Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

Benim hsg 2. dış gebelik sonrası çekilmişti canım, ama yapışıklık ilk dış gebelikten mi kalma, yoksa yapışıklık yüzünden mi dış gebelik oldu doktorum da bir şey diyemiyor. Her kadında olabiliyormuş, illa bir neden olmasına gerek yok demişti doktor.

Muzmus hepimiz için hayırlısı canım, umarım en kısa zamanda hep birlikte bebeklerimize 6. ayda hangi ek besinlere başlamamız gerektiğini falan tartışırız :)
 
Canım ben de brokoli kürüne başladım ilk 21 gün onu yapacağım faydası olacağına inanıyorum brokoli de 6.günüm bugün
 
Canım ben de brokoli kürüne başladım ilk 21 gün onu yapacağım faydası olacağına inanıyorum brokoli de 6.günüm bugün
Bende bi iki güne başlamayı düşünüyorum birdahaki ayda soğan kürü sonraki ayda bişey daha vardı ama unuttum. Saraçoğlu dış gebelik geçiren birine öneriyordu sıralama önemliymiş
 
Ben de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum, belki faydası olur. Brokoli kürünü ilk defa duydum.
 
Ben de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum, belki faydası olur. Brokoli kürünü ilk defa duydum.
Canım saraçoğlunun tüpleri açtığını söylediği kürü. Dış gebelik geçiren bir bayana bu kürü öneriyordu bir programda. Önce brokoli kürü sonra soğan sonrada bişey daha vardı. Sıralama önemli diyordu. Bulursam paylaşırım burda şimdi
 
Saol canım, testere dişli aslan pençesini daha önce işyerinde adet agrılarımdan agladıgımda , meme kanserini yenen bir iş arkadaşım alıp getirmişti. Kendi durumu için kullanıyormuş. Bir süre çayını demleyip kafama göre içtim ama değişiklik görmeyince bırakmıştım.tadı fena değil. Bu ay sogan kürüne başlayayım diyordum , o halde bu sıralamayla gideyim. Yalnız kür aralarında gebelik durumu oluşursa içtiklerimizim gebeliğe olumsuz etkisi olur mu? O konuda bir bilgi bulamadım.
 
Ben bakmıştım ona canım saraçoğlu kürlerin bebeğe zarar vermediğini uygularken hamile kalınca bi sıkıntı olmadığını ama hamile olduğunu öğrendiğinde kürleri bırakmayı öneriyor.
 
Peki testere dişli aslan pençesi ne işe yarıyor canım biliyormusun sen adet ağrıları için mi kullanmıştın
 
Peki testere dişli aslan pençesi ne işe yarıyor canım biliyormusun sen adet ağrıları için mi kullanmıştın

Erken menopoza karşı, adet kanamalarını düzenlemede, hormonal düzensizliklerde kullanılıyormuş. Bana tavsiye eden arkadaş da meme kanseri sonrası menopoza girmeye başladığı için menopoz etkilerini yavaslatmak amacıyla kullanıyordu. Saraçoğlu demek ki önce soğan kürü ile rahmi temizleyip sonrasında aslan pençesi ile düzene sokmak için veriyor bu kürü. Denemekte fayda var.
 
Ben de bir ara soğan kürünu denemeyi düşünmüştüm.ama denemedim.yalniz bir ay incir kürünü denemistim.benm yumurtam büyüyordu zaten ama daha kaliteli olsun diye yapmistim.hoş o ay hamile de kalamamistim ama ondan 2 ay sonra hamile kalmistim.rahim içi bir gebelikti.soğan ve incir kürlerinden fayda gören çok kişi de var.ama ben asıl keçiboynuzu özünden gördüm faydayi.ben degil eşim yiyordu.ve ben iki gebeligimi de eşimin keciboynuzu özü yedigi ay elde ettim.keçiboynuzunun spermler üzerinde ciddi bir etkisi var .benm esimde sperm prob.yok ama yine de faydasi oldu.sperm sorunu olanlara tavsiye edebilirim kesinlikle.
 
Kizlar nasilsiniz.Benim degerim 27ye dusmus.Ama hic iyi degilim bagirsaklarim cok fena.Karnim surekli sis.Ilkinde 2doz almama ragmen hic boyle olmamistim.Karnim agriyor kasiklarim hala batiyor ozellikle dis gebelik oldugum taraf.Sizler nasilsiniz degerleriniz dustu m?
 
Ben bu sefer brokoli kürüyle başlayıp soğan la devam edip sonrada aslan pençesi içmeyi düşünüyorum. Aynı ay hsg çektireceğim. Ben bu kadar uğraşırken eşim boş durmasın diye belki spermler kalitesizdir ondanda olmuş olabilir dedim keçiboynuzu yediriyorum kuru kuru bi kaç yesin bakalım hem belki faydasıda olur. Özü nasıl bişi bu arada pekmez falan gibi mi
 
Canım benimde değerler düşüyor ama sana göre daha çok çok yüksek bi iki gün önce 400 lerdeydi. Ama şükür bir ağrım falan yok hiç neredeyse. Sadece dış gebelik olan yerde tam nokta gibi biryer batıyor kramp giriyor gibi oluyor özellikle ani bir hareket yaptıkça yada kendimi biraz yorarsam. Senin çok az kalmış Allah'ın izniyle inşallah bişeyin kalmaz yakında. Ama şiddetli ağrıların olursa doktoruna danış bence telefonda bile olsa ihmal etme
 
Canım benim de değerim sıfırlanmış tı iste senin gibi 28 lerde falanken acayip karnım şişti ve rahatsız oluyordum hafif kasık ağrım da oluyordu normaldır inş.27 yi gördüysen bir hafta içinde sıfırlanması na bir şey kalmamış demek ki.
 
Bu değerlere ne kadar sürede indi benim daha yüksek çok acaba bi kaç haftadan dahamı çok sürer
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…