Daha test yaptirmadim adet gunume 4gun var.Akintim seffaf.Ikincisinde kimyasal gibi basladi dusmeye.10gun sonra bi baktim hcg 400lerde.Bende sifirlandigini gormek icin yaptiriyorum testi sok oldum zaten.
Tekrarlarsa da tekrarlasin canim(Kendi adima)Hasarli tupun orda kalmasini istemiyorum ben bosu bosuna stres yaptiriyor bana.Cok gecmis olsun cok uzuldum bu ay ikimiz icin de cok onemli insallah tekrarlamaz
Tekrarlarsa da tekrarlasin canim(Kendi adima)Hasarli tupun orda kalmasini istemiyorum ben bosu bosuna stres yaptiriyor bana.
Dra sordum tup kendini onarir mi diye cok net Hayir dedi.
O yuzden o tupum alinirsa uzulmeyecegim.Zaten busaatten sonra tupten baska secenegim yok.
Tekrarlarsa da tekrarlasin canim(Kendi adima)Hasarli tupun orda kalmasini istemiyorum ben bosu bosuna stres yaptiriyor bana.
Dra sordum tup kendini onarir mi diye cok net Hayir dedi.
O yuzden o tupum alinirsa uzulmeyecegim.Zaten busaatten sonra tupten baska secenegim yok.
Z zilver sen kac yasindasin canim.
Benimde ablam hamile bendrn sonra evlenmesine ragmen ve istememesine ragmen.
Kontrol derken canim?Bunun sebebini bulacak bir yontem yokki..Ilkinden sonra rahim filmi cekilmistim temiz cikmisti.
Benim anlamadigim zaten embriyo 1mm kadar birsey oluyor 6haftalikken.Nasil bu kadar hasar verebiliyor ki tuplere?de tekrarliyor bu dis gebelik anlamiyorum.
Canimsin ya.seni hatırlıyorum ayni dönemlerde geçirdik iki dış gebeligi de.benim de ikisi arasinda 6 ay var.rahim filmi cekilmistim tuplerim açıktı ve buna ragmen ikinciyi yasadm.senin tüp bebek denemenin tutmamasi da üzücü tabi.şu an bekliyorum.3 ayim da doldu.ama ne yapacagimiza karar vermedik tüp bebek mi yoksa normal mi deneyeceğim bilmiyorum.psikolojini çok iyi anliyorum ama biz umutlu olmak zorundayiz canm.umut olmazsa nasil yaşayabiliriz ki? Her şeye rağmen mücadele edicez tabiki .bu da imtihanimizmis.Daha test yaptirmadim adet gunume 4gun var.Akintim seffaf.Ikincisinde kimyasal gibi basladi dusmeye.10gun sonra bi baktim hcg 400lerde.Bende sifirlandigini gormek icin yaptiriyorum testi sok oldum zaten.
Bu satten sonra hicbirsey korkutmuyor beni.Kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladim.Duurup dururken agliyorum,Allah canimi alsin diye dua ediyorum.Bunlari yasamama bir sebep de yok tibbi acidan.
Canimsin ya.seni hatırlıyorum ayni dönemlerde geçirdik iki dış gebeligi de.benim de ikisi arasinda 6 ay var.rahim filmi cekilmistim tuplerim açıktı ve buna ragmen ikinciyi yasadm.senin tüp bebek denemenin tutmamasi da üzücü tabi.şu an bekliyorum.3 ayim da doldu.ama ne yapacagimiza karar vermedik tüp bebek mi yoksa normal mi deneyeceğim bilmiyorum.psikolojini çok iyi anliyorum ama biz umutlu olmak zorundayiz canm.umut olmazsa nasil yaşayabiliriz ki? Her şeye rağmen mücadele edicez tabiki .bu da imtihanimizmis.Daha test yaptirmadim adet gunume 4gun var.Akintim seffaf.Ikincisinde kimyasal gibi basladi dusmeye.10gun sonra bi baktim hcg 400lerde.Bende sifirlandigini gormek icin yaptiriyorum testi sok oldum zaten.
Bu satten sonra hicbirsey korkutmuyor beni.Kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladim.Duurup dururken agliyorum,Allah canimi alsin diye dua ediyorum.Bunlari yasamama bir sebep de yok tibbi acidan.
Canimsin ya.seni hatırlıyorum ayni dönemlerde geçirdik iki dış gebeligi de.benim de ikisi arasinda 6 ay var.rahim filmi cekilmistim tuplerim açıktı ve buna ragmen ikinciyi yasadm.senin tüp bebek denemenin tutmamasi da üzücü tabi.şu an bekliyorum.3 ayim da doldu.ama ne yapacagimiza karar vermedik tüp bebek mi yoksa normal mi deneyeceğim bilmiyorum.psikolojini çok iyi anliyorum ama biz umutlu olmak zorundayiz canm.umut olmazsa nasil yaşayabiliriz ki? Her şeye rağmen mücadele edicez tabiki .bu da imtihanimizmis.
Z zilver ikisi arasinda 7 ay var canim.
Ilkinde tek doz igne ile,ikincisinde 2doz igne ile sonlandi.
Ilkinde 4ay korundum.
Ikincisi uzerinden 7ay gecti 6.ayda tupbebek yaptirdik ve tutmadi malesef.
Ve ben daha 20aylik evliyim.Psikolojimi sen dusun..Evlendigimden beri bunlarla ugrasiyorum.Ve cok mutsuzym.
Geçmiş olsun cnm tüpüm dedigin yumurtalik agrisi mi cnm tek taraflı bi agrimi bide kanaman oldumu
Igneden sonraki ilk bhcg sonucunda degerleriniz genelde dusmus mu oluyordu?
Bugun verdim 3 gunluge gore oldukca dusuk ama Salı yani igneyi vuruldugum gun 600kusurlerdeydi,bugun 813..
Doktorda bu seni korkutmasin bugunle pazartesi arasindaki deger daha belirleyici bizim icin dedi....
3 Eylül’de iğne oldum 600 lerdeydi, 28 Eylül’e 3’e düştü şükür ama hala adet olmadım.Canim ilk bhcg degeri verdiginde nasildi fark igne oldugun gunle?
Bu son degerin kac gun sonra?
wendy cok sevindim HCG sonucuna!! Allah bir daha yasatmasin!!!
benim adet agrim olmadi ama adet olmam gereken gün kan geldi, bende adetim zannettim sonra 2 gün sonra siyah kahverengi akintim oldu ve devam etti ve goguslerim cok agridi. 6 haftalik oldugunda agrilarim basladi ve o hafta zaten igne vuruldum hamileligi sonlandirtmak icin
Daha test yaptirmadim adet gunume 4gun var.Akintim seffaf.Ikincisinde kimyasal gibi basladi dusmeye.10gun sonra bi baktim hcg 400lerde.Bende sifirlandigini gormek icin yaptiriyorum testi sok oldum zaten.
Ne kadar zor bir sinav bu cift cizgiye sevinemiyoruz bileİnşallah canım yürekten dua edicem sana bi evladın olsun en sağlıklısındannevarneee
İnşallah canım yürekten dua edicem sana bi evladın olsun en sağlıklısındannevarneee
Tekrarlama ihtimali her dis gebelik geçirişimizde katlanarak artiyor canm.ben 2 dis gebelik gecirmis biri olarak söylüyorum doktorum yüzde 60-70 saglikli bir gebelik şansin var hala dedi.yüzde 30 ila 40 tekrarlama riski de var dedi.tabi durum herkeste bu şekilde degil.1 kere dis gebelikten sonra saglikli hamilelik elde edenler de var.tamamen şans mi desem yoksa kader mi desem bilemedim.tabi tüplerde filan tikaniklik yoksa.benm hiçbir sorunum yoktu tupler açık devam et yine dene dedi doktorum.ama ışte zor yani.denemek de cesaret istiyorSizin de 2 defa oldu ya bu nasil bisi moralim bozuldu ya benmde olursa
Artik güzel şeyler olsun insallah.bunu ben de çok istiyorum canm.diyelim ki (Allah korusun) yine dis gebelik geçiriyorsun.erken dönemde de teşhis edilince doktorlar diyor ki hangi tarafta oldugunu net olarak bilemeyiz diyor olayi kapatiyorlar canm.laparaskopi ile anlaşılabiliyormus galiba hangi tupte ariza olduğu.ve o tüpü aliyorlar zaten.bazen diyorum ki keşke az daha geç farkedilse de hangi tupte oldugu ogrenilse ve o tupum alinsaydi.belki 2.dış gebeligi yasamayacaktim.ve şu an tek tuple de olsa saglikli gebelik şansım daha yüksek olacakti.iki tüpün yaptığını tek tüp de çok rahat yapabiliyormus canm.sagdan veya soldan yumurtlaman farketmiyor tüp yumurtayi her türlü yakalayabiliyor yani.şu an tek tüpü alinanlardan daha şansli degiliz bence.wendy 1tane saglikli bebegim olsun Allahtan baska birsey istemiyorum.
Her kadin gibi test yapip pozitif ciktiginda aklimda bebek hayalinin canlanmasini istiyorum ama olmuyor,olmayacak da..
plojovic sizlerin de umudunu kirmak istemem ama benim umudum yok denecek kadar az insallah sizler kavusursunuz saglikla bebeklerinize.
E Ebru_87 . Evet canim bende seni hatirliyorum.Bu topicte tanismis olmayi hic istemezdim ama,kader arkadasiyiz.Ben 3.dis gebelik olana kadar dogal yoldan deneyip tupum alininca tup bebege gececegim.Hakkimizda hayirlisi olsun.
Tekrarlama ihtimali her dis gebelik geçirişimizde katlanarak artiyor canm.ben 2 dis gebelik gecirmis biri olarak söylüyorum doktorum yüzde 60-70 saglikli bir gebelik şansin var hala dedi.yüzde 30 ila 40 tekrarlama riski de var dedi.tabi durum herkeste bu şekilde degil.1 kere dis gebelikten sonra saglikli hamilelik elde edenler de var.tamamen şans mi desem yoksa kader mi desem bilemedim.tabi tüplerde filan tikaniklik yoksa.benm hiçbir sorunum yoktu tupler açık devam et yine dene dedi doktorum.ama ışte zor yani.denemek de cesaret istiyor