Gerçi o iğnenin ve sonrasında yaşadığım acılardan sonra katlanırım herhalde ve eğer dediğiniz gibi anestezi uyguluyorlarsa neden olmasın. Peki sizce değerlerim sıfırlanınca mı gitsem daha iyi olur yoksa bu ara gitsem mi?ufak bi anesteziyle hissetmezsin ayrica inan bana mtx ignesinden daha az aci hissedersin zaten cok kisa suruyo 3 4 dakka felan
Onu bilemiyorum bence degerlerin sifirlansin sonra git suan acelesi yok zaten ama 6 ay yinede korun ben korundum bu ay birakicam reglimi bekliyorum ayrica zaten 6 ay paikolojinin duzelmesi icin ancak yeterli geliyo ben panik atak gecirdim ameliyattan sonra kac sefer sinir krizleri v.s ama son 2 aydir daha rahatim.korkularin ve durumu kabullenmek ve gucunu yeniden toplamak icin 6 ay sartGerçi o iğnenin ve sonrasında yaşadığım acılardan sonra katlanırım herhalde ve eğer dediğiniz gibi anestezi uyguluyorlarsa neden olmasın. Peki sizce değerlerim sıfırlanınca mı gitsem daha iyi olur yoksa bu ara gitsem mi?
Onu bilemiyorum bence degerlerin sifirlansin sonra git suan acelesi yok zaten ama 6 ay yinede korun ben korundum bu ay birakicam reglimi bekliyorum ayrica zaten 6 ay paikolojinin duzelmesi icin ancak yeterli geliyo ben panik atak gecirdim ameliyattan sonra kac sefer sinir krizleri v.s ama son 2 aydir daha rahatim.korkularin ve durumu kabullenmek ve gucunu yeniden toplamak icin 6 ay sartGerçi o iğnenin ve sonrasında yaşadığım acılardan sonra katlanırım herhalde ve eğer dediğiniz gibi anestezi uyguluyorlarsa neden olmasın. Peki sizce değerlerim sıfırlanınca mı gitsem daha iyi olur yoksa bu ara gitsem mi?
İnşallah güzel haberler verirsin bize. Doktor 3 Aydan sonra deneyebilirsin dedi ama ben doktor değiştireceğim zaten bakalım ona göre rahim filmi Ameliyat artık her neyse yapmayı düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Onu bilemiyorum bence degerlerin sifirlansin sonra git suan acelesi yok zaten ama 6 ay yinede korun ben korundum bu ay birakicam reglimi bekliyorum ayrica zaten 6 ay paikolojinin duzelmesi icin ancak yeterli geliyo ben panik atak gecirdim ameliyattan sonra kac sefer sinir krizleri v.s ama son 2 aydir daha rahatim.korkularin ve durumu kabullenmek ve gucunu yeniden toplamak icin 6 ay sart
ufak bi anesteziyle hissetmezsin ayrica inan bana mtx ignesinden daha az aci hissedersin zaten cok kisa suruyo 3 4 dakka felan
Kizlar bu hsg biraz şaibeli bence ya..
Cektirip mutlu sonla bebegine kavusanda var cektrdikden sonra bidaha tikaniklik olup dis gebelik olanda benmde kafam cok karışık acikcasi vucuduma artik bir madre radyasyon grmeisn istiorum bi yandan ya bidaha dis olursa diorum
Aynen cnm valla onceden ciftcizgi gormeti diler hayalini kurardm simdi o sevinclerimi ariyorum ne kadar zor bi durum kese embryo kalp atisi buyumesi 9 ay bize zulumEvet malesef her türlü yaşayan var.
İnsan düşününce bile ürküyor regl olmasan ayrı dert,cift cizgi gorsen ayri tedirginlik...
Ben iki kez dış gebelik geçirdim ikisindedd hiç birşey kullanmadım ama olacağı varsa oluyor işteBirde hanimlar hepinuze bir sorum var arastirma taparken gordum dis gebelik genelde kisirlik tedavisi goruruken gerceklesebiliomus. Yani klomen va tarzi yumurta dopingleyici ilaclar kullanirken. Sizde varmiydi boyle bisey okurken anladmki benmde o yuzden sanirim 2. Ayimdaydm klomen kullaniyordum
Dogru cnm haklisin olacagi varsa isteBen iki kez dış gebelik geçirdim ikisindedd hiç birşey kullanmadım ama olacağı varsa oluyor işte
İlkinde gerek yok demişti ikinciyi geçirdim 2. Ciyi geçirdikten sormaçekildim.Tüpler açık görünüyor sorun yok yani.Varsa bile inş açılmştr.7 ay geçti korunmayı bırakmaya cesaretim yok.Reglimden sonra deneyeceğiz allah büyüktür.Çok zor..Tıpta çare yok malesef bol duaDogru cnm haklisin olacagi varsa istesen rahim filmi çekilmiş miydin peki ilkinden sonra ...
Aynen cnm bnde hsg cekulmedim Allaha sigindim bu ay 8.ayim korunmai biraktm nasip deip napalmİlkinde gerek yok demişti ikinciyi geçirdim 2. Ciyi geçirdikten sormaçekildim.Tüpler açık görünüyor sorun yok yani.Varsa bile inş açılmştr.7 ay geçti korunmayı bırakmaya cesaretim yok.Reglimden sonra deneyeceğiz allah büyüktür.Çok zor..Tıpta çare yok malesef bol dua
Sana tavsiyem rahim filmin çekilmen.Bende arada kalmştm sonra keşke çektirseydim dedim.Şuan belkide rahim filmnden dolayı açılmştr belki diye bi umut düşünüyorum bakalım.Birde öyle kendimce kürler falan yapıcam.Bide dua okutturucam.1 tanede rahimiçi kaybı var toplamda3 yani.herşeyi yapıp tevekkül edicez elimizden gelenler bunlar.Aynen cnm bnde hsg cekulmedim Allaha sigindim bu ay 8.ayim korunmai biraktm nasip deip napalm
Aynen cnm valla onceden ciftcizgi gormeti diler hayalini kurardm simdi o sevinclerimi ariyorum ne kadar zor bi durum kese embryo kalp atisi buyumesi 9 ay bize zulumbiz hic tadini cikaramayacgz hamilelgmN insallah rabbim gonlumuze ferahlik bedenlerimize sihhat verr saglikli cocuklar olur saglikla buyuturuz herseyin basi saglik iste. Arastirmakdan gozlerim uoruluyor bazen. Kafama takmayacagim dedigim heran kendimi arastrma yaparken buluyorum. Doktorada gitmek gelmiyor artik icimden hepsinden ayni lakirdilari duymak monoton cümleler pfff
Birde hanimlar hepinuze bir sorum var arastirma taparken gordum dis gebelik genelde kisirlik tedavisi goruruken gerceklesebiliomus. Yani klomen va tarzi yumurta dopingleyici ilaclar kullanirken. Sizde varmiydi boyle bisey okurken anladmki benmde o yuzden sanirim 2. Ayimdaydm klomen kullaniyordum
Suan cekilmek istesem devlet hastanesi 3 ay sonraya gun verecek e ozelde desem en son 1.500 istiolardi ki suan sadece esim calisio ben calismuyorum imkansz 1500 vermemiz resmen Karambole gtcemSana tavsiyem rahim filmin çekilmen.Bende arada kalmştm sonra keşke çektirseydim dedim.Şuan belkide rahim filmnden dolayı açılmştr belki diye bi umut düşünüyorum bakalım.Birde öyle kendimce kürler falan yapıcam.Bide dua okutturucam.1 tanede rahimiçi kaybı var toplamda3 yani.herşeyi yapıp tevekkül edicez elimizden gelenler bunlar.
Bnmde cnm ilki normal gebelik kalbi durdu sonra bi kimyasal oldu saymayalm dedi omu doktor deger artmadan düştü diye. En sonda dis ti iste ama klomen kullaniodumAmiinn♡
Insallah bu kez hersey normal ilerler başlamış zamanın♡
Ben hicbisy kullanmamistim.1 normal gebeligim var 3bucuk yasinda kizim.2.de bunu yaşadım.
Belki diyorum bende sezeryan sonrasi diye oldu,batın ameliyatlarida etkiliyormus ya.
Benim ilk dış gebeliğm de ikinci klomenn sonrasında gerçekleşti hatta haktan oldu dekan diye kendimi teselli ettim ve ikincide çok umutluydum ancak ikinci de dış gebelikle sonuçlandı ve hsg sonrasında tüpte yapışıklık oldugu ortaya çıktı. Hsg çektiremiyorsan su Kürtlerden dekan yap canım belki faydası olurBnmde cnm ilki normal gebelik kalbi durdu sonra bi kimyasal oldu saymayalm dedi omu doktor deger artmadan düştü diye. En sonda dis ti iste ama klomen kullaniodum
Evet cnm cektrmem maalesef suan icin zor hem pskljkmen hem maddi... en son kurtahimi narkozsuz yaptilar odum patliyor en ufak bi islemden artik. Narkozluda psra iste :/ brokoli kurunu deneyeyim diorum suan regle 10 gun var bu ay denedik kismet artk regl gelince kür e baslarim. Senin uyguladn kür varmi.Benim ilk dış gebeliğm de ikinci klomenn sonrasında gerçekleşti hatta haktan oldu dekan diye kendimi teselli ettim ve ikincide çok umutluydum ancak ikinci de dış gebelikle sonuçlandı ve hsg sonrasında tüpte yapışıklık oldugu ortaya çıktı. Hsg çektiremiyorsan su Kürtlerden dekan yap canım belki faydası olur