Anladm cnm Allah bidaha yasatmasin her ihtimali degerlendriorum iste nedir neyden olur vs dieOnunda sebebi amleiyatta gormusler bagirsagin sag kisminda ufak bi yapisiklik varmis oda sag tupte kuruluga sebep olmus yani olay bu dedi doktor ve profosor yapti ameliyatimi laparoskopi kapali ameliyat alindi tup dia gebelikten dolayi cok zarar gormus yuzdeyuz tekrarlar dedi
Cnm gecmis olsun agrin yoksa kanama bormal bndede olmustu vucut atiyor iste ektopik gebeligi bunyesenMerhaba bende düş gebelik geçiriyorum pazartesi iğne burdular ama benim dün gece kanamam geldi regl döneminden biraz daha yoğun 2 sefer şimdide affedersiniz ama sadece peçete geliyor halsizlik var bağıtsakalrımda bozuldu yani kanama normalmi
Ağrım yok tabi arada kasıklarıma giriyor okadar başka YÖK ağrım oda çok ayakta durunca Rabbim hayırlısını versin herkese ilk gebeliğim düşükle sonlandı bu dış gebelik artık korkuyorumCnm gecmis olsun agrin yoksa kanama bormal bndede olmustu vucut atiyor iste ektopik gebeligi bunyesen
geçmiş olsun canım bağırsak şikayetleriigneden kaynaklanıyor ben de de olmuştu hatta iki büklüm yapan sancilarim oluyordu tez zamanda değerlerin sıfırlanır inş şu an çok yeni umutsuz ve karamsar olman normal bir kaç aya psikolojik olarakta toparlanirsin inşAğrım yok tabi arada kasıklarıma giriyor okadar başka YÖK ağrım oda çok ayakta durunca Rabbim hayırlısını versin herkese ilk gebeliğim düşükle sonlandı bu dış gebelik artık korkuyorum
Merak etme cnm hrmen hemen hepimiz ayni seyi yasadk maalesef bnm de ilk gebelim kalbi durdu ikinci kimyasl oldu 3. Dis gebelik oldu simdi bidaha istiorum ama okadar tedrgnmkiAğrım yok tabi arada kasıklarıma giriyor okadar başka YÖK ağrım oda çok ayakta durunca Rabbim hayırlısını versin herkese ilk gebeliğim düşükle sonlandı bu dış gebelik artık korkuyorum
Merak etme cnm hrmen hemen hepimiz ayni seyi yasadk maalesef bnm de ilk gebelim kalbi durdu ikinci kimyasl oldu 3. Dis gebelik oldu simdi bidaha istiorum ama okadar tedrgnmkiyine dis olur die
Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa sürede hamile kalırız sağlıklı sıhhatli
Evet canım akşam randevum akşam yazarımGecmis olsun canim tekrar,konusmustuk
Bugun kan verecektin galiba?
Saol canım inş düşmüştür değerim bu akşam kontrol var bakalımgeçmiş olsun canım bağırsak şikayetleriigneden kaynaklanıyor ben de de olmuştu hatta iki büklüm yapan sancilarim oluyordu tez zamanda değerlerin sıfırlanır inş şu an çok yeni umutsuz ve karamsar olman normal bir kaç aya psikolojik olarakta toparlanirsin inş
Değerim yükselmiş ya 155 olmuşGecmis olsun canim tekrar,konusmustuk
Bugun kan verecektin galiba?
Değerim yükselmiş ya 155 olmuş
İnşallah canım Pazartesi’yi bekliyoruz bakalımUzulme canim doktorda soylemistir bende cok korkmustum 800kusurleri gorunce ama
Simdi senin bu 155 ile pazartesi verecegin kanda cikan deger arasindaki fark belirleyici olacak
Zaten inan igne ise yarar degerin bayaa dusuk
Cnmm 155 degeri cokbufak bi deger icini ferah tut artik sifirlanr Allahn izniyle zatenİnşallah canım Pazartesi’yi bekliyoruz bakalım
Canım pazartesi 97 di birde kanamalarımda başladı şimdi 155 çıkınca moralim bozuldu bakalım tam net pazartesi ortaya çıkar düşer inşallah bugün biraz daha fazla kanamaCnmm 155 degeri cokbufak bi deger icini ferah tut artik sifirlanr Allahn izniyle zaten
İnşallah canım Pazartesi’yi bekliyoruz bakalım
İnş canım korkuyorum ya ben biraz pipirikli biriyim sanırım :)Genelde boyle canim
Yani suan bu deger normal icini ferah tut
Gebelik yok demekKızlar bi yakınım için soruyorum bugün kan tahlili verdi acilde saat 7 gibi sonucu 0.28 çıktı sizce ne demek kizlar