Bence seninkide küçük erken farketmen iyi olur 2 gün sonraki beta ölçümünü sakın kaçırma
kaçırırmıyım... zor sabrediyorum zatenn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence seninkide küçük erken farketmen iyi olur 2 gün sonraki beta ölçümünü sakın kaçırma
Canım belki üzülmeyesin diye sallamıyorlardır.bence o yüzdenKızlar işyerindekiler benden hamile olduklarını saklıyorlar. Birinin karnı kocaman oldu da öyle anladım. Nazar etmeyeyim diye mi... çokkk üzüldüm. Kimsenin bebişinde gözümüz yok
Dur hemen koyverme kendini.inşallah dış gebelik denen kötü şey gelmemistir başına yine.iyi düşünelim iyi olsun .ama önce gebelik netlesti mi mesela evde test yaptiysan pek güvenilir olmayabilir.kan testi yaptir acilen.Allah'im düşünmesi bile ne kadar kötü.Dış gebelik uzak olsun artik hepimizden.umarim degilsindir canm ya.benim dis gebeligimde pihtilili değil de kahverengi lekelenmeler olmuştu.ben de yerlesme kanamasidir diye düşünüyordum.megerse degilmis.pihtili kanamaysa kimyasal düşük de yaşıyor olabilirsin.Kızlar çok çaresiz duygular içindeyim adetim iki gün gecikti sonra kahverengi lekenmeyle adet oldum pıhtı akıntı karışımi köyü bir kanama oldu ilk gün ama ağrı sızı yoktu hiç. ertesi gün bitti yalnız lekelenme oldu siyaha yakın bir renk neyse bugün beşinci gun çok az kahverengi lekelenme oldu yine test yaptım pozitif ve çok korkuyorum yine dış gebelikse diye benim dış gebeliğim De hiç kanama fln olmamıştı şimdi bu neyin n nesi anlamadım yarıni nasıl edecem bilmiyorum çok telaşlı ve stresliyim
İlk gün pihtili kanamaydi dört gündur lekelenme sadece evde test yaptım net ikinci çizgi çıktı aklıma herşey gelouyor dediğin gibi i düşük muydu acaba dış gebelik olsai ağrı olurdu herhalde diye kendimi teselli ediyorum yarın sabah gidecem Dr a çok korkuyorum ya ikinci çizgiyi gördüğüme bile sevinemedim umarım bı kez sinanmiyorum durDur hemen koyverme kendini.inşallah dış gebelik denen kötü şey gelmemistir başına yine.iyi düşünelim iyi olsun .ama önce gebelik netlesti mi mesela evde test yaptiysan pek güvenilir olmayabilir.kan testi yaptir acilen.Allah'im düşünmesi bile ne kadar kötü.Dış gebelik uzak olsun artik hepimizden.umarim degilsindir canm ya.benim dis gebeligimde pihtilili değil de kahverengi lekelenmeler olmuştu.ben de yerlesme kanamasidir diye düşünüyordum.megerse degilmis.pihtili kanamaysa kimyasal düşük de yaşıyor olabilirsin.
Insallah canm tekrardan dis gebelikle sinanmiyorsundur.ne kimyasala benziyor ne kürtaj olmaya ne normal düsuge.benim ilk gebeligim rahim içi bir gebelikti.7 haftalik olana kadar bir damla bile kanama olmamıştı.kahverengi lekelenme bile olmamisti.sonra 7 haftalik oldugunda sabah birden kan boşaldı.bir pedi kirletecek kadar.devami gelmedi o kanin.ve benim bebeğim o kanamayla kesesinin yarisini kaybetti.bekledik düşmedi ve mecburen kürtaj oldum.çok zor gunlerdi.Allah bir daha yasatmasin.sonrasında da ışte bol bol kahverengi lekelenmeli bir dış gebelik oluştu.Dilerim Allah'tan sinandigimiz bu olumsuzluklarla tekrardan sinanmayalim.umarim yerlesme kanamasidir canim seninki de.bekle bakalim yarın öğrenirsin elbet.İlk gün pihtili kanamaydi dört gündur lekelenme sadece evde test yaptım net ikinci çizgi çıktı aklıma herşey gelouyor dediğin gibi i düşük muydu acaba dış gebelik olsai ağrı olurdu herhalde diye kendimi teselli ediyorum yarın sabah gidecem Dr a çok korkuyorum ya ikinci çizgiyi gördüğüme bile sevinemedim umarım bı kez sinanmiyorum dur
Boşver canimsin ya.söylemek zorunda değil tabi.sen hariç herkes mi biliyordu ki.ayrica baksana mart ayindan beri etrafimizdaki herkes hamile.şubat ayinda evlenenler hamile kaldi bebeklerinin cinsiyeti bile belli.ben de çok ağladim bu yüzden.kimsenin bebeginde gözümüz yok.canımızı sıkan nokta neden bizim de bir tane yok bebek.hepsi bu.senin bir çocuğun vardi galiba.benim bir tane olsaydi bunlari hiç takmazdim.umarim Allah gönlüne göre verir.Kızlar işyerindekiler benden hamile olduklarını saklıyorlar. Birinin karnı kocaman oldu da öyle anladım. Nazar etmeyeyim diye mi... çokkk üzüldüm. Kimsenin bebişinde gözümüz yok
Evet çok şükür bir kızım var. Ama benim hiç kardeşim yok ileride kızım bu dünyada yalnız kalır diye korkuyorum amca yok teyze dayı yok kardeş yok bir hayırsız halası var sadece. Kuzum için istiyorum en çok. Allah hepimize hayırlısıyla ikiz nasip etsin inşallah kardeş derdi de olmasınBoşver canimsin ya.söylemek zorunda değil tabi.sen hariç herkes mi biliyordu ki.ayrica baksana mart ayindan beri etrafimizdaki herkes hamile.şubat ayinda evlenenler hamile kaldi bebeklerinin cinsiyeti bile belli.ben de çok ağladim bu yüzden.kimsenin bebeginde gözümüz yok.canımızı sıkan nokta neden bizim de bir tane yok bebek.hepsi bu.senin bir çocuğun vardi galiba.benim bir tane olsaydi bunlari hiç takmazdim.umarim Allah gönlüne göre verir.
Kizini Allah bağışlasın.maasalah ne güzel şukredecek çok sebebin var bence.Hiç çocuğu olmayip da evlat edinmek zorunda kalanlari da düşünmek lazim.yillar süren bekleyisler.Çok zordur eminim.biz onlara göre ne ki sanki yillarca mi bekledik.Allah kimseyi çocuksuzlukla sinamasin.çok zor bir imtihan.Herkese gönlundekini nasip etsin insallah.Valla ikiz olursa hiç hayir demem.ooo daha ne isterim ki.ama benim genlerde yok ikiz.bir tek tedaviyle olursa belki oluşur.keşke ikiz olsa :)Evet çok şükür bir kızım var. Ama benim hiç kardeşim yok ileride kızım bu dünyada yalnız kalır diye korkuyorum amca yok teyze dayı yok kardeş yok bir hayırsız halası var sadece. Kuzum için istiyorum en çok. Allah hepimize hayırlısıyla ikiz nasip etsin inşallah kardeş derdi de olmasın
aras25 hemen en kötüyü getirme aklına, benim dış gebeliğimde kahve telvesi gibi leke olmuştu her tuvaletten sonra tuvalet kağıdı kullandığımda oluyordu adet günüm falan da değildi. Senin tarif ettiğin gibi değildi yani umarım seninki sadece yerleşme kanamasının bir çeşididir
sabah kan verdim bakalım hayırlısı artık bugün normal akıntım oldu öğleden sonra sonuçları alcam dr ona görekonuşuruz dedi. belki de testler yanlıştı bu belirsizlikler çok yoruyor insanııııInsallah canm tekrardan dis gebelikle sinanmiyorsundur.ne kimyasala benziyor ne kürtaj olmaya ne normal düsuge.benim ilk gebeligim rahim içi bir gebelikti.7 haftalik olana kadar bir damla bile kanama olmamıştı.kahverengi lekelenme bile olmamisti.sonra 7 haftalik oldugunda sabah birden kan boşaldı.bir pedi kirletecek kadar.devami gelmedi o kanin.ve benim bebeğim o kanamayla kesesinin yarisini kaybetti.bekledik düşmedi ve mecburen kürtaj oldum.çok zor gunlerdi.Allah bir daha yasatmasin.sonrasında da ışte bol bol kahverengi lekelenmeli bir dış gebelik oluştu.Dilerim Allah'tan sinandigimiz bu olumsuzluklarla tekrardan sinanmayalim.umarim yerlesme kanamasidir canim seninki de.bekle bakalim yarın öğrenirsin elbet.
Umarım güzel çıkmıştır sonuçlarsabah kan verdim bakalım hayırlısı artık bugün normal akıntım oldu öğleden sonra sonuçları alcam dr ona görekonuşuruz dedi. belki de testler yanlıştı bu belirsizlikler çok yoruyor insanıııı
KeşkeeeeKizini Allah bağışlasın.maasalah ne güzel şukredecek çok sebebin var bence.Hiç çocuğu olmayip da evlat edinmek zorunda kalanlari da düşünmek lazim.yillar süren bekleyisler.Çok zordur eminim.biz onlara göre ne ki sanki yillarca mi bekledik.Allah kimseyi çocuksuzlukla sinamasin.çok zor bir imtihan.Herkese gönlundekini nasip etsin insallah.Valla ikiz olursa hiç hayir demem.ooo daha ne isterim ki.ama benim genlerde yok ikiz.bir tek tedaviyle olursa belki oluşur.keşke ikiz olsa :)
Canım sonuç ne oldu merak ettimsabah kan verdim bakalım hayırlısı artık bugün normal akıntım oldu öğleden sonra sonuçları alcam dr ona görekonuşuruz dedi. belki de testler yanlıştı bu belirsizlikler çok yoruyor insanıııı
Canm neden bu kadar emin konusuyosun ki.dur bakalim daha bir kere baktirdin betaya.ikinci kere bakilsin hatta devaminda bakilsin ona göre yorumlanir.kanaman ne durumda?umarim dış gebelik değildir kuzum.Allah gönlüne göre versin.72 çıktı canlar sanırım yine dış gebelik pazartesi tekrar kan vercem yine umutsuz bekleyişler ve geçmeyen zamanlar
5 haftalığına göre 72 düşük canim ya Dr geç dollenmedir belki fln diyor ama bı önceki de böyle olmuştu 66 çıkmıştı sonrası malum o yüzden bana dış gebelik gibi geliyor bakalım artık pazartesiden sonra ne yapcz neden böyle sinaniyorum anlamadım ya insan sogulamaktan kendini alamıyor. Umarım daha iyi şeyler olacağı için böyle kötü şeyler yasiyoruzdurCanm neden bu kadar emin konusuyosun ki.dur bakalim daha bir kere baktirdin betaya.ikinci kere bakilsin hatta devaminda bakilsin ona göre yorumlanir.kanaman ne durumda?umarim dış gebelik değildir kuzum.Allah gönlüne göre versin.
Evet bence düşüyor çünkü son tahlilin düşmüş inş düşer kendi kendinekızlar beta pazartesi 65 salı 83 persembe 48.. hala net bisi yok iki gün sonra tekrar kan testi... kanamam da adet gibi iki pet doldurdum bugün arti wc de gelior kan pıhtısıyla birlikte kann... acaba kendiliğinden düsüyor olabilirmi...
Evet bence düşüyor çünkü son tahlilin düşmüş inş düşer kendi kendine
Evet bence düşüyor çünkü son tahlilin düşmüş inş düşer kendi kendine