- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.054
- 113
- 35
Ben de bir hafta dinlendm basladm tekrardan ama ayakta durmak zor oluyor bel agrm variğne oldun heralde canım sen de. normal ağrı olması aslında iyiyede işaret bebeğin tutunduğu yerden ayrıldığını gösteriyor. bana dr rapor vermişti işe gitmemiştim iyi kide gitmemişim dediğin gibi ağrının ne zaman geleceği belli olmuyor değerin sıfırlanınca geçer ama dinlenmeye çalış.
[/QUOTE]dediğin gibi canım korundukça insana zaman geçmiyor gibi geliyor... dün ilacı bıraktım bakalım neler olacak herkese de bir sene korunmam gerekiyor dedim çünkü millet sordukça stres yapıyoruz ocağa kadar çalışmalara devam olmazsa artık dr giderim. ballı hurma tozu vardı evde hamile kalmadan önce bi arkadaş vermişti ona da başlıcam artık nasip inş güzel haberler paylaşırız burdan. çanlar bizim için çalıyor artık ebru
Geçmiş olsun bende yakın zamanda yasadm snn gibi ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Ama snn ki daha zor olmuş bnm değer düşüktü doktorlardan biri 1 iğne yeterli demişti ama diğeri de yine bi tane daha yaptırdı. İğneyle atlatiyor gibiyimBu arada ilk olarak bu ay klomen ve progestan tedavisine başlamıştım. Ve bu ilaçlardan sonra hemen hamile kalmıştım. Progestan 16-25ci günler, her gün sabah akşam kullanmıştım. Yani toplam 20 tablet progestan kullanmış oldum. İnternetten okuduğum kadarıyla progesteron tüpün hareketini yavaşlatıyormuş. Bence dış gebeliğim fazla progestan yüzünden olabilir. Çünkü daha önce çektirdiğim hsgde tüplerim açık görünüyordu.
Geçmiş olsun. Kactı sizin değerler? Benim ilk dozda değerim 6400dü, ertesi gün kalp atışları başladı, 2 gün sonra 12000 oldu, ameliyata karar verildi. Bir gün sonra ameliyat oldum 18000 değerle.Geçmiş olsun bende yakın zamanda yasadm snn gibi ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Ama snn ki daha zor olmuş bnm değer düşüktü doktorlardan biri 1 iğne yeterli demişti ama diğeri de yine bi tane daha yaptırdı. İğneyle atlatiyor gibiyim
Canım ben de iki doz iğne oldum 2800 dü değerim iki hafta da sıfırlandı ameliyattan sonra tüpün alınmamış o yüzden hamile kalman için şansın düşmüyor ki tüpü alınanlar bile tek tüple normal yoldan hamile kalıyor hiç Çan'ını sıkma kendini toparladığında tekrar normal yollardan başlarsın denemeye şimdi Yen'i olduğu için zor bir süreç tabi ama çok şükür atlatmışsın. Ben de klomrnle hamile kalmıştım yumurta sayısı arttığı için dış gebelik riski de istatiksel olarak artıyormuş bana da dr muhtemelen klomen de dedi ama olacak olduktan sonra da önüne geçemezsin dedi önceleri kendimi suçladım niye acele ettim diye yaşanması gerekiyormuş çok şükür yinede hafif atlattıkBu arada ilk olarak bu ay klomen ve progestan tedavisine başlamıştım. Ve bu ilaçlardan sonra hemen hamile kalmıştım. Progestan 16-25ci günler, her gün sabah akşam kullanmıştım. Yani toplam 20 tablet progestan kullanmış oldum. İnternetten okuduğum kadarıyla progesteron tüpün hareketini yavaşlatıyormuş. Bence dış gebeliğim fazla progestan yüzünden olabilir. Çünkü daha önce çektirdiğim hsgde tüplerim açık görünüyordu.
Bnm degerim sizlere göre çok düşük 82 ama bn niyeyse bi buçuk ay bu ağrıyı çektim bilmeden.erken teşhis oldu . 2 hafta da bir Bayılacak derece gaz sancısı vardı . Hamile kaldığı mi 2 gün üst üste o ağrı geldigi zaman ogrendim.o ağrı bni mahvetti şti.Geçmiş olsun. Kactı sizin değerler? Benim ilk dozda değerim 6400dü, ertesi gün kalp atışları başladı, 2 gün sonra 12000 oldu, ameliyata karar verildi. Bir gün sonra ameliyat oldum 18000 değerle.
Dediğim gibi canım folik aside başladım eşime de keçi boynuzu yedircem fakat ilacı bıraktığımı söylemedim biraz akışına devam etsin bakalım[/QUOTE]Insallah canim bizim de yuzumuz gülecek elbet.haklisin kesinlikle nasip.folik asiti ihmal etme madem biraktin korunmayi.ben de esime keçi boynuzu ôzü yediriyorum.o da çok etkili.sperm sorunumuz yok çok sukur ama yine de cok faydaliymis canim.❤
Bende sizin gibiyim temmuzda dış gebelik geçirdim 39 yaşındayım kızım 9 yaşında kendimden çok ona üzülüyorum bu iki aüç aydır korunmuyorum bugün dr çatlatma iğnesi verdi bir yumurtam gelişmiş iğneyi bile yaptırmaya korkuyorum bir daha olur aynı acıları yaşarım diyeAmin canım tek bir tane olunca da insan kaygılanıyor yarın birgün bu dünyadan göçüp gittiğimizde çocuğum kimsesiz kalmasın bir kardeşi olsun istiyorum. Allah bizlere önce sağlık huzur mutluluk sonra da sağlıklı gebelikler bebişler nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun canım benim kızım da 9 yaşında ve Ağustos'ta geçirdim dış gebeliği sağ tüpüm de alındı. Şimdi gebelik şansım daha da azaldı. 3 ay korunduk 4 aydır deniyoruz hala tık yok ameliyatı yapan doktorum klomene geçelim dedi. Mayıs 15 gibi kullanmaya başlayacağım. Sırf kızım kardeşsiz kalmasın diye yoksa bebek hevesim de kalmadıBende sizin gibiyim temmuzda dış gebelik geçirdim 39 yaşındayım kızım 9 yaşında kendimden çok ona üzülüyorum bu iki aüç aydır korunmuyorum bugün dr çatlatma iğnesi verdi bir yumurtam gelişmiş iğneyi bile yaptırmaya korkuyorum bir daha olur aynı acıları yaşarım diye
Çok iyi ya:) evet akisina birakalim bakalim ne olacak.bana da Doktor tedavi ônermisti ilk basta.son gôrusmemizde hatta adetin 3. gûnû cagirmisti gittim.dedi ki istersen sana 3 ay süre vereyim normal yoldan ilaçsiz deneyin dedi.klomen tedavisi de dis gebelige neden olabiliyor bazen dedi.ilk aydan hemen klomene geçmeyelim dedi.ben de esim de tamam dedik.ilaçsiz bir 3 ay daha deneyelim bakalim ne olacak.Allah büyük.keçiboynuzu erkegin spermlerindeki dôlleme ôzelligini arttiriyormus .canm.yesin tabi çok faydali.ben de yediriyorum:)[/QUOTE]Dediğim gibi canım folik aside başladım eşime de keçi boynuzu yedircem fakat ilacı bıraktığımı söylemedim biraz akışına devam etsin bakalım
Bence de klomene hemen başlama canım yumurtlama problemin yoksa çünkü çok yumurta olunca tüplerden ilerleme yavaşlayabiliyormuş ben bilmiyordum şimdi pişmanım içtiğime. Keçi boynuzu konusunda da çok haklısın benim de eşimin yediği ay hamile kalmıştım çok faydası var bi de bizimki çakşırsuyu içmişti hadi bakalım vira bismillah[/QUOTE]Çok iyi ya:) evet akisina birakalim bakalim ne olacak.bana da Doktor tedavi ônermisti ilk basta.son gôrusmemizde hatta adetin 3. gûnû cagirmisti gittim.dedi ki istersen sana 3 ay süre vereyim normal yoldan ilaçsiz deneyin dedi.klomen tedavisi de dis gebelige neden olabiliyor bazen dedi.ilk aydan hemen klomene geçmeyelim dedi.ben de esim de tamam dedik.ilaçsiz bir 3 ay daha deneyelim bakalim ne olacak.Allah büyük.keçiboynuzu erkegin spermlerindeki dôlleme ôzelligini arttiriyormus .canm.yesin tabi çok faydali.ben de yediriyorum:)
Çok sukur canm yumurtlama problemim yok .bakalim 3 ay ilaçsiz deniycez.3 ayda olusmazsa tedaviye gecelim dedi doktorum son olarak.artik hayirlisi.saglikli olu$sun da birkac ay geç olu$sun.tek temennim artik saglikli gebelik olmasi.çak$ir suyunu ilk defa duyuyorum nereden temin ettin canm?[/QUOTE]Bence de klomene hemen başlama canım yumurtlama problemin yoksa çünkü çok yumurta olunca tüplerden ilerleme yavaşlayabiliyormuş ben bilmiyordum şimdi pişmanım içtiğime. Keçi boynuzu konusunda da çok haklısın benim de eşimin yediği ay hamile kalmıştım çok faydası var bi de bizimki çakşırsuyu içmişti hadi bakalım vira bismillah
Aktar da satılıyor canim Mecit efendi markayı kullandık biz o da sperm akışını güçlendiriyormuş çok faydası oluyor diyordu eşim. sabah akşam sulandırıp içiyordu. İnş stres yapmazsak hayırlısıyla bebişler de gelcek stresli anneleri sevmiyorlar :))[/QUOTE]Çok sukur canm yumurtlama problemim yok .bakalim 3 ay ilaçsiz deniycez.3 ayda olusmazsa tedaviye gecelim dedi doktorum son olarak.artik hayirlisi.saglikli olu$sun da birkac ay geç olu$sun.tek temennim artik saglikli gebelik olmasi.çak$ir suyunu ilk defa duyuyorum nereden temin ettin canm?
Sizede çok geçmiş olsun çarşamba dr a gittim solda bir yumurtan var çatlatma iğnesi yapalım dedi bugün yapıldım yarın birliktelik dedi ama bende senin gibiyim herkes tüp yap diyor normal oldu birdaha niye olmasın diye yapmak istemiyorum 1 sene daha oldu oldu olmadı ise vazgeçeceğim artık herşeyden kızıma ve işime yoğunlaşacağımBende sizin gibiyim temmuzda dış gebelik geçirdim 39 yaşındayım kızım 9 yaşında kendimden çok ona üzülüyorum bu iki aüç aydır korunmuyorum bugün dr çatlatma iğnesi verdi bir yumurtam gelişmiş iğneyi bile yaptırmaya korkuyorum bir daha olur aynı acıları yaşarım diye
Canım umarım bu ay tutar, bana da umut olursun. Eğer sen gebe kalırsan ben de klomen kullanacağımSizede çok geçmiş olsun çarşamba dr a gittim solda bir yumurtan var çatlatma iğnesi yapalım dedi bugün yapıldım yarın birliktelik dedi ama bende senin gibiyim herkes tüp yap diyor normal oldu birdaha niye olmasın diye yapmak istemiyorum 1 sene daha oldu oldu olmadı ise vazgeçeceğim artık herşeyden kızıma ve işime yoğunlaşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?