Benim hsg 2. dış gebelik sonrası çekilmişti canım, ama yapışıklık ilk dış gebelikten mi kalma, yoksa yapışıklık yüzünden mi dış gebelik oldu doktorum da bir şey diyemiyor. Her kadında olabiliyormuş, illa bir neden olmasına gerek yok demişti doktor.Canım doktorun bu yapışıklık için herhangi birşey söyledimi ne nedenli olabildiği? Hakkında hayırlısı olsun tüpteki yapışıklık açıldıysa dış gebelik tekrar etmez birçok insan var bizim gibi dış gebelik sonrası sağlıklı bebekleri olan. Allah isteyen herkese nasip etsin
Canım ben de brokoli kürüne başladım ilk 21 gün onu yapacağım faydası olacağına inanıyorum brokoli de 6.günüm bugünBekleyeceğim canım tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Allah kimselere yaşatmasın. Bekler Ken önce bir ay brokoli kürü sonra ki ayda soğan kürü yaparım diye düşünüyorum aklımda kalmasınsonrada zaten hsg falan çektirir dr takibimde tekrar denerim. Benim dış gebelik sağda oldu solda pco çıktı sanırım soldan hiç yumurtlamıyorum çünkü nerdeyse hep tam bir ayda bir regl oluyorum o yüzden tüpte sorun varsa kesin tekrar dış gebelik olur benim
Bende bi iki güne başlamayı düşünüyorum birdahaki ayda soğan kürü sonraki ayda bişey daha vardı ama unuttum. Saraçoğlu dış gebelik geçiren birine öneriyordu sıralama önemliymişCanım ben de brokoli kürüne başladım ilk 21 gün onu yapacağım faydası olacağına inanıyorum brokoli de 6.günüm bugün
Canım saraçoğlunun tüpleri açtığını söylediği kürü. Dış gebelik geçiren bir bayana bu kürü öneriyordu bir programda. Önce brokoli kürü sonra soğan sonrada bişey daha vardı. Sıralama önemli diyordu. Bulursam paylaşırım burda şimdiBen de soğan kürüne başlamayı düşünüyorum, belki faydası olur. Brokoli kürünü ilk defa duydum.
Saol canım, testere dişli aslan pençesini daha önce işyerinde adet agrılarımdan agladıgımda , meme kanserini yenen bir iş arkadaşım alıp getirmişti. Kendi durumu için kullanıyormuş. Bir süre çayını demleyip kafama göre içtim ama değişiklik görmeyince bırakmıştım.tadı fena değil. Bu ay sogan kürüne başlayayım diyordum , o halde bu sıralamayla gideyim. Yalnız kür aralarında gebelik durumu oluşursa içtiklerimizim gebeliğe olumsuz etkisi olur mu? O konuda bir bilgi bulamadım.
Ben bakmıştım ona canım saraçoğlu kürlerin bebeğe zarar vermediğini uygularken hamile kalınca bi sıkıntı olmadığını ama hamile olduğunu öğrendiğinde kürleri bırakmayı öneriyor.Saol canım, testere dişli aslan pençesini daha önce işyerinde adet agrılarımdan agladıgımda , meme kanserini yenen bir iş arkadaşım alıp getirmişti. Kendi durumu için kullanıyormuş. Bir süre çayını demleyip kafama göre içtim ama değişiklik görmeyince bırakmıştım.tadı fena değil. Bu ay sogan kürüne başlayayım diyordum , o halde bu sıralamayla gideyim. Yalnız kür aralarında gebelik durumu oluşursa içtiklerimizim gebeliğe olumsuz etkisi olur mu? O konuda bir bilgi bulamadım.
Peki testere dişli aslan pençesi ne işe yarıyor canım biliyormusun sen adet ağrıları için mi kullanmıştınSaol canım, testere dişli aslan pençesini daha önce işyerinde adet agrılarımdan agladıgımda , meme kanserini yenen bir iş arkadaşım alıp getirmişti. Kendi durumu için kullanıyormuş. Bir süre çayını demleyip kafama göre içtim ama değişiklik görmeyince bırakmıştım.tadı fena değil. Bu ay sogan kürüne başlayayım diyordum , o halde bu sıralamayla gideyim. Yalnız kür aralarında gebelik durumu oluşursa içtiklerimizim gebeliğe olumsuz etkisi olur mu? O konuda bir bilgi bulamadım.
Peki testere dişli aslan pençesi ne işe yarıyor canım biliyormusun sen adet ağrıları için mi kullanmıştın
Ben de bir ara soğan kürünu denemeyi düşünmüştüm.ama denemedim.yalniz bir ay incir kürünü denemistim.benm yumurtam büyüyordu zaten ama daha kaliteli olsun diye yapmistim.hoş o ay hamile de kalamamistim ama ondan 2 ay sonra hamile kalmistim.rahim içi bir gebelikti.soğan ve incir kürlerinden fayda gören çok kişi de var.ama ben asıl keçiboynuzu özünden gördüm faydayi.ben degil eşim yiyordu.ve ben iki gebeligimi de eşimin keciboynuzu özü yedigi ay elde ettim.keçiboynuzunun spermler üzerinde ciddi bir etkisi var .benm esimde sperm prob.yok ama yine de faydasi oldu.sperm sorunu olanlara tavsiye edebilirim kesinlikle.Erken menopoza karşı, adet kanamalarını düzenlemede, hormonal düzensizliklerde kullanılıyormuş. Bana tavsiye eden arkadaş da meme kanseri sonrası menopoza girmeye başladığı için menopoz etkilerini yavaslatmak amacıyla kullanıyordu. Saraçoğlu demek ki önce soğan kürü ile rahmi temizleyip sonrasında aslan pençesi ile düzene sokmak için veriyor bu kürü. Denemekte fayda var.
Ben bu sefer brokoli kürüyle başlayıp soğan la devam edip sonrada aslan pençesi içmeyi düşünüyorum. Aynı ay hsg çektireceğim. Ben bu kadar uğraşırken eşim boş durmasın diye belki spermler kalitesizdir ondanda olmuş olabilir dedim keçiboynuzu yediriyorum kuru kuruBen de bir ara soğan kürünu denemeyi düşünmüştüm.ama denemedim.yalniz bir ay incir kürünü denemistim.benm yumurtam büyüyordu zaten ama daha kaliteli olsun diye yapmistim.hoş o ay hamile de kalamamistim ama ondan 2 ay sonra hamile kalmistim.rahim içi bir gebelikti.soğan ve incir kürlerinden fayda gören çok kişi de var.ama ben asıl keçiboynuzu özünden gördüm faydayi.ben degil eşim yiyordu.ve ben iki gebeligimi de eşimin keciboynuzu özü yedigi ay elde ettim.keçiboynuzunun spermler üzerinde ciddi bir etkisi var .benm esimde sperm prob.yok ama yine de faydasi oldu.sperm sorunu olanlara tavsiye edebilirim kesinlikle.
Canım benimde değerler düşüyor ama sana göre daha çok çok yüksek bi iki gün önce 400 lerdeydi. Ama şükür bir ağrım falan yok hiç neredeyse. Sadece dış gebelik olan yerde tam nokta gibi biryer batıyor kramp giriyor gibi oluyor özellikle ani bir hareket yaptıkça yada kendimi biraz yorarsam. Senin çok az kalmış Allah'ın izniyle inşallah bişeyin kalmaz yakında. Ama şiddetli ağrıların olursa doktoruna danış bence telefonda bile olsa ihmal etmeKizlar nasilsiniz.Benim degerim 27ye dusmus.Ama hic iyi degilim bagirsaklarim cok fena.Karnim surekli sis.Ilkinde 2doz almama ragmen hic boyle olmamistim.Karnim agriyor kasiklarim hala batiyor ozellikle dis gebelik oldugum taraf.Sizler nasilsiniz degerleriniz dustu m?
Canım benim de değerim sıfırlanmış tı iste senin gibi 28 lerde falanken acayip karnım şişti ve rahatsız oluyordum hafif kasık ağrım da oluyordu normaldır inş.27 yi gördüysen bir hafta içinde sıfırlanması na bir şey kalmamış demek ki.Kizlar nasilsiniz.Benim degerim 27ye dusmus.Ama hic iyi degilim bagirsaklarim cok fena.Karnim surekli sis.Ilkinde 2doz almama ragmen hic boyle olmamistim.Karnim agriyor kasiklarim hala batiyor ozellikle dis gebelik oldugum taraf.Sizler nasilsiniz degerleriniz dustu m?
Bu değerlere ne kadar sürede indi benim daha yüksek çok acaba bi kaç haftadan dahamı çok sürerCanım benim de değerim sıfırlanmış tı iste senin gibi 28 lerde falanken acayip karnım şişti ve rahatsız oluyordum hafif kasık ağrım da oluyordu normaldır inş.27 yi gördüysen bir hafta içinde sıfırlanması na bir şey kalmamış demek ki.
Değerin ilk başladığında kaçtıBu değerlere ne kadar sürede indi benim daha yüksek çok acaba bi kaç haftadan dahamı çok sürer
Bu değerlere ne kadar sürede indi benim daha yüksek çok acaba bi kaç haftadan dahamı çok sürer
Yaklaşık iki haftayı buldu benim ama benim değerlerim 62 mi neydi iğne olduğumdaBu değerlere ne kadar sürede indi benim daha yüksek çok acaba bi kaç haftadan dahamı çok sürer
Yaklaşık 2000 ikihafta oldu şuan 400 civarıYaklaşık iki haftayı buldu benim ama benim değerlerim 62 mi neydi iğne olduğumda
Iyiymis canım neden moralin bozuk ne güzel düşüyor işte.bu sürecin uzun olması mı bunalttı seniYaklaşık 2000 ikihafta oldu şuan 400 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?