Can'ım idrar testi yaptınmıÇok gerginim, yine dış gebelik belirtileri yaşıyorum. Adetim normal döngüme göre 4 gün gecikti . Bu arada dünden beri koyu kahve bir kanamam, geçmeyen bir baş ağrım ve çok hafif karın ağrım var. Öncekinde de tam adet dönemimde bu şekilde yoğun olmayan kanamayı normal zannedip dış gebeliğimi anlamamıştım. Aslında tam adet öncesi gibiyim ama kanamamın başlamaması geriyor beni. Normalde aşırı ağrılı geçer bu dönem, şuan ağrım yok denecek kadar az. Yerleşme kanaması olacağını düşünmüyorum , zaten 2 şubat- 5 şubat arasında ara kanama yaşadım ben. Son adet tarihim 15 ocak.... Yarın yeniden idrardan bakacağım...
Bence şüphen varsa hemen kan testi ver bende adet oldum sanmıştım dış gebelik gecirdigimde kahverengi lekelenme ve az az kanama şeklinde 10 gün surdu tesadüfen öğrendim hcg 24000 di çok geç kalinmisti herşey içinÇok gerginim, yine dış gebelik belirtileri yaşıyorum. Adetim normal döngüme göre 4 gün gecikti . Bu arada dünden beri koyu kahve bir kanamam, geçmeyen bir baş ağrım ve çok hafif karın ağrım var. Öncekinde de tam adet dönemimde bu şekilde yoğun olmayan kanamayı normal zannedip dış gebeliğimi anlamamıştım. Aslında tam adet öncesi gibiyim ama kanamamın başlamaması geriyor beni. Normalde aşırı ağrılı geçer bu dönem, şuan ağrım yok denecek kadar az. Yerleşme kanaması olacağını düşünmüyorum , zaten 2 şubat- 5 şubat arasında ara kanama yaşadım ben. Son adet tarihim 15 ocak.... Yarın yeniden idrardan bakacağım...
Ne kadr erken farkedilirse o kadar iyiBence şüphen varsa hemen kan testi ver bende adet oldum sanmıştım dış gebelik gecirdigimde kahverengi lekelenme ve az az kanama şeklinde 10 gün surdu tesadüfen öğrendim hcg 24000 di çok geç kalinmisti herşey için
Malesef ki zor ve usgye anlasilmayan kötü bi durum dış gebelik çünkü gözükmüyor nerde olduğu şişme den eğer ki tüpteyse canım benim. Boş kese gibi yazdığı şey bende de olmuştu ama bana Dr kan pihtisi olabilir kanaman gelebilir demişti ve gerçekten gelmişti o gece belki seninde kan pihtisi olabilir kese genelde düzgün görünümlü oluyormuş ve içinde de yolk kesesi gozukuyormuş dr da ondan ayırt ediyor sanırımkızlar merhaba
1 subatta adetım gectı
3 şubat beta 62
6 şubat 94 %6 0 katladı
8 şubat 220 tam katladı
13 şubat 1112 tam katladı
15 subat 1731 %60 katladı
boyle bı betalarım var, 5+4 gunlukken rahımde 3 mm bos kese gozlendı ama doktor rapora bunu kıst olarak gırmıs kıst gorunumlu duzensız sınırlı gıbı bısıler yazıyor. Dıs gebelıkte belırtı varmı ? bu kadar anlasılması zor bısey mı cumartesı vajınal usg yapıldı bu hafta yıne bakılacak. progesteron 13 şubatta 8.7 cıktı normal dedıler bunada hatat cumartesı aksamı cıkan sonucları doktor mukemmel bulmustu.
agrım yok kanamam yok nedır bu yasadıgım ?
rapor kagıdını koysam anlarmısın acabaMalesef ki zor ve usgye anlasilmayan kötü bi durum dış gebelik çünkü gözükmüyor nerde olduğu şişme den eğer ki tüpteyse canım benim. Boş kese gibi yazdığı şey bende de olmuştu ama bana Dr kan pihtisi olabilir kanaman gelebilir demişti ve gerçekten gelmişti o gece belki seninde kan pihtisi olabilir kese genelde düzgün görünümlü oluyormuş ve içinde de yolk kesesi gozukuyormuş dr da ondan ayırt ediyor sanırım
Canım benim anlamam mümkün değil ne yazikki çünkü bi dr benimde usgyle baktığında karından kese sanmıştı ama duzensız demişti sonra başka dr gittim o demisti kan pihtisi olabilir diye ama benim değerim kanamayla 60 a kadar düşmüştü sonra plato çizdi 80 70 80 felan olunca iğne olmuştu kese hic gozukmedi bende banada kimse kesim dış gebelik yaşadın demedi çünkü hcge den başka bişey yoktu elimde malesef bu dış gebelik böyle saçma bişey ya tüp patlıyor ole anliyorlar ya da erken teşhis hcge yle oluyor düşüp artması yada az az artması ve 3000 ve 5000 hcge de kese gozukmezse o zaman kesin dış gebelik diyorlar yada şanlıysan benimki gibi kendi geriliycek beklemek çok zor bu belirsizlikle ama yapcak bişey yok inşallah seninki ikiye katlar ve sağlıkla devam ederrrapor kagıdını koysam anlarmısın acaba
cunku daha sonra gıttıgım dr kese var dedı bana karından gordu bu seferde ama ıcı bos oldugu ıcın kıst olarak degerlendırılıyor anekoıkmı neymıs.
Peki usg hıc gozukmeyecekse nasıl anlasılacak normalde beta uyaptırmayacaktım ama bu aksam yıne yaptırıcam yanı bısı varsa erken fark edılsınd ıye hos erkenımı kaldı bılmıyorum 6+1 gunluk bugun
ya erken bir değer değilmi 1700 lerde görünmeyebilir kesenin içindeki bana doktor 3000 lerde kese ve embrıyo görünür alttan dedi bence acele etme sen yine kan ver belkide sonradan görünecek minnakİşte doktorun verdikleri
Yok canim internetten de arastir istersen 1000 ve 3000 arasi alttan 3000 ve 5000 arası karından gözükür ama tabii görüncek diye bi şart yok heryerde usg teknolojisi aynı değil inşallah gözükür kan testini tekrarlarsin inşallah sağlıkla artarsa 2 gün sonra kese de gözükür Allah'ın izniyle..ya erken bir değer değilmi 1700 lerde görünmeyebilir kesenin içindeki bana doktor 3000 lerde kese ve embrıyo görünür alttan dedi bence acele etme sen yine kan ver belkide sonradan görünecek minnak
Bende ekim aralık arası yaşadım biliyor musun bi doz iğne oldum regl yeni bitti bizde bıraktık korunmayı canım benim iyi düşün yine olucak diye bişey yok belki gribinden kaynaklaniyordur ağrın hem bence ne kadar erken öğrenirsen okadar iyi en azından hcgeni takip edersin bi idrar testi yap bakalım varsa silik te olsa çıkar.Kızlar bende ekim ayında geçirdim dış gebelik bu ay korunmayı bıraktım ıkı doz iğne olmuştum 6 günüm var ama kasıklarımda batma oluyor sağ tarafta olunca korkuyorumnolur aynı şeyleri yaşamıyım inanılmaz grip oldum dok iğne ve ant verdı ama içmiyorum bişi varsa die dua edin olurmu
İnşallah bitanem tek duam o çok zordu ıkı ay neler çektik kan ver iğne ol rabbım hayırlısını nasip etsin birdaha yaşatmasın ınsBende ekim aralık arası yaşadım biliyor musun bi doz iğne oldum regl yeni bitti bizde bıraktık korunmayı canım benim iyi düşün yine olucak diye bişey yok belki gribinden kaynaklaniyordur ağrın hem bence ne kadar erken öğrenirsen okadar iyi en azından hcgeni takip edersin bi idrar testi yap bakalım varsa silik te olsa çıkar.
inşallah sağlıklı gebelik yasariz bundan sonra ...
İnşâallah tatlım hayırlısı olsun Allah beterinden korunsun hepimizi.İnşallah bitanem tek duam o çok zordu ıkı ay neler çektik kan ver iğne ol rabbım hayırlısını nasip etsin birdaha yaşatmasın ınserken gebelik testi sipariş verdım netten cuma gelir cumartesı ilk idrarla yapıcam hayırlısı olur ıns
Hepiniz dualarımdasınız hemen yazarım Can'ım merak etmeİnşâallah tatlım hayırlısı olsun Allah beterinden korunsun hepimizi.
Haberdar et yine güzel haberlerini bekliyorum inşallah sen de bana umut olursun iyi haberler duyunca bende umutlaniyorummm :)))
kızlar merhaba
1 subatta adetım gectı
3 şubat beta 62
6 şubat 94 %6 0 katladı
8 şubat 220 tam katladı
13 şubat 1112 tam katladı
15 subat 1731 %60 katladı
boyle bı betalarım var, 5+4 gunlukken rahımde 3 mm bos kese gozlendı ama doktor rapora bunu kıst olarak gırmıs kıst gorunumlu duzensız sınırlı gıbı bısıler yazıyor. Dıs gebelıkte belırtı varmı ? bu kadar anlasılması zor bısey mı cumartesı vajınal usg yapıldı bu hafta yıne bakılacak. progesteron 13 şubatta 8.7 cıktı normal dedıler bunada hatat cumartesı aksamı cıkan sonucları doktor mukemmel bulmustu.
agrım yok kanamam yok nedır bu yasadıgım ?
Malesef ki zor ve usgye anlasilmayan kötü bi durum dış gebelik çünkü gözükmüyor nerde olduğu şişme den eğer ki tüpteyse canım benim. Boş kese gibi yazdığı şey bende de olmuştu ama bana Dr kan pihtisi olabilir kanaman gelebilir demişti ve gerçekten gelmişti o gece belki seninde kan pihtisi olabilir kese genelde düzgün görünümlü oluyormuş ve içinde de yolk kesesi gozukuyormuş dr da ondan ayırt ediyor sanırım
rapor kagıdını koysam anlarmısın acaba
cunku daha sonra gıttıgım dr kese var dedı bana karından gordu bu seferde ama ıcı bos oldugu ıcın kıst olarak degerlendırılıyor anekoıkmı neymıs.
Peki usg hıc gozukmeyecekse nasıl anlasılacak normalde beta uyaptırmayacaktım ama bu aksam yıne yaptırıcam yanı bısı varsa erken fark edılsınd ıye hos erkenımı kaldı bılmıyorum 6+1 gunluk bugun
İşte doktorun verdikleri
Canım benim anlamam mümkün değil ne yazikki çünkü bi dr benimde usgyle baktığında karından kese sanmıştı ama duzensız demişti sonra başka dr gittim o demisti kan pihtisi olabilir diye ama benim değerim kanamayla 60 a kadar düşmüştü sonra plato çizdi 80 70 80 felan olunca iğne olmuştu kese hic gozukmedi bende banada kimse kesim dış gebelik yaşadın demedi çünkü hcge den başka bişey yoktu elimde malesef bu dış gebelik böyle saçma bişey ya tüp patlıyor ole anliyorlar ya da erken teşhis hcge yle oluyor düşüp artması yada az az artması ve 3000 ve 5000 hcge de kese gozukmezse o zaman kesin dış gebelik diyorlar yada şanlıysan benimki gibi kendi geriliycek beklemek çok zor bu belirsizlikle ama yapcak bişey yok inşallah seninki ikiye katlar ve sağlıkla devam ederr
ya erken bir değer değilmi 1700 lerde görünmeyebilir kesenin içindeki bana doktor 3000 lerde kese ve embrıyo görünür alttan dedi bence acele etme sen yine kan ver belkide sonradan görünecek minnak
Yok canim internetten de arastir istersen 1000 ve 3000 arasi alttan 3000 ve 5000 arası karından gözükür ama tabii görüncek diye bi şart yok heryerde usg teknolojisi aynı değil inşallah gözükür kan testini tekrarlarsin inşallah sağlıkla artarsa 2 gün sonra kese de gözükür Allah'ın izniyle..
Okuyunca cok üzüldüm benimde 4 ay önce böyle bişey başima geldi 8 haftalik hamileydim beta hcg 8 haftalik gösteriyordu ama malesef kesede gic gelişme yoktu doktor bu kese ya boş kese ya yalanci kese en kötüsü diş gebelik olabilir dedi bi kac doktorda gördü kurtaj snr pataloji sonucum malesef diş gebelik oldugunu söyledi cok zor günler gecirdim ama rabbimin bi sinaviydi diyorum tüpüm alindi benimde 1 aydir tüp bebek tedavisi göruyorum umarim burda yüzüm güler gecmiş olsu. İnş diş gebelik deyildir ayrğca bende hic belirti vermedi diş gebelikkızlar 17 şubatta da değerim 2667 oldu sadece. Buarada progesteron hormonum 8,7 den 7,2 gerılemıs 4 günde. Başıma ne geldi bilmiyorum bu aksam tekrarlayacagım beta hcg'yi yarın sabahda ıyı bır hastaneye prof. gıdecegım. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.
İğne vurulmuşssunuz cogunuz bu iğnelerin yan etkileri var mı? düşük içinmiş sanıyorum oyle basbaya kese bebek gorecekmıyız dustugunu fıılen ? Bu surecte evdemı olmak gerekıyor hastanedemı ? Ben mesela calısıyorum ıs yerınde sıkıntım baslarsa ne olacak
amelıyat gelınce hıc arastırmadım ama 6 ay evvel safra kesesı amelıyatı oldum gobekten 3-4 yerden delerek oldu. bu sekıldemı olacak sonrasında cok agrım olmustu . Of kızlar ya bırde bundan sonrası ne olacak
Bendede hıc belırtı vermedı senın hıkayenı dun aksam epey okudum once kurtaj sonra amelıyat olmussun ıgne vurulmamıssın sanırım . Cok ılgınc bende bı keseye benzer bısı var rahımde ancak kıst ıste rahımde anekoık gorunum dıye rapor etmıs doktor gecmıs sayfalarda koymustum yanı o kesemı kıstmı bısımı bılmıyorumOkuyunca cok üzüldüm benimde 4 ay önce böyle bişey başima geldi 8 haftalik hamileydim beta hcg 8 haftalik gösteriyordu ama malesef kesede gic gelişme yoktu doktor bu kese ya boş kese ya yalanci kese en kötüsü diş gebelik olabilir dedi bi kac doktorda gördü kurtaj snr pataloji sonucum malesef diş gebelik oldugunu söyledi cok zor günler gecirdim ama rabbimin bi sinaviydi diyorum tüpüm alindi benimde 1 aydir tüp bebek tedavisi göruyorum umarim burda yüzüm güler gecmiş olsu. İnş diş gebelik deyildir ayrğca bende hic belirti vermedi diş gebelik
İgne kullanmadik ztn beta hcg cok yüksekti yani 8000 flndi ztn bende miyom vardi doktor ameliyat yapalim dedi miyomuda alalim dedi allahtan oldum cunku miyom tüpün ucundaymiş yani embriyolarin gecmesine izin vermiyomuş ztn tüplerimde baya hasar varmiş iyki olmusum diyorum ilk bende piskoljik anlamda cokmustum hatta 1 ay kendime gelemedim sonra düşündüm bu bi yoldu allah bana bunu nasip etseydi olacakti ama demekki nasibim değilmiş diyorumBendede hıc belırtı vermedı senın hıkayenı dun aksam epey okudum once kurtaj sonra amelıyat olmussun ıgne vurulmamıssın sanırım . Cok ılgınc bende bı keseye benzer bısı var rahımde ancak kıst ıste rahımde anekoık gorunum dıye rapor etmıs doktor gecmıs sayfalarda koymustum yanı o kesemı kıstmı bısımı bılmıyorum
sızlerde hıc progesteron degerı bakıldımı?
Ben en son cumartesı usg gırdım bırde yarın bakılcak.
buarada ılk cocugum 3 tup bebek denemesınde olmustu.
Ne yapacagımı hıc bılmıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?