dusurmus olabilirsin, insallah oyledir o zaman degerin cabuk duser insallah kurtulursun hemen
iyiki erken davranmissin, benimde 6 haftalik olunca vuruldum igneyi bi hafta daha gecseydi ameliyat masasinda olurdum, Allah korudu
insallah dua edelim bol bol Allah sabir ve güc versin hepimize
Kizlar sizin de belirtilerinizde adet agrisi var miydi?Ogrenmeden once.
verdim bakalım kanı, inşallah bitmiş kurtulmuşumdur.
benim değerim 300-400 arasıydı hep bi düştü bi yükseldi, sonra 600 olunca doktorum bekleyemem artık dedi ve iğnemi oldum, 1 haftaya düşünce tekrarlamadılar 2. dozu. sonra tatil falan derken o stresten uzaklaşmak istedim kendime kötülük yapmamışımdır inşallah.
canım bende öyle bi parça düşürdüm doktoruma sormuştum düşmüş olma ihtimali var mı diye? o da halen vücut gebelik var gibi corpus luteum salgılıyodur rahim kalınlaşma parçasıdır o dedi. bu kemoterapi iğnesi de oluşan gebeliği küçültüp yok ediyo, vücut emmiyo aslında. bhcg sıfırlanınca da adet olucaz ve kalınlaşan rahmi atıcaz inşallah.
canım emme değil de kemoterapi iğnesi onun oluşumunu durdurup küçülttü, şükür ki yokoldular.
çok şükür değerim 3,52'e düşmüş. heralde bugün yarın adet olurum, hafif hafif ağrım da var zaten.
sagol amin canim, insallah bi daha yasamayiz.
benim agrim hep vardi, hamile oldugumu ogrendigim andan beri, ignelerden sonrada kramp gibi agrilar oldu ilk baslarda sonra ara ara devam etti ama simdi daha farkli, zaten tüpümde ödem olusmus ve sanirim ödem agrinin sebebi. Adetimde hic agrim olmadi ne gariptirki, goguslerim bile agrimadi ki normalde agrili geciyordu. Adet bittikten 2 gün sonra agri tekrar basladi sol tarafta ve üstelik beyaz akintim var, acaba yumurtlamaylami ilgili bilmiyorum. Birazdan doktor kontrolum var ögrenecem.
ben 2 hafta evvel kontrol oldum, doktor vajinal ultrasonla bakti ve tüpün normale göre cok genis dedi ve icinde sivi var dedi, ödem yani. Öyle ögrendim
simdi karnim hep sis duruyor, sizdede öylemi
Geçmiş olsun cnm tüpüm dedigin yumurtalik agrisi mi cnm tek taraflı bi agrimi bide kanaman oldumubenim hafif tüpümde ağrım vardı bi de adet ağrısı çektim, normalde ağrım olur ertesi güne kalmadan adet olurum. ağrım 2-3 gün devam edince anlamıştım hamile olduğumu.
Naptiniz dr gittiniz mi
Benmde bakti tertemiz dedi yumurtalik tup rahim alttan bakti bana da agri oluyor ama sislik bu ay gaz cok agri ara ara batmalar oluyor bebek calismasina başladık ondan mi diyorum 6 ekimde gunum ozmana kadar bole merak içindeyim korkuyorum yine mi dis gebelik die
evet gittim, ödem gitmis birsey yok dedi, temiz cikti agrilarin sebebi miyom olabilir dedi, birde miyom derdi var bende! ama sonucta ödem yok/gitmis sevindim
gobegim hala biraz sis, ama igneden sonra gaz problemim cok oldu halada var ve 4 kilo aldim belki bu yuzdende olabilir.
benim hala batma oluyor hatta alta kadar sizliyor bazen ama doktor birsey yok dedi, umarim hepsi iyilesme surecinde normal olan agrilardir, birde beyaz akinti vardi o da zannettigim gibi ovulasyonmus.
Canim senin icin dua ettim simdi insallah dis gebeligi bir daha yasamazsin ve 6 ekim sevincli bir gun olsun senin icin insallah, burdan haber verirsen sevinirim
çok şükür değerim 3,52'e düşmüş. heralde bugün yarın adet olurum, hafif hafif ağrım da var zaten.
Kizlar sizin de belirtilerinizde adet agrisi var miydi?Ogrenmeden once.
Benim ilk iğneden sonraki hcg artmisti hemde 500 600 fazlasi ama korkma 1 hafta sonra başlıyor dusmeye rahat ol canim agrin olursa sakin agri kesici icme demisti bana dr ama sana ne dedi bilmiyorum fakat bu sekilde yaptim benIgneden sonraki ilk bhcg sonucunda degerleriniz genelde dusmus mu oluyordu?
Bugun verdim 3 gunluge gore oldukca dusuk ama Salı yani igneyi vuruldugum gun 600kusurlerdeydi,bugun 813..
Doktorda bu seni korkutmasin bugunle pazartesi arasindaki deger daha belirleyici bizim icin dedi....
Ayy odem olmamasina cok sevindim yaa miyomda zaten gecen birsey muhtemelen 1 2 aya geçer ayni o dediklerin bende de var arkdsmda dis gebelik gecirdi oda diyor auni seyleri oysaki o 1 bucuk aene oldu ama hala solum da agri batma var dio allahin bizlere sunmus oldugu bir sinav bu insallah allahim dileyen herkese nasip etsin 1 hafta kaldi bekliyorum allahimdan hayirlisini allah razi olsun canim bende senjn icin dua edecegim insallah tez zamanda bebeklerimizin haberini verelim burdan elimize alalim diye
insallah canim ah ahhh ne cok istemistim ama dedigin gibi bu bir sinav ve insallah Allah bize bi daha boyle birsey yasatmaz, gelecegi hamilelik konusunda biraz daha tedirgin bakiyorum artik maalesef ama umudumu kaybetmicem, senden guzel haberler aliriz insallah bizim icinde motivasyon olursun, Allah sendende razi olsun
Igneden sonraki ilk bhcg sonucunda degerleriniz genelde dusmus mu oluyordu?
Bugun verdim 3 gunluge gore oldukca dusuk ama Salı yani igneyi vuruldugum gun 600kusurlerdeydi,bugun 813..
Doktorda bu seni korkutmasin bugunle pazartesi arasindaki deger daha belirleyici bizim icin dedi....
Benim ilk iğneden sonraki hcg artmisti hemde 500 600 fazlasi ama korkma 1 hafta sonra başlıyor dusmeye rahat ol canim agrin olursa sakin agri kesici icme demisti bana dr ama sana ne dedi bilmiyorum fakat bu sekilde yaptim ben
canim doktorun dedigi gibi korkma 7. gunden sonra dusmesi lazimmis
Insallah 0 lanicak sende kurtulcaksin canimAllah razi olsun kizlar sevindim :) Cok tesekkur ederimm
benim adet agrim olmadi ama adet olmam gereken gün kan geldi, bende adetim zannettim sonra 2 gün sonra siyah kahverengi akintim oldu ve devam etti ve goguslerim cok agridi. 6 haftalik oldugunda agrilarim basladi ve o hafta zaten igne vuruldum hamileligi sonlandirtmak icin
Canimben malesef 2kez dis gebelik gecirdim.Benimde adet agrim oldu ve omzum sirtim agridi ilk belirti.Esimle iliski yasadik da bu ay tedirginim birsey olacak diye akintim var,ama adet sancim yok.O sebeple sordum.2Dis gebelikte de bnmde agrim olmustu adet gibi.