Ne demek canm inşallah sağlıcakla kucağına alirsinTeşekkür ederim destegin için içimi rahatlattin
Ne demek canm inşallah sağlıcakla kucağına alirsin
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziYardımcı olur musunuz lütfen. Bugün Beta Hcg 531 çıktı. Doktor cuma günü alttan muayene olmamı istedi. Her hangi bir şey yokmuş ama dış gebelik riskine karşı böyle bir şey istediğini söyledi. Sizce normal mi bir sıkıntı yoktur inşallah
İnşallah görünür benimde 8 temmuz du değerlerim çok yüksek olduğu için geçen hafta göründü alttan muaynede inşallah sağlık haberlerini alırsınız.Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizibenim de son adet 15 temmuz ctsi 554 çıktı beta bugün yine ölçtüreceğim yarın doktor randevum var alttan bakınca keseyi görebilirler mi bu haftada bilginiz var mı gittiniz mi cuma günü doktora
İnşallah canım sağol sağlıkla kavuşuruz inşallah hepimizİnşallah görünür benimde 8 temmuz du değerlerim çok yüksek olduğu için geçen hafta göründü alttan muaynede inşallah sağlık haberlerini alırsınız.
İnşallahhİki hafta sonra dedi doktorum 5 tüp kan aldı o gün tekrardan gebelik için dedi bilmiyorum inşallah kalp atışında duyarım.
ben gitmedim görünmeme ihtimali olabilir diye. 20 Ağustosa randevu aldım, o zaman gidicem inşallahMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizibenim de son adet 15 temmuz ctsi 554 çıktı beta bugün yine ölçtüreceğim yarın doktor randevum var alttan bakınca keseyi görebilirler mi bu haftada bilginiz var mı gittiniz mi cuma günü doktora
kaçıncı günde 554 çıktı bu aradaMerhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizibenim de son adet 15 temmuz ctsi 554 çıktı beta bugün yine ölçtüreceğim yarın doktor randevum var alttan bakınca keseyi görebilirler mi bu haftada bilginiz var mı gittiniz mi cuma günü doktora
4+3 İken 554 çıktı 2gün önce.kaçıncı günde 554 çıktı bu arada
benim 3+6 da 531 çıkmıştı. Buradan bir arkadaş 1000 olduğunda görünüyor demişti. Belki de doktor o mantıkla 2 gün sonra 1000 i geçeceğini düşündüğü için bana cuma günü git demiş olabilir. Ama ben erken olduğunu düşündüğüm için gitmedim4+3 İken 554 çıktı 2gün önce.
İnşallah canım benim beyan 4 haftalıkken 12265 çıktı iki gün sonra 19752 idi gayet iyi dedi ilk gittiğimde dış gebelik olabilir diye kürtaj yapmak istemişti ben iki gün bekleyip test tekrarlatmak istedim iyikide beklemiştim boşu boşuna kürtaj yaptıracaktım.İnşallahhHaberdar et burdan mutlaka ☺
Yaa hemen her söylenene inanmamak gerekiyor gerçekten.. peki neden o kadar yüksekmiş değerlerin çift gebelik ihtimalin mi varİnşallah canım benim beyan 4 haftalıkken 12265 çıktı iki gün sonra 19752 idi gayet iyi dedi ilk gittiğimde dış gebelik olabilir diye kürtaj yapmak istemişti ben iki gün bekleyip test tekrarlatmak istedim iyikide beklemiştim boşu boşuna kürtaj yaptıracaktım.
Evet olma ihtimali yüksek ailede de varYaa hemen her söylenene inanmamak gerekiyor gerçekten.. peki neden o kadar yüksekmiş değerlerin çift gebelik ihtimalin mi var
Bencede çift gebelik olabilir canım dış gebelik olsaydı şimdiye düşerdiEvet olma ihtimali yüksek ailede de var
Benim kızımda iki kese vardı biri boş kaldı kayboldu bunda henüz öyle birşey yok kızımda değerlerim çok hızlı ilerliyordu bu kadar yüksek değildiBencede çift gebelik olabilir canım dış gebelik olsaydı şimdiye düşerdi
Gayet normal canımŞuan doktoru bekliyorum iki gün önce 12265 olan değerlerim bugün 19752 inşallah normaldir
Dört hafta için normal değil dedi doktor 5 haftalık olmadan 19752 oldu değerimGayet normal canım
Benim görümcem de 9 binler de öğrendi gittiğimde sadece kese göründü 1 hafta sonrada bebeği gördüler
Son adet tarihin ne?
Belki erken yumurtladn Nerden bilecek?Dört hafta için normal değil dedi doktor 5 haftalık olmadan 19752 oldu değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?