Dis gebelik ignesi sonrasi yaşananlar

Yrdmmmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2021
11
0
1
34
Lütfen bana yardımcı olun psikolojim allak bullak oldu 29 nisan hamile olduğumu öğrendim 2 gün sonra kanamam oldu hastaneye gittim ya dişgebelik ya düşük dediler beni kürtaja aldilar daha sonra 2 hafta hcgkontrolüne gittim ama hcg 400 altını bi türlü göremedi bu sefer diş gebelik dediler onu sonlandırmak için damardan ilaç aldim şimdi korkuyorum bi yerinizde ağrı oldu mu benim lekelenme ve hafif ağrım var ve halsizim

Ben damardan almadım iğneyi kalçadan vuruldu ilk doz da halsizlik vardı beta düşmedi aksine 2 katına çıktı sonra 2 ci doz vuruldu kanamam başladı ve beta 0 oldu çok ağrım olmadı kanamam da aşırı olmadı

Bende 8 martta hamile olduğumu öğrendim ertesi gün kanamam oldu dış gebelikti bende damardan ilaç aldım ilk seferde düşüş olmadı aksine yükseldi sonra ikinci kez damardan ilaç aldım 2700 küsürdü ben 5 gün hastane de yattım benim çok ağrım olduğu için tekrar hastaneye yatış yaptım acil ameliyata alınabilirim diye ama sonuna kadar beklemek istedim 16 gün toplam hastanede kaldım sol tüpüm alınacaktı Buda beni fazlasıyla korkuttu ama şükür beta değeri düşüşe geçmişti biraz benim süreç zorluydu ilk gebeliğimdi bu arada herşeyi düşünmek zorundaydım kollarım mosmor olmuştu sürekli kan almaktan buna şükür diyorum ameliyatsiz atladım inş sende ağrısız sızısız en az acıyla atlatırsın

Insallah canim benim değerim 515 le yapıldı 2 doz aldim bi akşam bi sabah doktorum 1 hafta sonra tekrar bakalim dedi ağrın olmazsa rahat ol dedi şimdi bekliyorum umarım ben de sizin ameliyatsız sorunsuz atlatırım bu süreci

Merhaba canım ben de dış gebelik geçirdim nisan ayında. Emin olmak adına önce beni de kürtaja aldılar. Değerim düşmeyince dış gebelik olduğu kesinleşti. İğne olduğumda 637’ydi değerim. 1 hafta sonra düşüş olmayınca doktor 2. Dozu vurdu. Benim kalçadan bu arada iğne. 2. Doz düşürdü 90 mg vuruldu ikincide. Dış gebelik teşhisi ve kanamanın bitmesi sonlanması beta değerin sıfırlanması toplamda 35-40 günü falan buldu ben de. Zor uzun bi süreç malesef. Değer sıfırlanana kadar takibi yapılıyor. Doktorum 3 ay gebelik yasak dedi. Temmuza kadar beklemedeyim malesef.

Merhaba bende dış gebelik geçirdim tek doz iğneden 2 gün sonra düşürdüm. Doktorum bana 4-5 ay bekle garanti olsun dedi. Sizin ki 3 ay demiş. 3 ayda iğnenin etkisi tamamen geçiyor mu acaba 1 ay bile çok geliyor beklemek için

Ben de aynı durumdayım canım hiç beklemek istemiyorum. İğnenin etkisi aslında 3 ay bile sürmüyormuş. Doktorların bekletme sebebi tüpün kendini toparlaması yenilemesi öyle açıklamıştı doktorum. Suan onun daha yeri belli. oluşacak gebelik 3 aydan önce olursa dış gebelik olma ihtimalini artırrırsın dedi. Yine gidip oraya yapışabilir yenilemeden oluşursa dedi. Yenilemesi vücudun toparlanması için bekletiyorlarmış o kadar.

Doğru iyileşme süreci diye birşey var ne yazık ki ne yapalım sağlıklı bir bebek olsunda beklemeye razıyım

Benim iğneden önce ağrım hiç yoktu 5. Günden sonra ağrılarım başladı akşamları daha da zorluyor ve kanamam çok değil az da degil kesilmedi sizin kanamanizve ağrılarınız varmiydi

Benim iğneden önce ağrım hiç yoktu 5. Günden sonra ağrılarım başladı akşamları daha da zorluyor ve kanamam çok değil az da degil kesilmedi sizin kanamanizve ağrılarınız varmiydi
Benim de ağrım olmadı teşhise kadar hiç canım. Sonrasında sol kasığımda ara ara kramp girer gibi sancım oluyordu. Sol tüpteydi benim çünkü. Öyle çok bi sancı yaşamadım hiç. Ama 35-40 gün boyunca yani sıfırlanana kadar hep leke leke kanamam oldu. Koyu kahve siyah gibi. En son değerim sıfırlanana yakın kırmızıya döndü.

Aynen şu an benimde öyle biraz düşmüş 376 ya inşallah sıfırlanır da bi an önce kurtulurum rabbim kimseye yasatmasin

Aynen şu an benimde öyle biraz düşmüş 376 ya inşallah sıfırlanır da bi an önce kurtulurum rabbim kimseye yasatmasin
Amin canım inşallah. 2 haftaya en geç sıfırlanır senin de sanırım. İlk gebelik miydi sizin de? Benim ilkti çok üzüldüm o yüzden. Çok istiyordum bide

Bence sen de 3 aydan sonra denemeye başlayabilirsin canım. Değerin kaç suan? İğne olduğunda kaçtı şimdi kaç oldu
Tam olarak be zaman sıfırlandığı bilmiyorum doktorum iğneden sonra iki kez kan istedi ikisinde de düşme vardı sonrasını Takipe gerek yok düşüyor zaten dedi. Benim değerim en yüksek 315 oldu teşhis konulduğunda 27 martta tek doz iğne yapıldı 2 gün sonra kanama geldi 30 nisanda adet oldum şuanda 2. Adetimi yaşıyorum.

Aaa normalde doktorlar sıfırlanana kadar takip istiyorlar şaşırdım. 30 nisandan sonra 2. Adet ne zaman oldu canım? Aradan kaç gün geçti ben de ona göre hesaplayayım ne kadar sonra oluyor diye

Aaa normalde doktorlar sıfırlanana kadar takip istiyorlar şaşırdım. 30 nisandan sonra 2. Adet ne zaman oldu canım? Aradan kaç gün geçti ben de ona göre hesaplayayım ne kadar sonra oluyor diye
27 mayısta oldum 2. Adetimi şuan adet dönemindeyim yani. Doktorum 4. Adetten sonra bırak korunmayı dedi ama ben haziranda da olup sonra bırakmayı düşünüyorum. Yumurtlama takibi gibi özel bir çaba yapmam ama bırakırım zaten ilk ayda hamile kalmam diye düşünüyorum dış gebelikte de 3-4 ay sonra kalmıştım

Senin sıfırlandığı zaman mı ilk adetin gelmişti öyle oluyormuş sanırım

Anladım canım bana doktor 3 ay dedi temmuz ortası doluyor 3 ayım. O zaman adet döngün normalde de 27-28 gün müydü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…