Dış gebelik iğnesi

Zynprik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2021
33
5
1
37
4 gün önce dış gebelik iğnesi oldum bu gün test verdim yükselmiş 2250 olmuş
herkes ilk testte yuksek çıkıyor diyor 2.ci test önemli diyor. Çıldırmak üzereyim bilgisi olan yazabilir mi karnında hafif ağrılar oluyor. Kurtajda oldum. Bir porofsore randevu aldım baskwnt hastanesinde murat Naki hocaya 2.ci testten sonra ona gideceğim. Kurtaji Zeynep kamilde oldum Allah kimseyi düşürmesin yoklugunuda gostermesin bir yandan psikiyatri hastasıyım lütfen bilgisi olan yazabilir mi

Merhabalar nasıl oldu durumunuz. Ben de şuan diş gebelik yasıyorum değerim iğneden önce 396 'di iğneden sonra 4. Gün-de 485 cıktı doktorum 7. Günü beklemeden 2. Dozu yaptı bekliyorum

iğneden sonra düşüyor benim 4 ve 7. Günde düşmedi biraz telaşlandım ama sonrasında yavaş yavaş düşmeye başladı . Tek toz iğne yapıldı . 1 ayı buldu sıfırlanması sonrasında ağrılarda oluyor kasık ağrısı gibi ağrılar . Korkunuzu anlıyorum ben de öyleydim zorlu bir süreç .

Merhabalar nasıl oldu durumunuz. Ben de şuan diş gebelik yasıyorum değerim iğneden önce 396 'di iğneden sonra 4. Gün-de 485 cıktı doktorum 7. Günü beklemeden 2. Dozu yaptı bekliyorum
Benim de sizinki gibi değerlerim düşüktü ama doktor bekledi düşmesini . 7. Günde Yüksek çıkınca bir 4 gün daha bekleyelim sonra 2. Doz yapalım dedi ama düşmeye başladı

Benim de sizinki gibi değerlerim düşüktü ama doktor bekledi düşmesini . 7. Günde Yüksek çıkınca bir 4 gün daha bekleyelim sonra 2. Doz yapalım dedi ama düşmeye başladı
Peki kanamaniz falan oldu mu? Benim ağrım da yok kanamam da bu şekilde düşer mi değer

Bi de siz küretaj oldunuz mu yoksa direk iğne mi yaptılar. Ben bugün kan verdim 2.dozun 4.Günü 485 ten 468 e inmiş çok az bir düşüş doktorum küretaj yapmam gerekiyor dedi.

Bi de siz küretaj oldunuz mu yoksa direk iğne mi yaptılar. Ben bugün kan verdim 2.dozun 4.Günü 485 ten 468 e inmiş çok az bir düşüş doktorum küretaj yapmam gerekiyor dedi.
4. Günde genelde yükselir sizinki düşmüş. Ayrıca önemli olan 7. Gün düşüş olması demişti doktorum değeriniz küçük kendiliginden sıfırlanır bence küretaja gerek kalmaz inşallah

4. Günde genelde yükselir sizinki düşmüş. Ayrıca önemli olan 7. Gün düşüş olması demişti doktorum değeriniz küçük kendiliginden sıfırlanır bence küretaja gerek kalmaz inşallah
Doktorum ilk dozun 4.gününde artış görünce hemen o gün 2.dozu yaptı. 2.dozun 4 gününde baya düşer diye bekledim ama çok az bir düşüş oldu. Kanama falan da yok ondan mı düşmüyor acaba

Doktorum ilk dozun 4.gününde artış görünce hemen o gün 2.dozu yaptı. 2.dozun 4 gününde baya düşer diye bekledim ama çok az bir düşüş oldu. Kanama falan da yok ondan mı düşmüyor acaba
Aslında kanama şart değil herkesde olmuyor yani kanama olmadanda sıfırlanıyor diye duymuşdum benim çok kanamam oldu küçük küçük değerlerde düşüşler oldu mesala siz moralinizi bozmayın burda bir arkadaş ikinci iğneden 10 gün sonra düşmeye başladı demisti düşüş hemen başlamayabilir zaman alıyor doktorunuz biraz acele etmiş 2. Iğne için sizinde strese girmenize neden olmuş ayrıca bir kete düşüş başlayınca devamı geliyor merak etmeyin

Inşallah bi düşse çok rahatlayacam.
Sizin kaçtı ilk değeriniz tek doz mu iğne oldunuz

Inşallah bi düşse çok rahatlayacam.
Sizin kaçtı ilk değeriniz tek doz mu iğne oldunuz
Benim 370 di iğne yapıldı 4 haftada sıfırlandı. Tek doz yapıldı. Merak etmeyin 10. Günden sonra daha hızlı düşmeye başlıyor birde sizin küçükte olsa düşüş başlamış devamı gelir bu arada kaçıncı gün bugün kan verdinizmi tekrar

Benim kanamam oldu hatta ağrılarımda oldu . Doktora sorduğumda bunlar normal şeyler dedi . Ama kanaması olmayanı da çok duydum . Benim doktorum kese görmediği için bekleyelim dedi kürtaj için . Değerlerim 7 . Günde de düşmediği için telaşlandım çünkü 80 mg dozu ile iğne yaptılar. Ama bekleyeceğiz düşecek dedi ve düştü . Kürtaj olmadan önce bir doktora daha mı gitsen acaba . Ben 2 doktorun ortak görüşünü alıp hareket etmiştim .

Dün ignenin 2.dozunun 4. Günüydü kan verdim 485 ten 468 e inmişti. 7. Günde verecem salı günü doktorum son kez bakacam dedi düşüs istediğim gibi olmazsa kürtaja alacam dedi

Sizin degeriniz
Ve benim de düşüşlerim çok azdı . İlk aşamada
değeriniz kaçtı
Sizin nasil ilerliyordu ne kadar düşüş oluyordu

Dün ignenin 2.dozunun 4. Günüydü kan verdim 485 ten 468 e inmişti. 7. Günde verecem salı günü doktorum son kez bakacam dedi düşüs istediğim gibi olmazsa kürtaja alacam de

Aslında kendimde saglikciyim yillarca kadın doğum servisinde çalıştım ama başına gelince insan çok farklı oluyor. Çok sorduğum doktorlar oldu tabi bazıları doktorun 1.dozun üzerinden 7 gün geçmeden 4. Gün-de 2. Dozu yapmalarıni çok saçma buldular o yüzden karismak istemediler

Sizin kaçıncı günde düşmeye başladı

Bana da ilk doz 80 ml yaptı 4. Gün-de yüksek çıkınca değer aynı gün bi 80 ml daha yaptı. 160 ml iğne oldum nasıl düşmüyor hayretler icerisindeyim

Bana da ilk doz 80 ml yaptı 4. Gün-de yüksek çıkınca değer aynı gün bi 80 ml daha yaptı. 160 ml iğne oldum nasıl düşmüyor hayretler icerisindeyim
Benim 11. Günü buldu yani 4. Gün kan alındı yüksek çıktı 7. Gün alındı tekrar yükseldi sonra 4 gün sonra bir daha bakalım ona göre hareket edelim dedi ve çok az düştüğünü gördük . Düştüyse tamamdır düşer artık dedi ama sürekli kan vermek yıpratıcı sonucun ne olacağını bilememek yıpratıcı malesef . 1 ay boyunca sol kasık ağrımda çok olduğu için o da yıprattı. 1 ayın sonunda çok şiddetli ağrım oldu kanamam arttı o adetmiş işte sonra sıfırlandı . Özel hastane bu süreci takip ederken devlet hastanesinden bir doktora gittim . O da kese olmadığı için önce iğne sonra kürtaj düşünebiliriz demişti .

Sizin degeriniz

değeriniz kaçtı

Sizin nasil ilerliyordu ne kadar düşüş oluyordu
Benim değerim 169 la başladı 2.gün arayla bakalım dedi 171 oldu tekrar bakalım dedi 208 oldu sonra iğne yapıldı 490 a kadar yükseldi iğneden sonra . Sonra 395 derken yavaş yavaş düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…