Peki doktorun neden ısrarla hasarlı tüpü almıyor.Ben ameliyata girdim laparoskopi ile yaptı.sağ tüp hasarlı diye aldı.sola da bakmış ameliyat sırasında.o açık dedi.Tek tuple hamile kalabilirsin.dış gebe olma şansı her kadin daki kadar var dedi.ama gel de sen bunu bana anlat.sanki yine aynısını yasicakmisim gibi pskolojim bozuldu.hiç evlat sahibi olamjcakmisim gbi hissediyorum.esimde üzülüyor ama caktirmamaya çalışıyor.bu duruma dahada uzuluyorum.bence sen doktorunu degistirmelisin.eğer iki dış gebelikte aynı tuptense , demekki orda hasar çok.nerde oturuyorsun imkanın varmı ama sana doktor onerebilirim.ızmir kent hastanesinde.tüp bebeği en son seçenek gören bir doktor.para için asla bişey yapmıyor.Ben ona da gittim bana aşılama yada tüp yapın ben sürekli kayip yaşıyorum dedim.tüp falan yapıp paranı boşa h arcatmam.en son seçenek dedi bana.Tek tuple hamile kalıp üç dört çocuk doğuran var tek tuple dedi.tabi benim kafa bunu henüz kabul etmiyor.Ben okadar kötü oldum ki eşimle beraber bile olamıyorum.sankj korunsak bile hamile kalcam ve yine dus gebelik ol cam korusu yerleşti içime.gece gunduz ağlama nöbetleri.smdi ilaca başladım malesef.sen iyi bir doktora daha görün canim.doktor çok onemli