Doktorunuz ne kadar aceleci böyle 2. Dozdada çok acele etmiş bence hemen kürtaj çok doğru gelmedi bana acaba 10. Günü beklesenizmi. 10. Günden sonra düşüş gerçekten hızlaniyor ama tabi siz bilirsiniz.Dün ignenin 2.dozunun 4. Günüydü kan verdim 485 ten 468 e inmişti. 7. Günde verecem salı günü doktorum son kez bakacam dedi düşüs istediğim gibi olmazsa kürtaja alacam dedi
Sizin ne güzel etkili olmuş inşallah bana da etki eder de düşerBenim değerim 169 la başladı 2.gün arayla bakalım dedi 171 oldu tekrar bakalım dedi 208 oldu sonra iğne yapıldı 490 a kadar yükseldi iğneden sonra . Sonra 395 derken yavaş yavaş düştü
Aslında ben de beklemek istiyorum. Bi 7. Günü kan versem orda biraz fazla düşüşü görsem yeterDoktorunuz ne kadar aceleci böyle 2. Dozdada çok acele etmiş bence hemen kürtaj çok doğru gelmedi bana acaba 10. Günü beklesenizmi. 10. Günden sonra düşüş gerçekten hızlaniyor ama tabi siz bilirsiniz.
Degerimiz bu kadar düşükken böyle geç düşmesi çok can sıkıcı ama düşsün de kan vermeye raziyimBenim değerim 169 la başladı 2.gün arayla bakalım dedi 171 oldu tekrar bakalım dedi 208 oldu sonra iğne yapıldı 490 a kadar yükseldi iğneden sonra . Sonra 395 derken yavaş yavaş düştü
Tabii ama düşecek inşallah sizin de . Ben de bunları Ağustos sonu Eylül başı yaşadım çok kötü durumdaydım araştırmadığım yer kalmadı ama şükür ki en azından bir kese oluşmadı . Siz de içinizi ferah tutun . Sonrasında rahim filmi isteyeceklerdir büyük ihtimal düştükten sonra .Degerimiz bu kadar düşükken böyle geç düşmesi çok can sıkıcı ama düşsün de kan vermeye raziyim
Inşallah bana da dua edin lütfen.Tabii ama düşecek inşallah sizin de . Ben de bunları Ağustos sonu Eylül başı yaşadım çok kötü durumdaydım araştırmadığım yer kalmadı ama şükür ki en azından bir kese oluşmadı . Siz de içinizi ferah tutun . Sonrasında rahim filmi isteyeceklerdir büyük ihtimal düştükten sonra .
Inşallah bana da dua edin lütfen.
Zaten biz bu dış gebelikten sonra iyi bir yere gidip rahim filmi ve diğer tetkiklerimizi yapmamız gerekiyor.
Çünkü basit bişey değil gerçekten cok zor bir
Inşallah bana da dua edin lütfen.
Zaten biz bu dış gebelikten sonra iyi bir yere gidip rahim filmi ve diğer tetkiklerimizi yapmamız gerekiyor.
Çünkü basit bişey değil gerçekten cok zor bir süre
Bu gün büyük bir sancı ile doktora gittim igneden sonra olabiliyormus. Regli kanaması gibi kanamam da var inşallah tez zamanda kurtuluruz. Çok yoruldum artıkBenim kanamam oldu hatta ağrılarımda oldu . Doktora sorduğumda bunlar normal şeyler dedi . Ama kanaması olmayanı da çok duydum . Benim doktorum kese görmediği için bekleyelim dedi kürtaj için . Değerlerim 7 . Günde de düşmediği için telaşlandım çünkü 80 mg dozu ile iğne yaptılar. Ama bekleyeceğiz düşecek dedi ve düştü . Kürtaj olmadan önce bir doktora daha mı gitsen acaba . Ben 2 doktorun ortak görüşünü alıp hareket etmiştim .
Sizon değeriniz baya düşükmus ben iğneden sonra 3.cu gün Cook yükseldi ama 7.ci gunnbl baya düştü bu gün öyle bir sancı yasadimki hemen doktora gittik. Ben şunu çok net anladım bir yerde tanıdık şart ilgi alaka ozelde olsa bir Allah'ım var gerisi yalan çeken biliyorMerhabalar nasıl oldu durumunuz. Ben de şuan diş gebelik yasıyorum değerim iğneden önce 396 'di iğneden sonra 4. Gün-de 485 cıktı doktorum 7. Günü beklemeden 2. Dozu yaptı bekliyorum
Bende aynı sorunu yaşadım hatta bildiğin böbrek ağrısı gibi bu gün ağrıdan duramadim gittik iğneden sonra normalmiş tez zamanda kurtulmak duası ileMerhabalar
9 Aralık da 4+1 iken evde yapılan testlerden hamile oldugumu öğrendim. 15 aralıkta yani 5+0 ken doktor randevum vardı. Keseyi göremedi belli belirsiz birsey var dedi beta hcg istedi. Sonucum 3285 çıktı. Ertesi gun kahverengi lekelenme merhaba ve kanama oldu. Oh dedim adet oldum düştü. ( aslında cocuk istiyorum ama hamile oldugum dönemde çok fazla ilac kullandım ve sağlıksız olacağını düşünüyordum) geçtiğimiz cuma günü 17 aralıkta sabah inanılmaz bir ağrı ve birazda kanamayla doktora gittim. Hemen yatış yapıldı dis gebelik dendi. Bir sürü kan tahlili vs. Bu arada beta hcg 5940 çıktı. Doktor igne önerdi ve o gün akşam 7 de igne oldum hastaneden ciktim. Bir sıkıntım yoktu ama cumartesi akşamı başlayan inanılmaz bir rektal baskı oldu. Ikinma diye birsey kalmadı bende. Bağırsaklarda gaz varsa da ağrım çok oluyor. Bugun başka bir doktora gittim iç kanama yokmus. Ama artık hiç birsey yemiyorum. Sadece şu içiyorum. Ağrı beni öldürüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım. Üstüne yemek yemediğim için sanırım bağışıklığım düştü her yerim ağrıyor üşüyorum hasta gibiyim. Aranızda bunları yaşayan oldu mu ? Bu arada herkese geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda duzeliriz Allah bir daha yasatmaz
Değerim düşük ama bi türlü düşmüyor. Igjenin 4. Günü 2.doz oldum ikinci dozu yaptıktan 4. Gün yine kan verdim 485 ten 468 inmiş sadece 7.Günü düşer mi bilmiyorum doktorum küretaj önerdi. Ikinci kez küretaj olacağım için istemiyorum. Çok endişeliyim açıkçası düşmezse ne olacakSizon değeriniz baya düşükmus ben iğneden sonra 3.cu gün Cook yükseldi ama 7.ci gunnbl baya düştü bu gün öyle bir sancı yasadimki hemen doktora gittik. Ben şunu çok net anladım bir yerde tanıdık şart ilgi alaka ozelde olsa bir Allah'ım var gerisi yalan çeken biliyor
Sizin suanki değeriniz kaç kaç doz iğne oldunuzBu gün büyük bir sancı ile doktora gittim igneden sonra olabiliyormus. Regli kanaması gibi kanamam da var inşallah tez zamanda kurtuluruz. Çok yoruldum artık
Benim iğne ilk yapildiginda 2225 iğne olduktan 7 gün sonra 835 olduSizin suanki değeriniz kaç kaç doz iğne oldunuz
Banada iğneden önce kürtaj yaptılar zaten sonra iğne oldum. İnan bende ilk kez kürtaj oldum hiç bir şey anlamıyorsun zaten 10 DK sürüyor anestezi veriyorlar ben direk ayağa kalktım korkma bende çok korkuyordum banada haber ver lütfenDeğerim düşük ama bi türlü düşmüyor. Igjenin 4. Günü 2.doz oldum ikinci dozu yaptıktan 4. Gün yine kan verdim 485 ten 468 inmiş sadece 7.Günü düşer mi bilmiyorum doktorum küretaj önerdi. Ikinci kez küretaj olacağım için istemiyorum. Çok endişeliyim açıkçası düşmezse ne olacak
Tek doz mu oldunuz. Bi de kanamaniz oldu muBenim iğne ilk yapildiginda 2225 iğne olduktan 7 gün sonra 835 oldu
Malesef daha önce küretaj oldum. Ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı durdu. Küretaja aldılar bu da ikinci ve diş gebelik.Banada iğneden önce kürtaj yaptılar zaten sonra iğne oldum. İnan bende ilk kez kürtaj oldum hiç bir şey anlamıyorsun zaten 10 DK sürüyor anestezi veriyorlar ben direk ayağa kalktım korkma bende çok korkuyordum banada haber ver lütfen
Malesef daha önce küretaj oldum. Ilk gebeliğim 8 haftalıkken kalp atışı durdu. Küretaja aldılar bu da ikinci ve diş gebelik.Banada iğneden önce kürtaj yaptılar zaten sonra iğne oldum. İnan bende ilk kez kürtaj oldum hiç bir şey anlamıyorsun zaten 10 DK sürüyor anestezi veriyorlar ben direk ayağa kalktım korkma bende çok korkuyordum banada haber ver lütfen
Peki sizin kese görünmüş müydüBenim iğne ilk yapildiginda 2225 iğne olduktan 7 gün sonra 835 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?