Bu konularla ilgili olduğunuzu az çok biliyorum yorumlarınızdanBaşka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ediyorum. Çünkü dış gebelik hemen anlaşılan bir şey ve doktor böyle bir durumda sizi riske atamaz.
Bana normal gebelik geldi. Ama tam emin olamam en iyisi yarın başka bir doktora gitmek. Umarım gönlünüzden geçen neyse o olur.
Ultrasonda tüpte olup olmadığı belli olmuyor mu? Neden "şüphe" dedi acaba?
2 haftada bu kese büyüyecektir haliyle, ya tüpteyse ve fazla büyüyüp tüpe zarar verirse.
Ben evde öyle hiçbir şey bilmeden oturucam mı ya?
Ağrı, kanama gibi şikayetlerle hastaneye başvurursan mutlaka dış gebelik şüphesi var diye belirt dedi doktor. O kadar da tehlikeli bişey sanırım
başka doktora mı gitseniz?
dış gebelikse tüplere falan zarar verebilir. ne kadar doğru olur iki hafta daha beklemek?
Evet maalesef dış gebelik tehlikeli bir durum ve doktor da bunu hemen anlıyor. Dış gebelik olabilir diyemez yani. Ya dış gebeliktir ya da değildir.Bu konularla ilgili olduğunuzu az çok biliyorum yorumlarınızdan
Yani ben de onu düşündüm, tehlikeli bişey falan başıma gelmesin bu dış gebelik olayı varsa
Çok mu abartıyorum bilmiyorum da
Doktor rahat davrandı, 2 hafta sonra gel diyince ben pek idrak edemedim.
Birden fazla büyümesi beklenemez.
Ama takibini sıkı yaptır.
Tabiki tehlikeli..
Ben ultrasondaki görüntü için demedim canm.
Dis gebelik hakkındaki bilgilerimi paylaştım
Haklısınız ben de 2 haftayı uzun buldum cumaya başka doktordan randevu aldım.
Ben de realist bakmaya çalışıyorum olaya. Her gebelik devam etmeyebiliyor, keşke mucize olsa her şey yoluna girse ama kendimizi olumsuz sonuçlara da hazırlamalıyız. Ama senin bebeğin bi yaşam savaşı veriyor gibi görünüyor
Evet maalesef dış gebelik tehlikeli bir durum ve doktor da bunu hemen anlıyor. Dış gebelik olabilir diyemez yani. Ya dış gebeliktir ya da değildir.
En mantıklısı dediğim gibi başka doktora da gidin.
Benim de önce kese görünmüştü, bebek 2 hafta sonra göründü.
Hiç öyle deme canım.. Bu bile çocuğunun olabileceğini gösteriyor.. Bende ilk boş gebelik geçirdim.. Yine de şükrettim, olabiliyor diye.. Rabbim bilir en iyi zamanı.. Allah korktuğuna uğratmasın inşallah.. Cuma çok güzel haberler alman dileğiyle.. Olumsuz bile olsa inan sen istersen bir, iki ay erteleniyor sadece..Cuma günü randevu aldım başka doktora da gideceğim
Evet belki de tüpler dışında başka bi yerdedir
Hayırlısı olsun artık.
Bi işim de düzgün gitseydi zaten...
Ben de dış gebelik geçirdim kanamanız ve kasık ağrınız var mi?
Benim hafif kasık ağrısı ve lekelenme ile başladı 3 4 hafta devam etti adet gibi olmaya başladım gebelik testi aldım pozitif çıkınca doktora gittim özele anlamadılar 2 günde 1 beta hcg takibi yapıldı kimyasal düşük denildi ama benim içim rahat etmedi. Çünkü artık sağ yumurtalığımın ağrısına dayanamıyordum. Eğitim ve araştırma hastanesine gittim orda doçent dr teşhisi koydu. İğne ile tedavi oldum. Ama bazılarında hiç belirti vermeden sinsi bir şekilde ilerleyebiliyor.Çok geçmiş olsun, sizin ne zaman anlaşıldı?
Lekelenmem bile olmadı
Bir kaç kere çok yürüyünce kas kasılması gibi karnımın altında 3-5 saniyelik hafif düzeyde ağrılarım oldu
Ama rahatsız edici değildi
Benim hafif kasık ağrısı ve lekelenme ile başladı 3 4 hafta devam etti adet gibi olmaya başladım gebelik testi aldım pozitif çıkınca doktora gittim özele anlamadılar 2 günde 1 beta hcg takibi yapıldı kimyasal düşük denildi ama benim içim rahat etmedi. Çünkü artık sağ yumurtalığımın ağrısına dayanamıyordum. Eğitim ve araştırma hastanesine gittim orda doçent dr teşhisi koydu. İğne ile tedavi oldum. Ama bazılarında hiç belirti vermeden sinsi bir şekilde ilerleyebiliyor.
Usg den anlayamayan biriyim.
Hayırlısı olsun. İnşallah dış gebelik değildir..
Sadece 2 tane mi beta hcg değerine bakıldı sizde
Dis gebelik tupte olusan gebelik degil mi : ( gecmis olsun cnm umarim ole birsey olmaz dua et
O ne saçmalık ya hem dış gebelikten şüpheleniyor hem de beta hcg takibi yapmıyor.Evet başka da istemedi doktor bugün bile
O ne saçmalık ya hem dış gebelikten şüpheleniyor hem de beta hcg takibi yapmıyor.
Kesinlikle başka bir doktora git 2 günde 1 takip yaptır. İhmal etme dış gebelik ihmale gelebilecek birşey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?