Dış gebelik mi? o da ne!

Canım boş gebelikten sonra tekrar hamile kaldinmi şuan bende boş gebelik yasiyorum
Tabi ki.. Gayet mümkün.. Bana doktorum iki kez adet olduktan sonra gel dedi.. Tabi o sıra biz erteledik eşimle ayrı şehirlerde olduğumuz için.. Nisanda kürtaj oldum, sat Eylül..
İnşallah güzelleri olacak canım.. Takma kafana..

Canım geçmiş olsun.. Bol bol dinlen.. Biraz zor oluyor başta ama su içmeye çalış.. Bende ilk üç aylık dönemde kullandım.. Sonra kendi kendine geçti.. Vajinal 200 lük alıyordum ben, sabah akşam.. Benim iki gebelikte de oldu üstelik.. Yaşayan çok kişi var, geçiyor progestan ile..

Ya inşallah çok geçmiş olsun sanada canım rabbim herşeyin hayırlısını versin

Dün yaptırdım 7843 çıktı arkadaşım
1 hafta önceki 259 du
Sanki bana iyi gibi geldi
Artış hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Çok iyi artmış değeriniz kesenin yeri tespit edilebilir bu değerde ve sizde ağrı kanama gibi etkiler yoksa hiç korkmayın.
Dış gebelikte zaten değer düzenli artmaz bir azalır bir yükselir sizde öyle bir durum yok.
Normal bir gebelik gibi duruyor hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş

İnşallah ya ne güzel şeyler yazdınız :)
Dün bu değeri görünce ben de biraz rahatladım
Hayır hiç ağrım yok, lekelenme ve kanama da yok
Yarın doktor randevum var o zaman kesin bir şey söylenir umarım
Çok üzüldüm şu 2 günde gerçekten

Cevap icin tesekkur ederim
Saglikli bir hamilelik saglikli bebekler olsun insallah

Üzülecek bir durumunuz yok şu anda değeriniz gayet iyi dış gebelikte bu değerde iç kanama falan yaşardınız doktor o ihtimale de hazırlıklı olun diye söyledi sanırım
Yarın hayırlı haberlerinizi buraya yazarsınız :)

Durumumu öğrendiğim gibi Mutlaka yazacağım

Dis gebelikle bos gebeligi birbirine karistiran bir kadin dogumcu duydum ya bir yaşıma daha girdim resmen :) icini ferah tut bebisi de uzme. Saglikli hamileliktir ins.

Dis gebelikle bos gebeligi birbirine karistiran bir kadin dogumcu duydum ya bir yaşıma daha girdim resmen :) icini ferah tut bebisi de uzme. Saglikli hamileliktir ins.

artık neyi neyle karıştırdı bilmiyorum ama benim kafamı da karıştırdığı kesin
yarın haber veririm

merhaba admadaslar dis gebelim deyince urperenlerdenim 2.kez yasiyrm oncekinde ickanama gecrdm ve igneyle atlattim bu sefer de 3 gun once sol tupum alindi tekrr hamile kalmak icin ne kadar sure beklemm gerekli bu durumu yasayip tekrar hamile kalan varmi

Çok geçmiş olsun
Bir daha yaşamazsınız umarım
Doktorunuz ne diyor?

dojtorum sag tupum ve yumurtaliklarimn saglikli oldugunu soyluo iki ay sonra tekrar hamile kalmam sorun olmazmis ama en az 6 ay korun diolar
Bende akşam acil olarak ameliyata alındım.dış gebelik geçiriyormuşum.sağ tüpüm kapalıydı zayen solda oluşmuş.solu alınca sağoda almışlar.çünkü kapalı tüptede dış gebelik oluşuyormuş.artık 2 tüpüm yok.çok şükür rahmim ve yumurtalıklarım var.ALLAH on iNiyle yine umut var.tüp bebekten başkada çare yok.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.çok zor çok üzücü bir durum.

bende 8 ay önce dış gebelik geçirdim kan testinde hcg değerim çok düşüktü 7 haftalık olmasına rağmen kese görünmedi kanamam ve kasık ağrılarım vardı kalp atışı olmuştu ama sağ tüpümde duyuldu fazla büyük olmadığı için iğneyle düşürdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…