Dış gebelik mi? o da ne!

Bu konularla ilgili olduğunuzu az çok biliyorum yorumlarınızdan

Yani ben de onu düşündüm, tehlikeli bişey falan başıma gelmesin bu dış gebelik olayı varsa
Çok mu abartıyorum bilmiyorum da
Doktor rahat davrandı, 2 hafta sonra gel diyince ben pek idrak edemedim.

Birden fazla büyümesi beklenemez.
Ama takibini sıkı yaptır.
Tabiki tehlikeli..
Ben ultrasondaki görüntü için demedim canm.
Dis gebelik hakkındaki bilgilerimi paylaştım

başka doktora mı gitseniz?
dış gebelikse tüplere falan zarar verebilir. ne kadar doğru olur iki hafta daha beklemek?

Haklısınız ben de 2 haftayı uzun buldum cumaya başka doktordan randevu aldım.

Ben de realist bakmaya çalışıyorum olaya. Her gebelik devam etmeyebiliyor, keşke mucize olsa her şey yoluna girse ama kendimizi olumsuz sonuçlara da hazırlamalıyız. Ama senin bebeğin bi yaşam savaşı veriyor gibi görünüyor

Evet maalesef dış gebelik tehlikeli bir durum ve doktor da bunu hemen anlıyor. Dış gebelik olabilir diyemez yani. Ya dış gebeliktir ya da değildir.
En mantıklısı dediğim gibi başka doktora da gidin.
Benim de önce kese görünmüştü, bebek 2 hafta sonra göründü.

mesajın sonu karışti galiba :)
az çok biliyorum bebek istegini diger sayfalardan.. umarim dilediğin gibi olur her sey. ama şöyle bir sey var.. dedigin gibi her gebelik olumlu devam etmek durumunda degil.. olumsuz olsa da diger oluscak gebelikler icin onlem almak lazim. dis gebelik suphesiyle iki hafta bekletmesi cok sacma. iyi yapmissin baska doktordan randevu alarak

Yani bunun şüphesi olmaz gibi geldi bana da
Ya vardır ya yoktur gibi ya
Hani kalp atışı desen beklenir bazen geç görünüyomuş
Bu öyle bişey değil ki
Araştırdığım kadarıyla döllenmiş hücreler tüplerden rahim içine gelip bi yerde gömülüp büyüyor
E benim yanlış yere gömüldüyse bu saatten sonra orada kalır zaten
Bi an önce çözüme kavuşması da hayırlısı olur herhalde

Cuma günü randevu aldım başka doktora da gideceğim
Evet belki de tüpler dışında başka bi yerdedir
Hayırlısı olsun artık.
Bi işim de düzgün gitseydi zaten...
Hiç öyle deme canım.. Bu bile çocuğunun olabileceğini gösteriyor.. Bende ilk boş gebelik geçirdim.. Yine de şükrettim, olabiliyor diye.. Rabbim bilir en iyi zamanı.. Allah korktuğuna uğratmasın inşallah.. Cuma çok güzel haberler alman dileğiyle.. Olumsuz bile olsa inan sen istersen bir, iki ay erteleniyor sadece..

Ben de dış gebelik geçirdim kanamanız ve kasık ağrınız var mi?

Çok geçmiş olsun, sizin ne zaman anlaşıldı?

Lekelenmem bile olmadı

Bir kaç kere çok yürüyünce kas kasılması gibi karnımın altında 3-5 saniyelik hafif düzeyde ağrılarım oldu
Ama rahatsız edici değildi

Benim hafif kasık ağrısı ve lekelenme ile başladı 3 4 hafta devam etti adet gibi olmaya başladım gebelik testi aldım pozitif çıkınca doktora gittim özele anlamadılar 2 günde 1 beta hcg takibi yapıldı kimyasal düşük denildi ama benim içim rahat etmedi. Çünkü artık sağ yumurtalığımın ağrısına dayanamıyordum. Eğitim ve araştırma hastanesine gittim orda doçent dr teşhisi koydu. İğne ile tedavi oldum. Ama bazılarında hiç belirti vermeden sinsi bir şekilde ilerleyebiliyor.

Usg den anlayamayan biriyim.
Hayırlısı olsun. İnşallah dış gebelik değildir..

Zor bir süreç geçirmişsin
Sen takip etmesen belki de kötü sonuçlar olacaktı
İyi ki peşini bırakmamışsın
Ben o kadar şanslı bir insanımdır ki Bana da kesin o sinsi dediğin türü denk gelir. öyle bi şans çünkü bendeki

Usg den anlayamayan biriyim.
Hayırlısı olsun. İnşallah dış gebelik değildir..

Teşekkkür ederim
Ya zaten anlaşılacak gibi değil karaltılardan başka bişey yok
Doktor güya bana gösterdi anlattı
Anca bu kadar anlamışım

Dis gebelik tupte olusan gebelik degil mi : ( gecmis olsun cnm umarim ole birsey olmaz dua et

O ne saçmalık ya hem dış gebelikten şüpheleniyor hem de beta hcg takibi yapmıyor.
Kesinlikle başka bir doktora git 2 günde 1 takip yaptır. İhmal etme dış gebelik ihmale gelebilecek birşey değil

Kafası mı güzeldi neydi artık :)
Kan testi isteyince hcg görcem sandım tsh değerlerine bakmış
Cuma günü tekrar gidiyorum yeni bir doktora
O güne kadar kendim hcg baktırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…