Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Ben de bir hafta dinlendm basladm tekrardan ama ayakta durmak zor oluyor bel agrm var

Harikasin canim benim oh iyi yapmissin millet de rahat birakmaz ki dilleri kopsun:) insallah insallah dilerim Allah'tan gelecek yil bu zamanlar bebeklerimize kavusmus oluruz saglikla.korunmayi birakman da hayirli olsun o zaman:) aras25

[/QUOTE]
Insallah canim bizim de yuzumuz gülecek elbet.haklisin kesinlikle nasip.folik asiti ihmal etme madem biraktin korunmayi.ben de esime keçi boynuzu ôzü yediriyorum.o da çok etkili.sperm sorunumuz yok çok sukur ama yine de cok faydaliymis canim.❤

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Bana geçen hafta dış gebelik teşhisi kondu. İlk gebeliğimdi. Vakuumla kürtaj yapıldı ve aynı zamanda Metotrexat 75 mg doz iğne yapıldı. İlactan sonra Beta hcg yükselmeye devam edince tüpün patlama riski olduğu için laporoskopik ameliyat oldum. Tüpüm alınmadı çok şükür. Ameliyattan sonra hcg 18000 den 4800 e indi doktor yine aynı doz metotrexat yaptı hcg çabuk düşsün diye. Şimdi takipteyiz. Aranızda hem iğne hem ameliyat olup sonrasında doğal yoldan normal gebelik yaşayan var mı? Aynı şeyi yaşamaktan tedirginim. Ya da dış gebelikten sonra tüp bebek yaptırıp da dış gebeliği tekrarlayan olmuş mu? Çünkü dış gebelik tüp bebek tedavisinde de yaşanabilirmiş. Tavsiyeleriniz nedir? :s

Bu arada ilk olarak bu ay klomen ve progestan tedavisine başlamıştım. Ve bu ilaçlardan sonra hemen hamile kalmıştım. Progestan 16-25ci günler, her gün sabah akşam kullanmıştım. Yani toplam 20 tablet progestan kullanmış oldum. İnternetten okuduğum kadarıyla progesteron tüpün hareketini yavaşlatıyormuş. Bence dış gebeliğim fazla progestan yüzünden olabilir. Çünkü daha önce çektirdiğim hsgde tüplerim açık görünüyordu.

Geçmiş olsun bende yakın zamanda yasadm snn gibi ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Ama snn ki daha zor olmuş bnm değer düşüktü doktorlardan biri 1 iğne yeterli demişti ama diğeri de yine bi tane daha yaptırdı. İğneyle atlatiyor gibiyim

Geçmiş olsun. Kactı sizin değerler? Benim ilk dozda değerim 6400dü, ertesi gün kalp atışları başladı, 2 gün sonra 12000 oldu, ameliyata karar verildi. Bir gün sonra ameliyat oldum 18000 değerle.

Canım ben de iki doz iğne oldum 2800 dü değerim iki hafta da sıfırlandı ameliyattan sonra tüpün alınmamış o yüzden hamile kalman için şansın düşmüyor ki tüpü alınanlar bile tek tüple normal yoldan hamile kalıyor hiç Çan'ını sıkma kendini toparladığında tekrar normal yollardan başlarsın denemeye şimdi Yen'i olduğu için zor bir süreç tabi ama çok şükür atlatmışsın. Ben de klomrnle hamile kalmıştım yumurta sayısı arttığı için dış gebelik riski de istatiksel olarak artıyormuş bana da dr muhtemelen klomen de dedi ama olacak olduktan sonra da önüne geçemezsin dedi önceleri kendimi suçladım niye acele ettim diye yaşanması gerekiyormuş çok şükür yinede hafif atlattık

Insallah canim bizim de yuzumuz gülecek elbet.haklisin kesinlikle nasip.folik asiti ihmal etme madem biraktin korunmayi.ben de esime keçi boynuzu ôzü yediriyorum.o da çok etkili.sperm sorunumuz yok çok sukur ama yine de cok faydaliymis canim.❤[/QUOTE]
Dediğim gibi canım folik aside başladım eşime de keçi boynuzu yedircem fakat ilacı bıraktığımı söylemedim biraz akışına devam etsin bakalım

Geçmiş olsun. Kactı sizin değerler? Benim ilk dozda değerim 6400dü, ertesi gün kalp atışları başladı, 2 gün sonra 12000 oldu, ameliyata karar verildi. Bir gün sonra ameliyat oldum 18000 değerle.
Bnm degerim sizlere göre çok düşük 82 ama bn niyeyse bi buçuk ay bu ağrıyı çektim bilmeden.erken teşhis oldu . 2 hafta da bir Bayılacak derece gaz sancısı vardı . Hamile kaldığı mi 2 gün üst üste o ağrı geldigi zaman ogrendim.o ağrı bni mahvetti şti.

Dediğim gibi canım folik aside başladım eşime de keçi boynuzu yedircem fakat ilacı bıraktığımı söylemedim biraz akışına devam etsin bakalım[/QUOTE]
Çok iyi ya:) evet akisina birakalim bakalim ne olacak.bana da Doktor tedavi ônermisti ilk basta.son gôrusmemizde hatta adetin 3. gûnû cagirmisti gittim.dedi ki istersen sana 3 ay süre vereyim normal yoldan ilaçsiz deneyin dedi.klomen tedavisi de dis gebelige neden olabiliyor bazen dedi.ilk aydan hemen klomene geçmeyelim dedi.ben de esim de tamam dedik.ilaçsiz bir 3 ay daha deneyelim bakalim ne olacak.Allah büyük.keçiboynuzu erkegin spermlerindeki dôlleme ôzelligini arttiriyormus .canm.yesin tabi çok faydali.ben de yediriyorum:)

Bende sizin gibiyim temmuzda dış gebelik geçirdim 39 yaşındayım kızım 9 yaşında kendimden çok ona üzülüyorum bu iki aüç aydır korunmuyorum bugün dr çatlatma iğnesi verdi bir yumurtam gelişmiş iğneyi bile yaptırmaya korkuyorum bir daha olur aynı acıları yaşarım diye

Geçmiş olsun canım benim kızım da 9 yaşında ve Ağustos'ta geçirdim dış gebeliği sağ tüpüm de alındı. Şimdi gebelik şansım daha da azaldı. 3 ay korunduk 4 aydır deniyoruz hala tık yok ameliyatı yapan doktorum klomene geçelim dedi. Mayıs 15 gibi kullanmaya başlayacağım. Sırf kızım kardeşsiz kalmasın diye yoksa bebek hevesim de kalmadı

Dediğim gibi canım folik aside başladım eşime de keçi boynuzu yedircem fakat ilacı bıraktığımı söylemedim biraz akışına devam etsin bakalım
Çok iyi ya:) evet akisina birakalim bakalim ne olacak.bana da Doktor tedavi ônermisti ilk basta.son gôrusmemizde hatta adetin 3. gûnû cagirmisti gittim.dedi ki istersen sana 3 ay süre vereyim normal yoldan ilaçsiz deneyin dedi.klomen tedavisi de dis gebelige neden olabiliyor bazen dedi.ilk aydan hemen klomene geçmeyelim dedi.ben de esim de tamam dedik.ilaçsiz bir 3 ay daha deneyelim bakalim ne olacak.Allah büyük.keçiboynuzu erkegin spermlerindeki dôlleme ôzelligini arttiriyormus .canm.yesin tabi çok faydali.ben de yediriyorum:)[/QUOTE]
Bence de klomene hemen başlama canım yumurtlama problemin yoksa çünkü çok yumurta olunca tüplerden ilerleme yavaşlayabiliyormuş ben bilmiyordum şimdi pişmanım içtiğime. Keçi boynuzu konusunda da çok haklısın benim de eşimin yediği ay hamile kalmıştım çok faydası var bi de bizimki çakşırsuyu içmişti hadi bakalım vira bismillah

Bence de klomene hemen başlama canım yumurtlama problemin yoksa çünkü çok yumurta olunca tüplerden ilerleme yavaşlayabiliyormuş ben bilmiyordum şimdi pişmanım içtiğime. Keçi boynuzu konusunda da çok haklısın benim de eşimin yediği ay hamile kalmıştım çok faydası var bi de bizimki çakşırsuyu içmişti hadi bakalım vira bismillah[/QUOTE]
Çok sukur canm yumurtlama problemim yok .bakalim 3 ay ilaçsiz deniycez.3 ayda olusmazsa tedaviye gecelim dedi doktorum son olarak.artik hayirlisi.saglikli olu$sun da birkac ay geç olu$sun.tek temennim artik saglikli gebelik olmasi.çak$ir suyunu ilk defa duyuyorum nereden temin ettin canm?

Çok sukur canm yumurtlama problemim yok .bakalim 3 ay ilaçsiz deniycez.3 ayda olusmazsa tedaviye gecelim dedi doktorum son olarak.artik hayirlisi.saglikli olu$sun da birkac ay geç olu$sun.tek temennim artik saglikli gebelik olmasi.çak$ir suyunu ilk defa duyuyorum nereden temin ettin canm?[/QUOTE]
Aktar da satılıyor canim Mecit efendi markayı kullandık biz o da sperm akışını güçlendiriyormuş çok faydası oluyor diyordu eşim. sabah akşam sulandırıp içiyordu. İnş stres yapmazsak hayırlısıyla bebişler de gelcek stresli anneleri sevmiyorlar :))

Aktar da satılıyor canim Mecit efendi markayı kullandık biz o da sperm akışını güçlendiriyormuş çok faydası oluyor diyordu eşim. sabah akşam sulandırıp içiyordu. İnş stres yapmazsak hayırlısıyla bebişler de gelcek stresli anneleri sevmiyorlar :))[/QUOTE]
Aynen evet haklisin stresli anneleri sevmiyorlar.akisina birakmak lazim ama bunu basarabilecek miyiz?insallah basaririz kuzum:)çaksir suyunu deniycem bakalim:)

Sizede çok geçmiş olsun çarşamba dr a gittim solda bir yumurtan var çatlatma iğnesi yapalım dedi bugün yapıldım yarın birliktelik dedi ama bende senin gibiyim herkes tüp yap diyor normal oldu birdaha niye olmasın diye yapmak istemiyorum 1 sene daha oldu oldu olmadı ise vazgeçeceğim artık herşeyden kızıma ve işime yoğunlaşacağım

Canım umarım bu ay tutar, bana da umut olursun. Eğer sen gebe kalırsan ben de klomen kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…