Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Bizde Kücükkuyu'ya geliyoruz bazen :) Nısan sonu ordaydım en son.
Alisirsin insallah daha da.

Hsg'de çıkan yapışıklık o zaman halloluyor değil mi?
Bir de özelde yaptirmissindir sanirim nasıl yapıldı ve ne kadar sürdü acaba?

dr aapandist ameliyatı olduğunu mutlaka söyle zaten direk yapışıklıktan şüphelenip rahim filmi isteyecektir. gerek yok feln dese de durumun varsa eğer bence mutlaka çektir ki ona göre bi önlem alınsın çünkü kaybedeceğin bişey yok kafanda soru işareti kalmaz ben ilkinde çekinmedim şimdi çok pişmanım bi a6 ay daha beklemek zorunda kaldım. bir de şu soğan kürünü yap derim bna çok saçma gelirdi böyle şeyler ama ikinci kez geçirince yaptım ve inanırmısın dış gebelikten sonra sezeryan olmuş gibi bir göbekte şişlik kalmış onu bile geçirdi.

hafif yapışıklıksa ilacın basıncıyla açılıyormuş ama yapışıklık ciddiyse açılmıyor canım benimki açılmadı ancak laparoskopiyle ama benimki tek taraflı olduğu için dr gerek yok yumurta takibi yapalım dedi bakalım artık kısmet. 350ya da450 idi tam hatırlamıyorum canım ya 10 dk felan sürdü

Bende çektirmek istiyorum hatta bunun için İstanbul'a gideceğim. Ama ne zaman gitmem gerek onu bilemiyorum.. Hala kahverengi kanamam var normal adetimi gördükten sonra sanırım gitsem daha mantıklı. İnsanı sabırsızlık çok kötü etkiliyor. Bir an önce zaman geçsin istiyorum çünkü ameliyatlık gibi bir durum söz konusu olursa yine beklemek gerekecek. Kasım ayında annemler gelince gideriz doktora dediler ama doktor istemezse onlar kendi başıma iş yapmamı destekleyeceklerini sanmıyorum. Yumurta takibi nasıl oluyor? Benim sıkıntılı taraf sağ tarafım doktor büyük ihtimalle yapışıklık var dedi ama daha sonra hallederiz filan gibi bir şey demediler. Onun için doktor değiştirip benimle gerçekten ilgilenecek yere gitmem lazım.

Aslında güzel yer ama tanıdığım kimse yok. Annemler her ay gelip gidiyorlar ama işte çevre olmaması insanı bunaltıyor birde böyle talihsiz olaylar yaşayınca iyice yalnız hissediyorsun kendini.. Eşimin ailesi burada ama kendi ailen gibi olmuyor maalesef.

Tesekkur ederim :) bakalim benim doktor ne diyecek.Sıfırlansın bi degerim gidecem.
Hayırlısı olsun seninde insallah işe yarar♡

Zaten yeni yeni tanimaya calisirken hic olmuyordur :)
Çalışmıyorsunda galiba.Dusunsen bu gecen zamanda belki bikac arkadas edinirsin,belki kafanin dagilmasinada yardimci olur.Calismasanda mutlaka sevdigin bisyler yap ya da kursa fln git derim.Malesef önümüzde kış daha bi sıkıntı verir havalar bize :)

Önümüzdeki sene için okuluma devam etmeyi planlıyorum şimdilik. Tercümanlık bölümü mezunuyum. Devam etmek istiyorum burada maalesef turizm şirketleri ve oteller dışında kendime göre iş bulamadım. Bulduklarımı da eşim kabul etmedi. Senin değerlerin kaçlar da şuan canım?

Insallah bi firsat olur da senin icin daha iyi olur.
101'di Çarşamba günü,Pazartesi gidecem tekrar.
Senin nasıldı en son?Sende dün vermiştin galiba

Insallah bi firsat olur da senin icin daha iyi olur.
101'di Çarşamba günü,Pazartesi gidecem tekrar.
Senin nasıldı en son?Sende dün vermiştin galiba
Evet dün yaptırdım 74 e düşmüş geçen hafta 277 ydi. İğneyi vurulalı 2 hafta olucak pazar günü gayet iyi gidiyorsun dedi doktor. Sen iğne mi vurulmuştun?

Bu durumu yasayanlarimiza tekrar cok cok gecmis olsun

kizlar bugun yada bu hafta test yapip tekrar hamile olup olmadigini ögrenecek olanlar vardi aramizda.

Durumunuz nedir??

Hayirli haberler okuruz insallah

Evet dün yaptırdım 74 e düşmüş geçen hafta 277 ydi. İğneyi vurulalı 2 hafta olucak pazar günü gayet iyi gidiyorsun dedi doktor. Sen iğne mi vurulmuştun?

Evet,26 Eylül'de vuruldum bende hastaneden çıkmadan :)

Bu durumu yasayanlarimiza tekrar cok cok gecmis olsun

kizlar bugun yada bu hafta test yapip tekrar hamile olup olmadigini ögrenecek olanlar vardi aramizda.

Durumunuz nedir??

Hayirli haberler okuruz insallah

İnşallaahhh♡
Her güzel haber hepimize birden umut olacak ♡

Yaşadığın küçük bi yer mi ki istAnbula gideceksin canım hsg çekimi icin. Rahim filmi biraz ağrılı bi işlem ama film çekildikten sonra agrin sizin olmuyor. Dr bana iknci ayda çektirdi ama sana ne der bllilmiyorum. Tek tarafda tıkanıklık olunca Yasin da gencse diğer taraftan yumurtladığın zaman o ayi degerlendiriyorsun tabi klomenle de destekliyorlar

Kızlar çok yeni ama saç boyatma konusunda ilacın bi unsuru var mı?Boyatan oldu mu?

25 yaşındayım henüz. İstanbul'da ağrısız çekilen yer duydum onun için oraya gitmeye niyetlendim. Çanakkale'de yaşıyorum normalde ama zaten Silivri'den gelin geldim annemler orada yaşıyorlar bir ayağım hep orada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…