Dis gebelik ignesi sonrasi yaşananlar

Senin sıfırlandığı zaman mı ilk adetin gelmişti öyle oluyormuş sanırım
Yani şöyle siyah kahve lekelenmelerim bitince kırmızı daha fazla kanamam oldu adet yoğunluğunda doktora sormuştum normal mı diye o da evet bunu adetten sayacağız demişti. Ama o sıra sıfırlanmış mıydı bilmiyorum cunku 2-3 gün sonrasında kan vermiştim sıfırlanmıştı

Anladım canım bana doktor 3 ay dedi temmuz ortası doluyor 3 ayım. O zaman adet döngün normalde de 27-28 gün müydü?
Evet öyleydi canım korunmayı bırakınca 24-25 güne düşmüştü ama orjinalini 28 gündü:) 27 haziranda benimde 3 ayım doluyor 4 ayı beklemem diye düşünüyorum sonrası Allah Kerim

Evet öyleydi canım korunmayı bırakınca 24-25 güne düşmüştü ama orjinalini 28 gündü:) 27 haziranda benimde 3 ayım doluyor 4 ayı beklemem diye düşünüyorum sonrası Allah Kerim
Anladım canım hayırlısı hakkımızda evet 3 ay yeter bence de. Okuyorum 2 ay sonra bile hamile kalanlar olmuş sağlıklı.

Kızlar bende 11 mayısta ogrendım gebelıgımı dr lar emın olamadı beta duzgun artıyordu ama progestoron dusuktu kanama vardı bende,sonra 21 mayısta dusuk yaptım beta bırden 2500ten 600 e düştü,parcalı kanama vardı kürtaj yptılar,sonra 4 gun sonra betam tekrardan 900 e sonrada 1100 e yukseldı ve dış gebelık teshısı kondu persembe ıgne vuruldum hastanede yattım 1 gun,pazartesı gunu kontrolum var,kanamam pede cok gelmıyo ama wc ye gıdınce peceteye baya bı gelıyor kırmızı renklı,kasıklarımda sureklı adet agrısı bazende adet agrısının yanında sol tarafa agrı gırmesı oluyor,basına gelen varsa normalmı bu agrı kanama,dr normal dıyor ama basıma gelenlerden sonra kımseye ınanamıyorum artık

Merhaba canım geçmiş olsun öncelikle benim de kanamam çok olmamıştı leke leke oluyordu dediğin gibi. En son sıfırlanınca adet gibi olmuştu kırmızıya dönmüştü. Ağrı da normal çünkü olmaması gereken yerde bi hücre var baskı yapıyor illa ki. Benim de sol tüpteydi sol tarafıma kramp giriyordu. Senin de büyük ihtimal sol tüpüne yerleşmiş. Ama agrı çokluğu kişiye göre ya da değer büyüklüğüne göre değişiyor sanırım. Benim en fazla 1000 oldu değerim. Ağrım öyle dayanılmayacak gibi olmadı hiç. Sadece iğneden sonra 1-2 kere büyük şiddetle kramp girdi kısa süreli. Diğerleri küçük kramplardı yine kısa kısa ara ara.

Cevabınız için cok tesekkurler bugun iğneden sonra 4.gün kontrolu vardı,4gün önce beta 940tı bugun 970 cıktı,dr persembe kontrol etcez 2.dozu vurulabılırsın dedı sizinki nasıl düşmüştü iğneden sonra

Benim ilk doz olduğumda 637 idi değerim sonra 7. Gün 1000 oldu düşmedi malesef canım. O yüzden 2. Dozu oldum o da 10. Günde düşürdü şükür. Ama 4. Gün bazen düşüş olmuyor belki bu doz sizin ikinciye gerek kalmadan düşürür sizi 7. Gün.

Nasıl oldunuz acaba?son durumunuz nedır?bende kürtaj oldum sonra beta düşmedi.dıs gebelık 27 mayısta iğne vuruldu,bugun asırı agrım oldu rahmimde kanamamda aşırı olmamakla beraber adet gıbı çoğaldı,dr a sordum fakat olur boyle seyler dedı,beklemekteyım,sizede cok gecmıs olsun

Çok şükür bende sizin gibi bayagi ağrılı bi adet geçirdim değerlerim düşmeye başladı cok şükür 2 hafta sonunda 150 ye düştü bekliyorum sıfır a düşene kadar umarım sizde iyi olursunuz rabbim kimseye yasatmasin cok zor

Amin canım inşallah. 2 haftaya en geç sıfırlanır senin de sanırım. İlk gebelik miydi sizin de? Benim ilkti çok üzüldüm o yüzden. Çok istiyordum bide
Yok benim 2. Gebelik polikistik över im var birde ilginç olan rahim filmi çekilmiştim 1 yıl önce tuplerimde hic bir sıkıntı yok tu.

Evet çok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun,bende 1 ay once hsg cektırmıstım ve tamamen normal cıkmıstı,benım kanamam hala devam edıyor adet gıbı sızınlı kaç gündür sürüyor hala varmı kanama

Aynen şu an benimde öyle biraz düşmüş 376 ya inşallah sıfırlanır da bi an önce kurtulurum rabbim kimseye yasatmasin
Benım 390 tan sonra durdu düşmesi 6günde 60 puan dusmus sadece sızın 7. Gunden sonra ne kadar zamanda sıfırlanmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…