• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik sonrası geleceğe umutla bakanlar !

merhaba sende iğne vurulduktan sonra yükselme olmuş muydu? benim 4 gün geçti iğneden sonra ve test yaptık 3 kat artmış hcg değeri... acaba iğne mi yetersiz geldi :KK43:
Canım 4.gün yükselme oluyor benimde olmuştu ama 3kat değildi bendeki artış. Kaç şuan degerin. 7.gündeki deger önemli eger artış durmuşsa veya da azalma varsa iğne yeterli olmuş oluyor. İnş düşüşe geçer. Dr muayene etti mi tüpe baktı mı

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :(

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :KK43:

Düşmesi normal değil bence canım iki günde bir 2 ye katlaması gerekli diye düşünüyorum ama yinede bir kadın doğum dr değilim tabii kide Hakkında hayırlısı olsun ..

Cnn yeni gordum mesaji sanirim igneni olmussundur suanda cok gecmis olsun.yan etkisi fazla olmadi biraz karaciger enzimlerim dusmustu o kadar zaten hastanede yatiriyolar bi kac gun tansiyonuna falan bakiyolar.sonra gonderiyolar.atlaticaksin hic korkma
Evt cnm ignemi oldum cok sukur. Bende uykusuzluk ve halsizlik yapti.kan degerlerimde dusmeye basladi.igneden sonra 1800den 1600ze 4.gunde 1400e dustu. Yine kan tahlili yaptircskmsm bikac gun sonra. Agri sizi yok
Hastanedede yatirmadi dr igneden sonra.eve dondum.kanama hala devam ediyor taze kirmizi kan gibi.adet kanina hic benzemiyor. Normalmi bilmiyorm.ins tez zamanda hepimiz atlatiriz bu durumu

Gecmis olsun cnm. İc kanama olursa anlasilmayacak gibi olmaz Allah korusun. Oncelikle bayilirsin zaten. Ama diyelumki bayilmadin baslari daha soyle soyleyebilirim ciddi anlamda karnina dokunamazsin acidan. Allah gostermesin yalniz kalmamaya calis nolur nolmaz tupun yirtilmasi icin degerin cok yuksek degil ama aniden nolacagi belli olmuyor. Yirtildigi anda bayginlik gecirirsin ve hastane icin yarim saat vaktin var. Tabii bu senin icin uzak bir ihtimal ama tedbirli ve bilincli olman icin yazdim. Zaten drun hemen tedaviye baslayacakmis korkma insallah hepberaber atlaticaz cnm.
Tsk ederim cnm cvp verdigin icin. Hepimize cokcok gecmis olsun. Bende ilginc sekilde hic agri sizi yok. Ignemi oldum kan degerm dusmeye basladi.en son 1800 1600 dunde 1400e ustu.hsonu yine tahlil istedi dr. Kanamam artarak devam ediyor.ama adet kani gibi degil.taze kirmizi sulu kan sekilde.normalmi bilemiyorim.bende igne uyku hali ve halsizlik yapti.esim de saolsn gunde 10kez arayip kontrol ediyor yasiyormuyum diye.) Allahm tez zamanda hepimizi kurtarir ins.

Tsk ederim cnm cvp verdigin icin. Hepimize cokcok gecmis olsun. Bende ilginc sekilde hic agri sizi yok. Ignemi oldum kan degerm dusmeye basladi.en son 1800 1600 dunde 1400e ustu.hsonu yine tahlil istedi dr. Kanamam artarak devam ediyor.ama adet kani gibi degil.taze kirmizi sulu kan sekilde.normalmi bilemiyorim.bende igne uyku hali ve halsizlik yapti.esim de saolsn gunde 10kez arayip kontrol ediyor yasiyormuyum diye.) Allahm tez zamanda hepimizi kurtarir ins.
Ayy allahim ayni seyler o renk kan bende de oldu aynen esim bi kere telefonu duymadim diye bi baktim cikmis gelmis :) iyiki varlar yaa. İnsallah duser biran once kurtulursun canim. Ben ucuncu ignemi vuruldum. En son 76 yi gordum sifirlanana kadar kan takibi olacak insallah artik cikmaz

Ayy allahim ayni seyler o renk kan bende de oldu aynen esim bi kere telefonu duymadim diye bi baktim cikmis gelmis :) iyiki varlar yaa. İnsallah duser biran once kurtulursun canim. Ben ucuncu ignemi vuruldum. En son 76 yi gordum sifirlanana kadar kan takibi olacak insallah artik cikmaz
Iyiki guzel yurekli ilgili eslerimiz var cok sukur.)) Ben henuz 1tane igne oldum. Baska igne yaparmi dr bilemiyorm. Bian once kazasiz belasiz kurtulsak ins bu durumdan cnm.kan vermekden de kollarm delik desik oldu. Ama yinede buna da sukur diyorum.daha kotu durumda olanlari okuyunca.

Iyiki guzel yurekli ilgili eslerimiz var cok sukur.)) Ben henuz 1tane igne oldum. Baska igne yaparmi dr bilemiyorm. Bian once kazasiz belasiz kurtulsak ins bu durumdan cnm.kan vermekden de kollarm delik desik oldu. Ama yinede buna da sukur diyorum.daha kotu durumda olanlari okuyunca.
İnsallah tek igneyle sonuclananlardan olursun canim cunku surec uzadikca psikolojin altust oluyor.

Amin canım İnşallah kimsenin kucağı boş kalmasın..iğneyi dün vuruldum. hcg 260 tı. çok erken fark edildi benim dış gebeliğim. şu an ne ağrı var ne kanama. ben 3 ay önce kürtaj olmuştum bebeğimin kalbi durdu. acaba diyorum kürtaj sonrası tüplerde yapışıklık meydana geldi o yüzden mi dış gebelik oldu.. benim dr şu an hiç bişey kullanma dedi. kan pıhtılaşması var bende o ilaçları bile kestirdi.. bu süreç geçsin rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..
Bende aynı şeyi yasadim.hamile kaldım 8.haftada kalbi durdu kurtaj oldum.3ay sonra hamile kaldım dis gebelik oldu.degerim 550 idi ama kanamam coktu. Meğer iç kanama başlamış.hemen ameliyata aldılar sağ tüp sizlere ömür :) sol tüp sağlanmış sözde doktor ameliyatta bakmış.bu süre çocuk olayını dondurdum. Pskolojim berbat.yaş oldu 30.nyse Allah isteyen herkese nasip etsin banada inşAllah.Amin.

Bende aynı şeyi yasadim.hamile kaldım 8.haftada kalbi durdu kurtaj oldum.3ay sonra hamile kaldım dis gebelik oldu.degerim 550 idi ama kanamam coktu. Meğer iç kanama başlamış.hemen ameliyata aldılar sağ tüp sizlere ömür :) sol tüp sağlanmış sözde doktor ameliyatta bakmış.bu süre çocuk olayını dondurdum. Pskolojim berbat.yaş oldu 30.nyse Allah isteyen herkese nasip etsin banada inşAllah.Amin.
çok geçmiş olsun.. evet benzer şeyler yaşamışız aynı zamanlarda :( diyecek bişey bulamıyorum umarım bundan sonrası bizler için arzu ettiğimiz şekilde gerçekleşir.. tek tüple hamile kalan çok kişi var burda okudum.. benim doktorum da bana tüp bebek önerdi bilemiyorum. bende senin gibi açıkçası bebek olayını dondurdum ama yaşım 34:( psikolojim benimde bitmiş durumda..artık başıma hep daha kötüsü gelecekmiş gibi düşünüyorum.. Ne diyim Allah gönlümüzün muradını versin...

Canım 4.gün yükselme oluyor benimde olmuştu ama 3kat değildi bendeki artış. Kaç şuan degerin. 7.gündeki deger önemli eger artış durmuşsa veya da azalma varsa iğne yeterli olmuş oluyor. İnş düşüşe geçer. Dr muayene etti mi tüpe baktı mı
sağol cevabın için...doktor kürtaj yapalım parça alalım dedi ondan sonra anlarız dış gebelik mi dedi.. kürtaj oldum ve dış gebelik olduğu kesinleşti. hcg 260 tı.. iğne oldum. 4. gün 700 ü geçmiş.. 7. gün bi daha ölçülcek.. onun dışında bi muayene yapmadı. bilmiyorum tüpte mi nerde olduğunu...

sağol cevabın için...doktor kürtaj yapalım parça alalım dedi ondan sonra anlarız dış gebelik mi dedi.. kürtaj oldum ve dış gebelik olduğu kesinleşti. hcg 260 tı.. iğne oldum. 4. gün 700 ü geçmiş.. 7. gün bi daha ölçülcek.. onun dışında bi muayene yapmadı. bilmiyorum tüpte mi nerde olduğunu...
Canım benim igne ile önce yükseliyor sonra düşmeye başlıyor.ama igne ile sifirlandiktan sonra çocuk düşünmeden önce mutlaka rahim filmi C ektir.ama çok iyi b iyerde çok iyi bir doktora.cnku rahim filminde yorum çok önemli.benim doktorum tüpü anlayabilirdim ama almasaydim sağdan hamilelikte %80yine dış gebelik yasardin hasarliydi dedi.açıkçası o korku ile yaşamak dahada zor.Allah bizi zor bir şeyle siniyor.Ben dis gebelik ameliyati sonrasi antidepresana başladım.birsure tedavi gorcem durumum öyle vahim yani.ilk kaybimi kabullenemeden ikinci kayip çok ağır geldi.pskolojim bozuldu.o süreçler çok zor çok yıpratıcı yaşamayan bilemez.yasa çok takılma.kuzenim 22 yaşında oda aynı durumu yaşadı iki kere dis gebelik.hala uğraşıyor.ama teyzem var 35te evlendi 38de doğurdu.Tek bildiğim enaz 6ay dondurdum.Rabbim inşallah o gücü kuvveti tekrar verir.Allah yardimcin olsun canim.

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :KK43:
Canım noldu ? InşAllah bebegin seninledir

Canım benim igne ile önce yükseliyor sonra düşmeye başlıyor.ama igne ile sifirlandiktan sonra çocuk düşünmeden önce mutlaka rahim filmi C ektir.ama çok iyi b iyerde çok iyi bir doktora.cnku rahim filminde yorum çok önemli.benim doktorum tüpü anlayabilirdim ama almasaydim sağdan hamilelikte %80yine dış gebelik yasardin hasarliydi dedi.açıkçası o korku ile yaşamak dahada zor.Allah bizi zor bir şeyle siniyor.Ben dis gebelik ameliyati sonrasi antidepresana başladım.birsure tedavi gorcem durumum öyle vahim yani.ilk kaybimi kabullenemeden ikinci kayip çok ağır geldi.pskolojim bozuldu.o süreçler çok zor çok yıpratıcı yaşamayan bilemez.yasa çok takılma.kuzenim 22 yaşında oda aynı durumu yaşadı iki kere dis gebelik.hala uğraşıyor.ama teyzem var 35te evlendi 38de doğurdu.Tek bildiğim enaz 6ay dondurdum.Rabbim inşallah o gücü kuvveti tekrar verir.Allah yardimcin olsun canim.
.
Allah yardimcin olsun ben de ayni seyleri yasadim 1 seneden fazladir evliyim evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldim ama dis gebelikmis son anda anlasildi ve de acik ameliyat olmak zorunda kaldim ic kanama gecirdim sag tupumdeydi ama tupu almadilar doktor 6 ay sonra hamilelik dusunebilirsin dedi 11 ay sonra tekrar bebek dusundum ve yine hamile kaldim eylulde ben iki gebeligimde de gunumde regl oldum bu kez ishalim vardi ama regldim yine de tahlil yaptirdim ve hamileydim malesef degerim yukselmedi yine dis gebelik gecirdim bu kez kurtaj oldum arkasindan da metotreksat vuruldum ve de 2 hafta sonra sonlandirildi doktor rahim filmi cektrmene gerek yok tup bebek yapsan bile yine aynisi olabilir hersey kismet dedi su an bi daha hamilelik dusunmuyorum

.
Allah yardimcin olsun ben de ayni seyleri yasadim 1 seneden fazladir evliyim evlendikten 1.5 ay sonra hamile kaldim ama dis gebelikmis son anda anlasildi ve de acik ameliyat olmak zorunda kaldim ic kanama gecirdim sag tupumdeydi ama tupu almadilar doktor 6 ay sonra hamilelik dusunebilirsin dedi 11 ay sonra tekrar bebek dusundum ve yine hamile kaldim eylulde ben iki gebeligimde de gunumde regl oldum bu kez ishalim vardi ama regldim yine de tahlil yaptirdim ve hamileydim malesef degerim yukselmedi yine dis gebelik gecirdim bu kez kurtaj oldum arkasindan da metotreksat vuruldum ve de 2 hafta sonra sonlandirildi doktor rahim filmi cektrmene gerek yok tup bebek yapsan bile yine aynisi olabilir hersey kismet dedi su an bi daha hamilelik dusunmuyorum
Peki doktorun neden ısrarla hasarlı tüpü almıyor.Ben ameliyata girdim laparoskopi ile yaptı.sağ tüp hasarlı diye aldı.sola da bakmış ameliyat sırasında.o açık dedi.Tek tuple hamile kalabilirsin.dış gebe olma şansı her kadin daki kadar var dedi.ama gel de sen bunu bana anlat.sanki yine aynısını yasicakmisim gibi pskolojim bozuldu.hiç evlat sahibi olamjcakmisim gbi hissediyorum.esimde üzülüyor ama caktirmamaya çalışıyor.bu duruma dahada uzuluyorum.bence sen doktorunu degistirmelisin.eğer iki dış gebelikte aynı tuptense , demekki orda hasar çok.nerde oturuyorsun imkanın varmı ama sana doktor onerebilirim.ızmir kent hastanesinde.tüp bebeği en son seçenek gören bir doktor.para için asla bişey yapmıyor.Ben ona da gittim bana aşılama yada tüp yapın ben sürekli kayip yaşıyorum dedim.tüp falan yapıp paranı boşa h arcatmam.en son seçenek dedi bana.Tek tuple hamile kalıp üç dört çocuk doğuran var tek tuple dedi.tabi benim kafa bunu henüz kabul etmiyor.Ben okadar kötü oldum ki eşimle beraber bile olamıyorum.sankj korunsak bile hamile kalcam ve yine dus gebelik ol cam korusu yerleşti içime.gece gunduz ağlama nöbetleri.smdi ilaca başladım malesef.sen iyi bir doktora daha görün canim.doktor çok onemli

Peki doktorun neden ısrarla hasarlı tüpü almıyor.Ben ameliyata girdim laparoskopi ile yaptı.sağ tüp hasarlı diye aldı.sola da bakmış ameliyat sırasında.o açık dedi.Tek tuple hamile kalabilirsin.dış gebe olma şansı her kadin daki kadar var dedi.ama gel de sen bunu bana anlat.sanki yine aynısını yasicakmisim gibi pskolojim bozuldu.hiç evlat sahibi olamjcakmisim gbi hissediyorum.esimde üzülüyor ama caktirmamaya çalışıyor.bu duruma dahada uzuluyorum.bence sen doktorunu degistirmelisin.eğer iki dış gebelikte aynı tuptense , demekki orda hasar çok.nerde oturuyorsun imkanın varmı ama sana doktor onerebilirim.ızmir kent hastanesinde.tüp bebeği en son seçenek gören bir doktor.para için asla bişey yapmıyor.Ben ona da gittim bana aşılama yada tüp yapın ben sürekli kayip yaşıyorum dedim.tüp falan yapıp paranı boşa h arcatmam.en son seçenek dedi bana.Tek tuple hamile kalıp üç dört çocuk doğuran var tek tuple dedi.tabi benim kafa bunu henüz kabul etmiyor.Ben okadar kötü oldum ki eşimle beraber bile olamıyorum.sankj korunsak bile hamile kalcam ve yine dus gebelik ol cam korusu yerleşti içime.gece gunduz ağlama nöbetleri.smdi ilaca başladım malesef.sen iyi bir doktora daha görün canim.doktor çok onemli
Ben su anda vanda yasiyorum tayinimiz buraya cikti valla cnm benim ilk dis gebeligimde hayati tehliken var diyip hemen ameliyata aldilar cikinca da tupunu almadik cok hasarli degildi yasin cok genc dediler ama doktor hicbisey soylemedi tuplerimle ilgili ikinci hamileligimde de ilkindeki gibi agrim sizim yoktu normal olacakmis gibi geldi bana ilk ogrendigimde beta hcgm 49 du iki gunsonra 55 e cikti bir saat arayla tekrar baktilar 66 oldu 2 gun daha bekleyelim dediler ben dayanamadim ertesi gun basja bir doktora gttim degerim 62 ye dusmustu ve de doktor icerde kanaman var dedi kurtaj oldum bircok doktora gttim burada istikrarli bir doktorbulmak cok zor ama yariyil tatilinde ista gtcem mustafa acet diye bi doktor buldummedipol hastanesinde ona gtmeyi dusunuyorum

Canım benim Allah yardimcin olsun.kimselere yasatmasin.iki kere yaşamak çok ağırdır eminim.Rabbim sana güç kuvvet versin.dicek laf bulamadım.kendime bulamadığım gibi :(

Canım benim Allah yardimcin olsun.kimselere yasatmasin.iki kere yaşamak çok ağırdır eminim.Rabbim sana güç kuvvet versin.dicek laf bulamadım.kendime bulamadığım gibi :KK43:
Rabbim senin de yardimcin olsun ins hayatimin en zor senesini gecirdim ve de hala da devam ediyor annemi ve babami 8 ay arayla kaybettim babamin cenazesinde hamileymisim bilmiyordum ogrendigimde bebegime tutunurum artik diye dusundum ama malesef olmadi sonra yine dis gebelik ilk hamileligimde bir de safra kesesinde tas cikti subatta ameliyat oldum bu sene 2 ameliyat 1 kurtaj oldum mide hastasiyim ayni zmanda mtotreksat ignesi mide ilaclari derken bunyem mahvoldu Rabbime siginiyorum elbette cok uzuldum cok agladim ama herseyde bir hayir vardir bu sene benim icin cok buyuk bir imtihanmis her gun dua ediyorum Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin sen de uzme kendini gercekten cok zor bir durum ama elimizden birsey gelmez hakkimizda hayirlsi olsun ins

Amin canım İnşallah.. bende rahim filmi çektirmek istiyorum daha önce çekilmişti ama şimdi yine gerekecek sanırım.. uzun süre bebek istemiyorum bende hatta doktor tüp bebek düşünebilirsin dedi belki öyle yaparım ama şu an hiç bişeye hazır değilim.. ileride daha iyi haberlerimizi paylaşırız İnşallah.sana da çok çok geçmiş olsun..

Mrb cnm bugun vajinal ult. Sonucunda sol tarafta rahim icinde 5.6 mm kese gorundu simdi kan werdim sonucunu bekliyorum umarim saglikli bir gelisme olur

Epeydir ugrayamamistim buralara ama sanırım güzel haberler var...
Sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağıniza alırsınız insallah...

Darısı bizlerin başına :))

Back