Merhabalar
9 Aralık da 4+1 iken evde yapılan testlerden hamile oldugumu öğrendim. 15 aralıkta yani 5+0 ken doktor randevum vardı. Keseyi göremedi belli belirsiz birsey var dedi beta hcg istedi. Sonucum 3285 çıktı. Ertesi gun kahverengi lekelenme merhaba ve kanama oldu. Oh dedim adet oldum düştü. ( aslında cocuk istiyorum ama hamile oldugum dönemde çok fazla ilac kullandım ve sağlıksız olacağını düşünüyordum) geçtiğimiz cuma günü 17 aralıkta sabah inanılmaz bir ağrı ve birazda kanamayla doktora gittim. Hemen yatış yapıldı dis gebelik dendi. Bir sürü kan tahlili vs. Bu arada beta hcg 5940 çıktı. Doktor igne önerdi ve o gün akşam 7 de igne oldum hastaneden ciktim. Bir sıkıntım yoktu ama cumartesi akşamı başlayan inanılmaz bir rektal baskı oldu. Ikinma diye birsey kalmadı bende. Bağırsaklarda gaz varsa da ağrım çok oluyor. Bugun başka bir doktora gittim iç kanama yokmus. Ama artık hiç birsey yemiyorum. Sadece şu içiyorum. Ağrı beni öldürüyor resmen ne yapacağımı şaşırdım. Üstüne yemek yemediğim için sanırım bağışıklığım düştü her yerim ağrıyor üşüyorum hasta gibiyim. Aranızda bunları yaşayan oldu mu ? Bu arada herkese geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda duzeliriz Allah bir daha yasatmaz