Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben dis gebelikten sonra ilk defa olarak nisan ayinda denemelere basladm.tutmadi adet oldm zaten.su an adet donemindeyim.bakalim hayirlisi canm ya.ben artik çok acele etmiyorum.sadece saglikli olmasini ve bu sefer benimle kalmasini istiyorum bebegimin.2 kere hamile kaldm ikisi de hüsran.birkac ay geç olsun muhim degil ama sonu güzel olsun.Allah hepimizi güldürsun muradimizi versin insallah.sende nasil durumlar?
canım dış gebelığını nasıl sonlandırdı doktorlar acaba? çok geçmiş olsun buarada

canım dış gebelığını nasıl sonlandırdı doktorlar acaba? çok geçmiş olsun buarada
Çok sağol canim.Dis gebeligim Ocak ayinda sonlandi.2 doz igne ile :KK43: 3 ay bekledim .nisan ayinda basladik denemeye daha.berbat bir duyguydu beta hcg düşecek mi tüpüm gidecek mi kaygisi Allah bir daha yaşatmasin.o günler aklima geldikçe gözlerim doluyor.senin dis gebelik nasil sonlandi ?

Evet aynen hani bir tane çocuk olunca insan psikolojikmen rahatliyor.bes yil çocuğu olmayan sonrasinda kendiliginden hamile kalabiliyorsa stres etkilemistir muhtemelen.rahat olmak çok önemli ama bizim gibi hic çocuğu olmayan kişiler ister istemez kaygi duyuyor acaba gelecekte bir tane de olsa evladim olacak mi kaygisi hep beyninde yer ediyor.esim diyor ki bizim bir tane olsaydi ikinci çok daha kolay olur psikolojik olarak rahatladigimiz için diyor.Allah kimseyi evlatsizlikla sinamasin.tez zamanda kavusuruz insallah.
Amin canim inşallah..bi tane olsa yeter sağlıkla..

Kızlar rahîm filmi sonrası kanamanız ne kadar sürdü.bir de benden kan değil de kan pıhtısı na benzer bir şey geliyor kan pıhtısı değil ama.bir de böyleyken ilişkiye girmek sıkıntı olur mu acaba
3 gun surdu benim..yogun pihtilar gelmişti ayni gun icinde..korkmustum hatta

Bana niye laparoskopi önerdiler anlamadım geçiş var ama karın boşluğuns yayılmadi sıvı ondan sanırım rahim filmi röntgeni ne bakabilirmiyim
Yapisiklik varsa acmak icindir..bende yapisiklik yokmus enfeksiyon sebebiyle olabilir bu seklindeki hasar dedi doktorum..ozelden atabilirsem atayim canım sen de bana atsan aslinda karsilastirsak

Kızlar rahîm filmi sonrası kanamanız ne kadar sürdü.bir de benden kan değil de kan pıhtısı na benzer bir şey geliyor kan pıhtısı değil ama.bir de böyleyken ilişkiye girmek sıkıntı olur mu acaba
Rahim filminin oldugu gün ve bir gün sonrasinda da kanamam oldu benim.bildigin adet kanamasi gibi yoğun.ayrica doktorum antibiyotik vermişti bir hafta kullandim ve bir hafta da iliski yasak demişti.canm enfeksiyon riski oluyormuş haberin olsun

D dilekkk84 buraya atiyorum canim.. kizlar sizler de bir bakar mısınız anlayan varsa kendisininkiyle benimki nasil diye?tuplerde bir sorun goren var mi

Eklentiler

• IMG_20170506_230406_093.jpg
    IMG_20170506_230406_093.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 50
Rahim filminin oldugu gün ve bir gün sonrasinda da kanamam oldu benim.bildigin adet kanamasi gibi yoğun.ayrica doktorum antibiyotik vermişti bir hafta kullandim ve bir hafta da iliski yasak demişti.canm enfeksiyon riski oluyormuş haberin olsun
Bana da antibiyotik verdi ama ben toplamda 2 gün kullandım bıraktım.dr 5 gün iç demişti içmedim.ihkiyaç duymadım yani.ilişki durumunda mi enfeksiyon oluyor dedi dr

Bana da antibiyotik verdi ama ben toplamda 2 gün kullandım bıraktım.dr 5 gün iç demişti içmedim.ihkiyaç duymadım yani.ilişki durumunda mi enfeksiyon oluyor dedi dr
Normalde veriyorlarmis antibiyotik bana vermedi doktorum.. bir şey de olmadi şükür.. dört gun sonra iliski olmustu

Normalde veriyorlarmis antibiyotik bana vermedi doktorum.. bir şey de olmadi şükür.. dört gun sonra iliski olmustu
Aaa korktum ya şimdi devam etmedim unuttum 3 gün ard arda içtim inş sıkıntı olmamıştır.ilişki olmadı zaten de. İnternette baktım da kimi dr hiç vermemiş kimisi vermiş nasıl iş anlamedım

Eklentiler

• received_10212935631572036.jpeg
    received_10212935631572036.jpeg
    18,4 KB · Görüntüleme: 59
  • received_10212935632212052.jpeg
    received_10212935632212052.jpeg
    17,2 KB · Görüntüleme: 49
Okudum da şimdi şart değilmiş antibiyotik kalp kapakçığı bir şeysi olan hastalara kesinlikle öneriyorlar.ya var ya artık kendimden bıktım ya gerçek diyorum ya yoruldum ya çok yoruldum ben ya

Canm evet zaten antibiyotigi de bu sebepten veriyor zaten.filmin cekildigi günden itibaren bir hafta ilişki yasak dedi.ben de dinledim tabiki doktoru.bence iliskiye girme sen de.risk almaya gerek yok.

Çok sağol canim.Dis gebeligim Ocak ayinda sonlandi.2 doz igne ile :KK43: 3 ay bekledim .nisan ayinda basladik denemeye daha.berbat bir duyguydu beta hcg düşecek mi tüpüm gidecek mi kaygisi Allah bir daha yaşatmasin.o günler aklima geldikçe gözlerim doluyor.senin dis gebelik nasil sonlandi ?
Bna da tek doz igne yetti cok sukur canjm ayni ayni Allahim kac gece uykusuz kaldim agladim hcg yukselsin diye dua ederken senelerce simdide dussun diye agladim ama en son 3 du hcg bidahada olctrmedim 3 ay olmak uzere benim damarlarda kan vermekden mosmor olmustu.
Bna dr en az 6 ay korun ama bana kalirsa birsene dedi bende okadar beklemek istemiyorum.
Doktora tekrar gdip bakcam tum yapilan islemlerin dokümanıni isteyip baska doktora gdecegim ama ona bile pakoljim el vermio o hastaneye gtmeye :KK43:

X