Dış gebelik mi? o da ne!

Tüpüm alınmasaydı o ihtimal vardı ama tüpüm alındı gı için ikinci dış gebelik ihtimali yok dediler canım

Yazık ya tüpte oluşmaya çalışmış
Çok sağol kötü günlerini hatırlattıysam özür dilerim

Eğer benim başıma da bu tür bir durum gelirse tekrar istemem bile herhalde çok yıpranmışsın...

Yazık ya tüpte oluşmaya çalışmış
Çok sağol kötü günlerini hatırlattıysam özür dilerim
Ben hiç unutmadım ki hatırlim kuzum özre gerek yok hayatımın en kötü günleriydi o yüzden unutmak biraz zor olcak 3gün önce 4ay oldu 10kasım unutulmaz malesef

Canım kese rahmin içinde mi değil mi buna bakacaktı doktor.Kese rahmin içinde görünüyor

Başka doktora git bence canım

Eğer benim başıma da bu tür bir durum gelirse tekrar istemem bile herhalde çok yıpranmışsın...
Evet ama senin umarım ki değildir.
İhmal etme lütfen 1 doktorla kalma için rahat edene kadar doktorları bıktır herşeyi sor ve beta hcg 2 günde 2 katına çıkıyor mu takip et

Ya canım banada boş gebelik dediler progestan kullaniyordum bırak düşsün dedi 1 hafta sonra tekrar gidcem 2 hafta önce 6+5di dün gittim 6+6 çıktı çok üzüldüm 4 yıldan sonra bir kez dış gebelik yaşadım şimdide boş gebelik

Tabi hakkında hayırlısı ama bende geçen yıl dış gebelik geçirdim yalnız benimki sol tupumdeydi ilk kan sonucum 300di sonra 400 kusur bişey oldu ama çok şükür iğneyle düştü benimki geçmiş olsun simdiden ama ben dış gebelikte kese olduğunu bilmiyordum doktorun daha iyi bilir yinede tek doktorla kalma canım bı kaç doktora daha gozuk

Aynen bende aynı şeyi yaşadım sol tupumdeydi geç farkettim tabi ben ama çok şükür iki doz iğne vurdular 15 gün gözetim altında tuttu doktor çok şükür düştü ameliyata gerek kalmadı düşmeseydi tüpü alcaklardi

Canım boş gebelikten sonra tekrar hamile kaldinmi şuan bende boş gebelik yasiyorum

Canım herkes ameliyat olcak diye bişey yok benimle birlikte hastanede yatan biri vardı oda dış gebelik olmuştu onun tüpü alındı benimki iğneyle düşürüldü içini ferah tut bide doktora sormadan önce kan barkodunla sistemden bakabiliyosun sonuçlara ben hep öyle yaparım önce ben bakarim

Ben 8+6 haftalıkken ultrasona girdiğimde boş gebelik olduğu anlaşılmıştı bhcg değerim de 57binlerdeydi.. umarım sizinki öyle değildir

Canım kese rahmin içinde mi değil mi buna bakacaktı doktor.Kese rahmin içinde görünüyor

Anlamadım hem kese var küçük dedi hem dış gebelik olabilir dedi
Ben de konu hakkında bilgi sahibi değildim
Nasıl oluyo kese varken diye soramadım
Kese rahim ağzında da olabiliyormuş karın içinde de
Acaba yerine karar mı veremedi diye şüphe var dedi

Geçmiş olsun
Umarım bi daha yaşamazsın
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Ben de yarın hcg yaptırıcam tekrar takip etmek içim
Öbür gün de doktora gideceğim

Ben 8+6 haftalıkken ultrasona girdiğimde boş gebelik olduğu anlaşılmıştı bhcg değerim de 57binlerdeydi.. umarım sizinki öyle değildir

Geçmiş olsun 4
Ne kadar yükselmiş boş olmasına rağmen
Boş gebelik yine nispeten kolay sonlandırılıyor sanırım.
Dış gebelikte uzun bi süreç varmış
Offf ki ne offf
Uyku tutmuyor evde bir buruk hava hakim

Bak içini ferah tut inan bana herşey güzel olcak şuan o kadar çok ağrım varki ama elimden bişey gelmiyor bunada şükür hamile kalabiliyoruz sonuçta sağlıklı gebelik olmasanda yıllardır hamile kalamayan insanlar var bence yarın hemen git erken teşhis önemli benide korkutmuslardi ameliyat olursun tüpün alınır diye ama çok sukur gerek kalmadı ben inanıyorum sende çok kolay atlatcaksin ama Dış gebelik olsa kanaman olması gerekirdi benim 20 gün falan oldu ondan sonra gitmistim

Tamam çok sağol ihmal etmiycem
Sana da çok geçmiş olsun
Güzellikler seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…