- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Dün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlamaBenim tüpte gelişmesine rağmen bhcg normal gebelik gibi artış gösterdi doktor biraz daha bekleyelim düzenli bir artış söz konusu Rahime gelip yerleşebilir ihtimal doğrultusunda dedi 2500 lü rakamlardaydı bchg.kese oluşumu başlamıştı fakat bozuk bir kese görünüyordu ve yerleşme olmadı.
Çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç dış gebelik geçirdin?Dün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlama
İlk gebeligim dış gebelik iç kanamayla ameliyata alınmıştım 2. Gebelik düşük 3. Gebelik kimyasal bu 4. Gebelik inşallah sağlıkla devam eder bu kezÇok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç dış gebelik geçirdin?
İnşallah sağlıcakla devam etsin çok çektik 4. Cüler gelsin artık kucağımızaİlk gebeligim dış gebelik iç kanamayla ameliyata alınmıştım 2. Gebelik düşük 3. Gebelik kimyasal bu 4. Gebelik inşallah sağlıkla devam eder bu kez
Aminn inşallahİnşallah sağlıcakla devam etsin çok çektik 4. Cüler gelsin artık kucağımıza
Canim çok sevindm.umarim devam eder sağlıkla gebeligin.darisi bize olsun.iyi ki beklemissin bak gebeligin saglikli çıktı:)Dün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlama
Evet ilk doktoru dinlesek bebeğim gidecekti tek doktorla kalmamakta çok doğru karar verdik.darisi sizlere inşallahCanim çok sevindm.umarim devam eder sağlıkla gebeligin.darisi bize olsun.iyi ki beklemissin bak gebeligin saglikli çıktı:)
nladım canım hcg en son 3, lerde kaldı bı sıfırlansında yoluma bakcam eğer tup tıkanırsa açılabılıomu yolu varmı kı acaba?Tatlım ben eş zamanlı iki doktora görünüyorum sağlaması olması açısından her ikisi de hsg önerdi.çünkü dış gebeliğin olma sebepleri arasında biliyorsun ki tüplerin tıkanıklığı da söz konusu tabiiki özellikle dış gebelik bizimkiler gibi tüplerde gelişti ise.doktorunun buna gerek görmemesi beni şaşırttı açıkcası.bence kesinlikle çektirmelisin ki aklındaki soru işaretleri gitsin ve Öner'im farklı bir doktora da görünmen
Hsg çektirmek istiyorsan İstanbulda echomar var orda çektir hiç normal muayeneden farkı yoktu 2 dk da bitti ne ağrı nede başka bişey olmadı hem boşuna anestezi almamış olursunERzurumdayım ve ne yazıkkı burda bılgılı dokotr yok resmen hepsını tek tek gezdım devlet hastanelerı ılgısız ozeller paragoz en son dış gebelıkde canlı canlı uyuşturmadan kürtaj yaptılar ondan berı kednıme gelemıyorumhsgde ole olursa ufff
Cnm istanbula hic yolumuz dusmuyor ki ama yaz tatilinde gdecek olursam aklimda bulunsun tesekkurlerHsg çektirmek istiyorsan İstanbulda echomar var orda çektir hiç normal muayeneden farkı yoktu 2 dk da bitti ne ağrı nede başka bişey olmadı hem boşuna anestezi almamış olursun
Benim hsg çektirdiğim yerde hafif tıkanıklıkları çekerken açıldığını biliyorum bana çeken doktor söylemişti daha komplike tıkanıklıklar da ufak bir operasyon ile açılabiliyor sen hiç dert etme böyle şeyleri.umarım tüplerinde sıkıntı yoktur hayatım.nladım canım hcg en son 3, lerde kaldı bı sıfırlansında yoluma bakcam eğer tup tıkanırsa açılabılıomu yolu varmı kı acaba?
Çok sevindim hayatım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu da bize umut ışığı olurDün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlama
Canlı canlı kürtaj mı yaptılar!! şuan endişe etmen çok normal.istanbula gelme imkanın yoksa hsg için en azından yakın illerdeki doktorlara baksan tatlım.eğer İstanbul'a gelme imkanın da varsa Şişli echomar da çektirdim bende ağrısız acısız göz açıp kapatıncaya kadar bitti çok çok kolaydı.en azından çektirsen kafan rahat olur.bilirsin ki sıkıntı tüplerde yada değil.ERzurumdayım ve ne yazıkkı burda bılgılı dokotr yok resmen hepsını tek tek gezdım devlet hastanelerı ılgısız ozeller paragoz en son dış gebelıkde canlı canlı uyuşturmadan kürtaj yaptılar ondan berı kednıme gelemıyorumhsgde ole olursa ufff
sağlıkla kucağına almak nasip olsuninş çok sevindimDün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlama
Adetinin kaçıncı günü bugünKızlar nasılsiniz ben bugün kan testi yaptirdim iki çıktı dümdüz iki 0.2 degil ve bugün yumurtlama günüm bugün verdiğim yer var da diyemem yok da kafam karmakarışık tek tupum biliyosunuz alındı korku ve heyacan içindeyim
Cnm adetim 14 gün geçti benim ikinci adet dönemim gel çek 18 mayis taAdetinin kaçıncı günü bugün
Anladım dr a bir daniş istersen canım ama düşük değer olması belki geç yumurtlamandan kaynaklıdırCnm adetim 14 gün geçti benim ikinci adet dönemim gel çek 18 mayis ta
Canım benim dış gebelikten önceki ay kan tahlilim 3.78 çıkmştı sonra adet oldum normal günümde negatif die düşümdüm.Sonraki ayda adet günümde 280 çıkmştı ama doktora geçen ay 3.78 çıktı normalmi falan die anlattım ,sen büyük ihtimal ozamanda düşük yapmşsn farketmemişsin filan demiştiKızlar nasılsiniz ben bugün kan testi yaptirdim iki çıktı dümdüz iki 0.2 degil ve bugün yumurtlama günüm bugün verdiğim yer var da diyemem yok da kafam karmakarışık tek tupum biliyosunuz alındı korku ve heyacan içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?