- 9 Aralık 2014
- 502
- 209
- 48
2-3 gün sonrasına verirler canım çünkü çok yoğun. Serdar Günalp soyismiserdar beyın muayne ücreti 122 tl ise iyiymiş oraya gıdıne aynı güne randovu alabiliyor muyum serdar beyın soyadı nedir canım
CANIM BENİM NASILSIN HAMİLEYMİŞSİN MİNEDEN ÖGRENDİM BENDE HAMİLEYİM BİLİYONMU DÜN CİFT CİZGİYİ GÖRDÜM ALLAHA ŞÜKÜRBe
benim de en fazla 200 oldu. Sonra dususe gecti kendiliginden sonlandi 40 la tup patlamaz canm ama degerlerini surekli takip et. Cnku dis gebelikte degerler bi anda yukselebiliyo.benim sonlanmasi 2 ayi buldu. Kanaman kesilip tekrar baslicaktr muhtemelen. Allah sifani verir insallah canim
Aaaa cok sevindim canim ya hadi gozumuz aydin. Hayirli olsun. Benimkiler de ikiz cikti :) iki yaramazim olck Allah nasip ederse. :)CANIM BENİM NASILSIN HAMİLEYMİŞSİN MİNEDEN ÖGRENDİM BENDE HAMİLEYİM BİLİYONMU DÜN CİFT CİZGİYİ GÖRDÜM ALLAHA ŞÜKÜR
Cok sevindim canim.ucumuzde hamileyiz insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.senin tek yumurtami cift yumurta ikizimi.bende cok istiyorum ikiz olmasini.gunum 5 gun gecmisti kanda 2427 cikti.bu hafta persembe cuma doktora gidecem.dorduncu gunden beri bulantilarim var bugun 8 ci gun.kan tahlili baktirdigimda sat gore 4#1 di.sen nasil di kan tahlilin nasil ogrendinjzAaaa cok sevindim canim ya hadi gozumuz aydin. Hayirli olsun. Benimkiler de ikiz cikti :) iki yaramazim olck Allah nasip ederse. :)
Tek yumurta ikiziymis canim. Benim ilk kan degerim adet gunumden 1 gun sonra 2700 cikmisti.insallah kucagimiza da aliriz sagliklica. Allah gonlumuze gore veriyo bak. Ucumuz de hep tedrgndik olmck gbi geliyodu. Cok sukur Rabbim verdiCok sevindim canim.ucumuzde hamileyiz insallah saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz.senin tek yumurtami cift yumurta ikizimi.bende cok istiyorum ikiz olmasini.gunum 5 gun gecmisti kanda 2427 cikti.bu hafta persembe cuma doktora gidecem.dorduncu gunden beri bulantilarim var bugun 8 ci gun.kan tahlili baktirdigimda sat gore 4#1 di.sen nasil di kan tahlilin nasil ogrendinjz
Allahima sukurler olsun.Rabbimin izniyle once mine sonra sen sonra ben doguracam insallah.artik sizin tecrubelerinizden faydalanacam.ne zamanda bir adet oluyordun.simdi kac haftaliksinTek yumurta ikiziymis canim. Benim ilk kan degerim adet gunumden 1 gun sonra 2700 cikmisti.insallah kucagimiza da aliriz sagliklica. Allah gonlumuze gore veriyo bak. Ucumuz de hep tedrgndik olmck gbi geliyodu. Cok sukur Rabbim verdi
10 hafta 3 gunluk canm. 30 gunde bir bazen 32. Rabbim olmayanlara da versin. Bu guzel duyguyu isteyen herkes tatsn insallah.senin kac haftalk su andaAllahima sukurler olsun.Rabbimin izniyle once mine sonra sen sonra ben doguracam insallah.artik sizin tecrubelerinizden faydalanacam.ne zamanda bir adet oluyordun.simdi kac haftaliksin
Tek yumurta ikiziymis canim. Benim ilk kan degerim adet gunumden 1 gun sonra 2700 cikmisti.insallah kucagimiza da aliriz sagliklica. Allah gonlumuze gore veriyo bak. Ucumuz de hep tedrgndik olmck gbi geliyodu. Cok sukur Rabbim verdi
Amin canim benim. Rabbim en kisa zamanda sana da verr insallah. Bak sogan kurune basla cok faydasi oluyo. Benm ds geblkten snra hcg degrm sfrlandi ve hemn hamile kalmsm 1 ay ble gecmden. Sogan kuru yaptim onun faydasinin oldgna inanyrm. Insallah senin de melegin hemencik gelir sana :)dış gebelik sonrası hem de ikiz :) çok sevindim gerçekten, ben de dış gebelik geçirdim ve şimdi takrar düşünüyorum mart ayında gebelik. hsg de hiç sorun çıkmadı her şey normal. hatta 2 tarafta da yumurta var hem sağ hem sol ve sağlıklı büyüyorlar, dr. ikiz olabilir dedi çok sevindim. bu gün yumurtam çatladı ama 1 ay daha bekleyeceğim ben. inşallah mart ayına :) Allah sağlık versin hem bebeğe hem size :)
Vardi canim ama cok sukur yok artik.3.aya gircez ya atlattik sanirim bulantiyi :)4#6 yarin 5 haftalik olacam insallah.bulantilarin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?