Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

dusurmus olabilirsin, insallah oyledir o zaman degerin cabuk duser insallah kurtulursun hemen

iyiki erken davranmissin, benimde 6 haftalik olunca vuruldum igneyi bi hafta daha gecseydi ameliyat masasinda olurdum, Allah korudu

insallah dua edelim bol bol Allah sabir ve güc versin hepimize

Doktorumdan Allah razi olsun tabii 1-2 hafta sonrada gel diyebilirdi kansizligim onu tedirgin edince digerinide takip ettirdi.
Ben ustune regl oldugum icin haftam flnda belli degildi.
Amiiinn, bana da umut oldunuz :)

Kizlar sizin de belirtilerinizde adet agrisi var miydi?Ogrenmeden once.

Benim ilk gebeligimde adet sancisi gb agri vardi.Bunda da vardi.Ilki gayet normaldi ama en iyisi Beta degerlerine baktirman.Allah korusun.

verdim bakalım kanı, inşallah bitmiş kurtulmuşumdur.

benim değerim 300-400 arasıydı hep bi düştü bi yükseldi, sonra 600 olunca doktorum bekleyemem artık dedi ve iğnemi oldum, 1 haftaya düşünce tekrarlamadılar 2. dozu. sonra tatil falan derken o stresten uzaklaşmak istedim kendime kötülük yapmamışımdır inşallah.

canım bende öyle bi parça düşürdüm doktoruma sormuştum düşmüş olma ihtimali var mı diye? o da halen vücut gebelik var gibi corpus luteum salgılıyodur rahim kalınlaşma parçasıdır o dedi. bu kemoterapi iğnesi de oluşan gebeliği küçültüp yok ediyo, vücut emmiyo aslında. bhcg sıfırlanınca da adet olucaz ve kalınlaşan rahmi atıcaz inşallah.

canım emme değil de kemoterapi iğnesi onun oluşumunu durdurup küçülttü, şükür ki yokoldular.

Rahimden parcada alindi bnm.Dedigin ihtimalide dusundum.Bide ben beklenen adet tarihimde kanamada gecirdim 2 gun.Hatta olmadi sandim.Sonra kahverengi lekelenmelerim basladi ve bitmedi oyle gittim kontrole.
Degerlerimde 500-600 arasi inip cikti iyice takibin son 3 gununde hastanede yatarken. Son gun 600kusure yine yukselince verildi igne.
Icimi rahatlattin Allah razi olsun.

çok şükür değerim 3,52'e düşmüş. heralde bugün yarın adet olurum, hafif hafif ağrım da var zaten.

Hadi gozunaydiinn :) Nasil rahatlamistir için..Allah korusun bidaha yasama insallah hic olumsuzluk.

sagol amin canim, insallah bi daha yasamayiz.

benim agrim hep vardi, hamile oldugumu ogrendigim andan beri, ignelerden sonrada kramp gibi agrilar oldu ilk baslarda sonra ara ara devam etti ama simdi daha farkli, zaten tüpümde ödem olusmus ve sanirim ödem agrinin sebebi. Adetimde hic agrim olmadi ne gariptirki, goguslerim bile agrimadi ki normalde agrili geciyordu. Adet bittikten 2 gün sonra agri tekrar basladi sol tarafta ve üstelik beyaz akintim var, acaba yumurtlamaylami ilgili bilmiyorum. Birazdan doktor kontrolum var ögrenecem.

Naptiniz dr gittiniz mi

ben 2 hafta evvel kontrol oldum, doktor vajinal ultrasonla bakti ve tüpün normale göre cok genis dedi ve icinde sivi var dedi, ödem yani. Öyle ögrendim
simdi karnim hep sis duruyor, sizdede öylemi

Benmde bakti tertemiz dedi yumurtalik tup rahim alttan bakti bana da agri oluyor ama sislik bu ay gaz cok agri ara ara batmalar oluyor bebek calismasina başladık ondan mi diyorum 6 ekimde gunum ozmana kadar bole merak içindeyim korkuyorum yine mi dis gebelik die

benim hafif tüpümde ağrım vardı bi de adet ağrısı çektim, normalde ağrım olur ertesi güne kalmadan adet olurum. ağrım 2-3 gün devam edince anlamıştım hamile olduğumu.
Geçmiş olsun cnm tüpüm dedigin yumurtalik agrisi mi cnm tek taraflı bi agrimi bide kanaman oldumu

Naptiniz dr gittiniz mi

Benmde bakti tertemiz dedi yumurtalik tup rahim alttan bakti bana da agri oluyor ama sislik bu ay gaz cok agri ara ara batmalar oluyor bebek calismasina başladık ondan mi diyorum 6 ekimde gunum ozmana kadar bole merak içindeyim korkuyorum yine mi dis gebelik die

evet gittim, ödem gitmis birsey yok dedi, temiz cikti agrilarin sebebi miyom olabilir dedi, birde miyom derdi var bende! ama sonucta ödem yok/gitmis sevindim:-)
gobegim hala biraz sis, ama igneden sonra gaz problemim cok oldu halada var ve 4 kilo aldim belki bu yuzdende olabilir.
benim hala batma oluyor hatta alta kadar sizliyor bazen ama doktor birsey yok dedi, umarim hepsi iyilesme surecinde normal olan agrilardir, birde beyaz akinti vardi o da zannettigim gibi ovulasyonmus.

Canim senin icin dua ettim simdi insallah dis gebeligi bir daha yasamazsin ve 6 ekim sevincli bir gun olsun senin icin insallah, burdan haber verirsen sevinirim

Igneden sonraki ilk bhcg sonucunda degerleriniz genelde dusmus mu oluyordu?

Bugun verdim 3 gunluge gore oldukca dusuk ama Salı yani igneyi vuruldugum gun 600kusurlerdeydi,bugun 813..
Doktorda bu seni korkutmasin bugunle pazartesi arasindaki deger daha belirleyici bizim icin dedi....

evet gittim, ödem gitmis birsey yok dedi, temiz cikti agrilarin sebebi miyom olabilir dedi, birde miyom derdi var bende! ama sonucta ödem yok/gitmis sevindim:-)
gobegim hala biraz sis, ama igneden sonra gaz problemim cok oldu halada var ve 4 kilo aldim belki bu yuzdende olabilir.
benim hala batma oluyor hatta alta kadar sizliyor bazen ama doktor birsey yok dedi, umarim hepsi iyilesme surecinde normal olan agrilardir, birde beyaz akinti vardi o da zannettigim gibi ovulasyonmus.

Canim senin icin dua ettim simdi insallah dis gebeligi bir daha yasamazsin ve 6 ekim sevincli bir gun olsun senin icin insallah, burdan haber verirsen sevinirim

Ayy odem olmamasina cok sevindim yaa miyomda zaten gecen birsey muhtemelen 1 2 aya geçer ayni o dediklerin bende de var arkdsmda dis gebelik gecirdi oda diyor auni seyleri oysaki o 1 bucuk aene oldu ama hala solum da agri batma var dio allahin bizlere sunmus oldugu bir sinav bu insallah allahim dileyen herkese nasip etsin 1 hafta kaldi bekliyorum allahimdan hayirlisini allah razi olsun canim bende senjn icin dua edecegim insallah tez zamanda bebeklerimizin haberini verelim burdan elimize alalim diye

wendy wendy cok sevindim HCG sonucuna!! Allah bir daha yasatmasin!!!

Kizlar sizin de belirtilerinizde adet agrisi var miydi?Ogrenmeden once.

benim adet agrim olmadi ama adet olmam gereken gün kan geldi, bende adetim zannettim sonra 2 gün sonra siyah kahverengi akintim oldu ve devam etti ve goguslerim cok agridi. 6 haftalik oldugunda agrilarim basladi ve o hafta zaten igne vuruldum hamileligi sonlandirtmak icin

Bugun verdim 3 gunluge gore oldukca dusuk ama Salı yani igneyi vuruldugum gun 600kusurlerdeydi,bugun 813..
Doktorda bu seni korkutmasin bugunle pazartesi arasindaki deger daha belirleyici bizim icin dedi....
Benim ilk iğneden sonraki hcg artmisti hemde 500 600 fazlasi ama korkma 1 hafta sonra başlıyor dusmeye rahat ol canim agrin olursa sakin agri kesici icme demisti bana dr ama sana ne dedi bilmiyorum fakat bu sekilde yaptim ben

Ayy odem olmamasina cok sevindim yaa miyomda zaten gecen birsey muhtemelen 1 2 aya geçer ayni o dediklerin bende de var arkdsmda dis gebelik gecirdi oda diyor auni seyleri oysaki o 1 bucuk aene oldu ama hala solum da agri batma var dio allahin bizlere sunmus oldugu bir sinav bu insallah allahim dileyen herkese nasip etsin 1 hafta kaldi bekliyorum allahimdan hayirlisini allah razi olsun canim bende senjn icin dua edecegim insallah tez zamanda bebeklerimizin haberini verelim burdan elimize alalim diye

insallah canim ah ahhh ne cok istemistim ama dedigin gibi bu bir sinav ve insallah Allah bize bi daha boyle birsey yasatmaz, gelecegi hamilelik konusunda biraz daha tedirgin bakiyorum artik maalesef ama umudumu kaybetmicem, senden guzel haberler aliriz insallah bizim icinde motivasyon olursun, Allah sendende razi olsun

insallah canim ah ahhh ne cok istemistim ama dedigin gibi bu bir sinav ve insallah Allah bize bi daha boyle birsey yasatmaz, gelecegi hamilelik konusunda biraz daha tedirgin bakiyorum artik maalesef ama umudumu kaybetmicem, senden guzel haberler aliriz insallah bizim icinde motivasyon olursun, Allah sendende razi olsun

Insallah canim benim mutlaka yazacagim sonucu insallah guzel.haberler veririm sizlerden de alirim

canim doktorun dedigi gibi korkma 7. gunden sonra dusmesi lazimmis

Benim ilk iğneden sonraki hcg artmisti hemde 500 600 fazlasi ama korkma 1 hafta sonra başlıyor dusmeye rahat ol canim agrin olursa sakin agri kesici icme demisti bana dr ama sana ne dedi bilmiyorum fakat bu sekilde yaptim ben

Tesekkur ederiimm
Nasil umut oluyorsunuz tahmin ediyorsunuzdur♡
Allah birdaha yasatmasin en kisa zamanda gonlunuze gore bebis haberleri alin.
Yok ilac onermedi bende icmiyorum,normalde de reglde keser beni ilac.

benim adet agrim olmadi ama adet olmam gereken gün kan geldi, bende adetim zannettim sonra 2 gün sonra siyah kahverengi akintim oldu ve devam etti ve goguslerim cok agridi. 6 haftalik oldugunda agrilarim basladi ve o hafta zaten igne vuruldum hamileligi sonlandirtmak icin

Canimben malesef 2kez dis gebelik gecirdim.Benimde adet agrim oldu ve omzum sirtim agridi ilk belirti.Esimle iliski yasadik da bu ay tedirginim birsey olacak diye akintim var,ama adet sancim yok.O sebeple sordum.2Dis gebelikte de bnmde agrim olmustu adet gibi.

Canimben malesef 2kez dis gebelik gecirdim.Benimde adet agrim oldu ve omzum sirtim agridi ilk belirti.Esimle iliski yasadik da bu ay tedirginim birsey olacak diye akintim var,ama adet sancim yok.O sebeple sordum.2Dis gebelikte de bnmde agrim olmustu adet gibi.

peki 2. dis gebeligin ne kadar sonra oldu? her ikiside igneylemi sonlandirildi?
Insallah bir daha yasamazsin! Kabus gibi:KK43:
akintin suan nasil peki? omuz agrisi genelde ruptur oldugu zaman oluyor diyorlar ama bende 6. haftada boyun ve omuz agrisi cektim ve agri bacaklarima vuruyordu, benim akintim 11 gun surdu tam tamina, adet oldugumu sandigim günden itibaren..
hemen doktora gorun bence, kan testi yaptirdinmi?

Z zilver ikisi arasinda 7 ay var canim.
Ilkinde tek doz igne ile,ikincisinde 2doz igne ile sonlandi.
Ilkinde 4ay korundum.
Ikincisi uzerinden 7ay gecti 6.ayda tupbebek yaptirdik ve tutmadi malesef.
Ve ben daha 20aylik evliyim.Psikolojimi sen dusun..Evlendigimden beri bunlarla ugrasiyorum.Ve cok mutsuzym.

X