Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Anladm cnm Allah bidaha yasatmasin her ihtimali degerlendriorum iste nedir neyden olur vs die cok yorucu bi surec

Merhaba bende düş gebelik geçiriyorum pazartesi iğne burdular ama benim dün gece kanamam geldi regl döneminden biraz daha yoğun 2 sefer şimdide affedersiniz ama sadece peçete geliyor halsizlik var bağıtsakalrımda bozuldu yani kanama normalmi

Cnm gecmis olsun agrin yoksa kanama bormal bndede olmustu vucut atiyor iste ektopik gebeligi bunyesen

Cnm gecmis olsun agrin yoksa kanama bormal bndede olmustu vucut atiyor iste ektopik gebeligi bunyesen
Ağrım yok tabi arada kasıklarıma giriyor okadar başka YÖK ağrım oda çok ayakta durunca Rabbim hayırlısını versin herkese ilk gebeliğim düşükle sonlandı bu dış gebelik artık korkuyorum

Ağrım yok tabi arada kasıklarıma giriyor okadar başka YÖK ağrım oda çok ayakta durunca Rabbim hayırlısını versin herkese ilk gebeliğim düşükle sonlandı bu dış gebelik artık korkuyorum
geçmiş olsun canım bağırsak şikayetleriigneden kaynaklanıyor ben de de olmuştu hatta iki büklüm yapan sancilarim oluyordu tez zamanda değerlerin sıfırlanır inş şu an çok yeni umutsuz ve karamsar olman normal bir kaç aya psikolojik olarakta toparlanirsin inş

Merak etme cnm hrmen hemen hepimiz ayni seyi yasadk maalesef bnm de ilk gebelim kalbi durdu ikinci kimyasl oldu 3. Dis gebelik oldu simdi bidaha istiorum ama okadar tedrgnmki yine dis olur die

Saol canım inş düşmüştür değerim bu akşam kontrol var bakalım

Değerim yükselmiş ya 155 olmuş

Uzulme canim doktorda soylemistir bende cok korkmustum 800kusurleri gorunce ama
Simdi senin bu 155 ile pazartesi verecegin kanda cikan deger arasindaki fark belirleyici olacak
Zaten inan igne ise yarar degerin bayaa dusuk

Uzulme canim doktorda soylemistir bende cok korkmustum 800kusurleri gorunce ama
Simdi senin bu 155 ile pazartesi verecegin kanda cikan deger arasindaki fark belirleyici olacak
Zaten inan igne ise yarar degerin bayaa dusuk
İnşallah canım Pazartesi’yi bekliyoruz bakalım

Merhaba Arkadaşlar ben yaklaşık 25 gün önce spiral taktırdım. Spiralden sonra bu ilk reglim ve 5 gün erken oldum. 26 yaşındayım ve bu güne kadar sabit 4 5 gün sürerdi. Günlük ped yeterli olurdu. Ancak şu an reglimin 7.günü. İnanılmaz bir kanamam var. Batma şeklinde anlık sancım oluyor. Ve dünden beri belime üst bacağıma ağrı vuruyor. Kanamanın rengi ilk 3 gün resmen siyaha yakın kahverengiydi. 2 gündür sanki kolunu kesmişsin gibi duru ve hiç durmayan bir kanama. Aşırı mide bulantım dün başladı. Dış gebelik olabilir mi yada düşük vs?

Kızlar bi yakınım için soruyorum bugün kan tahlili verdi acilde saat 7 gibi sonucu 0.28 çıktı sizce ne demek kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…