Aynen... hiç dinleme bile bence onlari.kulakligini tak müzik dinle duymamak daha iyi.kaç yillik evlisin ve bebek düşünmüyor musun diye soranlari cevaplamayi düşünmüyorum ben de artik zaten.yoruldum herkese ifade vermekten.ben de kendimi suçlu hissediyorum eşime karşı.onun baba olma özlemini gideremiyorum diye.Merve Öztürk'un kitabini aldm okuyorum.bizlerle ne kadar da ortak şeyler yaşamış.sonumuz onunki gibi olacaksa şimdiden sevinebiliriz bence :)çok güzel bir kizi var.insallah bizim de olur.daha fazla aramadan.Kendini sorguluyorsun ister istemez nerede yanlış yaptım da cezası böyle oldu diye. Beni. Eşim sonuçları getirdiğinde sarılıp ağlamış ti adam geçen gün de ilk defa bizim de çocuğum olsun artık dedi içimde birşeyler koptu gitti acaba ben de mı bı kusur var da adam bu mutluluktan yoksun bırakıyorum diye. İş yerinde midm bulandı desem hamile kışın yoksa muhabbetleri başlıyor korunuyorum! Diyorum ama her ay aynı sorular millete malzeme olsun her sabah gelip aman çocuk uyumadı videolar fln havada uçuşuyor agulu gugulu valla Allah yardımcımız olsun