Hanımefendi kese???(soru işareti) var soru işareti ne demek belli belirsiz demek. Bu değerde kalp atışı duyuluyor. Kadın doğumda çalışmış biri olarak yazıyorum. Siz herşeye iyi gözüyle bakarsanız bu şekilde başınıza kötü şeyler gelebilir. Bir an evvel beklemeden özele gidin. 19 bin çok yüksek değer. Tamam anne adaylarını paniğe sokmayalm strese sokmayalım ama gerçekleride görelim yani. Ben yaşadım aynısını sizinde yaşamanızı istememEki Görüntüle 2674339 keseyi gördüğünü not düşmüş
İki gün önce 12265 idi bugün tekrar bakılacakHanımefendi kese???(soru işareti) var soru işareti ne demek belli belirsiz demek. Bu değerde kalp atışı duyuluyor. Kadın doğumda çalışmış biri olarak yazıyorum. Siz herşeye iyi gözüyle bakarsanız bu şekilde başınıza kötü şeyler gelebilir. Bir an evvel beklemeden özele gidin. 19 bin çok yüksek değer. Tamam anne adaylarını paniğe sokmayalm strese sokmayalım ama gerçekleride görelim yani. Ben yaşadım aynısını sizinde yaşamanızı istemem
12 binde iken kesenin görülmesi gerek. Belki devletteki doktor görememiştir keseyi. Umarım bugun görürler. Ama dediğimi göz ardı etmeyin derim. İyi bir doktora gidin benceİki gün önce 12265 idi bugün tekrar bakılacak
Bugün 19752 evet bakalım doktor ne diyecek inşallah iyi şeyler söylerBütün 19000 de sanırım artışın da az inşallah kese görünür
Psodesac izlendi diyor canım nette bakarsan dış gebelik yazar zaten. Benim de bugün dis gebelik oldugi belli oldu. Pazartesi değerim 500 dü bugün bakilmadi çünkü doktor kese gördü benimde bana da gösterdi ama kese rahimde değil. Seninde öle olmuş ben iğne oldum bugün senin değerim çok yüksek opersesykn gecirebilirisn fazla bekle çünkü riskin varBugün 19752 evet bakalım doktor ne diyecek inşallah iyi şeyler söyler
Doktor herşey yolunda dedi kese olmadı gereken yerde muyne ettiPsodesac izlendi diyor canım nette bakarsan dış gebelik yazar zaten. Benim de bugün dis gebelik oldugi belli oldu. Pazartesi değerim 500 dü bugün bakilmadi çünkü doktor kese gördü benimde bana da gösterdi ama kese rahimde değil. Seninde öle olmuş ben iğne oldum bugün senin değerim çok yüksek opersesykn gecirebilirisn fazla bekle çünkü riskin var
Hayırlısı olsun kalp atışı da duyuldu muDoktor herşey yolunda dedi kese olmadı gereken yerde muyne etti
Bnmde 366 betam geleck hafta cuma hastaneye gitmek istiyorum şuan sağlık ocağında iki gün de bir kan verim betami kontrol ediyorum 3000 olmadan kese gözükmeye bilir mis. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.Yardımcı olur musunuz lütfen. Bugün Beta Hcg 531 çıktı. Doktor cuma günü alttan muayene olmamı istedi. Her hangi bir şey yokmuş ama dış gebelik riskine karşı böyle bir şey istediğini söyledi. Sizce normal mi bir sıkıntı yoktur inşallah
Bnmde 366 betam geleck hafta cuma hastaneye gitmek istiyorum şuan sağlık ocağında iki gün de bir kan verim betami kontrol ediyorum 3000 olmadan kese gözükmeye bilir mis. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alırız.
Erken gibi canm gözükmeye bilir. Biraz daha bekle istersen. Aramızda bir hafta var benmde 9 temmuzAmin inşallah. 16 temmuzda son reglin ilk günü 3+6 oluyor yani, alttan muayenede de kesenin görüleceğini düşünmüyorum ben 2 gün sonra.
Bence de erken. Garanti olsun diye ben bir sonraki hafta cuma gibi gitmeyi düşünmüştüm, doktor ısrarla bu cuma git deyince korkmaya başladım ben de.Erken gibi canm gözükmeye bilir. Biraz daha bekle istersen. Aramızda bir hafta var benmde 9 temmuz
Sizin kese göründü mü bu aradaErken gibi canm gözükmeye bilir. Biraz daha bekle istersen. Aramızda bir hafta var benmde 9 temmuz
Arkadaşlarım 6 . Haftada gördüler . Bnm 4+6 hastaneye gitmedim daha sağlık ocağına sadece gittim pzrtesi kan verdim bugün yine verdim kan betanin iki katı artıp artmaya ağına bakıyorlar. Gelecek hafta nasip olursa gitcem. Doktorlar hemn dış gebelik boş gebelik diyorlar ondan acele etmek istemiyorum .Sizin kese göründü mü bu arada
En iyisi. Beni korkuttular bile maalesef.Arkadaşlarım 6 . Haftada gördüler . Bnm 4+6 hastaneye gitmedim daha sağlık ocağına sadece gittim pzrtesi kan verdim bugün yine verdim kan betanin iki katı artıp artmaya ağına bakıyorlar. Gelecek hafta nasip olursa gitcem. Doktorlar hemn dış gebelik boş gebelik diyorlar ondan acele etmek istemiyorum .
Senin daha çok erken betan da güzel hiç korkma tedirgin olma.En iyisi. Beni korkuttular bile maalesef.
Teşekkür ederim destegin için içimi rahatlattinSenin daha çok erken betan da güzel hiç korkma tedirgin olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?