Dış gebelik sadece beta yüksekliğinden belli olurmu

Görüntüde gördüğü yazıyor yüklediğim resimde keseyi benmi yanlış görüyorum acaba
Resimde psodasac yazıyor Ben nete yazınca dış gebelik çıktı. Doktorunuz rahim disinda bir kese görmüştür belki onu olcmus ama rahim de kese olmadığı ve yanlış yere yerleştiği için dış gebelik tanısi koymuş

İşte bu beni tatmin etmedi direk şüphe dedi sadece kesinlik yok sebebini anlamadım ilk testte demesi zaten saçmalık 2 gün ara ile takip etmesi gerekir diye biliyorum değerler yavaş ilerler yada düşerse dış gebelik belirtisidir diye biliyorum ve yarın sabah tekrar kan vericem inşallah normal düzeyde artmıştır Rabbim büyük cuma günü özele gidicem zaten randevu aldım yarın cuma testleri değerlendirir doktor devlet hastanesi birde gittiğim hastane ne saçma

Aman dikkat.edin daha geçen ay basima geldi.
Test yaptim pozitif cikti devlet hastanesine gittim takip yapildi az yükseliyordu deger. Doktor dış gebelik dedi. Ultrasonla bakti sol tüpte kese var 2 cm dedi. Radyoloji doktoruna yönlendirdi oda dış gebelik sol tüpte kese var dedi. Acil kemoterapi ignesi ve kürtaj yapacaklardı.
Özele gittim doktor kimyasal gebelik bu kendi kendine düşecek dedi. Ultrasonla bakti bakti bakti hicbisey yok sol tüpte sapasaglam dedi. Nitekim kimyasalmis kendi kendine düştü.
Devlet mi aman aman diyorum Allah düşürmesin

Değeriniz kaça kadar yükselmisti bende de dış gebelik şüphesi varda

Bu kaç hafta şuan çok yüksek değer bu değere kalp atışı duyman gerekmezmi benmi yanlış okuyorum

İnşallah dış gebelik değildir.
Sağlık ocağında mı yaptırdınız testi? Eğer öyleyse sonucu e nabızdan ne zaman gördünüz acaba

devlet Hastanesi'nde yaptırdım e nabızda gördüm 1300 üstüne bakılmıyormuş benim tam taydırmış neden se anlamadım bugün tekrar gidiyorum

Şimdi gidiyorum vermeye bakalım inşallah yükselmeler katlar #blondgunes

Son düzenleme:
Peki gebeliğiniz devam etti mi acaba
Evt şuan 5+6 dayım. Numune hastanesinde 4 tane hoca baktı ultrasonuma ve vajinal muayene de oldu. kese asla gözükmemişti. ama Dış gebelik de gözükmedi, lakin sizlerinde dediği için 5000 üzerinde gözükmem ihtimali yok dedi. betahgc takibi yapalım ertesi gün tekrar gelin denildi. ve ertesi gün kese normal yerinde gözüktü. Ama o 2 gün çok zor geçmişti. Kesinlikle dikkatli olunması gereken bi konu, tehlikeli boyutları olabiliyor.

Şuan doktoru bekliyorum iki gün önce 12265 olan değerlerim bugün 19752 inşallah normaldir
Geçmiş olsun. Bu değerde kesinlikle kesenin görünmesi şart. 2 ay önce dış gebelikten ameliyat geçirdim. Ağrım çok yoktu . 11 bin e geldiğinde anlaşıldı dış gebelik oldugum. Doktorlar anlayamadı. Bu durumda iç kanama geçirebilirsiniz. Acilen bir özele gitmelisiniz. Yüksek ihtimal dış gebeliksiniz veya doktorunuz kendisi keseyi göremedi ama buda cok düşük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…