Dış gebelik sadece beta yüksekliğinden belli olurmu

Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi benim de son adet 15 temmuz ctsi 554 çıktı beta bugün yine ölçtüreceğim yarın doktor randevum var alttan bakınca keseyi görebilirler mi bu haftada bilginiz var mı gittiniz mi cuma günü doktora

İnşallah görünür benimde 8 temmuz du değerlerim çok yüksek olduğu için geçen hafta göründü alttan muaynede inşallah sağlık haberlerini alırsınız.

İki hafta sonra dedi doktorum 5 tüp kan aldı o gün tekrardan gebelik için dedi bilmiyorum inşallah kalp atışında duyarım.

ben gitmedim görünmeme ihtimali olabilir diye. 20 Ağustosa randevu aldım, o zaman gidicem inşallah

kaçıncı günde 554 çıktı bu arada

4+3 İken 554 çıktı 2gün önce.
benim 3+6 da 531 çıkmıştı. Buradan bir arkadaş 1000 olduğunda görünüyor demişti. Belki de doktor o mantıkla 2 gün sonra 1000 i geçeceğini düşündüğü için bana cuma günü git demiş olabilir. Ama ben erken olduğunu düşündüğüm için gitmedim

İnşallahh Haberdar et burdan mutlaka ☺
İnşallah canım benim beyan 4 haftalıkken 12265 çıktı iki gün sonra 19752 idi gayet iyi dedi ilk gittiğimde dış gebelik olabilir diye kürtaj yapmak istemişti ben iki gün bekleyip test tekrarlatmak istedim iyikide beklemiştim boşu boşuna kürtaj yaptıracaktım.

Yaa hemen her söylenene inanmamak gerekiyor gerçekten.. peki neden o kadar yüksekmiş değerlerin çift gebelik ihtimalin mi var

Bencede çift gebelik olabilir canım dış gebelik olsaydı şimdiye düşerdi
Benim kızımda iki kese vardı biri boş kaldı kayboldu bunda henüz öyle birşey yok kızımda değerlerim çok hızlı ilerliyordu bu kadar yüksek değildi

Şuan doktoru bekliyorum iki gün önce 12265 olan değerlerim bugün 19752 inşallah normaldir
Gayet normal canım
Benim görümcem de 9 binler de öğrendi gittiğimde sadece kese göründü 1 hafta sonrada bebeği gördüler

Son adet tarihin ne?

Ailede çogul gebelik çok ondan bahsetmedim doktora direk dış gebelikten şüphelendi ve kürtaj yapmak istedi şuan pandemi nedeniyle memleketteyim ve gidebileceğim çok seçeneğim yok tu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…