Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

çok güzel canım benim yaklaşık 25-27 gün sonra sıfırlandı ve adet oldum şükür.

Iyi ki sizleri okudum burda icim rahatladi hep :)
Dedigin gb olur insallah benimde.
Kahverengi akinti var sadece.
Artık onu da bekleriz olsun :)

Iyi ki sizleri okudum burda icim rahatladi hep :)
Dedigin gb olur insallah benimde.
Kahverengi akinti var sadece.
Artık onu da bekleriz olsun :)

Baya bi süre damla damla akıntım devam etmişti ama kesildi sonradan. adetim de öyle korkulacak gibi ağrılı falan olmadı şükür. şimdi dinlenme zamanı.

Baya bi süre damla damla akıntım devam etmişti ama kesildi sonradan. adetim de öyle korkulacak gibi ağrılı falan olmadı şükür. şimdi dinlenme zamanı.

Sevindim senin adına.İnşallah guzel bi dinlenme süreci olur sonra da guzel haberler alirsin.

Merhaba kizlar benim ogrenmek istedigim bisey var nisan ayinda dis gebelik ameliyati oldum sağ tupum alindi oncesinde methotrexate igne vurdular belki duser diye ise yaramadi.ameliyattan sonra 6 ay korun dediler 6 aydan daha az korunup saglikli hamilelik geciren varmi yada bu korunma suresi yeterlimi deneyimi olan varmi acaba

5. ayında gebe kalan ve sağlıklı bir şekilde gebeliği devam eden arkadaşlar var. ben de 6.ayda gebe kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı gerçi benim tüpüm de yapışıklık varmış. senin de 6 ayın dolmuş oluyor heralde bi sıkıntı olmaz bence zaten dr ilacınyan etkileirnin 3 ay da vucuttan atıldığını söylemişti bana

Zaten 6 ay olmuş sizin sanki artık bırakabilirsiniz bence...:) ama mtx folik asit depolarını sıfırladığı için hamile kalmadan önce mutlaka folik asit takviyesi kullanın.

237ye düşmüş canım :) çok şükür.
Bundan sonra 2 günde 1 istedi beta hcg oyle mi oluyor?
İçim rahatladı cok ♡ en azından bi sonuca ilerliyoruz artık

canim cok sevindim;-)
bana doktor haftada bir demisti ama doktor 2 gunde bir demisse oyle yaparsin

Bide tupu alinan arkadaslar sizdede icerde zaman zaman ufak agrilar sizilar oluyormu merak ediyorum bende arada agri oluyo normalmi acaba

Bence de kontrole flnda gittiysen yaklasmis zaman :)Hayirlisi olsun.

Zaten düşüşe geçtiyse düşer artık.. iki günde bir kan aldırmak çok sıkıyor insanı.. inşallah çok çabucak sıfırlanır

Evet zaten kan takviyeside aldim hastanede de yattim iyice delik desik oldum :) Ama bugunume sukur.
Yine giderimde baska doktorada gorunecem cunku hali hazirda yasima uymayan bi kemik erimem var bu ignenin yan etkileride kalsiyum acisindan birbirleriyle catisiyor.Destek kuvvet olsun :)
Insallah sagolunn :) insan isin icindeyken sizleri okuyunca gercekten umut oluyor♡

İnşallah hayırlı haberlerimizi de paylaşırız canım:)

Bide tupu alinan arkadaslar sizdede icerde zaman zaman ufak agrilar sizilar oluyormu merak ediyorum bende arada agri oluyo normalmi acaba
Canim benimde sag tupum alindi acik ameliyat oldum ben seninki nasil oldu 4 ay oldu benim ara ara agrilarim oluyor genelde usuttugum zaman oluyor sanirim kilodanda olabilir baya kilo aldim icerden dikisler zorlaniyor heralde :)

Benim 6 ay dolmak uzere ben kapalı ameliyat oldum ama icerden agri yapiyo benimki ama benimkide galiba usuttugum zaman oluyo yazin cehennem sicaginda bile corap giymek zorunda kaldim bu yaz efil efil gezemedim ne yalan soyliyim

Kizlar bugun saglikocagina gttim kaydimi aldirmak icin yeni tasindigm mahalleye.
Laf lafi acti gebelik vs düşük durumuna geldi..
En son dis gebelik gecirdim dedim ultrasonda gorundumu dedi hayir dedim laparoskopi oldnmu dedi hayir dedim..
Ama tanida ektopik gebelik yazıldi hocam kurtaj arti metroteksat oldum dedim 7. Aydir korunuyorum dedim sence cokmu 7 ay rahimin dinlensin ve sen dis gebelik gecrmrmissn kimyasal o dedi... bna cok bisey bilmio gbi geldi ama cokda biliomuscasina konustu esin dna hasarina baktrsn spermlerinin dedi siz ne dusunuosunuz bu konu hakknda

Benim 6 ay dolmak uzere ben kapalı ameliyat oldum ama icerden agri yapiyo benimki ama benimkide galiba usuttugum zaman oluyo yazin cehennem sicaginda bile corap giymek zorunda kaldim bu yaz efil efil gezemedim ne yalan soyliyim
Dikkat etmemiz gerek iste cok gecmis olsun korunmayi birakicak misin bana ameliyat eden doktorum 6 ay dedi son kontroldeki doktorda biraka bilirsin dedi ultrason hormon testleri istedi bi sikinti cikmadi bide rahim filmi ve yumurtlamayi takip edelim dedi onlari yaptiramadim gelecek adete yaptiricam insallah pcos var bide bende Rabbim hepimizin gönlüne göre versin ins saglikli gebelikler nasip etsin

Doktor esimdende sperm testi istedi dis gebelikle ilgisi ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…