritiyorsa.Bakalim ilac bitince o 1 hafta icinde oluyormus regl.Bende o zaman gidecem :)
3 adet mi sayacaz?Yoksa Ekim Kasim Aralik mi? Isime gelene bakk:)))))))

Canım şimdi doktorun dediğine göre olacağım adetten sonra 2 adet daha görmek gerekiyormuş yani hemen hemen gene 3-4 ayı bulacak sanırım 2 kere daha adet görmek :) Daha adetim başlamadı seninki de başlamamış sıfırlandıktan sonra göreceğiz anladığım kadarıyla :)

Bugunumuze sukur olsun artik bundan sonrasida nasip :)

valla ben bi alakasi oldugunu sanmiyorum benim ilk gebeligim erken donem dusuk oldu ikincisi dis gebelik oldu tuplerde mutlaka bi tikanikl

Vardir yada kuruluk sorunu mesela benim kuruluk varmis yeteri kadar akiskan kaygan olmazsa gecis yapamiyo takiliyomus

Onunda sebebi amleiyatta gormusler bagirsagin sag kisminda ufak bi yapisiklik varmis oda sag tupte kuruluga sebep olmus yani olay bu dedi doktor ve profosor yapti ameliyatimi laparoskopi kapali ameliyat alindi tup dia gebelikten dolayi cok zarar gormus yuzdeyuz tekrarlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…