Tüpüm alınmasaydı o ihtimal vardı ama tüpüm alındı gı için ikinci dış gebelik ihtimali yok dediler canımSağol canım. Benim iğne ile düşürüldüğü için doktor 2 adet dönemi geçirdikten sonra düşünebilirsin dedi ama ben o acılardan sonra 2 sene bile düşünmüyorum.
Senin ameliyat olduğu için vücudunun toparlanması gerek ve biliyorsun ki 1 kere dış gebelik yaşandığında bir sonraki hamileliğin dış gebelik olma olasılığı %10-15 e çıkıyor.
O yüzden acele etme vücudun iyice toparlansın ondan sonra tekrar düşünürsün
Hakkında hayırlısı olsun canım artış normalse sorun olmaz inş benim artış %100 degildi hiç bir zaman iki katına çıkmadı malesef ama Regl den 1.5ay sonra dış gebelik oldugu anlaşıldı hatta kalp atışı bile var denildi sag tüpün içine yerleşmişti inş senden iyi haberler alırız kendini korkutma dua et Rabbim büyük
Sağol canım. Benim iğne ile düşürüldüğü için doktor 2 adet dönemi geçirdikten sonra düşünebilirsin dedi ama ben o acılardan sonra 2 sene bile düşünmüyorum.
Senin ameliyat olduğu için vücudunun toparlanması gerek ve biliyorsun ki 1 kere dış gebelik yaşandığında bir sonraki hamileliğin dış gebelik olma olasılığı %10-15 e çıkıyor.
O yüzden acele etme vücudun iyice toparlansın ondan sonra tekrar düşünürsün
Ben hiç unutmadım ki hatırlim kuzum özre gerek yok hayatımın en kötü günleriydi o yüzden unutmak biraz zor olcak 3gün önce 4ay oldu 10kasım unutulmaz malesefYazık ya tüpte oluşmaya çalışmış
Çok sağol kötü günlerini hatırlattıysam özür dilerim
Çok iyi o zaman sevindimTüpüm alınmasaydı o ihtimal vardı ama tüpüm alındı gı için ikinci dış gebelik ihtimali yok dediler canım
Canım kese rahmin içinde mi değil mi buna bakacaktı doktor.Kese rahmin içinde görünüyorSevgili arkadaşlar,
Şu an keyfimi kaçıran bir durumum var.
geçen hafta kan testinde beta hcg değerim pozitif çıktı. (68 idi, 2 gün sonra 260 oldu)
Bu hafta da ilk doktor randevum vardı.
Doktora gittiğimde son adet tarihime göre 6+5 günlük hamilelik olmalı ama geç döllenme olduğundan 5 hafta gibi olduğunu söyledi. (Net söylemedi)
Sonra ultrasona baktığında keseyi gördü, kesenin çok küçük olduğunu söyledi.
Bir de gördüğü bir şeyler için "bu görüntü dış gebelikte olan görüntüyle aynı, ama dış gebelik var ya da yok diyemem, 2 hafta sonra belli olur ancak" dedi.
Kanlanma alanı gibi bir şeyden bahsetti.
Bana iğne ve jel ilaç verdi. Bunlar keseyi güçlendirecekmiş.
Ultrason görüntüsünden anlayan ya da kendi deneyiminden yola çıkarak bişeyler diyebilecek biri var mı?
1) kesenin görüntüsü bu şekilde
Eki Görüntüle 2123250
2) bu fotoğrafa bakarak dış gebelik görüntüsü olabileceğini söyledi ???
Eki Görüntüle 2123251
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Başka doktora git bence canımProgestan içerikli jel verdi bana da
Rahim dışında kese vArsa onun artık kendi yerine gelmesi mümkün olmaz diye düşünüyorum (bilgim yok) iki hafta bekleyince ne düzelecek onu anlamadım.
Doktor tam bir bilgilendirme yapmadığı için muallakta kaldım.
Evet ama senin umarım ki değildir.Eğer benim başıma da bu tür bir durum gelirse tekrar istemem bile herhaldeçok yıpranmışsın...
Ya canım banada boş gebelik dediler progestan kullaniyordum bırak düşsün dedi 1 hafta sonra tekrar gidcem 2 hafta önce 6+5di dün gittim 6+6 çıktı çok üzüldüm 4 yıldan sonra bir kez dış gebelik yaşadım şimdide boş gebelikAynı dertten muzdaribiz bende 5 hafta 5 günlük gittim kese var embriyo daha yok dedi ve bugün tam 8 haftalıkken gittim kese biraz büyümüş ama boş gebelik. Haftasonu operasyonum var maalesef. Umutlanmanı istemem. Bu benim5 yıl sonra 2. Kez başıma geliyor
Tabi hakkında hayırlısı ama bende geçen yıl dış gebelik geçirdim yalnız benimki sol tupumdeydi ilk kan sonucum 300di sonra 400 kusur bişey oldu ama çok şükür iğneyle düştü benimki geçmiş olsun simdiden ama ben dış gebelikte kese olduğunu bilmiyordum doktorun daha iyi bilir yinede tek doktorla kalma canım bı kaç doktora daha gozukSevgili arkadaşlar,
Şu an keyfimi kaçıran bir durumum var.
geçen hafta kan testinde beta hcg değerim pozitif çıktı. (68 idi, 2 gün sonra 260 oldu)
Bu hafta da ilk doktor randevum vardı.
Doktora gittiğimde son adet tarihime göre 6+5 günlük hamilelik olmalı ama geç döllenme olduğundan 5 hafta gibi olduğunu söyledi. (Net söylemedi)
Sonra ultrasona baktığında keseyi gördü, kesenin çok küçük olduğunu söyledi.
Bir de gördüğü bir şeyler için "bu görüntü dış gebelikte olan görüntüyle aynı, ama dış gebelik var ya da yok diyemem, 2 hafta sonra belli olur ancak" dedi.
Kanlanma alanı gibi bir şeyden bahsetti.
Bana iğne ve jel ilaç verdi. Bunlar keseyi güçlendirecekmiş.
Ultrason görüntüsünden anlayan ya da kendi deneyiminden yola çıkarak bişeyler diyebilecek biri var mı?
1) kesenin görüntüsü bu şekilde
Eki Görüntüle 2123250
2) bu fotoğrafa bakarak dış gebelik görüntüsü olabileceğini söyledi ???
Eki Görüntüle 2123251
Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Aynen bende aynı şeyi yaşadım sol tupumdeydi geç farkettim tabi ben ama çok şükür iki doz iğne vurdular 15 gün gözetim altında tuttu doktor çok şükür düştü ameliyata gerek kalmadı düşmeseydi tüpü alcaklardiNormal gebeliklerde bebek rahimdeki duvara tutunur öyle gelişir büyür.
Ancak dia gebelikte yumurtanın rahme ilerlediği incecik tüplere tutunursa anne için sorun teskil eder.
Yapının alınması gerekir.
Büyüyemez çünkü orda ve tupede zarar verirse çok kotu olur.
Canım boş gebelikten sonra tekrar hamile kaldinmi şuan bende boş gebelik yasiyorumHiç öyle deme canım.. Bu bile çocuğunun olabileceğini gösteriyor.. Bende ilk boş gebelik geçirdim.. Yine de şükrettim, olabiliyor diye.. Rabbim bilir en iyi zamanı.. Allah korktuğuna uğratmasın inşallah.. Cuma çok güzel haberler alman dileğiyle.. Olumsuz bile olsa inan sen istersen bir, iki ay erteleniyor sadece..
Canım herkes ameliyat olcak diye bişey yok benimle birlikte hastanede yatan biri vardı oda dış gebelik olmuştu onun tüpü alındı benimki iğneyle düşürüldü içini ferah tut bide doktora sormadan önce kan barkodunla sistemden bakabiliyosun sonuçlara ben hep öyle yaparım önce ben bakarimÇok geçmiş olsun
Yarın hcg baktırıcam
2 günde 4 kat artmıştı iki değerimin arasında
Saydığın ağrıların hiçbiri yok
Belki de daha erken diye yoktur
Kaçıncı haftanda teşhis koyulmuştu?
Ameliyattan falan korkuyorum.
Yaa peki kendimi düştü kürtajmi oldun canimBen 8+6 haftalıkken ultrasona girdiğimde boş gebelik olduğu anlaşılmıştı bhcg değerim de 57binlerdeydi.. umarım sizinki öyle değildir
Kürtaj oldum benYaa peki kendimi düştü kürtajmi oldun canim
Sonrasında tekrar hamile kaldinizmiKürtaj oldum ben
Canım kese rahmin içinde mi değil mi buna bakacaktı doktor.Kese rahmin içinde görünüyor
Ya canım banada boş gebelik dediler progestan kullaniyordum bırak düşsün dedi 1 hafta sonra tekrar gidcem 2 hafta önce 6+5di dün gittim 6+6 çıktı çok üzüldüm 4 yıldan sonra bir kez dış gebelik yaşadım şimdide boş gebelik
Tabi hakkında hayırlısı ama bende geçen yıl dış gebelik geçirdim yalnız benimki sol tupumdeydi ilk kan sonucum 300di sonra 400 kusur bişey oldu ama çok şükür iğneyle düştü benimki geçmiş olsun simdiden ama ben dış gebelikte kese olduğunu bilmiyordum doktorun daha iyi bilir yinede tek doktorla kalma canım bı kaç doktora daha gozuk
Ben 8+6 haftalıkken ultrasona girdiğimde boş gebelik olduğu anlaşılmıştı bhcg değerim de 57binlerdeydi.. umarım sizinki öyle değildir
Bak içini ferah tut inan bana herşey güzel olcak şuan o kadar çok ağrım varki ama elimden bişey gelmiyor bunada şükür hamile kalabiliyoruz sonuçta sağlıklı gebelik olmasanda yıllardır hamile kalamayan insanlar var bence yarın hemen git erken teşhis önemli benide korkutmuslardi ameliyat olursun tüpün alınır diye ama çok sukur gerek kalmadı ben inanıyorum sende çok kolay atlatcaksin ama Dış gebelik olsa kanaman olması gerekirdi benim 20 gün falan oldu ondan sonra gitmistimAnlamadım hem kese var küçük dedi hem dış gebelik olabilir dedi
Ben de konu hakkında bilgi sahibi değildim
Nasıl oluyo kese varken diye soramadım
Kese rahim ağzında da olabiliyormuş karın içinde de
Acaba yerine karar mı veremedi diye şüphe var dedi
Geçmiş olsun
Umarım bi daha yaşamazsın
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
Ben de yarın hcg yaptırıcam tekrar takip etmek içim
Öbür gün de doktora gideceğim
Geçmiş olsun4
Ne kadar yükselmiş boş olmasına rağmen
Boş gebelik yine nispeten kolay sonlandırılıyor sanırım.
Dış gebelikte uzun bi süreç varmış
Offf ki ne offf
Uyku tutmuyor evde bir buruk hava hakim
Tamam çok sağol ihmal etmiycemBak içini ferah tut inan bana herşey güzel olcak şuan o kadar çok ağrım varki ama elimden bişey gelmiyor bunada şükür hamile kalabiliyoruz sonuçta sağlıklı gebelik olmasanda yıllardır hamile kalamayan insanlar var bence yarın hemen git erken teşhis önemli benide korkutmuslardi ameliyat olursun tüpün alınır diye ama çok sukur gerek kalmadı ben inanıyorum sende çok kolay atlatcaksin ama Dış gebelik olsa kanaman olması gerekirdi benim 20 gün falan oldu ondan sonra gitmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?