Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Daha test yaptirmadim adet gunume 4gun var.Akintim seffaf.Ikincisinde kimyasal gibi basladi dusmeye.10gun sonra bi baktim hcg 400lerde.Bende sifirlandigini gormek icin yaptiriyorum testi sok oldum zaten.
Bu satten sonra hicbirsey korkutmuyor beni.Kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladim.Duurup dururken agliyorum,Allah canimi alsin diye dua ediyorum.Bunlari yasamama bir sebep de yok tibbi acidan.

Daha test yaptirmadim adet gunume 4gun var.Akintim seffaf.Ikincisinde kimyasal gibi basladi dusmeye.10gun sonra bi baktim hcg 400lerde.Bende sifirlandigini gormek icin yaptiriyorum testi sok oldum zaten.

Cok gecmis olsun cok uzuldum bu ay ikimiz icin de cok onemli insallah tekrarlamaz

Cok gecmis olsun cok uzuldum bu ay ikimiz icin de cok onemli insallah tekrarlamaz
Tekrarlarsa da tekrarlasin canim(Kendi adima)Hasarli tupun orda kalmasini istemiyorum ben bosu bosuna stres yaptiriyor bana.
Dra sordum tup kendini onarir mi diye cok net Hayir dedi.
O yuzden o tupum alinirsa uzulmeyecegim.Zaten busaatten sonra tupten baska secenegim yok.

nevarneee nevarneee benimde psikolojim cok bozuldu, ve birde etrafimda durmadan hamile kalan yakinlarim var, tabi Allah onlari korusun, ama cok zor
canim yaa kendine haksizlik etme, seni cok iyi anliyorum ama hayirlisini dile ben oyle yapiyorum, iyiki gelecegi bilmiyoruz umutla yasiyorum bende, Allahtan umit kesilmez
Biraz bekle, belkide suan saglikli hamilesindir

peki ikinci dis gebelikten once kontroller yaptirmismiydin?

Z zilver sen kac yasindasin canim.
Benimde ablam hamile bendrn sonra evlenmesine ragmen ve istememesine ragmen.
Kontrol derken canim?Bunun sebebini bulacak bir yontem yokki..Ilkinden sonra rahim filmi cekilmistim temiz cikmisti.
Benim anlamadigim zaten embriyo 1mm kadar birsey oluyor 6haftalikken.Nasil bu kadar hasar verebiliyor ki tuplere?de tekrarliyor bu dis gebelik anlamiyorum.

Tekrarlarsa da tekrarlasin canim(Kendi adima)Hasarli tupun orda kalmasini istemiyorum ben bosu bosuna stres yaptiriyor bana.
O yuzden o tupum alinirsa uzulmeyecegim.Zaten busaatten sonra tupten baska secenegim yok.

Belki diğer tupten olur yymurtlaman

Belki diğer tupten olur yymurtlaman

Z zilver sen kac yasindasin canim.
Benimde ablam hamile bendrn sonra evlenmesine ragmen ve istememesine ragmen.
Kontrol derken canim?Bunun sebebini bulacak bir yontem yokki..Ilkinden sonra rahim filmi cekilmistim temiz cikmisti.
Benim anlamadigim zaten embriyo 1mm kadar birsey oluyor 6haftalikken.Nasil bu kadar hasar verebiliyor ki tuplere?de tekrarliyor bu dis gebelik anlamiyorum.

sebebsiz yere dis gebelik yasadim ama artik riskim daha fazla, tupte hasar gordugu icin maalesef korkumda daha fazla suan, o yuzden doktor kontrolu derken tuplerin acikligi falan demek istedim, ama olacaksa oluyor, hic hasarsiz tupumde oldu sonucta.
Doktor bana HSG filmine gerek yok dedi, planlayinca gidecem kontrole, iste ise yararmi bilmiyorum
Benim yasim 35 canim, ugrasiyoruz, bende baska problemde var suan tüp bebek icin doktor ilerde konusuruz dedi
benimde 1 cmdi, aslinda ilk ignemde hic ortalikta yoktu sonra igne vuruldum HCG firladi 3300'e ve kese sol tupte gorundu

Bu satten sonra hicbirsey korkutmuyor beni.Kendimi cocuksuzluga alistirmaya basladim.Duurup dururken agliyorum,Allah canimi alsin diye dua ediyorum.Bunlari yasamama bir sebep de yok tibbi acidan.
Canimsin ya.seni hatırlıyorum ayni dönemlerde geçirdik iki dış gebeligi de.benim de ikisi arasinda 6 ay var.rahim filmi cekilmistim tuplerim açıktı ve buna ragmen ikinciyi yasadm.senin tüp bebek denemenin tutmamasi da üzücü tabi.şu an bekliyorum.3 ayim da doldu.ama ne yapacagimiza karar vermedik tüp bebek mi yoksa normal mi deneyeceğim bilmiyorum.psikolojini çok iyi anliyorum ama biz umutlu olmak zorundayiz canm.umut olmazsa nasil yaşayabiliriz ki? Her şeye rağmen mücadele edicez tabiki .bu da imtihanimizmis.

Canimsin ya.seni hatırlıyorum ayni dönemlerde geçirdik iki dış gebeligi de.benim de ikisi arasinda 6 ay var.rahim filmi cekilmistim tuplerim açıktı ve buna ragmen ikinciyi yasadm.senin tüp bebek denemenin tutmamasi da üzücü tabi.şu an bekliyorum.3 ayim da doldu.ama ne yapacagimiza karar vermedik tüp bebek mi yoksa normal mi deneyeceğim bilmiyorum.psikolojini çok iyi anliyorum ama biz umutlu olmak zorundayiz canm.umut olmazsa nasil yaşayabiliriz ki? Her şeye rağmen mücadele edicez tabiki .bu da imtihanimizmis.

Sizin de 2 defa oldu ya bu nasil bisi moralim bozuldu ya benmde olursa :KK43:

Z zilver ikisi arasinda 7 ay var canim.
Ilkinde tek doz igne ile,ikincisinde 2doz igne ile sonlandi.
Ilkinde 4ay korundum.
Ikincisi uzerinden 7ay gecti 6.ayda tupbebek yaptirdik ve tutmadi malesef.
Ve ben daha 20aylik evliyim.Psikolojimi sen dusun..Evlendigimden beri bunlarla ugrasiyorum.Ve cok mutsuzym.

Benim dis gebeligimde adet gunumden once kahverengi lekelenme ile baslayip 2 gun gectikten sonra regl oldum sandim
Bide bekliyorduk oncesinde kan testi yaptirmistim 6.64 cikmisti.Sonra regl oldum saninca tabii kimyasaldi diye dusundum.
Lekelenmelerim devam edince kontrole gittim.Doktor sadece hamilesin ne riskten bahsetti ne biseyden.Durumuda biliyordu.
Sonra kendi doktoruma gittimde sagolsun onun duyarliligi cozdu herseyi.
Benim hic belirtim yoktu buarada canim ne omuz ne sirt agrisi,ne sag veya sol tarafta agri hicbisy.Sadece regl olacakmisim gb sizi vardi o kadar.

Cok zor bi surec ve ustuste atlatmissin Allah yardimcin olsun.Cektigin herseye degsinde bekledigin haber gelsin insallah hep iyi haberlerini alarak ♡
En azindan kalabiliyorsun bak oyle dusun sukret,kuzenim 16 senedir bekliyor hicbir sorun ve sadece olmuyor.
Elbet insan icinde bulundugu durumu dusunuyor tesellisi zor ama herseyin bi hayri var.Cok sukur ki tani var tedavi var sansin yine var uzme kendini.

Geçmiş olsun cnm tüpüm dedigin yumurtalik agrisi mi cnm tek taraflı bi agrimi bide kanaman oldumu

Normal bi ağrı değildi hissettiğim o yüzden tüpüm dedim sanırım. 1 kızım valla allah sağlık versin, 3 ay önce de düşük yapmıştım bu tamamen farklıydı ondan biliyordum sanırım.

Igneden sonraki ilk bhcg sonucunda degerleriniz genelde dusmus mu oluyordu?

Bugun verdim 3 gunluge gore oldukca dusuk ama Salı yani igneyi vuruldugum gun 600kusurlerdeydi,bugun 813..
Doktorda bu seni korkutmasin bugunle pazartesi arasindaki deger daha belirleyici bizim icin dedi....

Canım ilki boşver, 4. Gün ile 7. Gün arası düşüş önemli, en az %33 düşmeliymiş yanlış hatırlamıyorsam.

Canim ilk bhcg degeri verdiginde nasildi fark igne oldugun gunle?
Bu son degerin kac gun sonra?
3 Eylül’de iğne oldum 600 lerdeydi, 28 Eylül’e 3’e düştü şükür ama hala adet olmadım.

wendy wendy cok sevindim HCG sonucuna!! Allah bir daha yasatmasin!!!

benim adet agrim olmadi ama adet olmam gereken gün kan geldi, bende adetim zannettim sonra 2 gün sonra siyah kahverengi akintim oldu ve devam etti ve goguslerim cok agridi. 6 haftalik oldugunda agrilarim basladi ve o hafta zaten igne vuruldum hamileligi sonlandirtmak icin

Amin canım allah razı olsun çok teşekkür ederim, allah yaşatmasın bi daha, sağlıklı Bebişler nasip etsin.

Canım, psikolojini bozma, dediğin gibi bu bir imtihan işte, allah sağlıklı evlat versin inşallah. Ne yaşarsak kadınlara işte çok zor bi dönem maalesef ki.

Bol bol dua, senin için dua edicem arkadaşım bursan yüreğime dokundun, bende senin yüreğine ferahlık diliyorum.

wendy wendy 1tane saglikli bebegim olsun Allahtan baska birsey istemiyorum.
Her kadin gibi test yapip pozitif ciktiginda aklimda bebek hayalinin canlanmasini istiyorum ama olmuyor,olmayacak da..

plojovic plojovic sizlerin de umudunu kirmak istemem ama benim umudum yok denecek kadar az insallah sizler kavusursunuz saglikla bebeklerinize.

E Ebru_87 . Evet canim bende seni hatirliyorum.Bu topicte tanismis olmayi hic istemezdim ama,kader arkadasiyiz.Ben 3.dis gebelik olana kadar dogal yoldan deneyip tupum alininca tup bebege gececegim.Hakkimizda hayirlisi olsun.

Sizin de 2 defa oldu ya bu nasil bisi moralim bozuldu ya benmde olursa :KK43:
Tekrarlama ihtimali her dis gebelik geçirişimizde katlanarak artiyor canm.ben 2 dis gebelik gecirmis biri olarak söylüyorum doktorum yüzde 60-70 saglikli bir gebelik şansin var hala dedi.yüzde 30 ila 40 tekrarlama riski de var dedi.tabi durum herkeste bu şekilde degil.1 kere dis gebelikten sonra saglikli hamilelik elde edenler de var.tamamen şans mi desem yoksa kader mi desem bilemedim.tabi tüplerde filan tikaniklik yoksa.benm hiçbir sorunum yoktu tupler açık devam et yine dene dedi doktorum.ama ışte zor yani.denemek de cesaret istiyor

wendy wendy 1tane saglikli bebegim olsun Allahtan baska birsey istemiyorum.
Her kadin gibi test yapip pozitif ciktiginda aklimda bebek hayalinin canlanmasini istiyorum ama olmuyor,olmayacak da..

plojovic plojovic sizlerin de umudunu kirmak istemem ama benim umudum yok denecek kadar az insallah sizler kavusursunuz saglikla bebeklerinize.

E Ebru_87 . Evet canim bende seni hatirliyorum.Bu topicte tanismis olmayi hic istemezdim ama,kader arkadasiyiz.Ben 3.dis gebelik olana kadar dogal yoldan deneyip tupum alininca tup bebege gececegim.Hakkimizda hayirlisi olsun.
Artik güzel şeyler olsun insallah.bunu ben de çok istiyorum canm.diyelim ki (Allah korusun) yine dis gebelik geçiriyorsun.erken dönemde de teşhis edilince doktorlar diyor ki hangi tarafta oldugunu net olarak bilemeyiz diyor olayi kapatiyorlar canm.laparaskopi ile anlaşılabiliyormus galiba hangi tupte ariza olduğu.ve o tüpü aliyorlar zaten.bazen diyorum ki keşke az daha geç farkedilse de hangi tupte oldugu ogrenilse ve o tupum alinsaydi.belki 2.dış gebeligi yasamayacaktim.ve şu an tek tuple de olsa saglikli gebelik şansım daha yüksek olacakti.iki tüpün yaptığını tek tüp de çok rahat yapabiliyormus canm.sagdan veya soldan yumurtlaman farketmiyor tüp yumurtayi her türlü yakalayabiliyor yani.şu an tek tüpü alinanlardan daha şansli degiliz bence.

Tekrarlama ihtimali her dis gebelik geçirişimizde katlanarak artiyor canm.ben 2 dis gebelik gecirmis biri olarak söylüyorum doktorum yüzde 60-70 saglikli bir gebelik şansin var hala dedi.yüzde 30 ila 40 tekrarlama riski de var dedi.tabi durum herkeste bu şekilde degil.1 kere dis gebelikten sonra saglikli hamilelik elde edenler de var.tamamen şans mi desem yoksa kader mi desem bilemedim.tabi tüplerde filan tikaniklik yoksa.benm hiçbir sorunum yoktu tupler açık devam et yine dene dedi doktorum.ama ışte zor yani.denemek de cesaret istiyor

Denemediniz mi ben hemen denedim bu ay yasak bitince yine solum ağrıyor korkuyorum yaa

X