Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Dün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlama

Dün çok şükür gördük keseyi benim yumurtlama geç oluyor sanırım o yüzden görülmemiş 17. Günümde ov. Testim pozitifti yani geç yumurtlama
Çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç dış gebelik geçirdin?

Çok sevindim canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç dış gebelik geçirdin?
İlk gebeligim dış gebelik iç kanamayla ameliyata alınmıştım 2. Gebelik düşük 3. Gebelik kimyasal bu 4. Gebelik inşallah sağlıkla devam eder bu kez

Canim çok sevindm.umarim devam eder sağlıkla gebeligin.darisi bize olsun.iyi ki beklemissin bak gebeligin saglikli çıktı:)

Canim çok sevindm.umarim devam eder sağlıkla gebeligin.darisi bize olsun.iyi ki beklemissin bak gebeligin saglikli çıktı:)
Evet ilk doktoru dinlesek bebeğim gidecekti tek doktorla kalmamakta çok doğru karar verdik.darisi sizlere inşallah

nladım canım hcg en son 3, lerde kaldı bı sıfırlansında yoluma bakcam eğer tup tıkanırsa açılabılıomu yolu varmı kı acaba?

ERzurumdayım ve ne yazıkkı burda bılgılı dokotr yok resmen hepsını tek tek gezdım devlet hastanelerı ılgısız ozeller paragoz en son dış gebelıkde canlı canlı uyuşturmadan kürtaj yaptılar ondan berı kednıme gelemıyorum hsgde ole olursa ufff

Hsg çektirmek istiyorsan İstanbulda echomar var orda çektir hiç normal muayeneden farkı yoktu 2 dk da bitti ne ağrı nede başka bişey olmadı hem boşuna anestezi almamış olursun

Hsg çektirmek istiyorsan İstanbulda echomar var orda çektir hiç normal muayeneden farkı yoktu 2 dk da bitti ne ağrı nede başka bişey olmadı hem boşuna anestezi almamış olursun
Cnm istanbula hic yolumuz dusmuyor ki ama yaz tatilinde gdecek olursam aklimda bulunsun tesekkurler

nladım canım hcg en son 3, lerde kaldı bı sıfırlansında yoluma bakcam eğer tup tıkanırsa açılabılıomu yolu varmı kı acaba?
Benim hsg çektirdiğim yerde hafif tıkanıklıkları çekerken açıldığını biliyorum bana çeken doktor söylemişti daha komplike tıkanıklıklar da ufak bir operasyon ile açılabiliyor sen hiç dert etme böyle şeyleri.umarım tüplerinde sıkıntı yoktur hayatım.

Çok sevindim hayatım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin bu da bize umut ışığı olur

Canlı canlı kürtaj mı yaptılar!! şuan endişe etmen çok normal.istanbula gelme imkanın yoksa hsg için en azından yakın illerdeki doktorlara baksan tatlım.eğer İstanbul'a gelme imkanın da varsa Şişli echomar da çektirdim bende ağrısız acısız göz açıp kapatıncaya kadar bitti çok çok kolaydı.en azından çektirsen kafan rahat olur.bilirsin ki sıkıntı tüplerde yada değil.

Kızlar nasılsiniz ben bugün kan testi yaptirdim iki çıktı dümdüz iki 0.2 degil ve bugün yumurtlama günüm bugün verdiğim yer var da diyemem yok da kafam karmakarışık tek tupum biliyosunuz alındı korku ve heyacan içindeyim

Adetinin kaçıncı günü bugün

Canım benim dış gebelikten önceki ay kan tahlilim 3.78 çıkmştı sonra adet oldum normal günümde negatif die düşümdüm.Sonraki ayda adet günümde 280 çıkmştı ama doktora geçen ay 3.78 çıktı normalmi falan die anlattım ,sen büyük ihtimal ozamanda düşük yapmşsn farketmemişsin filan demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…