Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sene mi? Yok artik canm ya doktor abartmis yani.yaşın kaç bilmiyorum ama bir yil beklemek insani psikolojikmen çok yipratir .6 ay bile çok fazla.hemen hamile de kalinmiyor.3 ay yeterli diyor birçok doktor.ben de 3 ay bekledim 2 doz igneye rağmen.ve doktora sordm bunu.3 ay kesinlikle yetiyor hamile kalabilirsin izin veriyorum dedi.yasim 24 -25 olsa evet bir yil ben de bekleyebilirdim.29 yasimdayim esim 32.baba olmayi çok istiyor.çok kötü bir duygu.eşin çok istiyor ve ona bir çocuk veremiyosun.Allah bu durumdan kurtarsin bizi canm ya.bir yildir psikojikmen çöktum yani.daha kac kere hamile kalip hüsran yasayacagim diyorum.Allah beterinden korusun ama yasadiklarimiz da berbat şeylerdi.Insallah buraya yazan herkes tez zamanda muradina kavuşur.Bna da tek doz igne yetti cok sukur canjm ayni ayni Allahim kac gece uykusuz kaldim agladim hcg yukselsin diye dua ederken senelerce simdide dussun diye agladim ama en son 3 du hcg bidahada olctrmedim 3 ay olmak uzere benim damarlarda kan vermekden mosmor olmustu.
Bna dr en az 6 ay korun ama bana kalirsa birsene dedi bende okadar beklemek istemiyorum.
Doktora tekrar gdip bakcam tum yapilan islemlerin dokümanıni isteyip baska doktora gdecegim ama ona bile pakoljim el vermio o hastaneye gtmeye
Canm ben anlamiyorum ki inan.anlasam yorumlarim.doktor bana senin tuplerinde sorun yok dedi.zaten incelemedim doktor öyle deyince.benm dis gebeligim neden oluştu onu da bilmiyorum zatenCanim yukariya hsg sonucumu yükledim senin sonucunla farki nasil bi bakabilir misin? :)
Adet olman gerekirdi canm.başka bir doktora daha daha sor bakalim.adet söktürucu verir belkiArkadaşlar değer sıfırlandı ama hala adet olamadım hiç bir kan parça birşey düşmedi .Diğerinde çok kanamam olmştu doktora söyledim normal dedi başka doktoramı gideyim diye düşünüyorum ufak ufak lekenme var halaa
Tatlım kürtaj da yaptılar mı sana?bana doktor kürtaj da yaptı içimin tamamen temizlenmesi için ve sen şuan lohusasın yaklaşık 40 gün sonra regli olacaksın dedi.takriben 40 gün sonra ilk reglimi oldum.ara sıra hafif lekelenmelerim oldu ama regl değildi.Arkadaşlar değer sıfırlandı ama hala adet olamadım hiç bir kan parça birşey düşmedi .Diğerinde çok kanamam olmştu doktora söyledim normal dedi başka doktoramı gideyim diye düşünüyorum ufak ufak lekenme var halaa
CNM SANA KAÇ AY KORUNMA VERMİŞTİTatlım kürtaj da yaptılar mı sana?bana doktor kürtaj da yaptı içimin tamamen temizlenmesi için ve sen şuan lohusasın yaklaşık 40 gün sonra regli olacaksın dedi.takriben 40 gün sonra ilk reglimi oldum.ara sıra hafif lekelenmelerim oldu ama regl değildi.
Bana 3 adet geçireceksin sonra denemeye başla dediCNM SANA KAÇ AY KORUNMA VERMİŞTİ
Hayır canım kürtaj yapılmadı erken farkedildi ve değer sıfırlandığı için gerek duymadj ama yoğun bir kanamam olmadı hala iki haftaya adet olursun dedi bu doktorum ama bilmyrm bi başka doktarada gideyimmi kararsız kaldım diğer dış gebeliğimde çok kanama olmştıTatlım kürtaj da yaptılar mı sana?bana doktor kürtaj da yaptı içimin tamamen temizlenmesi için ve sen şuan lohusasın yaklaşık 40 gün sonra regli olacaksın dedi.takriben 40 gün sonra ilk reglimi oldum.ara sıra hafif lekelenmelerim oldu ama regl değildi.
Ben dış gebelik geçirdiğimi öğrendiğim andan beri eş zamanlı 2 doktora görünüyorum içim rahat etsin diye.hatta hsg sonucumu 3.dr a bile gösterdim.çünkü birinin dediği diğerini tutmuyor.doktorlara ve hastanelere olan inancımı yitirdim.para için çok kolay ameliyat edip rant için gereksiz fazla ilaç veriyorlar.doğru bilgiye ulaşmak da artık çok kolay değil.İçim rahat etsin hangisi mantıklı gelirse araştırıp onu uyguluyorum.birinin dediğini diğerine soruyorum çok şaibe varsa aklımda 3.doktora da gidiyorum daha sonra pişman olmamak içinHayır canım kürtaj yapılmadı erken farkedildi ve değer sıfırlandığı için gerek duymadj ama yoğun bir kanamam olmadı hala iki haftaya adet olursun dedi bu doktorum ama bilmyrm bi başka doktarada gideyimmi kararsız kaldım diğer dış gebeliğimde çok kanama olmştı
. En iyisini yapıyosun bende öyle yapıcam artıkBen dış gebelik geçirdiğimi öğrendiğim andan beri eş zamanlı 2 doktora görünüyorum içim rahat etsin diye.hatta hsg sonucumu 3.dr a bile gösterdim.çünkü birinin dediği diğerini tutmuyor.doktorlara ve hastanelere olan inancımı yitirdim.para için çok kolay ameliyat edip rant için gereksiz fazla ilaç veriyorlar.doğru bilgiye ulaşmak da artık çok kolay değil.İçim rahat etsin hangisi mantıklı gelirse araştırıp onu uyguluyorum.birinin dediğini diğerine soruyorum çok şaibe varsa aklımda 3.doktora da gidiyorum daha sonra pişman olmamak için
anladım cnm bnm bu ay 3. adet 1 gun gecıktı ama korkuyorum valla korunmuştuk oysa ne bılım tedrgınım daha atlatamadım galıbaBana 3 adet geçireceksin sonra denemeye başla dedi
Ben de akntimi takip ederek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum ama biraz zor oldu çünkü dört beş gün şeffaf akintim oldu hemen her günu degerlndirdik batım 30 Mayıs artık yumurtlamam herhalde bilmiyorum bakalım ne olacak ben de bı altı ay deneyip Dr gıdım diyorum geçen ay gittim Dr her şey gayret normal ilaca gerek yok altı ay sonra duruma göre bakarız dedi. Rabbim çok aratmadan bize de nasip eder inşallah güzel haberler paulasiriz ne zaman adet günü canımKızlar ne durumdasiniz nasil gidiyor dış gebelik sonrasi moralleriniz? Ben ovulasyon testleri kullanmaya basladim bu ay.geçen ay gebelik oluşmadı.mayis ve haziranda da olusmazsa tedavi olacaktim doktorla öyle konuşmuştuk.hayirlisi artik.beklemek çok zor ve çok yipratici.talih ne zaman bize de gülecek çok merak ediyorum.hepiniz Duamdasiniz :)
Akintiyla yumurtlamayi bulmak biraz zor oluyor canm ya.ovulasyon testlerini çok sevdim ben.tavsiye ederim.en doğurgan olduğun günleri sana söylüyor:) ayrica her gün ilişki olmasi da bir nebze iyi değil diyorlar.sperm kalitesi düşüyormuş.gün aşiri olsun ilişki diyor kaç tane doktora sorduysam.bunlara da dikkat et canm.benm bugunler yumurtlama dönemim.haziranin başında bat tarihim de.ben biraz geç yumurtluyorum.18. gün filan ışte.31 günde de adet olurum.yumurtlama günü her kadinda farkli olabilir.adet siklusu ayni olsa bile.çevremde herkes hamile.artik yoruldum açikçasi.bugün esim de diyor çok yoruldum gün saymaktan diyor Rabbim tez vakitte bize de nasip eder insallah canim ya.Ben de akntimi takip ederek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum ama biraz zor oldu çünkü dört beş gün şeffaf akintim oldu hemen her günu degerlndirdik batım 30 Mayıs artık yumurtlamam herhalde bilmiyorum bakalım ne olacak ben de bı altı ay deneyip Dr gıdım diyorum geçen ay gittim Dr her şey gayret normal ilaca gerek yok altı ay sonra duruma göre bakarız dedi. Rabbim çok aratmadan bize de nasip eder inşallah güzel haberler paulasiriz ne zaman adet günü canım
Canım benim ya çok zor bı psikoloji gerçekten Allah yardımcımız olsun her ay umutla bekliyoruz bu ay yüzümüz güler umarım benim esimde belli etmiyor ama çocuk deyince adamin gözlerindeki ifade değişiyor benden çok istiyor ya.Akintiyla yumurtlamayi bulmak biraz zor oluyor canm ya.ovulasyon testlerini çok sevdim ben.tavsiye ederim.en doğurgan olduğun günleri sana söylüyor:) ayrica her gün ilişki olmasi da bir nebze iyi değil diyorlar.sperm kalitesi düşüyormuş.gün aşiri olsun ilişki diyor kaç tane doktora sorduysam.bunlara da dikkat et canm.benm bugunler yumurtlama dönemim.haziranin başında bat tarihim de.ben biraz geç yumurtluyorum.18. gün filan ışte.31 günde de adet olurum.yumurtlama günü her kadinda farkli olabilir.adet siklusu ayni olsa bile.çevremde herkes hamile.artik yoruldum açikçasi.bugün esim de diyor çok yoruldum gün saymaktan diyor Rabbim tez vakitte bize de nasip eder insallah canim ya.
Canım benim ya çok zor bı psikoloji gerçekten Allah yardımcımız olsun her ay umutla bekliyoruz bu ay yüzümüz güler umarım benim esimde belli etmiyor ama çocuk deyince adamin gözlerindeki ifade değişiyor benden çok istiyor ya.
Yumurtlama günlerinde akintim nasıldı peki canım bende kendimce bı çıkarınca bulunim. Ben gebe kaldığım ay hemen her gün olmuştu o yüzden bu ay böyle deniyim dedim bakalım Mevla'm neyleyecek
Ovulasyon testi 3 gün pozitif gösterdi.akintima da baktim bugünlerde koyu kivamli sumuksu oluyor canm.hafif seffaf değil.iliski ertesi spermler de akiyor yalniz onla karistirma dikkat et:) akintin koyu mukus oldugu zaman yumurtladigin gün oluyor yumurtan çatlamış demek ve gebelik ihtimali en fazla bugunde oluyor.hani bazi teoriler var yumurtlamaya yakin ve yumurtladigin gun hamile kaldiysan çocuk erkek olurmuş.yumurtlamaya birkac gün uzak günde iliski olursa çocuk kiz olurmus diye.bilimsel olarak böyleymiş.tabi biz onda değiliz zaten.saglikli bir evladimiz olsaydi.cinsiyetin ne önemi var.Canım benim ya çok zor bı psikoloji gerçekten Allah yardımcımız olsun her ay umutla bekliyoruz bu ay yüzümüz güler umarım benim esimde belli etmiyor ama çocuk deyince adamin gözlerindeki ifade değişiyor benden çok istiyor ya.
Yumurtlama günlerinde akintim nasıldı peki canım bende kendimce bı çıkarınca bulunim. Ben gebe kaldığım ay hemen her gün olmuştu o yüzden bu ay böyle deniyim dedim bakalım Mevla'm neyleyecek
Ben erken yumurtladim o halde o günde ilişki olmadı zaten kandildi dediğin gibi. Kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da gerçi gönlümden kadar z geçiyor tabihayirlisi bakalımOvulasyon testi 3 gün pozitif gösterdi.akintima da baktim bugünlerde koyu kivamli sumuksu oluyor canm.hafif seffaf değil.iliski ertesi spermler de akiyor yalniz onla karistirma dikkat et:) akintin koyu mukus oldugu zaman yumurtladigin gün oluyor yumurtan çatlamış demek ve gebelik ihtimali en fazla bugunde oluyor.hani bazi teoriler var yumurtlamaya yakin ve yumurtladigin gun hamile kaldiysan çocuk erkek olurmuş.yumurtlamaya birkac gün uzak günde iliski olursa çocuk kiz olurmus diye.bilimsel olarak böyleymiş.tabi biz onda değiliz zaten.saglikli bir evladimiz olsaydi.cinsiyetin ne önemi var.
Selam kızlar yine ben.2 mayısta çekindim ben rahîm filmini bugün regl oldum.korunmuyordum da ama olmadı maalesef.rahim filminden hemen sonra gebe kalma olasılığı yüksekmiş ya.ama olmadı.siçe de oluyor mu sanki hiç çocuğunuz olmayacak gibi.aslında umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama umutlanmaya da korkuyorum.oyle işteBen erken yumurtladim o halde o günde ilişki olmadı zaten kandildi dediğin gibi. Kız erkek fark etmez sağlıklı olsun da gerçi gönlümden kadar z geçiyor tabihayirlisi bakalım