Zaten cocu
çok geçmiş olsun canım çok şanslısın aslında en azında 2 yavrun var demin yanlızca mutfağa çekilip gizli gizli ağladım ve ne olur Allah ım hayırlıbi evlat nasib et diye hiç yoksa bari bitanem olsundiye inan bazen akşam yastığa başımı koyduğumda bu gün ağlamadım diye sevindiğim günvar ve bunu yanlız içimde yaşıyom anca burda paylaşa niliyom şuan yazarken dahi boğazım düğüm düğüm göz yaşım akıyo bu gidişle hiç dinmiucek galiba neyse demem oki sıkma canını olur inşallah venim yengemde dış gebe oldu 6 ay sonra gebe kaldı şimdi 3 oğlu var Allah bağaşlasın bizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Umarım evlat sevgisini tadarsın birazda utandığım için yazamadım bir yıldan beri takip ediyorum ama evlat sevgisi yaşamayanlar var yıllarca tedavi olanlar var ben onların arasında benim yazmam dogru olmaz diye düşündüm ama korktum bu seferde bana bişey olursa cocukları ma ne olur diye düşünüyorsun zor bir durum Rabbim sanada güzel göz aydınlığı evlatlar versin inşallah tüm isteyenlereçok geçmiş olsun canım çok şanslısın aslında en azında 2 yavrun var demin yanlızca mutfağa çekilip gizli gizli ağladım ve ne olur Allah ım hayırlıbi evlat nasib et diye hiç yoksa bari bitanem olsundiye inan bazen akşam yastığa başımı koyduğumda bu gün ağlamadım diye sevindiğim günvar ve bunu yanlız içimde yaşıyom anca burda paylaşa niliyom şuan yazarken dahi boğazım düğüm düğüm göz yaşım akıyo bu gidişle hiç dinmiucek galiba neyse demem oki sıkma canını olur inşallah venim yengemde dış gebe oldu 6 ay sonra gebe kaldı şimdi 3 oğlu var Allah bağaşlasın bizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah