Benim dr ben metotreksat igne ile gebeliği devam ettirdim hic bi etkisi yok dozu onemli dedi bende korkuyordum rahatladimCanim aynen benim sifirlanmadan yumurtalar ultrasonda gorunuyodu ve sifirlaninca ovulasyon basladi ve doktor ignenin etkisi gecince vucudun normale donecek tamamen dedi. Igne etkilemiyormus uretkenligimizi cok sukur
Kizlar hsg cektirmeden ya Allah bismillah dedim korunmayi biraktim insallah artik normal saglikli gebelik olurndua edin bnada yer verin dualarinizda umarim sis gebelik illetini yasamayiz bidaha
Bazi durumlarda yerlesme kanamasi bile okadar fazla gelebilio cnm insallah rabbm saglikli nasip eder bisuru aci yaşayıp tekrar ilkgunki heycanla hamile kalmayi istemek sanirim anneligi en cok biz bilecegiz ve biliyoruz hanimlar :)Hadi inşallah hep güzel haberler alırsın♡
Film cektirip olumsuz ilerleyende oluyor birazda nasip galiba.
Benimde kanamam oldu biraz daha dogrusu annemle carpistik ben lavaboya giderken o kapi calinca aniden kalkti oyle garip bisy oldu sonra gunluk pedi dolduracak kadar kan geldi.Sonra yine o malum kahverengi akinti olup bitti!
Yarın kan verecem 7.günüm
Bazi durumlarda yerlesme kanamasi bile okadar fazla gelebilio cnm insallah rabbm saglikli nasip eder bisuru aci yaşayıp tekrar ilkgunki heycanla hamile kalmayi istemek sanirim anneligi en cok biz bilecegiz ve biliyoruz hanimlar :)
Benim dr ben metotreksat igne ile gebeliği devam ettirdim hic bi etkisi yok dozu onemli dedi bende korkuyordum rahatladim
Yok Salı sabahı iğne vuruldum daha dış gebelik mevzusunu atlatamadım yarın 7.gün beta takibi icin kan verecem bi doz daha uygulanacak mi belli olacak :)
Dilerim sen en kisa zamanda alirsin guzel haberii♡
Allah yardimcin olsun canim, tez saatte kurtul, ama ikinci igne olursa sakin korkma endise etme! insallah hayirlisi, tek igneyle sonlanir insallah
İgneden hic korkum yok Allah biliyor ama sadece daha da sarpasarmasin istiyorum.
Yarın ki deger cok belirleyici olacak bakalim insallah dedigin gb olur.Allah beterinden korusun
Sende gonlunuze gore istediginizde alirsin guzel haberler insallah♡
Sonrasinda ne gb kontroller onerdi doktorun?
aminnn
doktor hcg takibi disinda kontrol önermedi, ben agri oldukca gittim aslinda yoksa google'da okudukca deli ediyordum kendimi, ödem vardi iyilesmis cok sukur ama hala agrim var doktor miyomla alakali dedi, ama sol tarafimda agri yaa biraz gecistirdi aslinda cunku ultrasonda bisi yok dedi. Kendimi iyilesmeye verdim artik, bu surecte stres yapmamak cok onemli
Hadi bakalım şanslılardan ol bize de guzel hikayeler anlat insallah :)
Bende cok okudum,okuyorum hicbir durumun kontrolunde garantisi yok.
Benimde sağ tarafımda ağrı ama belime vuranda cok can sıkıcı.
aminn insallah hepimizden guzel haberler gelir, Allahim hic bi kadin yasamasin bu derdi
aynen hic birseyin garantisi yok, ben bol bol dua ettim hastanede yatarken cok agladim yeni dogmus bebeklerin aglamalariyla gecti gecem ama Allah bana guc verdi cok sukur
benimde belimde agri var sag tarafta daha cok, dis gebelik soldaydi, cok hareket etmiyorum kisa yuruyusler disinda, sanirim eski aktiflige kavusunca agrilarda azalacak
Ben usendm baslayamadm regl duzenli zaten direk ya Allah deyip korunmai biraktm hayirlisi kizlar yaBende başladım soğan kürüne. Kist varmış belki faydası olur bakalım.. gayret bizden gerisi Allah ' dan...
Yurudukce kasigimdakine iyi geliyor ama o zamanda belim batiyor,otursam zaten az biraz yine belim batiyor.
Kan verdim az once bakalim ne cikacak beta hcg....
Insani ancak kendisi duzeltebiliyor yine sen izin vermedikten sonra yoldas bile olamaz.En iyisini yapmissin zaman zaman caresiz hissetmekte icten geliyor elbet ama olsun :)
Benim bir de kizim var 3 bucuk yaşında mecbur biraz hareketlilik oluyor :) Sagolsun annemdeyiz hastaneden ciktigimdan beri 1 haftadir,cok sukur♡
geçen bi arkadaşla konuştuk bu kürle kistleri bir ayda küçülmüş inş sana da faydası olur. aslına bakarsan ben pek böyle şeylere inanmazdım ama ne kaybedecem diyip uygulamaya başladım umarım faydası olurBende başladım soğan kürüne. Kist varmış belki faydası olur bakalım.. gayret bizden gerisi Allah ' dan...
geçen bi arkadaşla konuştuk bu kürle kistleri bir ayda küçülmüş inş sana da faydası olur. aslına bakarsan ben pek böyle şeylere inanmazdım ama ne kaybedecem diyip uygulamaya başladım umarım faydası olurBende başladım soğan kürüne. Kist varmış belki faydası olur bakalım.. gayret bizden gerisi Allah ' dan...
aynen canim sabredecez insallah
sonucunu aldinmi?
237ye düşmüş canım :) çok şükür.
Bundan sonra 2 günde 1 istedi beta hcg oyle mi oluyor?
İçim rahatladı cok ♡ en azından bi sonuca ilerliyoruz artık