Arkadaşlar reglime 5 gün var daha fakat 2 gündür bir tuhaf hallerdeydim bugün de yemek kokusu bi tuhaf gelince erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim doğrulandı ne düşünüp ne hissedeceğimi bilemiyorum korkuyorum tetikteyim bir taraftan.sevinemedim bile hiç heyecanlanamadım mutlu olamadım tek hissettiğim şey korku
Canimsin evet gerçekten çok yoruldum psikolojik ve fiziksel çok yoruldum ya.hamile kalıp kalip kaybetmek çok yipratici.tüp bebege sıcak bakiyorum zaten.eşim de öyle.maddi olarak da karsilayacak durumdayiz çok şükür.patlatalim bir tüp bebek hadi:) yalniz doktorum onun da garantisi yok diye peşin peşin söyledi.kafami karistiran da bu.biraz daha araştırma yapip tüp bebege yoğunlaşmayi düşünüyorum su an için ama kararim degisir mi onu da bilmiyorum.gebelik iyice sonlansin bakalim.zaten kurtaj olmuyorum koruma da vermedi hemen deneyebilirsin gebelik sonlansin dedi.yasadiklarimiz çok agir bir imtihan sen de biliyorsun.zaten yorgunuz bir de çevre yoruyor o sorulardan ben de biktim inan.kimseye bir şeyini anlatma bence artik.1. derece yakinina anlat sadece.annen kayin validen falan.hic gerek yok uzak insanlara anlatma sonra dedikodu oluyor kulagina geliyor uzuluyosun.Umarin Hsg sonucun da iyi çıkar canimartık ben kendimle dalga geçer oldum bugün arkadaş dyor bu sene erkek yulı heralde dimi diye dedim ben henüz o aşamaya gelemedim. ağlanacak halime gülüyorum naptın diyorlar düşük yapıyorum diyorum nekadar rahat söylüyorsun diyorlar üzülsen çok takma derler takmasan ne rahatsın derler offf offff. benim ikinci de düşük müydü acabadr hiçbu ihtimal üzerinde durmadı gidince tekrar sorcam. eğer dayanacak gücün yoksa maddi olarak da imkanların varsa patlat bi tüp bebek gitsin ya belki o vesile olacaktır. bakalım hsg sonucuna göre belki el ele çıkarız bi yola zamangeçmek bilmiyor
Allah razi olsun.yok artik dusuklere sasirmaz oldum zaten ya.Kader mi desem sans mi sanssizlik mi artik her neyse.ama bir evlat sahibi olmak neden bu kadar zor ya.uzamasin çok fazla bu süre.sadece onu istiyorum.gebelik testin hayirli olsun senin de.umarim sagliklidir.Öncelikle başın saolsun Allah kalanlara sabır versin.diğer konu içinde hayırlı olsun diyeceğim dış gebelikten daha iyi bir haber bu.yine hayırlısı buymuş hasta sakat olacağına allahtan vücut atıyor baştan.kadere bak ya ölümü gösterip sıtmaya razı ediyor tabiri Tam olarak bu işte nelere şükreder olduk.allah beterinden korusun yine maratona devam napıyoruz tabiiki kaldığımız yerden devam ediyoruz
Hayırlı olsın inşallah sağlıklıdırda bize umut olursun canımArkadaşlar reglime 5 gün var daha fakat 2 gündür bir tuhaf hallerdeydim bugün de yemek kokusu bi tuhaf gelince erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim doğrulandı ne düşünüp ne hissedeceğimi bilemiyorum korkuyorum tetikteyim bir taraftan.sevinemedim bile hiç heyecanlanamadım mutlu olamadım tek hissettiğim şey korku
Canım hayırlı olsun inşallah bu kez sağlıklı bi hamilelik olur. Biryerlerde okumuştum erken yerleşme olduğunda hamileliğin sağlıklı olma şansı çok daha yüksek senin daha regline 5 gün varken testte çıktığına göre eğer erken ovulasyon olmadıysa 7-8 gibi yerleşme olmuş olması lazım inşallah hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar reglime 5 gün var daha fakat 2 gündür bir tuhaf hallerdeydim bugün de yemek kokusu bi tuhaf gelince erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim doğrulandı ne düşünüp ne hissedeceğimi bilemiyorum korkuyorum tetikteyim bir taraftan.sevinemedim bile hiç heyecanlanamadım mutlu olamadım tek hissettiğim şey korku
Sağol hayatım darısı başınıza inşallah hayırlısıyla Erken ovulasyon olmuştu bu ay.normalde 14.gün olurdu bu ay 10 gün oldu o yüzden testte de erkenden çıktıCanım hayırlı olsun inşallah bu kez sağlıklı bi hamilelik olur. Biryerlerde okumuştum erken yerleşme olduğunda hamileliğin sağlıklı olma şansı çok daha yüksek senin daha regline 5 gün varken testte çıktığına göre eğer erken ovulasyon olmadıysa 7-8 gibi yerleşme olmuş olması lazım inşallah hakkında hayırlısı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz
kaç çıktı canım beta inş normal gebeliktir.Arkadaşlar reglime 5 gün var daha fakat 2 gündür bir tuhaf hallerdeydim bugün de yemek kokusu bi tuhaf gelince erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim doğrulandı ne düşünüp ne hissedeceğimi bilemiyorum korkuyorum tetikteyim bir taraftan.sevinemedim bile hiç heyecanlanamadım mutlu olamadım tek hissettiğim şey korku
63.18 çıktı çook başı daha.şuan hiçbirşey yapmıyorum önce bir regl olacakmıyım onu bekleyeceğim.olmaz isem sonra bhcg takibine başlayacağım daha sonra doktora gideceğim başımıza herşey geldiği için hepimiz idmanlıyız artıkkaç çıktı canım beta inş normal gebeliktir.
istersen iki güne bir kan vermeye başla canım ne kadar çok veri olursa elinde o kadar iyi. değerin güzel maşallah benim adet gününden dört gün sonraki değerlerm 60 oluyordu rabbim seni ve bebeğini korusun63.18 çıktı çook başı daha.şuan hiçbirşey yapmıyorum önce bir regl olacakmıyım onu bekleyeceğim.olmaz isem sonra bhcg takibine başlayacağım daha sonra doktora gideceğim başımıza herşey geldiği için hepimiz idmanlıyız artık
30yaşın altındaysan bnce bi kere daha dene greçi yaşında pek bi önemi yok bence çok istiyorsan tüp de deneyebilirsin ama ikisininde gebelik olasılığı aynıysa bi kez daha normal denemek de fayda var gibi çünkü tüp bebek süreci de biraz yıpratıcıymış. gerçi doktorun la en doğru kararı verirsin. bir iki ay bi dinlenelim bence bu konulardna uzak durmaya çalışalım bi tatile feln çıkalım sonra daha sağlıklı düşünürüz ikimizde. inş güzel günlerimiz olacak birbirimize mutlu haberler vercezCanimsin evet gerçekten çok yoruldum psikolojik ve fiziksel çok yoruldum ya.hamile kalıp kalip kaybetmek çok yipratici.tüp bebege sıcak bakiyorum zaten.eşim de öyle.maddi olarak da karsilayacak durumdayiz çok şükür.patlatalim bir tüp bebek hadi:) yalniz doktorum onun da garantisi yok diye peşin peşin söyledi.kafami karistiran da bu.biraz daha araştırma yapip tüp bebege yoğunlaşmayi düşünüyorum su an için ama kararim degisir mi onu da bilmiyorum.gebelik iyice sonlansin bakalim.zaten kurtaj olmuyorum koruma da vermedi hemen deneyebilirsin gebelik sonlansin dedi.yasadiklarimiz çok agir bir imtihan sen de biliyorsun.zaten yorgunuz bir de çevre yoruyor o sorulardan ben de biktim inan.kimseye bir şeyini anlatma bence artik.1. derece yakinina anlat sadece.annen kayin validen falan.hic gerek yok uzak insanlara anlatma sonra dedikodu oluyor kulagina geliyor uzuluyosun.Umarin Hsg sonucun da iyi çıkar canim
Canım 29 yasimdayim.çocuk düşünmeye 27 buçukta başladım.bir buçuk yıldır uğraşıyorum.3 kere hamile kaldim üçü de sonu kötü bitti.yaş tabiki çok önemli bayanda.30 dan sonra tüp bebekte bile başarı azaliyor ama bizler hamile kaldigimiz için doktorlar doğurgan gözle bakiyor bize.kısır değiliz tabiki ama çok talihsiz şeyler yaşadık yazgi böyleymiş.bakiyosun kadin 38 yaşında veya 40 yaşında evleniyor hemen de hamile kalıyor ve üstelik bebek de saglikli oluyor.sasiriyorum hem de çok.bize bakiyosun 30 bile olmadan daha mücadele et habire.hamileliklerin de sagliksiz olsun üstelik.bu iş şans işi canim.yaşa bakmiyor dedigin gibi.ne yapacağımı ben de bilemez durumdayim.dr iki seçenek sundu ya deneye deneye saglikliyi bulun ya da tüp bebek yaptirin dedi.tüp bebege sicak bakiyorum çünkü normal yoldan cesaretim ve hevesim kirildi artik.sen normal mi deneyeceksin yine?patlat bir tüp bebek diyordun bana:) beraber çıkalım bu yola diyordun :)kararin değişti mi :) şaka bir yana dedigin gibi tatile ihtiyacim var galiba.şu kafa biraz da olsa bosalmali.30yaşın altındaysan bnce bi kere daha dene greçi yaşında pek bi önemi yok bence çok istiyorsan tüp de deneyebilirsin ama ikisininde gebelik olasılığı aynıysa bi kez daha normal denemek de fayda var gibi çünkü tüp bebek süreci de biraz yıpratıcıymış. gerçi doktorun la en doğru kararı verirsin. bir iki ay bi dinlenelim bence bu konulardna uzak durmaya çalışalım bi tatile feln çıkalım sonra daha sağlıklı düşünürüz ikimizde. inş güzel günlerimiz olacak birbirimize mutlu haberler vercez
hsg filmini çektirip karar verecem işte eğer problem varsa arkama bile bakmadan tüp bebek merkezine eğer bi sorun yok derse kendime son bi şans vercem ne de olsa allah ın hakkı üçCanım 29 yasimdayim.çocuk düşünmeye 27 buçukta başladım.bir buçuk yıldır uğraşıyorum.3 kere hamile kaldim üçü de sonu kötü bitti.yaş tabiki çok önemli bayanda.30 dan sonra tüp bebekte bile başarı azaliyor ama bizler hamile kaldigimiz için doktorlar doğurgan gözle bakiyor bize.kısır değiliz tabiki ama çok talihsiz şeyler yaşadık yazgi böyleymiş.bakiyosun kadin 38 yaşında veya 40 yaşında evleniyor hemen de hamile kalıyor ve üstelik bebek de saglikli oluyor.sasiriyorum hem de çok.bize bakiyosun 30 bile olmadan daha mücadele et habire.hamileliklerin de sagliksiz olsun üstelik.bu iş şans işi canim.yaşa bakmiyor dedigin gibi.ne yapacağımı ben de bilemez durumdayim.dr iki seçenek sundu ya deneye deneye saglikliyi bulun ya da tüp bebek yaptirin dedi.tüp bebege sicak bakiyorum çünkü normal yoldan cesaretim ve hevesim kirildi artik.sen normal mi deneyeceksin yine?patlat bir tüp bebek diyordun bana:) beraber çıkalım bu yola diyordun :)kararin değişti mi :) şaka bir yana dedigin gibi tatile ihtiyacim var galiba.şu kafa biraz da olsa bosalmali.
Benim degerim düşüyordu ya hep hani o yüzden de düşük yapiyorsun demişti dr.bugün yükselişe geçmiş.dış gebelige çevirdi. Ben böyle sey görmedim canm.yine bir dış gebelik yine iğne olucamhsg filmini çektirip karar verecem işte eğer problem varsa arkama bile bakmadan tüp bebek merkezine eğer bi sorun yok derse kendime son bi şans vercem ne de olsa allah ın hakkı üçya bi de yaşadığım şehir küçük burda tüp bebek merkezi yok o yüzden git gel beni baya yoracak bu tüp işi... nedir bu tüplerden çektiğimiz bilemedim:)
Kızlar haberler kötü.benim degerlerim hep düşüyordu ya hani.doktor da spontan düşük yapiyorsun birkaç güne kanaman başlar demişti.bugünkü degerimde tekrardan yükselme olmuş.doktorum bu hiç iyi değil dedi.igne olmam gerekecek yine.beklemeye gerek yok dedi.yine bir dış gebelikle karşı karsiyayim.düşük gibi başlayıp dış gebelige dönüşen değişik bir gebelik bu.
Sagolasin canm.ya 92.5 idi en son.ve hep düşmüştü ilk ogrendigim degerden 92.5 olana kadar hep düşmüştü.simdi 125 olmuş çok saskinim.ben diyordum hemen hemen sifirlanir kanama da gelir diyordum.ki doktorum da bunu bekliyordu.yine dış gebelikmis ya cok saskinim.senin ilk kacti öğrendiğinde degerlerini soyleyebilir misin bana ?Gecmis olsun canim.Benimde boyle oldu ayni.Doktorum kendisi dusecek sen 1hafta sonra sifirlandi mi kontrol et dedi 1hafta sonra gittim ne sifirlanmasi 400 olmus.
Senin kaca yukselmis?Bana 400de 2doz yapilmisti.
Sagolasin canm.ya 92.5 idi en son.ve hep düşmüştü ilk ogrendigim degerden 92.5 olana kadar hep düşmüştü.simdi 125 olmuş çok saskinim.ben diyordum hemen hemen sifirlanir kanama da gelir diyordum.ki doktorum da bunu bekliyordu.yine dış gebelikmis ya cok saskinim.senin ilk kacti öğrendiğinde degerlerini soyleyebilir misin bana ?
Öncelikle çok ama çok geçmiş olsun. Değerin fazla yüksek değil hemen iğne olucak mısın, doktorun ne diyor? Biraz takip yapmakta fayda olabilir belki vucüdün kendisi atar, bi kaç kez daha kan takibi yaptırsan öyle hareket etsen canım bu iğnenin de çok fazla zararları varSagolasin canm.ya 92.5 idi en son.ve hep düşmüştü ilk ogrendigim degerden 92.5 olana kadar hep düşmüştü.simdi 125 olmuş çok saskinim.ben diyordum hemen hemen sifirlanir kanama da gelir diyordum.ki doktorum da bunu bekliyordu.yine dış gebelikmis ya cok saskinim.senin ilk kacti öğrendiğinde degerlerini soyleyebilir misin bana ?